Dodaj do ulubionych

---ENDO - GIN WARSZAWA---

28.04.05, 10:16
dziewczyny - BARDZO PROSZE o podanie mi namiarów na jakiegoś dobrego endo -
gin w WARSZAWIE
Obserwuj wątek
    • magda9959 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 28.04.05, 19:50
      Witam!
      Polecam gin-endokr dr.Borakowską w prywatnej lecznicy "Alfa"bardzo dobry
      fachowiec!Tylko ze prywatnie(wizyta 75zl)co do państwowych lekarzy-nie
      polecam...pozdrawiam
      • magda9959 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 28.04.05, 19:51
        A jeszcze dodam ze ta lecznica jest na Nowym Świecie(róg Ordynackiej)tam
        również wyj\konują wszystkie badania,łącznie z hormonami)
        • nefi11 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 28.04.05, 21:15
          ok. bardzo dziękuję. a Ty Magdo się u niej leczysz? od dawna? jakie bierzesz
          leki? pozdrawiam ciepło
          • magda9959 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 28.04.05, 22:14
            Tak,leczę się i jestem zadowolona,bo ta gin-end konkretnie podchodzi do
            sprawy,dodam,ze leczyłam się u różnych lekarzy i najbardziej fachowo zajęła się
            właśnie ta Pani...Ja jestem własnie po wszystkich badaniach,które niestety nie
            są w normie,a jakie leczenie dowiem się 6 maja,bo wtedy mam wizytę,dam znac
            jeśli chcesz,pozdrawiam i życze powodzenia!
            • nefi11 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 29.04.05, 17:01
              tak, napisz koniecznie co i jak. Ja tez się do NIej zapisałam - tuz po majowym
              weekendzie. Bardzo dziękuję za ten namiar. Możesz mi jeszcze powiedziec jakie
              badania miałaś robione? i czy wszystkie można zrobic w alfie? pozdrawiam ciepło
              • czarodziejka24 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 01.05.05, 17:11
                Jakis czas temu moje edokrynolog powiedziała, że jedyna osoba w Warszawie które naprawde się na tym zna jest dr. prof. Słowińska i dr. Rosłonowska. Dowiadywałam się, że obie przyjmuja w Szpitalu Bielańskim, ale normalnie strasznie ciężko się do nich dostać próbowałam przez pół roku ale ja nie jestem z Warszawy więc tylko telefonicznie próbowałam się umówić, napewno jak ktoś mieszka w W-wie to łatwiej. Naprawde obie lekarki cieszą się świetną renomą u mnie w mieście i wszyscy do nich odsyłają.
                • nefi11 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 02.05.05, 16:48
                  czarodziejko - wiesz może czy podane przez Ciebie lekarki przyjmuja prywatnoe?
                  szukałam w necie i niec...
                  • nathural Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 03.05.05, 23:44
                    Magda, mam prosbe mozesz mi napisac ile zaplacilas za te wszystkie badania,
                    lacznie z wizytami. Tez szukam jakiegos dobrego endo-gin z Wawy. Wlasnie
                    zakonczylam leczenie z Centrum Zdrowia Dziecka i wiele sie tam nie dowiedzialam
                    w prawdzie robili mi jakies badania i wszystko w normie, ale nie bylabym taka
                    przekonana co do tych wynikow. Chce zrobic wszystko od nowa. Z gory dziekuje i
                    Pozdrawiam
                    • magda9959 Do nathural 04.05.05, 12:30
                      Czesc!Badania są drogie,ale nie miałam wyjscia,bo tez leczyłam się
                      państwowo,nie było efektów i niektórych badan nawet nie miałam robionych,a jak
                      się dowiedziałam są wazne w postawieniu diagnozy i tak:za wizytę płacę
                      75zł,badania:USG jajników-80zL,oraz badania
                      hormonalne:Fsh,LH,prolaktyna+prolaktyna po teścieMCT,testosteron,androstendiol(
                      210Zł)Ale po tych badaniach widać co jest ok a co nie i myślę ze przy następnej
                      wizycie będzie juz postanowiona diagnoza i wreszcie właściwe
                      leczenie.Pozdrawiam Cię serdecznie pa
              • magda9959 Do nefi-badania hormonalne 02.05.05, 20:43
                Niedługo mam wizytę i podjęcie leczenia.Słuchaj pierwsza wizyta polega na
                zleceniu Ci badań przez tą lekarkę,bo bez nich ani rusz!Ja miałam robione
                badania:androstendiol,testosteron,prolaktyna+test z MTC,FSH,LH w siódmym dniu
                cyklu,pozdrawiam i zyczę dobrego leczenia!
                • magda9959 Re: Do nefi-badania hormonalne 02.05.05, 20:45
                  Tak,wszystkie badania można wykonać właśnie tam,nie trzeba nigdzie
                  jeżdzić,wszystko masz na miejscu,no niedtety trzeba płacić,ale wiem po sobie ze
                  zmarnowałam 3 lata na państwowych lekarzy,szpital i nie zajęli sie mną
                  fachowo...daj znać jak wrażenia po wizycie!Mma nadzieje ze będziesz zadowolona
                  tak jak ja
    • czarodziejka24 do nefi11 --- 02.05.05, 17:04
      wysłałam ci na maila teleony które ja mam od mojej lekarki A co do prywatnego gabinetu to nie wiem
      pozdrawiam
      czarodziejka24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka