nefi11 28.04.05, 10:16 dziewczyny - BARDZO PROSZE o podanie mi namiarów na jakiegoś dobrego endo - gin w WARSZAWIE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda9959 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 28.04.05, 19:50 Witam! Polecam gin-endokr dr.Borakowską w prywatnej lecznicy "Alfa"bardzo dobry fachowiec!Tylko ze prywatnie(wizyta 75zl)co do państwowych lekarzy-nie polecam...pozdrawiam Odpowiedz Link
magda9959 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 28.04.05, 19:51 A jeszcze dodam ze ta lecznica jest na Nowym Świecie(róg Ordynackiej)tam również wyj\konują wszystkie badania,łącznie z hormonami) Odpowiedz Link
nefi11 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 28.04.05, 21:15 ok. bardzo dziękuję. a Ty Magdo się u niej leczysz? od dawna? jakie bierzesz leki? pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
magda9959 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 28.04.05, 22:14 Tak,leczę się i jestem zadowolona,bo ta gin-end konkretnie podchodzi do sprawy,dodam,ze leczyłam się u różnych lekarzy i najbardziej fachowo zajęła się właśnie ta Pani...Ja jestem własnie po wszystkich badaniach,które niestety nie są w normie,a jakie leczenie dowiem się 6 maja,bo wtedy mam wizytę,dam znac jeśli chcesz,pozdrawiam i życze powodzenia! Odpowiedz Link
nefi11 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 29.04.05, 17:01 tak, napisz koniecznie co i jak. Ja tez się do NIej zapisałam - tuz po majowym weekendzie. Bardzo dziękuję za ten namiar. Możesz mi jeszcze powiedziec jakie badania miałaś robione? i czy wszystkie można zrobic w alfie? pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
czarodziejka24 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 01.05.05, 17:11 Jakis czas temu moje edokrynolog powiedziała, że jedyna osoba w Warszawie które naprawde się na tym zna jest dr. prof. Słowińska i dr. Rosłonowska. Dowiadywałam się, że obie przyjmuja w Szpitalu Bielańskim, ale normalnie strasznie ciężko się do nich dostać próbowałam przez pół roku ale ja nie jestem z Warszawy więc tylko telefonicznie próbowałam się umówić, napewno jak ktoś mieszka w W-wie to łatwiej. Naprawde obie lekarki cieszą się świetną renomą u mnie w mieście i wszyscy do nich odsyłają. Odpowiedz Link
nefi11 Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 02.05.05, 16:48 czarodziejko - wiesz może czy podane przez Ciebie lekarki przyjmuja prywatnoe? szukałam w necie i niec... Odpowiedz Link
nathural Re: ---ENDO - GIN WARSZAWA--- 03.05.05, 23:44 Magda, mam prosbe mozesz mi napisac ile zaplacilas za te wszystkie badania, lacznie z wizytami. Tez szukam jakiegos dobrego endo-gin z Wawy. Wlasnie zakonczylam leczenie z Centrum Zdrowia Dziecka i wiele sie tam nie dowiedzialam w prawdzie robili mi jakies badania i wszystko w normie, ale nie bylabym taka przekonana co do tych wynikow. Chce zrobic wszystko od nowa. Z gory dziekuje i Pozdrawiam Odpowiedz Link
magda9959 Do nathural 04.05.05, 12:30 Czesc!Badania są drogie,ale nie miałam wyjscia,bo tez leczyłam się państwowo,nie było efektów i niektórych badan nawet nie miałam robionych,a jak się dowiedziałam są wazne w postawieniu diagnozy i tak:za wizytę płacę 75zł,badania:USG jajników-80zL,oraz badania hormonalne:Fsh,LH,prolaktyna+prolaktyna po teścieMCT,testosteron,androstendiol( 210Zł)Ale po tych badaniach widać co jest ok a co nie i myślę ze przy następnej wizycie będzie juz postanowiona diagnoza i wreszcie właściwe leczenie.Pozdrawiam Cię serdecznie pa Odpowiedz Link
magda9959 Do nefi-badania hormonalne 02.05.05, 20:43 Niedługo mam wizytę i podjęcie leczenia.Słuchaj pierwsza wizyta polega na zleceniu Ci badań przez tą lekarkę,bo bez nich ani rusz!Ja miałam robione badania:androstendiol,testosteron,prolaktyna+test z MTC,FSH,LH w siódmym dniu cyklu,pozdrawiam i zyczę dobrego leczenia! Odpowiedz Link
magda9959 Re: Do nefi-badania hormonalne 02.05.05, 20:45 Tak,wszystkie badania można wykonać właśnie tam,nie trzeba nigdzie jeżdzić,wszystko masz na miejscu,no niedtety trzeba płacić,ale wiem po sobie ze zmarnowałam 3 lata na państwowych lekarzy,szpital i nie zajęli sie mną fachowo...daj znać jak wrażenia po wizycie!Mma nadzieje ze będziesz zadowolona tak jak ja Odpowiedz Link
czarodziejka24 do nefi11 --- 02.05.05, 17:04 wysłałam ci na maila teleony które ja mam od mojej lekarki A co do prywatnego gabinetu to nie wiem pozdrawiam czarodziejka24 Odpowiedz Link