Dodaj do ulubionych

Bezkrólewie w Łodzi: Widzew - ŁKS 2:2

02.10.05, 12:33
Punkt na wyjezdzie nie jest zly. Podkreslam, by liczyc sie w walce o awans trzeba wygrac jeszcze 6 spotkan w tej rundzie. Na szczescie trudni rywale juz za nami. Heh, tak swoja droga, Kłus z zera do bohatera w niespelna kilkanascie dni.
pozdr. hm`
Obserwuj wątek
    • Gość: gw fan Re: Bezkrólewie w Łodzi: Widzew - ŁKS 2:2 IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 13:08
      Bohateremi derbów zostali redaktorzy gw - Pan W. i Pan M. , którzy zostali
      oddelegowani na sektory ŁKS-u ... bo miała być zadyma i mielibyć w epicentrum
      wydarzeń. A propos, to są te dwa bilety sprzedane w piątek. Stado
      zakompleksionych dziennikarzyn...

ŁKS wie wszystko!
    • Gość: freriks ZNÓW WYGLĄDA NA TO, ŻE DERBY BYŁY USTAWIONE... IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 13:11
      Szkoda, bo remis u siebie jest porażką. Widzew dokąd prowadził kontrolował grę,
      a w 10 min. stracił 2 bramki dosłownie z niczego, sam stworzył sytuacje ŁKS-owi.
      Może to zejście Iwana tak nas zdekoncentrowało? Widzew jednak wyraźnie opadł z
      sił, ale BŁYSKAWICZNIE WYRÓWNAŁ. Podejrzanie szybko i sprawnie, bo po stracie
      drugiej bramki nasi stali jak zamurowani i bezradni. Widzew łatwo stworzył sobie
      sytuację (moim zdaniem dziwnie łatwo, bo do końca nic już nie strzelił), Kościuk
      też nam dopomógł, a Wyparło obronił w meczu kilka dużo trudniejszych strzałów.
      Dziwi mnie też niewykorzystane sam na sam Sypniewskiego. Rok temu w listopadzie
      dużo się mówiło, że w derby ma być remis za namową władz miasta żeby nie było
      burd w mieście. Teraz burdy też miały być - wnioski pozostawiam Wam, ale mnie to
      zaczyna powoli wkurzać, nic nie cieszy tak jak zwycięstwo nad lokalnym rywalem.
      Zaś sam mecz - jeśli nie można go wygrać, trzeba go zremisować. Zawsze to 1
      punkt więcej.
    • Gość: Owal Jakie derby?Puchalski wszystko popsul!Lipa byla... IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.10.05, 13:49
      Nie mozna mowic o tym spotkaniu jako o derbach lipa byla straszna !
    • Gość: Aimar [...] IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 02.10.05, 13:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Fulko de Lorsz Re: Bezkrólewie w Łodzi: Widzew - ŁKS 2:2 IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 13:59
      No właśnie - pisałeś , że ten Kłus to taki wasz Kardasz....
      A my także byliśmy w szoku jak Kardasz uderzył na bramkę BodziaW i nawet trafił
      tylko Bodzio wyłapał...

A ciekawe co napiszą fani ŁKS teraz o Gazecie Wyborczej - Widzew był
      zdecydowanie lepszy w tym meczu, a gazeta wychwala ŁKS (bramka z przypadku,
      strzał życia Piątkowskiego i sam na sam Sypka to było wszystko co pokazali) -
      dziś ja nie jestem zadowolony z obiektywizmu Gazety, ale jakoś nie będę
      krzyczał, że specjalnie mi zespół oczernia, bo nie jestem pajacem jak niektórzy!
      • hm` Fulko... 02.10.05, 14:06
        Ja jestem ciekaw czy pseudo dziennikarzyny napisza o tym co wydarzylo sie po meczu. Jak zostal wpuszczony gaz do szatni, w ktorej byla druzyna ŁKS. Jezeli o tym nie napisza, a jest to wielki skandal, to nic chyba juz nie bedzie na obrone tego, ze mamy do czynienia z obiektywnym dziennikiem.
        A co do Kłusa, nadal nie wierze w stala metamorfoze. Wierz mi ja go widzialem w wielu meczach i to co wyprawial na boisku jest naprawde zenujace. No, ale jesli zaczal brac swoje obowiazki na powaznie, kto wie.
        pozdr. hm`
        • Gość: Fulko de Lorsz Re: Fulko... IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 14:13
          Jeśli gaz był to napisać powinni....
          Ja go nie puszczałem! - Słowo!
          A może to ten policyjny przez okno przywiało, bo naszych kibiców nim raczyli...
    • Gość: mjp radio lks lodz IP: *.lodz.mm.pl 02.10.05, 15:03
      podaje tel. do radia lodz.
      678-82-81
      6781200
      6753815

Dzis tam nie odberaja, ale w pon do nich dzwonie i bede namawial prezesa, aby
      tych panow , ktorzy wczoraj komentowali derby przeniesiono do radiowezla na
      bazarze...
      Was tez namawiam do dzwonienia

• Gość: VVV Re: radio lks lodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:19
        mjp - weź sobie coś na rozluźnienie, najlepiej herbatkę z senesu, albo olejek
        rycynowy:) i nie klikaj juz dyrdymałów.
        • Gość: mjp Re: radio lks lodz IP: *.lodz.mm.pl 02.10.05, 15:56
          To jest radio publiczne i zyje rowniez z moich podatkow i nie zycze sobie tam
          kibicow Lks-u na stanowiskach komentatorskich ( jesli nie umieja tego ukryc i
          jada po moim klubie). Jesli byloby to radio prywatne to nie ma sprawy, wiec sam
          sie napij herbatki...
          • Gość: Fulko de Lorsz Re: radio lks lodz IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 16:10
            A o co biega z tym radiem, bo na meczu radia nie słuchałem!
            • Gość: Witek Re: radio lks lodz IP: *.lodz.mm.pl 02.10.05, 16:22
              Chodzi o to, ze komentatorzy tegoz radia nawet nie potrafili ukryc, ze kibicuja
              Lks. Po bramkach dla nich cieszyli sie strasznie, a kiedy strzelal Widzew w
              studio panowala grobowa cisza. Wydje mi sie, ze to radio (szczegolnie jeli jest
              pybliczne) jest radiem dla wszystkich, a nie dla kibicow Lks i taka sytacja nie
              powinna miec miejsca
              • Gość: dober Re: radio lks lodz IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 16:40
                Skoro mówimy o skandalach, to na pewno takim było pokazanie przez Sypniewskiego
                "fuckera" kibicom siedzącym tuż przy "krytej". Oczywiście po Sypniewskim można
                się było tego spodziewać, ale jednak piłkarz powinien nad sobą panować i za
                takie zachowanie powinien być ukarany. Tak by się stało w Niemczech czy w
                Anglii. U nas to ciągle jeszcze nierealne.
                A sam mecz był niezły, sporo walki, składnych akcji też trochę było. Remis
                sprawiedliwy.
            • Gość: Fan Re: radio lks lodz IP: *.lodz.msk.pl 02.10.05, 16:52
              Mecz komentowało dwóch dziennikarzy Radia Łódź: Dariusz Postolski i Piotr
              Andrzejczak.O ile pierwszy jest obiektywnym komentatorem wydarzeń boiskowych i
              często z humorem i ironią opisuje kiepski poziom naszych drugoligowych zespołów
              to drugi pan nie kryje swojego uwielbienia do klubu z Al.Unii.
              Jeśli do komentowania meczu zabiera się radio publiczne to prosiłbym bardzo,
              żeby dziennikarze zachowali mimo swoich sympatii obiektywizm.Muszę niestety
              stwierdzić, że dziwnie się czułem kiedy pan Andrzejczak mówił o -"chamskim
              zachowaniu Kuzery"!?,"przypadkowych bramkach Widzewa"!? a kiedy padł gol,dający
              Łksowi prowadzenie, pan Andrzejczak omal nie ochrypł z wrzasku jaki z siebie
              wydarł.Histeryczny krzyk był tak głośny i nagły,że obawiam się czy siedzący obok
              współkomentator i kolega nie przypłaci tego wydarzenia swoim zdrowiem.
              • Gość: VVV Re: radio lks lodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:15
                ok, proponuję, żeby następny mecz derbowy relacjonował duet Wojciech Mann &
                Krzysztof Materna albo Jerzy Kryszak & Zenon Laskowik.
              • Gość: celsus Re: radio lks lodz IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 21:43
                Mecz komentował też Tomasz Brzeziński, który kibicuje Widzewowi. Powinno więc
                byc w miarę obiektywnie. Ale oni komentowali po kolei (po parę minut).
                Widocznie jak ŁKS strzelał bramki komentował akurat Andrzejczak. Dajcie spokój
                Radiu Łódź.
                • thomaspawel Re: radio lks lodz 03.10.05, 00:39
                  skoro ŁKS zostanie bez środków do życia, to chyba będzie wycofka z ligii. Zatem
                  punkt w derby chyba przestanie się liczyć...
                  • Gość: Fulko de Lorsz Re: radio lks lodz IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 01:02
                    ... i Jaga zyska, a Ruch straci na tym...
                    Ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu!
      • Gość: olej Re: radio lks lodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:50
        co Ty piszesz czlowieku?!panowie z radia sa sarkastyczni, staraja sie dosadnie
        opisac piekno naszego footballu i wczoraj nie slyszalem zeby redaktorzy byli
        pro lks lub pro widzew, slyszalem wczoraj jak mowili o nedznie grajacym lksie,
        bramce widzwewa z niczego i podobnej bramce zdobytej przez widzew.drodzy
        internauci, troszke obiektywizmu.pozdrawiam kibicow widzewa i lksu.moze za pol
        roku pojde na mecz z corka.
    • spadajacy_odlamek_piasku Pan Derdzikowski jak zwykle "obiektywny" inaczej 02.10.05, 19:00
      Proszę Pana a czy nie widział Pan notorycznych fauli "najlepszego zawodnika w
      II lidze ", który cały czas uderzał zawodników ŁKS-u łokciami?
      • Gość: Antonio Berg Re: Pan Derdzikowski jak zwykle "obiektywny" inac IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 20:47
        Każdy widzi to co chce widzieć. Kibice ŁKS-u faule widzewiaków i kibice Widzewa
        odwrotnie. Dziennikarz powinien być obiektywny. Uważam, że mecz był jednakowo
        ostry z obu stron. I tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka