Gość: Kibic ŁKS IP: *.lodz.msk.pl 05.10.05, 20:25 Niech p. Papis wyłoży pieniądze na dalsze funkcjonowanie ŁKS!!!!!!!!!!!! Skoro go nie stać żeby wydać 20zł to teraz niech sobie pomnoży tą kwotę * 1000 na istnienie ŁKS i jak samopoczucie?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sake(ŁKS) Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:43 Jedna uwaga do p. Walczyka.Nie istnieje zaden konflikt pomiedzy kibicami a p. Goszczynskim.Ten tytul to naduzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.pai.net.pl 05.10.05, 20:48 Panie redaktorze czy tylko o tym była mowa? Może byliśmy na dwóch różnych konferrencjach? A może trochę więcej obiektywizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor 05.10.05, 20:54 ciekawe kto się będzie śmiał najbardziej jak się okaze, że to właśnie najbardziej zagorzali i stowarzyszni kibice(?) ŁKS-u okazali się grabarzami własnego klubu...? Ciekawe kto będzie winny? Puchalski, Kropiwnicki, Goszczyński, prezydent elekt, czy może cykliści jednak...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:53 do thomaspawel - nie tak dawno pouczałeś mnie mentorze zgraji z czerwonymi końcówkami, wskazując na mierną i pseudo merytoryczną treść moich postów. Poczytaj lepiej sam swoje kmiocie zza miedzy, ile żółci i dolewania oliwy do ognia w twoich literackich wypocinach. Nie jesteś kibicem ŁKSu a ujadasz w temacie jak megafonowa szczekaczka. Prawdę pisząc - nie chce mi sie z tobą gadać obłudny osobniku. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor 05.10.05, 21:56 do cityoflodz: gdzie brak merytoryki kolego w moim poście o kibicach ŁKS-u? A Twoje posty miały tylko jedną wadę: w kółko ten sam wierszyk. Ja ujadam? Jak żółć? Ja się tylko dopominam o prawdę. Wybacz stary ale chyba przesadziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:18 a kim ty u licha jesteś, że ,,domagasz się prawdy'' w kwestii ŁKS?. W takim razie ja domagam się prawdy o kulisach cudu przyznania licencji widzewowi. Może wiesz coś o tym? Tylko nie pisz mi tu, że wszystko było cacy Ezopie. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor 05.10.05, 23:55 a kim mam u licha nie być, aby o prawdę się nie upominać? Czy ŁKS to własność tylko ich kibiców? To sprawa ogólnołódzka. To chyba jest w kóncu forum łódzkich spraw Platonie... A o widzewskiej licencji już tyle nabito piany, że każdy ma teraz wasne zdanie. I nie zmieni tego żadna etyka cityoflodz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieidiota Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.10.05, 07:44 jesteś idiotą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSiak Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 21:01 Walczyk łże jak pies ja też byłem na tej konferencji i doskonale wiem co było na niej mówione. Walczyk przestań siać zamęt i odpierdziel się od naszego ŁKS- u. To przez Wyborczą cały ten zamęt bo wypisuje bzury chyba czas wkoncu naprostować kilku ludzi z tej gazety bo to przez nich ludzie uciekają ze stadionów!!!Od kliku lat nie było żadnych zamieszek na stadionie a Wyborcza chce z nas zrobic terrorystów i bandytów chyba wiemy komu zależy na upadku tego zasłużonego dla Łodzi i Polski klubu!!! Panie Walczyk niech pan napisze kiedy ostatnio na ŁKSie były zamieszki? Niech pan przyjdzie na mecz z Zagłębiem i chociaż raz szczerze napisze prawdę!Na tym meczu zobaczy pan prawdziwych kibiców i doping tysiecy kibiców najlepszego klubu w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.lodz.mm.pl 05.10.05, 21:12 w czym ten klub taki zasłużony , znam dziesiątki klubów w Polsce bardziej zasłużonych dla piłki , a zobaczymy ilu to kibiców przyjdzie , a ilu kupi bilety w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.mnc.pl 05.10.05, 22:25 Po raz n-ty mowie, zeby kompleksiarze zza miedzy zajeli sie swoim klubem i przestali komentowac artykuly zwiazane z ŁKSem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thibault Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.toya.net.pl 06.10.05, 08:41 Dziesiątki klubów?? No to wymieniaj mądralo. Jestem kibicem Widzewa, ale darze szacunkiem ŁKS, ktory jest na 5. miejscu w Polsce w tabeli wszechczasow za Legią, Górnikiem, Ruchem i bodajże Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.10.05, 07:46 przejęzyczyłes się powinno być: doping tysieca kibiców najlepszego klubu w Polsce!!! ps. czy kukłe Goszcza też będziecie palić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzeku Papis to imbecyl IP: *.range217-43.btcentralplus.com 05.10.05, 21:22 przez takich idiotow jak Papis LKS przestanie istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
rex3 Re: Papis to imbecyl 05.10.05, 21:38 Zgadza sie. Papis to zero inteligencji. Jeszcze niedawno chcial aby Widzew krzeselka powyrywal. A Laskowski mowil, ze motywem byla decyzja Puchalskiego. Nagle znow pieprza o bezpieczenstwie swoich pseudokibicow. Prawdziwy kibic przed kasami sie nie awanturuje. Brak biletow to idzie do domu. Jak maja pseudokibicow to lepiej niech sie pałętają po IV lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paplo Re: Papis to imbecyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 00:42 Papis jesteś kochany, a jaki madry i inteligętny.Wszyscy chcemy, abyś tak działał dalej olewając Goszczyńskiego.Bardzo proszę dalej rozrywaj te szaty, bo tylko TY możesz obalić ten ŁKS.Do dzieła PAPISIE, ty mój słodki...........! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platos Re: Papis to imbecyl IP: 81.15.159.* 07.10.05, 00:23 kura = prawie jak Orzeł piwo = prawie jak Żywiec ŁKS = prawie jak Mistrz Papis = prawie jak Papież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfidzew Oddać 30 mln !!!!!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.10.05, 23:04 Wtedy pogadamy o etyce i dobrym zachowaniu.Na razie macie -9 w Rio. Oczywiście jak w styczniu odejdzie boniek to będzie to wina władz miasta,prezydenta...a może Papisa. Ps: kulturalni kibice robią świetną oprawę meczu....i tylko przez przypadek niedawno zabili kibica WKS Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Oddać 30 mln !!!!!! 06.10.05, 00:00 chłopcze jak uważasz że ktoś powinien oddać 30 mln to idź do Prokuratury i zawaidom o popełnieniu przestępstwa. Co do tego w ogóle mają jakieś odgrzewane sprawy Widzewa?! Tu mowa jest o prawdziwych przyczynach zapaści w ŁKS. Kto tak naprawdę zapracował na obecne status quo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurumajoneez:D Re: Oddać 30 mln !!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.10.05, 00:21 kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=2808&postdays=0&postorder=asc&start=0 Tutaj jest ciekawy wpis kogoś związanego z Wyborczą. Zapraszam do lektury całego wątku, który polecam dla wyrobienia sobie opinii o ... red? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieidiota Re: Oddać 30 mln !!!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.10.05, 07:47 alez ty jesteś idiotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 01:29 a tak swoją drgą to pan PAPIS to cikawy gość był w SSA a teraz obwołał sie rzecznikim kibiców i jest ciągle na pierwszych stronach gazet. Ale widać ze ten człowiek musi być zawsze nr.1 atak swoją drogą kibice ŁKS zacznijcie myślec od swojego przywódcy niczego sie nie nauczycie tam juz głowa wypalona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAX Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.4web.pl 06.10.05, 06:14 kto daje pieniądze na klub ten nim rządzi.skoro p.stępień,wróblewski,papis nie są wstaanie zadbać o finanse klubu to powini z niego odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.05, 09:20 Czy oni są normalni...? Na swój stadion przychodzi max 2 tyś. kibiców, a na wyjazdowy mecz chcą 3 tyś.biletów. Przecież każdy sponsor by się poczuł rolowany. A jak się muszą czuć kibice klubu przeciwnego, którzy wiosną nie dostali się na swój stadion z powodu braku biletów. Oj tym kibolkom z ŁKS-u coś się pojebało. Oni już zasługują na 6 ligę. Szkoda tylko piłkarzy, klubu no i derbów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisklak 10,000 kibiców??????? IP: *.rev.vline.pl 06.10.05, 09:23 10,000 kibiców z tego 675 kupi bilety! skaczcie dalej przez płot i okradajcie swój klub a taką ilość ludzi zbierzecie z giełdy komputerowej i rynku!!! p.s. została jeszcze łapanka na dworcu łódź kaliska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepan Re: 10,000 kibiców??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:37 ja mysle ze przyjdzie 25 tysiecy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.lodz.mm.pl 06.10.05, 09:27 ZAORAĆ I POSTAWIĆ HALĘ SPORTOWĄ IM. PAPISA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapa Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.pld2.root4.net / 213.17.194.* 06.10.05, 09:42 Na wstępie zaznaczam, że jestem kibicem Widzewa. Dwie sprawy: 1. skoro na mecze u siebie (!) kupujecie średnio po 1.200 biletów, to po jakiego grzyba chcieliście 3.000 na derby? 2. nie wiem w jakiej cenie macie bilety na mecze; załóżmy, że jest to 10 zł, więc jeżeli na pozostałe 4 mecze w rundzie jesiennej (bo tyle chyba zostało), przyjdzie po 10.000 ludzi i każdy kupi bilet, będziecie mieli 400.000 zł. w rundzie wiosennej będzie 8-9 meczy na al. uni, co, przy spełnieniu w/w warunków daje dodatkowe 800-900 tys. zł. to powinno wystarczyć, żeby jakoś przetrwać do końca sezonu. potem sprzedacie kilku dobrych zawodników typu mysona (sorry, innych nie znam, nie jestem na bieżąco ;-)) i się interes sam będzie kręcił. warunkiem najtrudniejszym jest chyba te 10.000 płacących za bilety ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus71 Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:55 chodze na ŁKS ponad 20 lat i zawsze kupuje bilet.wywalic ochrone z lapanki to nie bedzie wjazdu na jeden bilet w trzech.dzialacze teraz sie obudzili ze jest sprzedawanych 1000-1200 biletow.to co oni k...rwa robia w klubie?ich tez wyjebac.kibice widzewa to samo bylo i jest z biletami na waszych meczach.osoby ktore wchodza za darmo okradaja swoj klub.gadanie glupot ze cena 11-16zl jest za wysoka.mecze sa co dwa tygodni paczka papierosow to 4-6zl browar 2- 3zl.skonczyc z nalogami to bedzie na bilet.ja w piatek tez kupie bilet a ty? VIVA ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? A może tak "pan Goszczyński", a nie "Goszczyński"? IP: *.hsd1.ut.comcast.net 06.10.05, 10:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a skąd wy Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.lodz.mm.pl 06.10.05, 11:15 weźmiecie 10 000 ludzi ???????? chyba że mecz jest w czasie bazaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 06.10.05, 12:28 wynika z tego że każdy kupi 10 biletów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik laski nie robi jak nie chce to niech odchodzi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:58 przeciez to tylko pretekst. odchodzil i zmienial zdanie jak po meczzu we wloclawku. ale laski nie robi nikt go nie bedzie blagal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:59 Kolejny raz Papis niszczy klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.toya.net.pl 06.10.05, 15:08 P. Goszczyński tak trzymać,nie wolno finansować klubu gdzie na stadion przychodzą KIBOLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Konflikt kibice ŁKS - sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 01:48 Tacy sami kibole przychodzą na każdy stadion. Jeżeli uważasz, że jest inaczej, to znaczy że powinieneś udać się szybko do okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś