Gość: Gratulacje IP: 80.51.47.* 08.10.05, 07:27 Jest to niezwykle pożyteczny pomysł, który odgrywa szczególne znaczenie w Europie dobrze, że w Łodzi ktoś o tym pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koziorożec Re: Dni Austrii w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 08.10.05, 14:19 Ja również uważam, że jest to bardzo pożyteczna inicjatywa, ale ..... nigdzie nie ma żadnych dokładnych informacji dotyczących imprez i spotkań organizowanych w ramach Dni Austrii. Jestem nauczycielką języka niemieckiego i chciałam wybrać się z grupą uczniów zainteresowanych kulturą krajów niemieckojęzycznych na ciekawe dla nas spotkania, ale nigdzie nie mogę znależć programu imprezy. Nie wiadomo również, czy przyjść może każdy, czy wymagane są zaproszenia. Usiłowałam dodzwonić się do Konsulatu Austrii, ale bez powodzenia. Może ktoś z odwiedzającychstronę GW może podać jakieś informacje lub stronę internetową z programem Dni Austrii. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Dni Austrii w Łodzi 08.10.05, 14:44 Mówisz i masz:) www.lodzermensch.pl/index.php?s=3&a=4&lang=pl&np=1&artID=62 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorożec Re: Dni Austrii w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 08.10.05, 15:12 Nie spodziewałam się tak szybkiej odpowiedzi. Dziękuję bardzo, bardzo mocno. Na podanej stronie znalazłam też kilka przydatnych linków dotyczących obchodów roku krajów obszaru języka niemieckiego. Dzięki, dzięki, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Dni Austrii w Łodzi 08.10.05, 15:43 Prosze bardzo:) Ale szczerze powiem, w tamtym roku fajniejsze rzeczy się działy na tych dniach :))))) I kino Charlie w tym bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś