aard Pijawatura 07.11.02, 10:26 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3444277&a=3451839 Polecam zwłaszcza członkowi Kapituły Aricowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zamkidatura 07.11.02, 11:05 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3541521&a=3541521 Forumowicze zgłaszajcie - już w przyszłym tygodniu głosowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 ma_teuszura 07.11.02, 21:19 No umarłam ze smiechu i teraz was straszę pośmiertnie:) www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10033&w=3451131 Odpowiedz Link Zgłoś
aard Med_maxatura!! 08.11.02, 09:28 Za odwagę w odsłanianiu swoich sennych (ob)jawień! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3555388&a=3555388 Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Muszę, po prostu muszę - Dziad Borowy!!! 08.11.02, 12:17 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3562148&a=3562985 Czyż nie przepyszne??? Kandydatura z kretesem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Tak na Margi guinnesie... IP: 212.191.74.* 08.11.02, 15:21 A co będzie, jak złoty zostanie odsunięty na rzecz euro? Czy nawet Salwatory będą "tylko" Eurosalwadorami? I czy to zmieni radykalnie kurs? A co z bieżącym przelicznikiem? I Nocnymi Markami? O Jenyyyy... ZATROSKANY Frank ze Szwajcarii Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zawsze można temu EuroSalvadoru 08.11.02, 16:19 Te kolorowe ciapki wyskubać wy(es)cudą z goldena pesetą. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dos Mollendatura!!! 08.11.02, 16:21 Po prostu genialne: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3070066&a=3565396 PS. Ależ nam sypenęło (ekstramocnymi) kandydaturami w tym tygodniu, no no... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Forumowiczotura!!! 08.11.02, 19:46 Surrealista jak się patrzy.... za całokształt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Dos Mollendatura!!! IP: 212.191.74.* 09.11.02, 10:11 Nie było to, reh-reh, mojem zamiarem. Ale Kumoterstwo, reh-reh :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Dos Mollendatura!!! jeszcze raz >>>> IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.11.02, 12:23 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3571215&a=3571381 Prewie Pełen Przegląd Postaci Prawieczłowieczych :))) Chyba Dos Mollendosie mozesz dopisac cos jeszcze o skutkach upadku -przeziebienie, gil ;) albo inne takie, w kazdym razie post-bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos GIL NA WYRAŹNE ŻYCZENIE IP: 212.191.74.* 13.11.02, 12:38 GIL - smark z rodziny naptarealnych. Zamieszkuje wydmuszki. Preferuje donosy. Pyta przy tym głupio: "Chusted Gerl?" Czczony w Katarze. Gdy przez siedem dni jest nieleczony, zanika. Leczony przez tydzień. W lutym - 8 dni (ale tylko wtedy, gdy jest przestępny). Wtedy też, jako Przestępny, w Celach wiadomych nadużywa zięby, czyli rozmnaża się poprzez siedmiokrotne krzyżowanie z ziębą (tzw. prze-ziębie-nie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: GIL NA WYRAŹNE ŻYCZENIE IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.11.02, 19:53 Kurcze, czy posty z tego wątku można nominować? Przestałem śledzić ten wątek, co z pokorą przyznaję. Zaraz nie daruję sobie tej przyjemności zgłoszenia w/napisanej kandydatury :)))) W takim razie podpowiadam jeszcze pawia, żurawia, etc ;)))) I dziękuję za w/napisany fachowy klucz do oznaczenia gatunku z rodziny gilowatych :))))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ja chcę do Kapituły!!!! 09.11.02, 18:55 Wymóg formalny spełniony - 40 postów stuknęło mi dzisiaj. No i będę lojalna i bezstronna i będę prezentowała Sprawę Kobiecego Surrealizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Ja chcę do Kapituły!!!! 10.11.02, 00:29 Chciałbym w kwestii Szprotki zdanie złożyc, mimo iz do Kapituły nie należę i laureatem również nie jestem, ale z tego też powodu nie bedzie to również kumoterstwem, ale śmiem zauważyć iż kobieca płetewka jeno szyku (którego Znamienici Członkowie Kapituły posiadają moc) by dodałą wiecej i Salwy kolorowych Ciapków po wszystkich Doorach do postów surrealnych by rozsyłała celnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aard pomyślimy, pomyślimy... 12.11.02, 10:40 Kapituła chętnie Twoją Aplikację Rozpatrzy (pozytywnie lub negatywnie - to się okaże), lecz niestety nie odbędzie się to w trybie natychmiastowym. Kapituła bowiem musi się w tym celu Zebrać (choćby wirtualnie), co nie będzie łatwe, gdyż Cruach od tygodni "niedostępny", a następnie Zbadać Sprawę, by wreszcze Podjąc Decyzję i na Samym, choć złotym w kolorowe ciapki, Końcu, Ogłosić Werdykt. Czekaj tedy Szprotko cierpliwie, a (być może) będzie Ci otworzone, po tem powyższem zakołataniu. PS. Przypominam, że Kapituła musi być (niestety?) jednomyślna w poparciu nowego kandydata i to przy stuprocentowej obecności. Pozdrawiam w Jej imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C60.2 13.11.02, 12:58 aard napisał (wyimowo): > Przypominam, że Kapituła musi być (niestety?) VOUS L'AVEZ CRUACHU, GEORGE DAARDIN Oj zżera mnie real. Sprawy komplikuje. Zadania multiplikuje. Kłody rzuca pod opony zimowe. Których brakuje. Kłopot za kłopotem co nie mą specjalnością sztukuje. Jak jasna cholera (mens rea in corpora mea) zżera mnie real, a trznia on surreal. Ja się odgryzam, odżeram. Wciąż użeram. Aż dostałem użerki nerek i nadżerki urok, na psa u rąk, u nóg, siurak, siurpryza. Wiedząc, że mój niebyt kłopotem nmoże stanąć w gardle poszczącym przy paszczy lub poście gardłującym na puszczy, oto podaję, iż że do głosowań niepotulnych, gardłowań kapitalnych i wyborów kapitulnych plenimpotentami memi będą: - w poniedziałek: Aard (towarzysz muszkieter D'Aardaarnian) - we wtorek: Aric (towarzysz muszkieter Lege Artos) - w środę: Eyemakk (towarzysz muszkieter MacPortos) - w czwartek: Yavorius (towarzysz muszkieter Yavaramis) - w piątek: apiat' Aard - w sobotę: apiat' Aric - w niedzielę: apiat' Eyemakk i Yavorius (zwykłą większością dwugłosu) W innych sprawach decydennych, w których moje zdanie nie będzie jakoby członka Kapituły WS, prokury od poniedziałku do czwartku jak wyżej ibidem passus, w piątek zaś Zamek (z racji wspólnoty melodycznej), w sobotę Dziad Borowy (bo w tych samych borach siedzimy) a w niedzielę Kto Pierwszy Ten Lepszy. Może się zrobi jeszcze surrealniej. Czego życzę ostatkiem sił i loginu, bo real zasysa mnie z powrotem. [aaaaaaaaaaaaaaaaaa] [reszta jest milczeniem] Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: C60.2 13.11.02, 13:21 cruach napisał: > > W innych sprawach decydennych, w których moje zdanie nie będzie jakoby członka > Kapituły WS, prokury w sobotę > Dziad Borowy (bo w tych samych borach siedzimy) W glosowaniu przez aplauz dziad borowy uznal ze z przyjemnoscia przyjmie te zaszczytna funkcje, z zastrzezeniem jednak, ze jakiekolwiek dzialania podejmowane beda w godzinach pozniejszych niz te uznane powszechnie za godziny ranne gdyz kto jak kto ale dziad borowy lubi sie w sobote porzadnie wyspac:-) >a w niedzielę Kto Pierwszy Ten Lepszy. z powodu podanego powyzej dziad borowy w tym momencie uznaje juz, ze Kto Pierwszy Ten Lepszy to on w niedziele nie bedzie:-) z dziadoborowymi pozdrowieniami wzorowo spelniajacy swe przyszle funkcje dziad borowy trwa ladowanie sygnaturki ....odmowa zaladowania z powodu zbyt dlugiego podpisu.... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Jutro głosowanie! 12.11.02, 10:42 Mamy obecnie ostatnie chwile na zgłaszanie kandydatur. Choć te, które są na tyle są mocne, że nowe już wielkich szans raczej nie mają. Ale próbować zawsze warto. Do GRUBEJ KRECHY! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Niezupełnie poważnie, raczej ze złośliwości 12.11.02, 12:24 ale cieszy mnie, że wzbudzamy emocje, panowie! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3594290 ( o jednomyślności wiem, grzecznie czekam, co kapituła zdecyduje) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Jeszcze jedna kandydatura.... 12.11.02, 15:43 Zamku- popłakałam się :-)))))) www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3597800&a=3599381 Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard ============GRUBA KRECHA============== 13.11.02, 08:50 No to mamy kolejną ce(z)urę na głosowanie. Zapraszam szanownych członków Kapituły na mojego maila lub GG. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Blyskawiczna DosMolledatura 13.11.02, 08:50 Kolorowych snów! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3551087&a=3571218 Odpowiedz Link Zgłoś
aard Medmaxatura 13.11.02, 09:35 Ciekawy rodzaj surrealu... romantycznego: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3576758&a=3576758 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Kapi, Tuła IP: 212.191.74.* 13.11.02, 10:12 Ja też chcę zmoknąć i być bezdomny, a postman ze mnie (jeśli chodzi o ilość) także setny... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Kapi, Tuła 13.11.02, 11:46 muszę policzyć na surrealu, a potem rozpatrzymy Twój w-niosek, Chuanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dof Mollendof Re: Kapi, Tuła IP: 212.191.74.* 13.11.02, 12:07 No mowe nie fto, ale kilkawiefąt... tfu pomieszałem wątki zębny z bezzębnym... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Złoty Salvador przyznany! 13.11.02, 16:09 KKK (Komunikat Kapituły Konkursu) Ogłasza się co następuje: W dniu dzisiejszym przyznano oficjalnie po raz siódmy Złotego Salvadora W Kolorowe Ciapki w kategorii za najlepszy surrealistyczny wpis poza Wątkiem Surrealistycznym (WS). Spośród czterech nominacji Kapituła przy osiemdziesięcioprocentowej obecności wybrała stosunkiem głosów 3:1 post zamieszczony przez Saidę o poniższej treści: " ...tak własnie zakonczyłam wczoraj rozmowe z Biurem Obsługi Klienta sieci PlusGSM...a zaczeło sie jeszcze dzien wczesniej.... -"Dobry wieczór.Ja dzwonie w sprawie..." -"Dobry[~~~~*******gzyyyyy***<<<<<>>>>>]ór![BZZYYYY~~~~~***^^^^>>>>Gryyy]gę pomóc?-dobre maja połaczenia... -"Ja własnie dzisiaj załozyłam sobie skrzynke na..." -"Prosze czekac!"[melodyjka nader nieprzyjemna...] -"Słucham" -"No własnie ja dzwonie w sprawie skrzynki,na waszej stronie załozyłam..." -"Prosze czekac!"[melodyjka wciaz nader nieprzyjemna];[melodyjka nader nieprzyjemna];[melodyjka...cholera! jest tam kto?!] -"Słucham" -"To DOBRZE ze Pan słucha!:/...Wieczałozyłamsobieskrzynkenawaszejstroniealeniedostałamhasławiecdz woniezebysiedowiedziecdlaczegoijakjemogezdobyc...[wypowiedziane jednym tchem coby sie zmiescic pomiedzy jednym a drugim "prosze czekac"....wydech] -"Hm...tooo dziiiwneee"-a panu sie nie spieszy... -No to ja wiem ,ale... -"prosze...[nie Boze tylko nie ta melodyjka!!!]...podac numer telefonu [dziekuje Ci Panie!]...juz wysłałem ze strony WWW wystarczyło tam wejsc"- tryumfalny głos Pana X zabrzmiał w słuchawce-"Dotarło!?" -"No co pan?!-beszczelny! -Pytam zcy SMS dotarł?"-[oops!] -"Eeeeee...yyyyy....nie nie dotarł....zreszta ja juz tez tak próbowałam i nie poszło i...." -"To prosze czekac[Łomatko!]...do jutra[aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!] Piiiiii Piiiiii Piiiiii-wyłaczył sie....a moze i lepiej...do jutra z ta melodyjka chyba bym nie wytrzymała...no nic, czekam... [tymczasem nastała noc...chmury przysłoniły ksiezyc...wietrzysko poniewierało koronami drzew....ulicami przemykały sie postacie zywcem[czy aby na pewno.....]wyjete z powiesci grozy,cały swiat w napieciu....[ojoj chyba sie zagalopowałam...]w miedzyczasie nadeszła noc i 2 Smsy powiadamiajace o nowych wiadomosciach w skrzynce do której jak na razie nie mam dostepu... ...a ja czekam.... ...O nie dłuzej nie czekam... -"dzien dobry witamy w systemie....[dzien dobry jak to cudownie ze jestes automatem i nie kazesz mi czekac...!]...prosze...[he?]...wcisnac... [spoko...to umiem...] 1,2,3....5... -"dzien dobry.." -"To pan tak twierdzi..." -"Słucham"-słucha...to miło... _"wiec ja chciałam zapytac o hasło do skrzynki..." -"Plus kod juz podaje..." -"Nie nie ,ja chce hasło do ... -"prosze czekac"-[FUCK!][znowu melodyjka....gryyyyyyyyyy] _-"Dzien dobry'[jasne!:/] -"Niech pani mówi za siebie!" _"Słucham?" -"Nie szkodzi!! Inni tez tak mówili!!!! _"Nie rozumiem..." -"To sie akurat nie dziwie......" -W czym moge pomóc? [Tu nastepuje recytacja regółki...w ramach przypomnienia patrz wyzej....skrzynka itd] _"...to dziwne..."[ja ma dejavu czy jak?!!!] _po pierwsze nie moze pani miec tam zadnych wiadomosci w tej skrzynce ,bo twierzdi pani ,ze nie zna hasła;-blondynka sie puszy...-po drugie skad ja mam pani wziac haso ,które sobie pani wymysliła!?" -"Ze jak?!!!" -"wiec czego pani oczekuje?"-[twojej egzekucji?] -"ja wiem ze mam tam wiadomosci!!!" -"Nie wie pani bo pani nie ma skrzynki..."-jej spokój mnie dobija.-a wie pani jak sie odczytuje smsy? Bo moze -skoro pani twierdzi ze przysyłamy hasło smasem(chociaz ja nic o tym nie wiem)... -"Nie wiem jak pani ale ja nie jestem blondynka?!" -"Jestem...eeeeee...a co to ma do rzeczy?" -"...a nic..................." -"prosze poczekac...[malodyjka...O YEAH!] -"zasiegnełam rady ijuz wiem ze pani nie wie co jest w tej skrzynce bo ona nie istnieje...." -"Yyyyyyyyyyyyyyyyy...................to moze ja pani wyjasnei jak sie U WAS zakłada skrzynke....? -"...no dobrze..." [tutaj mija około pół godziny moich tłumaczen przerywanych co jakis czas słoweami:"tak?" ,"naprawde?";"ciekawe..."; "O!"] ...a pózniej: -"Niestety nie wiem jak zdobyc to hasło...."-blondynka sie smucic.....-Niech pani napisze do administratora,co?" -"dziekuje!!!...a to mi pani pomogła!" -"Ciesze sie bardzo!!!!! -blondynka byc wesoła-"zycze miłego dnia" Piiii Piii Piii Piii.... ...cos jest ze mna nie tak....? saida.lekko.zakrecona " Laureatce nagrodę, którą jest statuetka Salvadora i uściski (ewentualnie obślinienie przez) członków Kapituły prześlemy pocztą elektroniczną. Ponadto, Kapituła postanowiła przyznać Specjalną nagrodę Szarego Salvadora W Burym Pasiaku za post zamieszczony przez ixtlilto_i_hubar pod poniższym linkiem (Kapituła zrezygnowała z podania treści, gdyż post ten należy rozpatrywać w kontekście poprzedniego): www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3435952&a=3436022 Laureatom nagroda zostanie przesłana również pocztą elektroniczną. Gratulujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Złoty Salvador przyznany! 13.11.02, 22:25 Oficjalnie w imieniu Laureatki składam serdecznie podziękowanie Wysokiej Kapitule i oświadczam, że miano Wybranki Salvadora będzie nosić z najwyższą atencją. Laureatka jest czasowo nieobecna, gdyż poszła zbierać łzy szczęścia do kałamarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Do aard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 22:43 Nimniejszym prosze o pewne wsparcie w celu wyjasnien glebszych na watku takowym: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=62&w=3614642 pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marple Med_maxatura!!! 14.11.02, 20:11 Uważam, że genialne:) www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3617823 Odpowiedz Link Zgłoś
aard Całkiem niezłe :-) 14.11.02, 21:31 Zobaczymy, co tam jeszcze się zjawi do następnej środy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos A nie, bo nie! IP: 212.191.74.* 15.11.02, 15:49 A ja okurzam inaczej.... sddfgsdw34-&*)*(UYKY&Jui&^(ggitklgjfUOHJ, ale może dlatego, że jestem Mańkut. Ale kandydata Prawa, mimo Lewa mego, jak najbardziej zgłaszam też do poparcia. Chyba, że kandydat też jest Mańkut, to już nic z tego nie rozumiem i to chyba w takim razie Surreal Jakowyś... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Kobietura Med Maxa!!! 14.11.02, 21:33 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3614365Odjazd! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wysoka Kapituła - Traktat Akcesyjny 18.11.02, 09:36 Niniejszym ogłasza się co następuje: W dniu 16.11.br w godz. 18-20 odbyło się Walne Zebranie Kapituły Konkursu o Złote Salvadory w Kolorowe Ciapki. Na Zebraniu obecni byli czterej Członkowie Kapituły - piąty z nich, Cruach, był reprezentowany po równo przez wszystkich obecnych. Kapituła podjęła przez aklamację następujące decyzje: 1. O zmianie Regulaminu Kapituły. Wprowadzono nowe przepisy dotyczące głosowania. I tak: dla ważności głosowania w sprawie przyznania Złotego Salvadora wymagana jest obecność połowy liczby Członków Kapituły, jeśli w jej skład wchodzi parzysta liczba Członków; lub połowy + 1/2 Członka Kapituły, jeśli w jej skład wchodzi nieparzysta liczba Członków. Do przyznania nagrody nadal wymagana jest bezwzględna większość głosów spośród biorących udział w głosowaniu. 2. O przyjęciu do grona Członków Kapituły następujących osób: Szprota1, Dos Mollendos, Pijaw. 3. O przyjęciu zasady reprezentatywności, która mówi, że jeden z Członków Kapituły może udzielić innemu Członkowi/ innym Członkom lub też osobom trzecim Pełnomocnictwa na sprawowanie obowiązków Członka Kapituły na czas określony lub nieokreślony. Pełnomocnitwo takie dle jego ważności musi zostać udzielone na piśmie - w formie postu na Forum lub e-maila - lub ustnie w obecności co najmniej jednego innnego Człona Kapituły. W chwili obecnej w mocy jest takowe Pełnomocnictwo udzielone przez Cruacha, szczegółowo określone tutaj: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3070066&a=3610261 W imieniu Kapituły Konkursu z surrealnym pozdrowieniem - Poczynajmy w imię Światacze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Uszczęślliwos Re: Wysoka Kapituła - Traktat Akcesyjny IP: 212.191.74.* 18.11.02, 09:44 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dźkję bdzo, pńważ mam katar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Post Postum IP: 212.191.74.* 18.11.02, 09:49 ...z tego wzruszenia, rzecz jasna (katar). A wszystko pewnie dzięki szczęśliwemu wątkowi kominiarskiemu, na który serdecznie zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Na Jowisza!!! (to daleko) 18.11.02, 11:49 Jeeeezu, jak się cieszę!!! Ok, Szprota, spokój. Równowaga wewnętrzna. Wdech, wydech. Już? No. Więc (nie zaczynaj zdania od więc!!) ja to bym bardzo chciała podziękować i powiedzieć, że zaszczyconam wielce, i że, jak rzekłam wczesniej, będę lojalna, bezstronna i postaram godnie reprezentować surreaslizm kobiecy. Tak mi Światak dopomóż. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw KAPIT(UŁ)ALNIE!!! 20.11.02, 00:13 Cytujac Tytusa: "Dziękuję! Wzruszenie odbiera mi głos!" Przysięgam solennie swe obowiązki kapitularne pełnić wiernie i do ostatniego klawisza, posty starać się wybierać skrupulatnie i surrealne decyzje podejmować ślubuję bo kawalerem jeszcze jestem, więc mogę. Azaliż (kiedyś będę musiał spróbować polizać, bo nie wiem jak smakuje Aza) w tygodniach rok kończących bardzo pracą zbyt realną obciążony jezdem, tak więc niniejszym pragnę plenipotencje przekazać i oglosić co następuje: Na czas mej nieobecności ustawowo wymaganej, a nieusprawiedliwionej swe pełnomocnictwo do głosowania w mym imieniu Szprocie1 przekazuję na czas nieokreślony, do odwołania, którego nie przewiduję. W przypadku nieobecności wyżej wymienionej, swe (od)głosy przekazuje według wzoru: W dni parzyste w miesiącach z literą "r" w latach nie przestępnych, głos swój oddaję w (myte!) ręce członka Kapituły, którego suma wszystkich postów na niniejszym wontku sprowadzona do cyfry jest liczbą pierwszą, lub leży najbliżej takowej. W przypadku jednakowego wyniku dla dwóch, lub więcej Kapitularzy decyduje rzut beretem: antenka do góry - wygrywa pierwszy lepszy, antenka w dół - najlepszy drugi, kant prawy - Kumotr Lewy, Kant lewy - Kumotr Prawy. W pozostałych latach i miesiącach, w dni nieparzyste decyduje godzina ostatniego wpisu na niniejszym wontku najbliższa 12:15. W reszcie przypadków jest odwrotnie i vice versa. Pijaw_dumny_O(d)GROMNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: KAPIT(UŁ)ALNIE!!! 20.11.02, 01:11 Zaszczyconam wielce. Plenipotencję przyjmuję i obiecuję pod ciężarem podwójnej odpowiedzialności się nie załamać, a obowiązki gracko wypełniać. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Med_maxatatura listopadowa 18.11.02, 09:40 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3640731 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Te Odoratura IP: 212.191.74.* 18.11.02, 09:55 Zgłaszam Teodora za Hasło: "Dość już tego surrealizmu!" DosM-dos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos TeOdoratura Odwołana!!! IP: 212.191.74.* 20.11.02, 09:48 Jeśli można kandydaturę odwołać. Jeśli nie, to zgłaszam kandydaturę p.t. Odwołanie TeOdoratury (hihi - samoobrona!). Powód jest prosty: Kandydat TheOdoor ma już statuetkę!!! Gdyż, jak napisał w Swoim Wątku "MA TO W DUPIE!" Czyli ma, a gdzie, to już sprawa Właściciela. Jaki Właściciel, takie nagród przechowanie. P.S. Przypomnijcie mi Kochani, w której edycji zwyciężył Ów Teodur? Tej może zerojedynkowej?... PZDR - Huan. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Med_max raz jeszcze 19.11.02, 12:28 Za ten wątek i za spryt koniunkturalny 9w końcu za wpis na WSie salvadora dostać nie można) lub też za niechęć do dłuuuuuuuuuuugich wątków: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3649211 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: Złote Salvadory w Kolorowe Ciapki (2) 19.11.02, 14:15 Yarro_ też pojechał po całości, choć chyba niechcący, ale nie staje się to mniej surrealne. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3662738 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Inaczej raczej czyli K-Kittura 19.11.02, 16:36 No śliczne: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3660952&a=3670441 Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Inaczej raczej czyli K-Kittura 20.11.02, 00:51 Boskie. Krótkie formy kapiace od treści bronią sie same bez zaopatrywania się w brony. W swej wymowie bliskie klasycznej rzeźbie dynamicznej "Treblinki do snopowiązałek". Pijaw_prosty_w_formie Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Bambusotura MoTłoha 19.11.02, 21:25 Dość prowokacyjnie napisał i niepoprawnie politycznie, ale z humorkiem, mnie tam rozbawiło. Sami zobaczcie: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3667906&a=3680135 Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dębowa Yaandydatura! 20.11.02, 09:11 Naprawdę bomba! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3670543&a=3676217 Odpowiedz Link Zgłoś
aard ============GRUBA KRECHA============== 20.11.02, 13:38 No to, Droga Rozszerzona Kapituło, głosujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: ============GRUBA KRECHA============== IP: 212.191.74.* 20.11.02, 13:53 Ale Jak? Nie chodzi mi przy tym o tybetańskie źwierze utaplane w angielskim piwie. Pytam, gdyż mi gołębie wyzdychały (patrzaj:WS) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wyjaśnienia regulaminowe 20.11.02, 14:12 Wyciąg z Regulaminu Kapituły Konkursu.: 1. Głosować może każdy Członek Kapituły, który jest ZALOGOWANY. 2. Głosować można zarówno na niniejszym wątku, jak i na GG lub w realu. 3. Głosowanie składa się z dwóch faz: a) Pierwsza faza polega na zgłoszeniu przez Każdego obecnego Członka Kapituły maksymalnie DWÓCH Nominacji, spośród kandydatur ogłoszonych na niniejszym wątku, b) Druga faza to głosowanie właściwe, gdzie każdy z obecnych Członków Kapituły oddaje swój Głos na jedną z Nominacji przedstawionych w fazie pierwszej, c) Faza pierwsza i druga mogą zostać przez dowolnego Członka skomasowane, co oznacza, ze w trakcie pierwszej z nich podaje on swoją Nominację będącą zarazem ostatecznym Głosem. 4. Dla ważności głosowania wymagane jest quorum (jego zasady zostały określone w poście "Traktat akcesyjny" na niniejszym wątku). 5. Zwycięski post jest wyłaniany bezwzględną większością oddanych i (bardzo) ważnych głosów. W imię Światacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Wyjaśnienia regulaminowe IP: 212.191.74.* 20.11.02, 14:23 aard napisał: > Wyciąg z Regulaminu Kapituły Konkursu.: > > 1. Głosować może każdy Członek Kapituły, który jest ZALOGOWANY. A co, jak jest z niego niezły, hehe gość i w dodatku nadużywa tej gościnności już od dawna, a więc jest zasiedziały i niczym roślinaarda korzonki swe zapuścił? Czy jest tzw. Wyjątkiem, czyli wil-cze-szcze-nie? A pisząc poważnie (a pfe!), to mam problem techniczny z zalogowaniem się. Tak na wszelki wypadek więc korzystając z innych punktów regulaminu, jeśli jest to możliwe głosuję na kittiketandydaturę, czyli tę, która Niczym Odwrotna Jaskułecka Robi Na Drutach i to w dodatku Od Tyłu. Ze swiatacznym pozdrowieniem - na-uH Odpowiedz Link Zgłoś
aard Problem z logowaniem 20.11.02, 14:39 polega na tym, że musimy mieć PEWNOŚĆ, ze głosujesz włąśnie TY, a nie kto inny, Chuanie. Bądź zatem łaskaw wysłać mi swój głos mailem lub na GG jeśli możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Problem z logowaniem IP: 212.191.74.* 20.11.02, 14:44 OKI, wysyłam mailem, a Ty mi potwierdź na tym wątku, bo gołębie nie są ostatnio australijskie i nie mają nic wspólnego z bumerangowaniem nazad, a raczej bliżej im do bumelanctwa...Słowem, czyli pięcioma: Nieustanny Brak Nowych Wiadomości W Skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos AWARIA!!! IP: 212.191.74.* 20.11.02, 14:55 Wysyłam, ale wszystko padło. Sama padlina i trochę piegów tu i ówdzie. Wysyłam więc z drugiego kompa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: AWARIA!!! IP: 212.191.74.* 20.11.02, 15:00 Acha, wysłałem na Twój Adres na poczcie.fm Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ohmygodness! 20.11.02, 14:30 A ja już trzy zapodałam! To poproszę uznać kandydaturę Yarro_ za niebyłą, no chyba że się reszcie Kapituły tak podoba, że mowy nie ma? Aardzie: odwołać oficjalnie? Zaggadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Do SETNEJ Szproty IP: 212.191.74.* 20.11.02, 14:34 ...Tysiąc sześćsetny dwuMollendwu: A mój kompiter jest niemota i niegoda. I gada&gada nie mota. "Przepraszam za Srę Głów" Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 WAKE UP SZPROTA!!! 20.11.02, 14:56 OK. Szprocie przez to wczorajsze klonowanie pomyliło sie wszystko. Nawet Jenot z Norką. AArd jakonaczelny objasnił mnie wszystko i wiem całkiem sporo. Yarro_ zostaje. Światak mi swiadkiem, żem na stenego posta nie polowała. Ale skoro się stało...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nominacje aarda i Dos Mollendosa 20.11.02, 16:00 Dos Mollendos Nominował i oddaje Głos na k-kitty: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3660952&a=3670441 Ja skłaniam się ku Yeemu i Yeego sępowi (nominacja): www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3670543&a=3676217 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: Nominacje aarda i Dos Mollendosa 20.11.02, 16:28 Na życzenie AArda poprawiam nie wiedzieć czemu spaprany link do k_kitty: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3660952&a=3670441 Odpowiedz Link Zgłoś