Dodaj do ulubionych

Sklepy erotyczne w Łodzi

IP: *.pai.net.pl 21.10.05, 21:40
Znacie jakis dobry sex-shop w naszym mieście?Powiedzcie
Obserwuj wątek
    • Gość: emgusto Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: 195.205.148.* 22.10.05, 00:11
      A możesz sprecyzować co to znaczy "dobry"? ;-)
      • Gość: Nika Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.pai.net.pl 22.10.05, 23:23
        no,to taki gdzie jest duży wybór towaru,gdzie jest miła
        i "fachowa"obsługa,gdzie cżłowuiek nie czuje się spięty.
        • kriku Re: Sklepy erotyczne w Łodzi 22.10.05, 23:31
          na piotrkowskiej od narutowicza w kierunku placu wolnosci w bramie po prawej
          stronie, kupowalem majtki, byl duzy wybor, paru innych klientow tez sie krecilo,
          a kolo-sprzedawca gada do rzeczy choc sprawia wrazenie troche znudzonego robota
          - pewnie sami kolesie przychodza
    • leslaw_m Re: Sklepy erotyczne w Łodzi 23.10.05, 00:50
      kupowałem "głupi prezent" na rewolucji przy pietrynie,duzy rózowy sklep,przy
      autobusowym przystanku
      a obsługa to muszę powiedzieć,ze bardziej niz profesjonalna,a ceny wydaje mi
      się,ze jednak wysokawe.
      • Gość: Kobieta Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.pai.net.pl 23.10.05, 23:16
        Miło mi za taką ocenę obsługi w "dużym,różowym sklepie",bo jestem jedną z
        ekspedientek tam pracującą.Dziekuję przedmówcy za pochwałę.Chyba,ze trafił
        wówczas nie na mnie;-)
    • gray lepiej się pośpiesz 24.10.05, 00:24

niedługo już może nie być tych sklepów ;)
    • Gość: emgusto Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: 81.219.176.* 24.10.05, 17:04
      Niedaleko mojej pracy jest Pink Shop na Kilinskiego... Jeszcze nie bylem, moze
      ten watek mnie zmobilizuje - to zajrze i sie podziele wrazeniami :-)
      • Gość: koleś Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.pai.net.pl 28.10.05, 23:03
        ja byłem w tym Pink Shopie na Kilińskiego,o którym piszesz.Całkiem nieźle.Duży
        wybór towaru i nawet jakieś promocje.Niestety,pani z obsługi taka sobie,może
        miała zły dzień?Podobno jest jeszcze jeden taki na Próchnika,pójdę sprawdzić:-)
        Albo w ogle przejdę wszystkie erotyczne w Łodzi....
        • Gość: aga Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.4web.pl 29.10.05, 13:13
          a które z nich są samoobsługowe?
          • Gość: log_z_nielogu Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 13:19
            Gość portalu: aga napisał(a):

> a które z nich są samoobsługowe?

onanistka? ;p
        • Gość: log_z_nielogu Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 13:21
          Gość portalu: koleś napisał(a):

> Albo w ogle przejdę wszystkie erotyczne w Łodzi....

Czasami, by móc przelecieć, trzeba wiele przejść...;D
    • Gość: ekpsert polityczny Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.piotrkow.net.pl 29.10.05, 14:43
      już niedługo będą bruźcdzić nam geje i lesbijki, wierny elektorat sld, sdpl,
      demoralizatorzy.pl 0 skonczy się diabelstwo w POlskce albo woem powiedziane
      jest że kurestwo będzie wyżegane gorący żelazme
      • Gość: ola Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 17:31
        Niech żyją łysi wszechpolacy!
      • halicz5 Paluszki powykręcało z podniecenia czy niepisaty? 30.10.05, 13:02
        Paluszki powykręcało z podniecenia czy niepisaty?
    • Gość: ero Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.pool85-49-176.dynamic.orange.es 03.07.14, 13:42
      Polecam internetowy sklep erotyczny Erotic Revolution Shop

Sklep erotyczny online
    • makkar81 Re: Sklepy erotyczne w Łodzi 19.10.16, 15:49
      W Łodzi bardzo sex shop jest na ul. Łąkowa 7A , 90-562 Łódź tutaj podaje link do sklep online eroticgo.pl/
    • lodz123 Re: Sex Shop Łódź 05.06.19, 12:28
      najlepszy samoobsługowy Sex Shop W Łodzi ponad 1000 produktów do wyboru
      sex shop Łódź
    • Gość: millas Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.19, 16:41
      fajny sklep erotyczny na żeromskiego 40 wszystko jest wystawione na półkach do dotknięcia.
    • lodz123 Re: Sklepy erotyczne w Łodzi 07.06.19, 13:31
      sex shop na Żeromskiego 40 Łódź jest dobry sex shop lodz
    • Gość: FajnaZosia Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.23, 12:25
      Cześć. Byłam ostatnio w fajnym sklepie Sexy Crazy w Łodzi i powiem, że byłam zaskoczona tak dużą ilością asortymentu. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka