Gość: Nika IP: *.pai.net.pl 21.10.05, 21:40 Znacie jakis dobry sex-shop w naszym mieście?Powiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emgusto Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: 195.205.148.* 22.10.05, 00:11 A możesz sprecyzować co to znaczy "dobry"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.pai.net.pl 22.10.05, 23:23 no,to taki gdzie jest duży wybór towaru,gdzie jest miła i "fachowa"obsługa,gdzie cżłowuiek nie czuje się spięty. Odpowiedz Link Zgłoś
kriku Re: Sklepy erotyczne w Łodzi 22.10.05, 23:31 na piotrkowskiej od narutowicza w kierunku placu wolnosci w bramie po prawej stronie, kupowalem majtki, byl duzy wybor, paru innych klientow tez sie krecilo, a kolo-sprzedawca gada do rzeczy choc sprawia wrazenie troche znudzonego robota - pewnie sami kolesie przychodza Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Sklepy erotyczne w Łodzi 23.10.05, 00:50 kupowałem "głupi prezent" na rewolucji przy pietrynie,duzy rózowy sklep,przy autobusowym przystanku a obsługa to muszę powiedzieć,ze bardziej niz profesjonalna,a ceny wydaje mi się,ze jednak wysokawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.pai.net.pl 23.10.05, 23:16 Miło mi za taką ocenę obsługi w "dużym,różowym sklepie",bo jestem jedną z ekspedientek tam pracującą.Dziekuję przedmówcy za pochwałę.Chyba,ze trafił wówczas nie na mnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gray lepiej się pośpiesz 24.10.05, 00:24 niedługo już może nie być tych sklepów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emgusto Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: 81.219.176.* 24.10.05, 17:04 Niedaleko mojej pracy jest Pink Shop na Kilinskiego... Jeszcze nie bylem, moze ten watek mnie zmobilizuje - to zajrze i sie podziele wrazeniami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.pai.net.pl 28.10.05, 23:03 ja byłem w tym Pink Shopie na Kilińskiego,o którym piszesz.Całkiem nieźle.Duży wybór towaru i nawet jakieś promocje.Niestety,pani z obsługi taka sobie,może miała zły dzień?Podobno jest jeszcze jeden taki na Próchnika,pójdę sprawdzić:-) Albo w ogle przejdę wszystkie erotyczne w Łodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.4web.pl 29.10.05, 13:13 a które z nich są samoobsługowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log_z_nielogu Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 13:19 Gość portalu: aga napisał(a): > a które z nich są samoobsługowe? onanistka? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log_z_nielogu Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 13:21 Gość portalu: koleś napisał(a): > Albo w ogle przejdę wszystkie erotyczne w Łodzi.... Czasami, by móc przelecieć, trzeba wiele przejść...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekpsert polityczny Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.piotrkow.net.pl 29.10.05, 14:43 już niedługo będą bruźcdzić nam geje i lesbijki, wierny elektorat sld, sdpl, demoralizatorzy.pl 0 skonczy się diabelstwo w POlskce albo woem powiedziane jest że kurestwo będzie wyżegane gorący żelazme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 17:31 Niech żyją łysi wszechpolacy! Odpowiedz Link Zgłoś
halicz5 Paluszki powykręcało z podniecenia czy niepisaty? 30.10.05, 13:02 Paluszki powykręcało z podniecenia czy niepisaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ero Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.pool85-49-176.dynamic.orange.es 03.07.14, 13:42 Polecam internetowy sklep erotyczny Erotic Revolution Shop Sklep erotyczny online Odpowiedz Link Zgłoś
makkar81 Re: Sklepy erotyczne w Łodzi 19.10.16, 15:49 W Łodzi bardzo sex shop jest na ul. Łąkowa 7A , 90-562 Łódź tutaj podaje link do sklep online eroticgo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Re: Sex Shop Łódź 05.06.19, 12:28 najlepszy samoobsługowy Sex Shop W Łodzi ponad 1000 produktów do wyboru sex shop Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: millas Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.19, 16:41 fajny sklep erotyczny na żeromskiego 40 wszystko jest wystawione na półkach do dotknięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Re: Sklepy erotyczne w Łodzi 07.06.19, 13:31 sex shop na Żeromskiego 40 Łódź jest dobry sex shop lodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FajnaZosia Re: Sklepy erotyczne w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.23, 12:25 Cześć. Byłam ostatnio w fajnym sklepie Sexy Crazy w Łodzi i powiem, że byłam zaskoczona tak dużą ilością asortymentu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś