cassani 29.10.05, 16:42 kto z Was ma zainstalowane w swoim kompie? tylko szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-ki Re: pirackie oprogramowanie 29.10.05, 16:51 Odkąd kupiłem laptopa nie instaluję na nim żadnego pirackiego oprogramowania :) I muszę powiedzieć, da się z tym żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: pirackie oprogramowanie 30.10.05, 13:05 > Odkąd kupiłem laptopa nie instaluję na nim żadnego pirackiego oprogramowania :) > I muszę powiedzieć, da się z tym żyć. Hehe, mam dokładnie to samo. Na laptopku wszystko legalne. Co ciekawe - można się bez problemu obejść bez drogich aplikacji. Jest cała masa freeware'ów i shareware'ów, które w zupełności wystarczają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: pirackie oprogramowanie IP: *.toya.net.pl 30.10.05, 13:06 pewnie ze sie da. Z laptopem legalny system, Open Office w wieksoci przypadkow zastapi Worda/Excela i potrafi zapisywac/ odczytywac format MS OFFICE. z Laptopem legalny Norton Antyswir, niestety wersja chyba tylko 90 dniowa. winamp darmowy, DVD player darmowy, Total Commander Shareware, kilka innych programow freeware i da sie pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: pirackie oprogramowanie 30.10.05, 22:19 Gość portalu: miro napisał(a): > z Laptopem legalny Norton Antyswir, niestety wersja chyba tylko 90 dniowa. Zainteresuj się Nodem32 lub Avastem... do tego jakis firewall (Kerio, Sugate lub Outpost). Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: pirackie oprogramowanie 31.10.05, 08:41 total commander w wersji shareware jest przeznaczony do użytku przez bodajże 30 dni - potem należy zakupić licencję lub odinstalować program. po 90 dniach nortona polecam avasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 667 Re: pirackie oprogramowanie IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.10.05, 17:03 FC3 i nie muszę sie martwić legalnością, czego bym nie chciał mam za darmo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małolat Re: pirackie oprogramowanie IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 23:46 co to jest FC3? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: pirackie oprogramowanie 30.10.05, 08:57 Fedora Core 3 - dystrybucja linuksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: pirackie oprogramowanie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.10.05, 17:25 sam jestes szczur !! Odpowiedz Link Zgłoś
bergo.torino Re: pirackie oprogramowanie 29.10.05, 21:01 Mam Linuxa i się nie martwię o tzw. piraty. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Szczerze? 29.10.05, 23:31 No to jak na spowiedzi. Staram sie miec wszystko legalne. Niestety nie jest to mowliwe, z racji wykonywanego przeze mnie zawodu. Rozwiazuje problemy innych ludzi, ktorzy maja rozne oprogramowania na swoich komputerach. Bardzo czesto sie zdarza, ze mam na swoim komputerze kopie oprogramowania, ktory nie jest legalne. Staram sie takie sytuacje ograniczac, ale, niestety, nie jest ro mozliwe :( Ale Adobe CS mam oryginalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: pirackie oprogramowanie IP: *.rev.vline.pl 30.10.05, 11:16 ROTFL - Pytanie powinno raczej być: Kto ma z was jakieś legalne oprogramowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irkm Re: pirackie oprogramowanie IP: *.toya.net.pl 30.10.05, 11:26 Nie mam nic nielegalnego (pozbyłem się) oprócz jednego bardzo drogiego programu specjalistycznego, ktore kosztuje 12000zł. Na razie mnie nie stać, a używac muszę. Windows OEM, Nero OEM, OpenOffice, 7-zip, FreeRIP, Opera i inne freeware. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: pirackie oprogramowanie IP: 195.69.82.* 30.10.05, 12:57 Ja mam, ale nie zainstalowane Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx podajcie: szacunkową wartość 30.10.05, 21:00 posiadanego przez siebie pirackiego oprogramowania, pełne dane teleadresowe,propozycje kary pieniężnej i oswiadczenie o dobrowlnym sie jej poddaniu. Masz dość bezprawia i niesprawiedliwosci ? chcesz zmienić ten świat ? to zacznij od siebie...pomóż stróżom prawa pomóc sobie...donieś na siebie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: podajcie: szacunkową wartość IP: 195.69.82.* 30.10.05, 21:14 Milion dolaruw Odpowiedz Link Zgłoś