mateo31 Re: Jesienne pacery 02.10.02, 11:53 Buahaha troszeczkę za szybko kliknąłem:)))). Ale chodzi mi o to, że piękna jesień za oknem. Jesiennych spacerów czas nastał.... Macie jakieś swoje ulubione miejsca na takie spacery? Ja tak - to Park Poniatowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Pacer!! 02.10.02, 12:15 To bardzo fajne słowo.:) A co ono oznacza? wykluczając oczywiście spacer, bo to byłoby za proste. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Pacer!! 02.10.02, 12:26 aric napisał: > To bardzo fajne słowo.:) A co ono oznacza? wykluczając oczywiście spacer, bo to > > byłoby za proste. > Odpowiedz Link Zgłoś
aric Jesienne pakery! 02.10.02, 12:34 Dobre. Idę na jesienny spacer na siłownie siłownie, bo jesień za pasem, aja jestem sobie jesienny paker.:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaoz Re: Jesienne pacery 02.10.02, 12:22 Fakt , piękna słoneczna pogoda za oknem... Chciałoby się gdzieś biec (bynajmniej nie do pracy...) i gdzieś się powłóczyć , a coo!! Raz się żyje!!!! A tu grzeszki nie dają i dlatego żal... Najchętniej to pojechałabym rowerem za miasto, ale to dopiero będzie możliwe w weekend:(. A może nad Stawy Jana? Tam też jest pięknie. No nic, na razie musi wystarczyć widok z okna pozdr monikaoz Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Jesienne pacery 02.10.02, 14:29 Łagiewniki- o każdej porze roku :-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jesienne pacery 07.10.02, 10:57 Nie, dzisiaj tylko pospieszne przemykania samochodem tam, gdzie musimy dotrzeć... A w Olsztynie śnieg, wiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jesienne pacery 07.10.02, 11:06 W Zakopcu też :) Śnieg pada, śnieg pada.. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jesienne pacery 02.10.02, 19:34 Jeszczedrzewa sa za mało kolorowe, ale fakt pogoda przepiękna na spacery. Nadal numer jeden jest park Żródliska. (właśnie muszę się przejechać tam!) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Jesienne pacery 07.10.02, 10:56 Preferując "spacery turystyczne" przy użyciu pojazdów szynowych wybrałem się na takowy w sobotę. Mamy już w końcu zalążek historycznej linii ze starymi tramwajami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: Jesienne pacery IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 11:27 Nie ma to jak jesienny spacer z efektami specjalnymi tj. póżny wieczór,ciepły wiatr,spadajęce liście i delikatny deszczyk, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Jesienne pacery 07.10.02, 11:31 Żeby ten delikatny deszczyk nie stał się ulewą, bo wtedy całą przyjemność diabli wezmą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: Jesienne pacery IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 12:47 nie wezmą! jeżeli masz parasol i kogoś kto go trzyma:))) Odpowiedz Link Zgłoś