Gość: JacekR. IP: 10.0.210.* / 212.191.188.* 09.07.01, 08:49 Promocje dotyczą produktu spożywczego. Przy kasia dowiesz się że spudłowałeś bo akurat ten smak nie jest objęty promocją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sven Re: Promocja w GEANT? IP: 212.191.129.* 09.07.01, 10:14 W Makro to chleb powszedni. Jestem tam raz w tygodniu i zawsze jest jakas niezgodnosc. Rozumiem dwa trzy razy, ale to sie dzieje non stop. To wskazuje na celowa polityke, a argumentacja to szczyt tupetu. Pani w kasie mowi: "ja to nie wiem, bo stoje na kasie" i po chwili "to bierze Pan czy oddaje towar bo blokuje Pan kolejke". Glupi sa i mysla, ze do glupszych mowia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Promocja w GEANT? IP: *.toya.net.pl 09.07.01, 22:55 biznes to biznes:-}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Promocja w GEANT? IP: *.ie.lodz.pl 10.07.01, 12:51 To nie biznes tylko najzwyklejsze oszustwo:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokko Re: Promocja w GEANT? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 08:02 Mnie się raz zdarzyło kupować tam objęte promocją piwo. Przy kasie zwróciłem uwagę, że cena czteropaku jest znacznie wyższa, niż by to wynikało z pomnożenia przez cztery ceny jednej puszki w promocji. Okazało się, że "zapomniano" zmienić na promocyjną cenę na czteropakach, w efekcie czego 4 puszki kosztowały ok. 8 zł, a jeden czteropak ponad 12 zł. Gdybym akurat nie zwrócił uwagi, zapłaciłbym o połowę drożej... Odpowiedz Link Zgłoś