Dodaj do ulubionych

KOCHANEK DO WZIĘCIA/gingers

IP: *.Zabrze.Net.pl 06.01.05, 15:38
Przez długi czas spotykałam sie z żonatym męzczyzną. On nie ma dzieci. łączył nas przede wszystkim sex. Spotykalismy sie w wynajętym mieszkaniu lub w małym hoteliku.. było mi z nim naprawde dobrze. Rozmawialiśmy o książkach, o muzyce i poezji.. nigdy o życiu prywatnym.Ale ja, mały detektyw, dotarłam do jego adresu, telefonu dom, komórkowego jego żony. wysyłałam informacje o tym, że jej mąż ją zdradza. Wiem, że nie byłam pierwszą, bo jedno sie kończy, a drugie sie zaczyna.Teraz ma następną. Było mi trochę żal jego żony. Skończyłam to ponad rok temu, ale wciąż nie mogę zapomnieć TEJ ROZKOSZY BEZ CZASU I STRUKTURY... Gingersie.. odezwij się...
Obserwuj wątek
    • Gość: Maleńka Re: KOCHANEK DO WZIĘCIA/gingers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:01
      Ale masz fajną ksywkwe:) ps on sie juz nie odezwie tez go znam
      • Gość: Maleńka Re: KOCHANEK DO WZIĘCIA/gingers IP: *.Zabrze.Net.pl 06.01.05, 17:25
        ciekawe czy jest dużo takich MALEŃKICH. nie wiem czy sie odezwie czy nie. nie chcę tutaj walić imionami i nazwiskami. mam tylko jedno pytanie... jaki kolor miał włosów? nie sadze byśmy mówiły o tym samym..Gingersie...
    • Gość: Maleńka On się farbował... IP: *.olsztyn.mm.pl 06.01.05, 18:35
      • Gość: Maleńka Re: On się farbował... IP: *.Zabrze.Net.pl 08.01.05, 21:59
        dzięki, maleńka.. nie byłaś nią... nie wiesz kim jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka