Dodaj do ulubionych

Radio Łódż w Regionie

IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 11:26
Dlaczego Radio Łódż niema swoich korespondentów w
każdym mieście powiatowym województwa łódzkiego tylko
w dwóch czy trzech.Jeśli taka sytuacja nadal będzie
się utrzymywać to będzie to tylko radio jedynie dla
miasta Łodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe Re: Radio Łódż w Regionie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 20:34
      co za różnica, RŁ i tak ma słuchalność na poziomie błędu statystycznego.
      • Gość: Gray Re: Radio Łódż w Regionie IP: *.toya.net.pl 12.07.01, 19:43
        właśnie dlatego działa nieprzerwanie od 1930r ?
        wiem, że nie ma tam numerów typu: "wygraj nową superextrahiperczaderską
        megawieżę panascanics w konkursie &#62&#62opisz swoje jelita&#60&#60", ale rł ma stałe
        grono słuchaczy i (podaję informacje z dobrego źródła) ma się całkiem dobrze.
        • Gość: pepe Re: Radio Łódż w Regionie IP: 213.25.90.* 12.07.01, 20:56
          Istnieje bo jest (współ)finansowane z pieniędzy publicznych. Ale nie o to
          chodzi. Moim zdaniem jest to niereformowalny "dinozaur", czasem go wprawdzie
          słucham, ale generalnie jest strasznie nudne, w przeciwieństwie np. do Trójki,
          mojej ulubionej stacji.
          • Gość: gargamel Re: Radio Łódż w Regionie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 02:15
            Gość portalu: pepe napisał(a):

&#62 Istnieje bo jest (współ)finansowane z pieniędzy publicznych. Ale nie o to
            &#62 chodzi. Moim zdaniem jest to niereformowalny "dinozaur", czasem go wprawdzie
            &#62 słucham, ale generalnie jest strasznie nudne, w przeciwieństwie np. do Trójki,
            &#62 mojej ulubionej stacji.

no to już niedługo sobie trójki posłuchasz - mają zwiększyć słuchalnośc albo
            dyrektor wyleci
            • Gość: pepe Re: Radio Łódż w Regionie IP: 213.25.90.* 05.08.01, 12:40
              Jeżeli trójka przestanie mi pasować, to znajdę coś innego. Nie brałem ślubu z
              trójką, jesteśmy w wolnym związku ;)
          • Gość: gargamel Re: Radio Łódż w Regionie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 02:16
            Gość portalu: pepe napisał(a):

&#62 Istnieje bo jest (współ)finansowane z pieniędzy publicznych. Ale nie o to
            &#62 chodzi. Moim zdaniem jest to niereformowalny "dinozaur", czasem go wprawdzie
            &#62 słucham, ale generalnie jest strasznie nudne, w przeciwieństwie np. do Trójki,
            &#62 mojej ulubionej stacji.

bo ma prezesów wybieranych z klucza politycznego, którzy wiążą ręce twórczym
            dziennikarzom
            • Gość: pepe Re: Radio Łódż w Regionie IP: 213.25.90.* 05.08.01, 12:37
              Zgadzam się z tym. Ale nie będę ich słuchał ze współczucia.
    • Gość: Gray Re: Radio Łódż w Regionie IP: *.toya.net.pl 12.07.01, 19:40
      www.radiolodz.pl &#60-
    • Gość: Roman. Re: Radio Łódż w Regionie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 13:42
      Zdecydowanie za mało jest w Radiu Łódż zwłaszcza w serwisach informacyjnych
      wiadomości z regionu.Mało reportaży o tematyce regionalnej,przecież po nowym
      podziale administracyjnym należałoby poznać w całym kształcie nowe województwo.
    • Gość: Marian Re: Radio Łódż w Regionie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 11:14
      Teraz kiedy jest powódż i ciągle leje widać jak na dloni,że RADIO ŁÓDŻ powinno
      mieć swoich korespondentów w każdym mieście powiatowym aby informacje spływały
      na bieżąco.Niech zarząd radia rozpatrzy tę propozycję.
      • Gość: gargamel Re: Radio Łódż w Regionie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 02:18
        Gość portalu: Marian napisał(a):

&#62 Teraz kiedy jest powódż i ciągle leje widać jak na dloni,że RADIO ŁÓDŻ powinno
        &#62 mieć swoich korespondentów w każdym mieście powiatowym aby informacje spływały
        &#62 na bieżąco.Niech zarząd radia rozpatrzy tę propozycję.

noo, korespondenci są drodzy, gdyby ich zatrudnić więcej, nie byłoby kasy na
        limuzyny zarządu...
    • hubar Re: Radio Łódż w Regionie 27.07.01, 11:53
      Nie wiem czemu tak jest. Ja słucham go tylko z piątku na sobotę ( "Nocny
      Trans" ) i szczerze ten program mógłby być na innej stacji i tak bym go słuchał.
      • Gość: Jacek Re: Radio Łódż w Regionie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:00
        Mam prośbę do RADIA ŁÓDŻ aby zajęło się promocją łódzkiego loniska
        Lublinek.Najodpowiedniejszym człowiekiem do tej sprawy jest pan Miłosz Wika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka