Dodaj do ulubionych

Poseł groził policjantom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 02:19
Wybrańcem? Panie Misztal nie potrzebujemy następnego Neo :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hummer :D Re: Poseł groził policjantom IP: 217.97.239.* 28.11.05, 07:07
      Hiehie..jaki narod tacy wybrancy :D
      • filo_de_putino A jak zechce sprawdzić ilość zapłodnień w regionie 28.11.05, 11:57
        ??? Strach pomyśleć co mu jeszcze do głowy wpadnie! :)
    • Gość: Niepełne średnie Re: Poseł groził policjantom IP: *.lze.lodz.pl 28.11.05, 07:23
      I ktoś taki został wybrany do Sejmu. Gratuluję wyborcom posła Misztala.
      • Gość: oburzona Poseł groził policjantom IP: *.arcor-ip.de 28.11.05, 12:05
        I takie coś zostało posłem !!!!
        • Gość: Old Hors Re: Poseł groził policjantom/ Stary Wapniak na mł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:31
          Tak zawsze się kończy jak staremu
          pierdzielowi zachciewa śię po pijaku
          młodych lasek -cóż życie jest brutalne
          dla takiego wapniaka nawet kasa i imunitet
          nie zrobią zniego młodego i przystojnego
          nie mówiąc o zmianie szarych komórek .
          Old Hors
        • Gość: justyna Re: Poseł groził policjantom IP: *.lodz.msk.pl 28.11.05, 20:39
          to jest mojwujek i nic do niego nie mam!!!to dobry czlowiek!!!kazdy libi
          wypic!!!!
    • Gość: rafal czy to ta Viva z okładki ostatniego Newsweeka ? IP: *.chello.pl 28.11.05, 08:40
      czy to ta Viva z okładki ostatniego Newsweeka? :D :D :D
      • Gość: rutek Re: czy to ta Viva z okładki ostatniego Newsweeka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:21
        dokladnie to samo skojarzenie. moze p. Misztal jest tym artykulowym dobrze
        ubranym ;)
      • Gość: łancuch misztala Re: czy to ta Viva z okładki ostatniego Newsweeka IP: *.toya.net.pl 28.11.05, 19:15
        nie,to dyskoteka w centrum łodz.całkiem ok tam jest zawsze porządek zadnego
        menelstwa
    • Gość: Aborygen1 Nastepny Burak Politykiem!!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 28.11.05, 08:42
      Czego jak czego ale Chamow w samoobronie nie brakuje.Tak samo jak przestepcow i
      milionerow. Taki buc czuje sie bezpiecznie a na dodatek dzieki poparciu madrych
      Polakow zostal niemalze (w swoich oczach) wieszczem
      • marekgdan Re: Nastepny Burak Politykiem!!! 28.11.05, 10:36
        i pokazal swoje buractwo!
      • Gość: jan Re: Nastepny Burak Politykiem!!! IP: *.w83-205.abo.wanadoo.fr 28.11.05, 11:03
        Tylko ze ten burak zdobywal swoje w USA
        • Gość: stasiu Re: Nastepny Burak Politykiem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:33
          burak zawsze bedzie burakiem (jeb...........)
          ps. to zwykł Jan, o zgrozo kto na niego głosował
      • Gość: michał Re: Nastepny Burak Politykiem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:16
        Kiedyś na budynku SGGW widniał napis: Lepper warchoł. Boli fakt, że akurat
        budynek uczelni był nośnikiem tych słów. Ale prawda jest taka, że warcholstwo w
        samoobronie jest tak naturalne jak smród w publicznych szaletach. Przypadek
        tego pośliny tylko to potwierdził. Jeśli się komuś nie chce zabrać do roboty,
        ale przy okazji ma aspiracje poczuć się ważnym (czyt. pomachać legitymacją
        przed ludźmi), to idzie w posły. Syf, kiła i mogiła! Ot i polska scena
        polityczna. Wybrańcy, psia ich mać.
        • Gość: kocis1 Re: Nastepny Burak Politykiem!!! IP: 83.168.96.* 28.11.05, 14:03
          Przypominam Ci Kolego gdybys zapomial - ze to sa WYBRANI Z WYBRANYCH - najlepsi
          aktualnie synowie narodu ... sami sie nie wybrali.
    • Gość: taki Re: Poseł groził policjantom IP: *.icpnet.pl 28.11.05, 08:43
      Co Wy chcecie od nowych zasad w "prawie" i "sprawiedliwości" której przecież
      sensem jest IV Rzeczpospolita? Najpierw komunia wświetle jupiterów jak "pan"
      premier a potem "prawo i sprawiedliwość" w wykonaniu szubrawców z Samoobrony i
      "moralnym" PISuarom.
      • toberson Re: taki- zacznij sie leczyc,bo o rozum zapozno!!! 28.11.05, 11:07
        • Gość: zorro tobie to nawet leczenie nie pomoże:) nt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.05, 12:52
    • Gość: deuxx Re: Poseł groził policjantom IP: 83.238.103.* 28.11.05, 08:44
      Szkoda czasu nawet na jakikolwiek komentarz... :-/
      • Gość: prześmiewca Re: Poseł groził policjantom IP: *.crowley.pl 28.11.05, 10:10
        Gość portalu: deuxx napisał(a):

> Szkoda czasu nawet na jakikolwiek komentarz... :-/

a jednak go poswięciłeś i napisałeś komentarz. sam sobie przeczysz. a może
        głosowałeś na samoobrone i masz kaca moralnego?.. ;)

• Gość: mario Re: Poseł groził policjantom IP: *.astral.lodz.pl 28.11.05, 16:15
        ludzie ja tam byłem podczas tego całego zajścia i było tak: nikt mu nie ubliżał
        a tymbardziej jego chorej partii ten burak siłował się na rękę z moim kumplem i
        przegrywał na wszystkie mozliwe sposoby nie mógł znieść porazki i zaczał
        wszystkich wyzywać od LESZCZY i ze jego koledzy z Pruszkowa zrobią z tym
        porzadek (przebywał w obecnosci dwoch kryminalistów notabene z Pruszkowa byli
        legitymowaqni przez Policje) tacy ludzie nas reprezentuja w parlamencie ALE
        JAJA
        • Gość: MARIO Re:LUDZIE JA TAM BYŁEM!!!!!!!!!!! IP: *.astral.lodz.pl 28.11.05, 16:36
          przeczytajcie mój tekst z 16.50
        • Gość: Mario.srajro Re: Poseł groził policjantom IP: *.toya.net.pl 28.11.05, 16:37
          Mario co Ty wypisujesz. Ja byłem podczas tego zajscia i niczego, co tak obficie
          wypisujesz nie było. Jakie siłowanie na reke, z jakim Twoim kolegą, co za
          bzdury wypisujesz. Chcesz w ten sposob poprawic swoje małe EGO ?
          • Gość: mario atak posła IP: *.astral.lodz.pl 28.11.05, 16:40
            widze buraku że jesteswielkim wielbicielem samoobrony gratujuje!!
            • Gość: Mario.srajro Re: atak posła IP: *.toya.net.pl 28.11.05, 17:18
              Nie, nie jestem miłosnikiem Samoobrony, nie głosowałem na Samoobronę. Nie
              jestem takze konfabulującym kłamcom, takim jak TY!
              Nie przepadam za Samoobroną ale nie widze powodu dlaczego mam siedzieć cicho,
              kiedy ktoś taki jak Ty, piszac nieprawdę, posługując się kłamstwem probuje
              poprawić swoje małe, zakłamane EGO.
          • Gość: seba Re: Poseł groził policjantom IP: *.astral.lodz.pl 28.11.05, 16:56
            a ty co tak bronisz tego Misztala moze to Ty jestes ten gosć z Pruszkowa co z
            nim był
            • Gość: Mario.srajro Re: Poseł groził policjantom IP: *.toya.net.pl 28.11.05, 17:19
              Nie, nie jestem gosc z Pruszkowa i nie bronię Misztala. Po prostu Mario pisze
              nieprawde i dlatego zabieram głos.
              • Gość: rycho Mario ma racje IP: *.astral.lodz.pl 28.11.05, 17:48
                Mario ma racje ja tez to widziałem wiec czemu to negujesz co masz za cel?
                • Gość: Mario.srajro Re: Mario ma racje IP: *.toya.net.pl 28.11.05, 19:12
                  O kolega Rycho ma taki sam identyfikacyjny kod IP jak Mario :)...ale to
                  oczywiście przypadek. Pewnie nadają z tej samem cafejki. W przerwach pomiędzy
                  nabijaniem mięsni w osiedlowej siłowni.
                  Mario-Rycho smieszny i żalosny jestes, tak samo jak cały ten Misztal!
        • Gość: MARIO ja byłem przy tym zdarzeniu IP: *.astral.lodz.pl 28.11.05, 16:38
          przeczytajcie tekst z 16.15
        • Gość: kbk Re: Poseł groził policjantom IP: *.toya.net.pl 28.11.05, 19:33
          ok ja tez tam byłem misztala połozył pare razy na rękę s.f (wszyscy wiedzą kto
          to)misztal był z szczerbatym i barezim jego dupolizami a nie z zadnym
          pruszkowem.misztal to ham zawsze obraza ludzi .szef vivy go zna i ocalił mu
          dupę pare razy.no ale treaz pan poseł chce kim jest powiedział leszkowi(szefowi)
          ze zamknie mu klub.a jak zamkną to widac.teraz się tłumaczy.był zerem i będzie
          zerem
          • Gość: mario kbk nie wiem czy.... IP: *.astral.lodz.pl 28.11.05, 21:43
            kbk nie wiem czy wiesz gdzie zameldowany jest Barezi? właśnie w Pruszkowie
            • Gość: kbk Re: kbk nie wiem czy.... IP: *.toya.net.pl 28.11.05, 23:04
              mario barezi to wspolnik misztala w inter cement nazywa sie andrzej mielewczyk
              i ma tyle wspolnego z mafią co ty z księzycem.on kiedys grał w noge.mieszka w
              łodzi z zoną która go opie.. jest pantoflem.teraz juz wszystkich przeprasza
              bo leszcz sie w to wmieszał.on trzyma ze szczerbatym który stoi w paradoxie w
              łodzi na bramce jak jest trzeżwy.niedługo czekają go przygody
    • Gość: samogwałt słoma w gumofilcach została... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:54
      jedynie smród po kraju sie rozchodzi, smród moheru, zaścianka i pieniactwa
      • psychohumanista Re: słoma w gumofilcach została... 28.11.05, 08:57
        i odbrze..niech policja zna mores:)))))))
        jaki narod tacy wybtrancy..prawne to i sprawiedliwe...

------------
        ciekawe jak to sie skonczy
    • Gość: pitum Re: Poseł groził policjantom IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 28.11.05, 08:56
      ale nawiedzony psychopata, mam czyste sumienie bo takiego glaba nie wybieralem
    • mckk Re: Poseł groził policjantom 28.11.05, 09:16
      widzieliście jego hummera? myślicie, że facet ma jakiś kompleks?
      • Gość: Młodzież Re: Poseł groził policjantom IP: *.smrw.lodz.pl 28.11.05, 09:18
        Ja takiego buca nie wybierałam. Niech się na mnie nie powołuje. Bezpieczniej
        byłoby, gdyby Pan M. wyjechał znowu do Stanów.
        • giuseppe53 SameChamy 28.11.05, 09:45
          niech facet sp... do Stanow zbierac azbest. Moze szybciej zejdzie...
    • at_work I to się nadaje do telewizji 28.11.05, 09:16
      Elektorat Samoobrony nie czyta Gazety, a gdyby nawet, to nie potrafi dostrzec
      jakiegokolwiek negatywnego sensu w tym zdarzeniu.
      Ot, chłop ma prawo się wyszumieć. "Tera my!" I basta.

Po prostu chołota ma swojego przedstawiciela w Sejmmie.

Taki poseł powinien być raz na zawsze skreślony z każdej listy w życiu
      publicznym i nie dotyczy to tylko listy wyborczej do parlamentu.

Lecz rzeczywistość skrzeczy inny ogląd rzeczy: kasa rządzi polityką, a nami
      rządzą politycy.

_
      Pies na kaczki.
    • Gość: łodzianin Poseł groził policjantom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:19
      "W niedzielę Misztal zmienił zdanie. Już nie mówił o pobiciu: - Sprawdzałem tylko, jak bawi się młodzież i czy jest bezpieczna - twierdził. - Jestem przecież także ich wybrańcem."

Panie Misztal niech pan nie obraża łódzkiej młodzierzy.
      • Gość: jm Re: Poseł groził policjantom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:40
        młodzieży czy młodzierzy - Młodzieży ty nad poziomy wylatuj- Misaztalowe
    • Gość: bioder co na to policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:23
      gdybym ja ich wyzwał od ch.. to bym siedział na dołku i miał sprawę ale mamy
      taką policję jak i sejm
      • Gość: el_bigos Re: co na to policja IP: 213.17.140.* 28.11.05, 09:44
        sprawa wygląda mniej więcej tak - PiS robi porządki w policji, policja sie boi
        zwolnień, PiS potrzebuje głosów samoobrony...
        wszystko jasne??
    • Gość: jesteśmy w raju? Re: Poseł groził policjantom IP: 213.76.147.* 28.11.05, 09:32
      To jest burak nie poseł!
    • Gość: salamanderking Re: Poseł groził policjantom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:32
      Gratuluję debilizmu tym wszystkim, którzy głosowali na ową partię.
    • fjona6 Na POLE misztal !!!! 28.11.05, 09:33
      nie oglądam telewizji i chyba przestanę czytać gazety...kiedy to sie skończy!!!
      co taki stary dziad robił w dyskotece!!! ślinił sie pewnie na małolate
      panienki,,,kabaret... i do tego ci biedni nasi funkcjonariusze,którzy są tak
      małao dowartosciowani i tak mało pewni swych uprawnien,wystarczy jakakolwiek
      legitymacja i są posikani...,
    • dialog Msztal wstydem dla Łodzi 28.11.05, 09:33
      kolejna łodzka "gwiazda" Leppera po Rutkowskim. I skąd w tym mieście znajdują
      się ludzie, którzy głosują na takich Rutkowskich, Misztalów.Po prostu wstyd.
      Pewnie Pan Poseł znów powie, ze to była celowa prowokacja, aby pisały o nim
      gaety.
    • Gość: el_bigos MISZTAL,DLA ŻADNEGO MłODEGO NIE JESTEŚ IP: 213.17.140.* 28.11.05, 09:40
      WYBRAŃCEM i nie pochlebiaj sobie zbytnio!!!jesteś zwykłym burakiem, który nie
      mając pojęcia o polityce postanowił sobie nieco na niej dorobić!!
    • Gość: zoltar Re: Poseł groził policjantom IP: *.krasnystaw.net 28.11.05, 09:41
      też znam takiego, który teraz jest posłem, ale jak jeszcze nie był też się
      wszystkim odgrażał. i co ludzie go wybrali. cóz jaki naród taka władza
    • Gość: szlutek@gazeta.pl Re: Poseł groził policjantom IP: *.internet.v.pl 28.11.05, 09:47
      Przykład idzie z góry , T.K.M. się rozszerza i tak się rodzi w bólach IV
      Rzeczpospolita .Dalsze komentarze zbędne.T.K.M.
    • Gość: Burak Re: Gabinet cieni IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 28.11.05, 09:55
      "Władza nie demoralizuje, władza stwarza pokusę, której łajdak ulega" Krzysztof
      Wolicki - teatrolog, krytyk
    • Gość: kragg wybraniec? IP: *.acn.waw.pl 28.11.05, 09:58
      Wybraniec?
      Co sie będzie chłop ograniczał - mesjasz od razu :D
      • Gość: dr_hab.1 Nie ma kaganca na wybranca? IP: *.ukc.ac.uk / *.ukc.ac.uk 28.11.05, 11:09
        Po prostu - nigdzie nie wpuszczac! Nie wypuszczac z Sejmu, a na strazy postawic
        GROM i psychiatre:))
    • Gość: 4xg Re: Poseł groził policjantom IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 09:59
      To już kolejny rozbójnik z samoobrony,pierwszy był jakiś posełek, który w
      Radomiu nawsadzał Policji
    • Gość: Kapitan Dymano Re: Poseł groził policjantom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:00
      Misztal jest miekki, a kto jak sie bawi tak dyma. Zatem uważam, że w obydwu
      tematach wypada miernie. Cieć
    • Gość: Ania Re: Poseł groził policjantom IP: 194.181.0.* 28.11.05, 10:13
      A co to policjanci będa podskakiwać posłowi z samoobrony!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka