Gość: Marcus IP: *.adsl.alicedsl.de 28.11.05, 12:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qaz SPAŁOWAĆ pseudGWIAZDY NIECH SOBIE NIE MYSLA IP: *.gl.digi.pl 28.11.05, 19:00 kaflara i suchy burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans HEHE MUSZKA WPER DOLIŁA KU..M Z FAKTU :D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek Hehe, anna-dark, sluchaczka RM w naraciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:53 Nawet aktorom serialowym sie dostalo hehehehe. aniu-dark - ty masz chyba straszne kompleksy! pewnie jestes brzydka jak kupa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzien Re: Wstrząsające! IP: *.pool8533.interbusiness.it 28.11.05, 17:34 Mucha ma muchy w nosie....o tym wiadomo juz od dawna...wydaje sie im ( bo i Wojewòdzkiemu) ,ze sa nietykalni, ze wszyscy beda sie ich bali:) A tu prosze , do komisariatu...i bravo i tak trzymac. a manifestowac swoje poglady to moga ...ale u siebie na balkonie...jak mich sasiedzi nie obrzuca jajkami Odpowiedz Link Zgłoś
fpitt Re: Wstrząsające!-oszolomie 28.11.05, 20:27 kazdy ma prawo do prywatnosci. W kazdym miejscu i czasie. A "mich" to "mnie" - lub "sie(bi)e" - ale po niemiecku. Co to ma wspolnego z naruszaniem naszego prawa do prywatnosci i wlasnych pogladow?? no, sproboj, moze podolasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quantix Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:58 I bardzo dobrze, niech z reproterow zniknie w koncu wywieszka "nam wszystko wolno" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prx Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:09 musiala byc duza ta mucha zeby pobic repoetera....;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynk to bylo ukartowane szoł IP: *.cable.mindspring.com 28.11.05, 14:31 czego sie nei robi dla bycia bardziej medialnym! Ale i tak nie dorowna medialnosci swego sugar daddy Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: to bylo ukartowane szoł 29.11.05, 17:45 no bo wkoncu zniknela z gazet i teraz na cichopek wszyscy sie rzucaja...choc nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Anna Mucha ostro dmucha ! 28.11.05, 22:26 Anna Mucha ostro dmucha ! Ale żeby reportera ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem 28.11.05, 16:34 Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem walczą o pseudo-godność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary-szczur Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem IP: *.chello.pl 28.11.05, 19:29 a ciemna anna pisze pseudo komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem 28.11.05, 22:16 A stary-szczur pseudo-analizuje czyjeś posty. Coś cię boli? Gość portalu: stary-szczur napisał(a): > a ciemna anna pisze pseudo komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupadupe Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.11.05, 20:46 Pseudo-Dionizy to sie chyba w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem 28.11.05, 22:16 Z pseudo-Gerwazym! Gość portalu: dupadupe napisał(a): > Pseudo-Dionizy to sie chyba w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadekksiadz Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem 28.11.05, 22:39 Pseudo-Dionizy - żył na przeł. V i VI w., teolog, filozof chrześc., autor neoplatońskich pism teol.: Imiona Boskie, Teologia mistyczna, Hierarchia niebiańska i Hierarchia kościelna oraz 10 listów. Anno nie rob sobie zartow z powaznych tematow. Twoje wtracenie o pseudo-gerwazym bylo bardzo niedojrzale. Nastepnym razem zastanow sie poniewaz swoimi wypowiedziami mozesz dotknac kogos wrazliwego ty burwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal` ona sobie nie robiła żartów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 05:26 tylko pomyliła z Areopagitę z Protazeńkiem z naszego wieszcza :D ot - nieuk, jakich wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera 28.11.05, 16:45 Ja pier.....lę za niedługo to będą wszystkich wsadzac do aresztu za to ze sie krzywo na kogos popatrzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@@@@@@@@ Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.robbo.pl 26.09.06, 22:43 A od kiedy to fotoreporter zwraca się do dziennikarza, jakiegokolwiek człowieka również homoseksuality, ty pedale? To nie fotorepoter tylko prymitywny ,ksenofobiczny cham z aparatem fotograficznym. Nie cierpię Wojewódzkiego , Muchy wielbicielem też nie jestem, ale temu Pe..coś tam z Faktu się należalo. Zachowują sie skandalicznie, a to że Wojewódzki i Mucha stali i sobie komentowali to ich prawo. Temu czemuś z aparatem fotograficznym nie przeszkadzali. To on ich zaczepil. Czyżby posiadanie aparatu i silenie się na bycie dziennikarzem w szmatławcu upoważnia do atakowania ludzi , bo to on słownie ich zaatakował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia69 Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:01 Fakt gazete to u nas na dzialce na gwozdziu do podcierania dupy wisi ;))) gowno chlonie jak zaden papier toaletoey ;))) a no i podloge czasem wykadaja panowie z ekipy remontowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geena Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: 193.0.117.* 28.11.05, 13:03 Brawo dla fotoreportera Faktu - no to zademenstrował swoje uwielbienie dla wolności i równości "Ty pedale je..." było tego najlepszym dowodem, ale jemu oczywiście można wszystko, bo jest IV władzą, wolną prasą i innymi podobnymi bzdurami......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hik Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:19 reporter musiał wiedzieć co mówi! - wiedział i powiedział - widocznie to on je.. Wojewódzkiego - bo skąd wiedział? od swego kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:12 to dlatego tak sie Mucha wkurzyła- oni sie bzykali bez niej Odpowiedz Link Zgłoś
gromax Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera 28.11.05, 21:51 nie "się bzykali bez niej" tylko "bzykali bez niej". wtedy twoja wypowiedx ma lepszy sens :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truteń skoro KW daje mu doopy IP: *.acn.waw.pl 28.11.05, 22:13 skoro KW daje mu doopy to niech teraz się nie wypiera i nie kłóci ze swoją narzeczoną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo bo te hieny z prasy IP: 217.153.187.* 28.11.05, 13:05 umiaru nie znają. bydło ci paparazzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dwiejedynki [...] 28.11.05, 13:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truteń fakt IP: *.acn.waw.pl 28.11.05, 22:14 teraz to fakt medialny, doopa KW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart No i po co o tym piszecie? IP: *.mnc.pl 28.11.05, 13:09 Waszego też pobili, i podobno krzyczeli, że Żyd. A krzyczeli co innego. Reklame Faktu tylko zrobiliście (ile to kosztuje?), na drugi raz może jakaś paniusia obłoży torbą reportera Nowego Dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eustachy należy się świetym krową IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.05, 13:13 I bardzo dobrze dziennikarzyny uważają się za święte krowy.Za te artykuliki z przyjemnością bym stłukł parasolką albo mokrą ścierką jakiegoś dziennikarza najlepiej z faktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecek hahahaha ale cyrk IP: *.crowley.pl 28.11.05, 13:15 coraz bardziej bawi mnie ten kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychowiec Re: hahahaha ale cyrk 28.11.05, 15:03 a dlaczego ma sp..? bo go smieszy ? mnie smieszy coraz bardziej i DLATEGO wlasnie dalej siedze - jest super bo jest smiesznie :) mozna sie posmiac z zycia politycznego, spolecznego i z takich zdepow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Jak się jest taką Muchą Wojewódzką to nie dziwne! 28.11.05, 16:33 Jak się jest taką Muchą Wojewódzką to nie dziwne ! Najpierw Kubuś skandalizuje w Polsacie w talk-show, jego piękna w pseudo- serialach, a potem się, że paparazzi szukają sensacji jak się gdzieś pojawią. A swoją drogą przecież mamy demokrację i wolno reporterom robić zdjęcia, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark ...a potem się dziwią... 28.11.05, 16:37 ...a potem się dziwią... anna-dark napisała: > Jak się jest taką Muchą Wojewódzką to nie dziwne ! > Najpierw Kubuś skandalizuje w Polsacie w talk-show, jego piękna w pseudo- > serialach, a potem się, że paparazzi szukają sensacji jak się gdzieś pojawią. A > > swoją drogą przecież mamy demokrację i wolno reporterom robić zdjęcia, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kesim kesim Anno dork to moze umowimy sie ze ja IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.11.05, 20:53 bede ci robil zdjecia kiedy mi sie tylko podoba a od czasu do czasu wyzwe cie od kurtyzan zeby zdjecia byly bardzie spajsi! he co ty na to? przyznaj sie anulu , mamy jakis problem ze soba,he? ale tu go na forum nie rozwiazemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Exhibolkom nie jestem, ale rób zdjęcia do woli ! 28.11.05, 22:14 Exhibolkom nie jestem, ale rób zdjęcia do woli ! Takie pseudo-gwiazdy udają, że się przejmują paparazzi - a właśnie o to im chodzi - aby był "news" w fakcie, albo jakimś innym brukowcu, bo miarodajne czasopisma fachowe o muchach nie piszą. Muchówkami zajmuje się prof. Niesiołowski... Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: hahahaha ale cyrk 28.11.05, 14:06 Gość portalu: miecek napisał(a): > coraz bardziej bawi mnie ten kraj Mnie też, dlatego jeszcze trochę zostanę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Re: hahahaha ale cyrk IP: *.bulldogdsl.com 28.11.05, 14:08 A ja obserwuje caly ten ambaras z Londynu i szczerze mi sie smiać chce z tych pier*olonych fanatykow radia maryja, jak mozna być takim zacofanym czlekiem podobno wsrod tlumu byla policjac po cywilu i krecila wszystko wiecie, jak za czasow prl, kto jest wywrotowcem przeciwko rządowi buehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: hahahaha ale cyrk 28.11.05, 15:47 Ja nie wiem czy to policja była choć policja faktycznie dokumentuje, ale to dotyczy wszystkich demonstracji chronionych, takie mają przepisy. LPRowcy i inni wyczynowcy zapowiadali że będą dokumentować żeby skarżyć w zależności od sytuacji policję albo protestujących. Odpowiedz Link Zgłoś
deformator Re: hahahaha ale cyrk 28.11.05, 15:55 Za to ty jesteś światły i postępowy, hehehe. Coś ci podpowiem - w ramach postępu i walki z ciemnogrodem skręć tam w Londynie jakąś paradę zoofilów, pedofilów albo onanistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: hahahaha ale cyrk IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 28.11.05, 20:30 A jak tym (powiem ładnie) "gejom" za rok zechcie się wyjść na ulice miast i zacząć manifestować, że stosunek seksualny ze zwierzętami jest normalną rzeczą ??!! Tacy ludzie powinni być pod ścisłą opieką psyhiatrów, bo nie wiadomo co jeszcze zaczną propagować. Ja osobiście mam gdzieś taką demokrację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:17 Cezary Pecold z Faktu to moher chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Szkoda, że go nie pojechała swoją muchą (muchami) 28.11.05, 17:17 Szkoda, że go nie pojechała swoją muchą (muchami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Jezu... komentarz roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:55 co za debilizm, raczki opadaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr BRAWO IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 28.11.05, 13:30 Tak trzymac! haha.. mogla go jeszcze torebką po glowie i pudrem w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itak Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.aster.pl 28.11.05, 13:36 za taki tekst Pecoldowi się nleżało.. sam bym mu przyłożył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:36 BRAWO Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firek Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:42 Za mało mu wpe....ła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niefirek Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:50 Tak! za mało! Madzia ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.chello.pl 28.11.05, 13:38 Ta idiotka zrobi wzystko żeby o niej pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:24 idiotyczne to są Twoje posty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Ciekawe dlaczego Wojewódzki mu nie strzelił? IP: *.crowley.pl 28.11.05, 13:42 Mucha stanęła w obronie faceta - poniwien się wstydzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Ciekawe dlaczego Wojewódzki mu nie strzelił? 28.11.05, 14:10 Wojewódzki rzucił się na fotografa - kotłując się prawie na mnie wpadli, ale w locie przechwycili ich policyjni tajniacy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=32617828 Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Ciekawe dlaczego Wojewódzki mu nie strzelił? 28.11.05, 14:24 A ja myślałem że parasolki używają tylko moherkomando, z RM :) A tak swoją drogą do sypialni nikt nikomu nie zagląda, to raczej Ci co protestują chcą powiedzieć całemu krajowi, że my to wolimy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fata Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:47 słusznie mu przylała - nie obraża sie ludzi dlatego, że są inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:48 Dziennikarz powinien dostać odsiadkę, grzywnę i wylecieć z pracy z wilczym biletem. I pomyśleć, że twórczość takich śmieci jak on ludzie potem czytają w prasie. A Mucha zrobiła co trzeba. Brawo dla Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osek być fotoreporterem... IP: *.chello.pl 28.11.05, 20:51 ha! a to niby dlaczego? Bo Wojewodzki i Mucha powiedzieli ze nazwal tego pierwszego pedalem? Z relacji ktore czytalem w sieci, wynika ze to raczej Wojewodzki rzucil sie na fotoreportera, gdy ten zaczal mu robic zdjecia. Ostre slowa padly pozniej. Po smierci Diany ludzie zaczeli nienawiedziec paparazzich. Ale rozdzielmy fotoreporterow od paparazzich. Amatorsko zajmuje sie fotorepoterka i wiem, ze bycie zawodowym fotoreporterem to bardzo ciezka fucha. Ludzie maja ich za hieny, nie zdaja sobie sprawy ze ci ludzie czesto nie zarabiaja wiele, a kazda taka okazja do zdjecia może zaowocować kilkoma stówkami w portfelu. Ja wiem ze jak jest ich wielu, to zachowują się jak stado wygłodniałych wilków, szukając wszedzie tematu do zdjęc ;) Ale tylko tacy mogą przeżyć w tym zawodzie. Ludzie, miejcie litosc dla fotoreporterow, oni i tak mają później opiernicz w redakcji że kiepskie zrobili zdjęcia, albo (co gorsza) nikt nie chce kupować ich zdjęć od agencji w których pracują :) Następnym razem jak zobaczycie fotoreportera, bądźcie dla niego mili, zobaczycie jak go miło zaskoczycie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurra Rok więzienia? Jak najbardziej zasłużyliśmy sobie IP: *.proxyweb.net 28.11.05, 13:50 na rok bez tego załosnego przygłupa i jego panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Muszkotymoja !!! 28.11.05, 13:54 jakby co rzuć hasło na NASZYM FORUM będziem zbierać kasę na grzywnę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick O'why Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:59 W tej kurtce puchowej??? i czapce uszance? :))))))))) To klawe mos zycie w tem swojem kołchozie , kie ku wom takie lalecki fikusne przyjezdzajom. A ta łostatnio co to jom mioles to miola przinojmniej łobie nogi umyte??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilnis to teraz trwa camerimage????????????? IP: 195.150.224.* 28.11.05, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metys Dobrze tak fatopstrykowi z Wermahtu! IP: 213.17.172.* 28.11.05, 14:27 Lać obcy kapitał na ziemi polskiej! Szczególnie zapawne że biła Mucha 120 cm i Wojewódzki 60 kilo kości. Zabawne i żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Zwroccie uwage na dynamike ciosu 28.11.05, 14:39 Wprawdze zamach rozpoczety ze zbyd duzego dystansu, ale i tak niezle wyprowadzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Jak chcecie na prawdę walczyć o demokrację to IP: 217.153.132.* 28.11.05, 14:43 jedźcie na Kubę, do Korei Północnej, Chin, Birmy itp. Tam możecie pokazać swoją prawdziwą odwagę. U nas naprawdę nie ma się juz czego bać więc nawet Wojewódzki i Mucha idą demonstrować i są pewnie "szykanowani" przez policję. Śmiechu warte !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Jacy oni ważni i mądrzy... IP: 217.153.77.* 28.11.05, 14:46 ...ale kto panu W. grzebie w sypialni i sumieniu? Jacyś niedobrzy ludzie? Biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś