Dodaj do ulubionych

Anna Mucha pobiła fotoreportera

IP: *.adsl.alicedsl.de 28.11.05, 12:54
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • parazyd Wstrząsające! 28.11.05, 12:55
      :-)
      • deformator Re: Wstrząsające! 28.11.05, 16:17
        To prawdziwa much tse tse...
        • tzetze1 Re: Wstrząsające! 28.11.05, 16:55
          Czy ktos mnie wolal?
          • Gość: qaz SPAŁOWAĆ pseudGWIAZDY NIECH SOBIE NIE MYSLA IP: *.gl.digi.pl 28.11.05, 19:00
            kaflara i suchy burak
            • Gość: Hans HEHE MUSZKA WPER DOLIŁA KU..M Z FAKTU :D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:38
              • Gość: Dudek Hehe, anna-dark, sluchaczka RM w naraciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:53
                Nawet aktorom serialowym sie dostalo hehehehe. aniu-dark - ty masz chyba
                straszne kompleksy! pewnie jestes brzydka jak kupa! :)
      • Gość: przechodzien Re: Wstrząsające! IP: *.pool8533.interbusiness.it 28.11.05, 17:34
        Mucha ma muchy w nosie....o tym wiadomo juz od dawna...wydaje sie im ( bo i
        Wojewòdzkiemu) ,ze sa nietykalni, ze wszyscy beda sie ich bali:)
        A tu prosze , do komisariatu...i bravo i tak trzymac.
        a manifestowac swoje poglady to moga ...ale u siebie na balkonie...jak mich
        sasiedzi nie obrzuca jajkami
        • fpitt Re: Wstrząsające!-oszolomie 28.11.05, 20:27
          kazdy ma prawo do prywatnosci. W kazdym miejscu i czasie. A "mich" to "mnie" -
          lub "sie(bi)e" - ale po niemiecku. Co to ma wspolnego z naruszaniem naszego
          prawa do prywatnosci i wlasnych pogladow?? no, sproboj, moze podolasz!
    • Gość: quantix Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:58
      I bardzo dobrze, niech z reproterow zniknie w koncu wywieszka "nam wszystko wolno"
      • Gość: prx Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:09
        musiala byc duza ta mucha zeby pobic repoetera....;P
        • Gość: :) bo była z bierdronki :P IP: *.hstl4.put.poznan.pl 28.11.05, 13:18
        • Gość: cynk to bylo ukartowane szoł IP: *.cable.mindspring.com 28.11.05, 14:31
          czego sie nei robi dla bycia bardziej medialnym!
          Ale i tak nie dorowna medialnosci swego sugar daddy
          • tygrysio_misio Re: to bylo ukartowane szoł 29.11.05, 17:45
            no bo wkoncu zniknela z gazet i teraz na cichopek wszyscy sie rzucaja...choc
            nie wiem czemu
        • anna-dark Anna Mucha ostro dmucha ! 28.11.05, 22:26
          Anna Mucha ostro dmucha !
          Ale żeby reportera ???
      • anna-dark Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem 28.11.05, 16:34
        Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem walczą o pseudo-godność.
        • Gość: stary-szczur Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem IP: *.chello.pl 28.11.05, 19:29
          a ciemna anna pisze pseudo komentarze...
          • anna-dark Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem 28.11.05, 22:16
            A stary-szczur pseudo-analizuje czyjeś posty. Coś cię boli?

Gość portalu: stary-szczur napisał(a):

> a ciemna anna pisze pseudo komentarze...
        • Gość: dupadupe Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.11.05, 20:46
          Pseudo-Dionizy to sie chyba w grobie przewraca.
          • anna-dark Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem 28.11.05, 22:16
            Z pseudo-Gerwazym!

Gość portalu: dupadupe napisał(a):

> Pseudo-Dionizy to sie chyba w grobie przewraca.
            • dziadekksiadz Re: Pseudo-aktorka z pseudo-prezenterem 28.11.05, 22:39
              Pseudo-Dionizy - żył na przeł. V i VI w., teolog, filozof chrześc., autor
              neoplatońskich pism teol.: Imiona Boskie, Teologia mistyczna, Hierarchia
              niebiańska i Hierarchia kościelna oraz 10 listów.

Anno nie rob sobie zartow z powaznych tematow.

Twoje wtracenie o pseudo-gerwazym bylo bardzo niedojrzale.
              Nastepnym razem zastanow sie poniewaz swoimi wypowiedziami mozesz dotknac kogos
              wrazliwego ty burwo.
              • Gość: pacal` ona sobie nie robiła żartów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 05:26
                tylko pomyliła z Areopagitę z Protazeńkiem z naszego wieszcza :D
                ot - nieuk, jakich wielu.
      • yola13 Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera 28.11.05, 16:45
        Ja pier.....lę za niedługo to będą wszystkich wsadzac do aresztu za to ze sie
        krzywo na kogos popatrzysz
      • Gość: @@@@@@@@@@@ Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.robbo.pl 26.09.06, 22:43
        A od kiedy to fotoreporter zwraca się do dziennikarza, jakiegokolwiek człowieka
        również homoseksuality, ty pedale? To nie fotorepoter tylko
        prymitywny ,ksenofobiczny cham z aparatem fotograficznym. Nie cierpię
        Wojewódzkiego , Muchy wielbicielem też nie jestem, ale temu Pe..coś tam z
        Faktu się należalo. Zachowują sie skandalicznie, a to że Wojewódzki i Mucha
        stali i sobie komentowali to ich prawo. Temu czemuś z aparatem fotograficznym
        nie przeszkadzali. To on ich zaczepil. Czyżby posiadanie aparatu i silenie się
        na bycie dziennikarzem w szmatławcu upoważnia do atakowania ludzi , bo to on
        słownie ich zaatakował.
    • Gość: madzia69 Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:01
      Fakt gazete to u nas na dzialce na gwozdziu do podcierania dupy wisi ;)))
      gowno chlonie jak zaden papier toaletoey ;)))

a no i podloge czasem wykadaja panowie z ekipy remontowej...
    • Gość: Geena Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: 193.0.117.* 28.11.05, 13:03
      Brawo dla fotoreportera Faktu - no to zademenstrował swoje uwielbienie dla
      wolności i równości "Ty pedale je..." było tego najlepszym dowodem, ale jemu
      oczywiście można wszystko, bo jest IV władzą, wolną prasą i innymi podobnymi
      bzdurami.........
      • Gość: hik Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:19
        reporter musiał wiedzieć co mówi! - wiedział i powiedział - widocznie to on
        je.. Wojewódzkiego - bo skąd wiedział? od swego kochanka?
        • Gość: pff Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:12
          to dlatego tak sie Mucha wkurzyła- oni sie bzykali bez niej
          • gromax Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera 28.11.05, 21:51
            nie "się bzykali bez niej" tylko "bzykali bez niej". wtedy twoja wypowiedx ma
            lepszy sens :)
            • Gość: truteń skoro KW daje mu doopy IP: *.acn.waw.pl 28.11.05, 22:13
              skoro KW daje mu doopy to niech teraz się nie wypiera i nie kłóci ze swoją
              narzeczoną
    • Gość: elo bo te hieny z prasy IP: 217.153.187.* 28.11.05, 13:05
      umiaru nie znają.
      bydło ci paparazzi.
    • dwiejedynki [...] 28.11.05, 13:07
      • Gość: truteń fakt IP: *.acn.waw.pl 28.11.05, 22:14
        teraz to fakt medialny, doopa KW
    • Gość: Bart No i po co o tym piszecie? IP: *.mnc.pl 28.11.05, 13:09
      Waszego też pobili, i podobno krzyczeli, że Żyd. A krzyczeli co innego. Reklame
      Faktu tylko zrobiliście (ile to kosztuje?), na drugi raz może jakaś paniusia
      obłoży torbą reportera Nowego Dnia?
    • Gość: eustachy należy się świetym krową IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.05, 13:13
      I bardzo dobrze dziennikarzyny uważają się za święte krowy.Za te artykuliki z
      przyjemnością bym stłukł parasolką albo mokrą ścierką jakiegoś dziennikarza
      najlepiej z faktu
    • Gość: miecek hahahaha ale cyrk IP: *.crowley.pl 28.11.05, 13:15
      coraz bardziej bawi mnie ten kraj
      • Gość: kutach [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:00
        • zbychowiec Re: hahahaha ale cyrk 28.11.05, 15:03
          a dlaczego ma sp..? bo go smieszy ? mnie smieszy coraz bardziej i DLATEGO
          wlasnie dalej siedze - jest super bo jest smiesznie :)
          mozna sie posmiac z zycia politycznego, spolecznego i z takich zdepow jak ty.
        • anna-dark Jak się jest taką Muchą Wojewódzką to nie dziwne! 28.11.05, 16:33
          Jak się jest taką Muchą Wojewódzką to nie dziwne !
          Najpierw Kubuś skandalizuje w Polsacie w talk-show, jego piękna w pseudo-
          serialach, a potem się, że paparazzi szukają sensacji jak się gdzieś pojawią. A
          swoją drogą przecież mamy demokrację i wolno reporterom robić zdjęcia, no nie?
          • anna-dark ...a potem się dziwią... 28.11.05, 16:37
            ...a potem się dziwią...

anna-dark napisała:

> Jak się jest taką Muchą Wojewódzką to nie dziwne !
            > Najpierw Kubuś skandalizuje w Polsacie w talk-show, jego piękna w pseudo-
            > serialach, a potem się, że paparazzi szukają sensacji jak się gdzieś pojawią.
            A
            >
            > swoją drogą przecież mamy demokrację i wolno reporterom robić zdjęcia, no nie?
          • Gość: kesim kesim Anno dork to moze umowimy sie ze ja IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.11.05, 20:53
            bede ci robil zdjecia kiedy mi sie tylko podoba a od czasu do czasu
            wyzwe cie od kurtyzan zeby zdjecia byly bardzie spajsi!
            he co ty na to?

przyznaj sie anulu , mamy jakis problem ze soba,he?
            ale tu go na forum nie rozwiazemy....
            • anna-dark Exhibolkom nie jestem, ale rób zdjęcia do woli ! 28.11.05, 22:14
              Exhibolkom nie jestem, ale rób zdjęcia do woli !
              Takie pseudo-gwiazdy udają, że się przejmują paparazzi - a właśnie o to im
              chodzi - aby był "news" w fakcie, albo jakimś innym brukowcu, bo miarodajne
              czasopisma fachowe o muchach nie piszą. Muchówkami zajmuje się prof.
              Niesiołowski...
      • saikokila Re: hahahaha ale cyrk 28.11.05, 14:06
        Gość portalu: miecek napisał(a):

> coraz bardziej bawi mnie ten kraj

Mnie też, dlatego jeszcze trochę zostanę. :)
        • Gość: Prawdziwy Polak Re: hahahaha ale cyrk IP: *.bulldogdsl.com 28.11.05, 14:08
          A ja obserwuje caly ten ambaras z Londynu
          i szczerze mi sie smiać chce z tych pier*olonych fanatykow radia maryja, jak
          mozna być takim zacofanym czlekiem
          podobno wsrod tlumu byla policjac po cywilu i krecila wszystko
          wiecie, jak za czasow prl, kto jest wywrotowcem przeciwko rządowi
          buehehehehehe
          • saikokila Re: hahahaha ale cyrk 28.11.05, 15:47
            Ja nie wiem czy to policja była choć policja faktycznie dokumentuje, ale to
            dotyczy wszystkich demonstracji chronionych, takie mają przepisy. LPRowcy i inni
            wyczynowcy zapowiadali że będą dokumentować żeby skarżyć w zależności od
            sytuacji policję albo protestujących.
          • deformator Re: hahahaha ale cyrk 28.11.05, 15:55
            Za to ty jesteś światły i postępowy, hehehe. Coś ci podpowiem - w ramach
            postępu i walki z ciemnogrodem skręć tam w Londynie jakąś paradę zoofilów,
            pedofilów albo onanistów.
          • Gość: jjj Re: hahahaha ale cyrk IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 28.11.05, 20:30
            A jak tym (powiem ładnie) "gejom" za rok zechcie się wyjść na ulice miast i
            zacząć manifestować, że stosunek seksualny ze zwierzętami jest normalną
            rzeczą ??!! Tacy ludzie powinni być pod ścisłą opieką psyhiatrów, bo nie
            wiadomo co jeszcze zaczną propagować. Ja osobiście mam gdzieś taką
            demokrację...
    • Gość: lech Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:17
      Cezary Pecold z Faktu to moher chyba?
      • anna-dark Szkoda, że go nie pojechała swoją muchą (muchami) 28.11.05, 17:17
        Szkoda, że go nie pojechała swoją muchą (muchami)
        • Gość: Polo Jezu... komentarz roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:55
          co za debilizm, raczki opadaja...
    • Gość: Piotr BRAWO IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 28.11.05, 13:30
      Tak trzymac! haha.. mogla go jeszcze torebką po glowie i pudrem w oczy.
      • Gość: marcin Re: BRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:36
        pudrem w nos
    • Gość: itak Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.aster.pl 28.11.05, 13:36
      za taki tekst Pecoldowi się nleżało.. sam bym mu przyłożył
    • Gość: joana Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:36
      BRAWO Ania
      • Gość: Firek Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:42
        Za mało mu wpe....ła.
        • Gość: niefirek Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:50
          Tak! za mało! Madzia ma rację!
    • Gość: Laura Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.chello.pl 28.11.05, 13:38
      Ta idiotka zrobi wzystko żeby o niej pisali.
      • Gość: majka Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:24
        idiotyczne to są Twoje posty!
    • Gość: mm Ciekawe dlaczego Wojewódzki mu nie strzelił? IP: *.crowley.pl 28.11.05, 13:42
      Mucha stanęła w obronie faceta - poniwien się wstydzic :)
      • brite Re: Ciekawe dlaczego Wojewódzki mu nie strzelił? 28.11.05, 14:10
        Wojewódzki rzucił się na fotografa - kotłując się prawie na mnie wpadli, ale w
        locie przechwycili ich policyjni tajniacy.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=32617828
        • gabriel Re: Ciekawe dlaczego Wojewódzki mu nie strzelił? 28.11.05, 14:24
          A ja myślałem że parasolki używają tylko moherkomando, z RM :)
          A tak swoją drogą do sypialni nikt nikomu nie zagląda, to raczej Ci co
          protestują chcą powiedzieć całemu krajowi, że my to wolimy inaczej.
    • Gość: fata Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:47
      słusznie mu przylała - nie obraża sie ludzi dlatego, że są inni
    • Gość: hegemon Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:48
      Dziennikarz powinien dostać odsiadkę, grzywnę i wylecieć z pracy z wilczym
      biletem. I pomyśleć, że twórczość takich śmieci jak on ludzie potem czytają w
      prasie.
      A Mucha zrobiła co trzeba. Brawo dla Pani.
      • Gość: Osek być fotoreporterem... IP: *.chello.pl 28.11.05, 20:51
        ha! a to niby dlaczego? Bo Wojewodzki i Mucha powiedzieli ze nazwal tego
        pierwszego pedalem? Z relacji ktore czytalem w sieci, wynika ze to raczej
        Wojewodzki rzucil sie na fotoreportera, gdy ten zaczal mu robic zdjecia. Ostre
        slowa padly pozniej.
        Po smierci Diany ludzie zaczeli nienawiedziec paparazzich. Ale rozdzielmy
        fotoreporterow od paparazzich. Amatorsko zajmuje sie fotorepoterka i wiem, ze
        bycie zawodowym fotoreporterem to bardzo ciezka fucha. Ludzie maja ich za hieny,
        nie zdaja sobie sprawy ze ci ludzie czesto nie zarabiaja wiele, a kazda taka
        okazja do zdjecia może zaowocować kilkoma stówkami w portfelu. Ja wiem ze jak
        jest ich wielu, to zachowują się jak stado wygłodniałych wilków, szukając
        wszedzie tematu do zdjęc ;) Ale tylko tacy mogą przeżyć w tym zawodzie. Ludzie,
        miejcie litosc dla fotoreporterow, oni i tak mają później opiernicz w redakcji
        że kiepskie zrobili zdjęcia, albo (co gorsza) nikt nie chce kupować ich zdjęć od
        agencji w których pracują :) Następnym razem jak zobaczycie fotoreportera,
        bądźcie dla niego mili, zobaczycie jak go miło zaskoczycie :]
    • Gość: hurra Rok więzienia? Jak najbardziej zasłużyliśmy sobie IP: *.proxyweb.net 28.11.05, 13:50
      na rok bez tego załosnego przygłupa i jego panienki.
      • drzejms-buond Muszkotymoja !!! 28.11.05, 13:54
        jakby co rzuć hasło na NASZYM FORUM będziem zbierać kasę na grzywnę...
        ;-)
    • Gość: Mick O'why Re: Anna Mucha pobiła fotoreportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:59
      W tej kurtce puchowej??? i czapce uszance?
      :)))))))))
      To klawe mos zycie w tem swojem kołchozie , kie ku wom takie lalecki fikusne
      przyjezdzajom. A ta łostatnio co to jom mioles to miola przinojmniej łobie nogi
      umyte???
    • Gość: ilnis to teraz trwa camerimage????????????? IP: 195.150.224.* 28.11.05, 14:22
    • Gość: metys Dobrze tak fatopstrykowi z Wermahtu! IP: 213.17.172.* 28.11.05, 14:27
      Lać obcy kapitał na ziemi polskiej! Szczególnie zapawne że biła Mucha 120 cm i Wojewódzki 60 kilo
      kości. Zabawne i żenujące.
    • grogreg Zwroccie uwage na dynamike ciosu 28.11.05, 14:39
      Wprawdze zamach rozpoczety ze zbyd duzego dystansu, ale i tak niezle
      wyprowadzony.
    • Gość: dd Jak chcecie na prawdę walczyć o demokrację to IP: 217.153.132.* 28.11.05, 14:43
      jedźcie na Kubę, do Korei Północnej, Chin, Birmy itp. Tam możecie pokazać swoją
      prawdziwą odwagę. U nas naprawdę nie ma się juz czego bać więc nawet Wojewódzki
      i Mucha idą demonstrować i są pewnie "szykanowani" przez policję. Śmiechu
      warte !!!
    • Gość: Krzychu Jacy oni ważni i mądrzy... IP: 217.153.77.* 28.11.05, 14:46
      ...ale kto panu W. grzebie w sypialni i sumieniu? Jacyś niedobrzy ludzie?
      Biedactwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka