Gość: Tomek IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.11.05, 06:07 Gdzie w Lodzi organizowany jest wieczor dla singli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Kaz Re: sylwester dla singli IP: *.forweb.pl 29.11.05, 07:15 Jeśli nie wiesz gdzie facet może się zabawić w damskim towarzystwie to jaki z ciebie singiel? Pytaj o Sylwestra dla samotnych a nie dla singli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: sylwester dla singli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.11.05, 16:05 No to dla samotnych. :-) Singiel ladniej brzmi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: sylwester dla singli 29.11.05, 09:52 U ciebie w domu w TVP1 (tudzież TVP2, Polsat, TVN etc.) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka oj Panowie! 29.11.05, 11:55 Facet pyta chyba poważnie a Wy sobie tak...niepoważnie:)Chcecie mieć jego samotny,smutny wieczór na sumieniu??:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: oj Panowie! 01.12.05, 13:09 jacys single/samotni jednak są można założyc klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: sylwester dla singli IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 29.11.05, 18:05 popytaj w biurach matrymonialnych bo o innych balach dla singli nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też singiel.. Re: sylwester dla singli IP: *.pkobp.pl 30.11.05, 18:43 Hm, Was dwie..nas dwóch..to moze my byśmy ..jak we "Wniebowziętych"" "przyszli z winem"? ;)) Chyba że.. też z tego filmu: "nie lubicie wulgaryzmów"... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
6.na.9 Re: sylwester dla singli 01.12.05, 13:52 Gość portalu: Też singiel.. napisał(a): > Hm, Was dwie..nas dwóch..to moze my byśmy ..jak we "Wniebowziętych"" "przyszli > z winem"? ;)) > > Chyba że.. też z tego filmu: "nie lubicie wulgaryzmów"... :)))) chyba lepszy byłby film "Kobiety do wzięcia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez singiel Re: sylwester dla singli IP: *.pkobp.pl 01.12.05, 13:23 Moze byc u Ciebie.. Bon ton i zasady dobrych obyczajów zalecają, aby samotna kobieta nie chodziła do samotnego męzczyzny, jeśli nei jest z nim blisko związana, albowiem pójście takie oznacza wizytę "{na chatę" w wiadomym celu. Reasumujac-wypadałoby: a-u Ciebie b-na gruncie neutralnym, w jakichś "pięknych okolicznosciach przyrody i niepowtarzalnych" /"Rejs"/ Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: sylwester dla singli 01.12.05, 13:24 ładnie nam sie rozwija forum;) i jakby nie było chyba ja troche zaczełam a Cassani tez nie jest bez winy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: sylwester dla singli IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.12.05, 13:39 >ładnie nam sie rozwija forum;) Fakt, ladnie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sylwester dla singli 01.12.05, 13:46 W kwestii podpunkt "b"-mogę udostępnić:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: sylwester dla singli 01.12.05, 13:48 ja chyba też ale nie planowałam jeszcze Sylwka jakoś mam tyle na głowie (cassaniego też;)) że myśle raczej o tym weekendzie Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: sylwester dla singli 01.12.05, 13:48 cassani oczywiście nie w sensie dosłowym że na głowie raczej w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też singiel Re: sylwester dla singli IP: *.pkobp.pl 01.12.05, 17:50 "Ja wiedziałem, że tak będzie..aha,aha.." "Bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się.." "Tylko męska przyjaźń się liczy.." Kurna-podpuściły na tę chatę, i se poszły : "Ja nie mam co na siebie włożyć.." , "Bo taka głupia to ja już nie jestem, moze głupia, ale TAKA to już nie.." :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sylwester dla singli 02.12.05, 09:20 Nie"se poszły" tylko "se wyszły z pracy":)Ale już se wróciły i tak będą do 17- ej:) Miłego dnia wszytkim Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: sylwester dla singli 02.12.05, 11:14 własnie :)) dzięki Ci dobra Kobieto !! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: sylwester dla singli 02.12.05, 11:15 ale nie będą do 17-tej mają nienormowany czas pracy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: sylwester dla singli IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.12.05, 22:40 Ja jestem za Sylwikiem u Ani. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: sylwester dla singli 02.12.05, 11:14 ania musi pomyśleć jakos szybko idzie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też singiel Re: sylwester dla singli IP: *.pkobp.pl 02.12.05, 12:03 Oki, to o której zbiórka, jak tam dojechać i czym, ile przywieźć trunku i ewentualnie strawy.. P.S. Wino białe, czerwone, słodkie , półsłodkie,gin, zubrówka,rum, absynt/piołunówka/???? a moze poncz? ..bierze się pół litra czystej, jedno martini, duży karton soku pomarańczowego, dodaje wanilii,goździków i cynamonu, plastry pomarańczy i bełta ze soba w dużym naczyniu..nalewa do kubeczków ..PYYYYCHAAAAA :)))) W zależności od ilosci osób proporcje i naczynie tzreba powiększyć.. Mam, hm..spory zapas okazyjnie zakupiony, tylko okazji brak..do sylwestra poczeka napewno.. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: To co z tym Sylwkiem? 02.12.05, 13:13 do mnie ale musi byc Cassani tak to nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: To co z tym Sylwkiem? 02.12.05, 13:29 Ty masz jakąś fobie normalnie dziewczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: To co z tym Sylwkiem? 02.12.05, 13:38 A czy ja mówie że nie możesz??!:) Zawsze trzeba mieć jakąś pasje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: To co z tym Sylwkiem? 02.12.05, 13:39 otóż to dopióki Cassaniemu to nie przeszkadza ok jak zacznie to niech napisze jedno słowo i .. sie przerzucę ;) Cassani napisz !! Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_wersja_anki Re: To co z tym Sylwkiem? 02.12.05, 13:38 fobia fajna sprawa jakąś miec trzeba akurat taka mi sie tutaj przypałętała;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: To co z tym Sylwkiem? IP: 5.2.1R* / 202.56.253.* 02.12.05, 14:05 analityczka jest zazdrosna Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: To co z tym Sylwkiem? 02.12.05, 14:15 Że tak zapytam z ciekawości-o co?Tfu!A własciwie: o kogo???!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: To co z tym Sylwkiem? IP: *.toya.net.pl 09.12.05, 21:46 o no prosze lekko z temtu zboczyliscie ;) dajcie namiary na sylwestrowe imrpezy na miescie ktorych cena nie bedzie powodem wytrzeszczu oczu??? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sylwester dla singli 15.12.05, 10:03 Więc co? Pytasz bo: -chcesz się "wkręcić"? -chcesz zrobić u siebie tego sylwestra? -też jesteś singlem?? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sylwester dla singli 16.12.05, 09:24 Nie ma to jak rzeczowa odpowiedź.Ale muszę Cię zasmucić-narazie to nie ma do kogo się wkręcić:) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: sylwester dla singli 16.12.05, 15:07 ale ja nie chce do kogos, tylko do Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sylwester dla singli 16.12.05, 15:27 To musiałby być baaaardzo kamerlany Sylwester:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: sylwester dla singli 19.12.05, 10:48 Hmm...chyba muszę Cię rozczarować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau ... IP: *.toya.net.pl 17.12.05, 20:06 gdzie by nie byl ja sie piesze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 19.12.05, 12:59 to moze zaprosze do siebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 19.12.05, 13:48 no wiesz.. Zezula sprzątała zanim sobie poszła.. Moge jakoś ogarnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 19.12.05, 13:59 Ale Zezuli nie ma już jakiś czas a przy Twoim podejściu to raczej mieszkanie wymaga gruntownych porządków...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 19.12.05, 14:05 prysnie sie zapachem od kibla, skropi przemysławką i bedzie ok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 19.12.05, 14:07 To chociaż odkurzacz uruchom...i wynieś śmieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 19.12.05, 14:11 odkurzacza sie boję tak jak moja kotka, nie dotykamy go na wszelki wypadek, to taka wielka wyjąca bestija, a co do smieci dzisiaj wynosiłem kilka razy nawet, bo przez te 2 miesiące od odejscia Zezuli uzbierało się tego troche Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 19.12.05, 14:16 To jeszcze kurze powycieraj bo alergii dostaniesz:)No i spore wietrzenia!A najlepiej zadzwoń do Zezuli-ona doprowadzi dom do ładu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 19.12.05, 14:22 Wietrze, alergii nie mam, a do Zezuli nie mam po co dzwonić, powie mi coś tak miłego, że z okazji świąt odechce mi się swiętować. Lece doma... Pamiętaj o pifku w Annie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś