geograf 06.12.05, 19:25 Czy kubki można kupić tylko w Galerii? Za tydzień, dwa znowu tam będą? Ile kosztują? Może jakieś zdjęcia, chociażby tylko w wersji elektronicznej? Gazeto! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Łódź kubek w kubek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 10:04 kubki są po 9 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Łódź kubek w kubek 07.12.05, 19:46 geograf napisał: > Czy kubki można kupić tylko w Galerii? Tak > Za tydzień, dwa znowu tam będą? Powinny- jest ich 1000 szt. > Ile kosztują? 9 zł > Może jakieś zdjęcia, chociażby tylko w wersji elektronicznej? Były w analogowej, ale domyślam się jej nie masz :/ poszukam e-wersji :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Łódź kubek w kubek 07.12.05, 19:54 Jaka to ma być promocja, skoro jest tylko przez krótki czas i tylko w jednym miejscu (na dodatek w centrum handlowym, sic!!!!, a nie na Piotrkowskiej)? Może kiedyś (kiedyś kiedyś) znajdzie się toto w Ksiuęgarni "Nike", bądź podobnych? Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqus Gratulacje Stefan!!! 08.12.05, 12:25 Gratuluje Stefan świetnego pomysłu!! Nie spodziewałem się, że kumpel z roku okaże się Łódzkim Andy Warholem :)!! Jak wrócę do Łodzi... na pewno sobie sprawię! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Łódź kubek w kubek IP: 194.42.116.* 10.12.05, 15:42 kubek z prezydentem i łódką na bardzo słabym poziomie.Jestem pewien ze za dużo osób nie będzie zainteresowana ich kupnem.A kubek z prezydentem,którego nikt nie lubi to śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Łódź kubek w kubek 10.12.05, 15:46 zdjęcia sa na przystankach MPK. Duże, duże. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Łódź kubek w kubek 10.12.05, 16:50 Gość portalu: obserwator napisał(a): > kubek z prezydentem i łódką na bardzo słabym poziomie. Wedle jakich kryteriów? Kubek Grafserwisu jest zbyt sztampowy. > A kubek z prezydentem,którego nikt nie lubi to śmiech na sali Na jakiej sali? Pełnej drętwych ponuraków? Gazeta postawiła na oryginalność - i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Łódź kubek w kubek IP: 195.69.82.* 10.12.05, 15:58 Kubek z Kropiwnickim rulez :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Łódź kubek w kubek IP: *.toya.net.pl 11.12.05, 19:15 Czy mozna gdzieś obejżeć i porównać te 47 innych projektów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Łódź kubek w kubek IP: *.retsat1.com.pl 12.12.05, 22:37 Chyba kogos pogieło zebym kupował Kroiwnickiego. Szanowni Państwo juz czekam na wybory w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Dlaczego kubek z Kropa jest lodzkim kubkiem? 13.12.05, 12:57 to lekkie przegiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomczak ja mam kupic kubek oszołoma?? IP: *.retsat1.com.pl 14.12.05, 21:27 Nigdy nie kupie kubka z Kropiwnickim bo sie zwymiotuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q bo to kubek na wodę z mydłem czyli na wymioty! IP: *.toya.net.pl 21.12.05, 21:38 kropa jako lekarstwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
trishika Re: Łódź kubek w kubek 17.12.05, 16:48 Chciałam podzekowac za pomysł z kubkami. Wczoraj jeden kupiłam i powiem, że nawet kawa w nim lepiej smakuje :) I bardzo dziękuję za fajny pomysł z kartkami od dzieci. Są cudowne :) Pozdrawiam, pijąc kawę z łódzkiego kubka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR CZECH Re: Łódź kubek w kubek IP: 83.238.208.* 19.12.05, 14:34 SZKODA ŻE NIE MOGĘ GO KUPIĆ ZA POMOCĄ INTERNETU , PRACUJE W GDAŃSKU A CAŁYM SERCEM JESTEM Z ŁODZIĄ I Z WSZYSTKIMI HOSPICJAMI DLA DZIEĆI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Łódź kubek w kubek IP: *.toya.net.pl 19.12.05, 16:17 Dziękuję, spluwaczkę już mam, a tylko do tego mógłby posłużyć kubek z Kropą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_tego_wyzej Re: Łódź kubek w kubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:48 cham jesteś i burak jak ci palancie nie pasuje to kup sobie z myszką Didl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q niech cię uściskam realista !!! IP: *.toya.net.pl 21.12.05, 21:40 super tekścik !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Łódź kubek w kubek IP: *.toya.net.pl 19.12.05, 23:08 no pewno myszka jest ładniejsza, a i po wyborach nie trzeba się wstydzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piachoo Re: Łódź kubek w kubek IP: *.lodz.msk.pl 20.12.05, 21:07 e, kubek z prezydentem to niezla jazda :) nic sie nie znacie pozdr piachoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość SKANDAL IP: *.lodz.mm.pl 22.12.05, 13:19 Niestety spodziewałam się po konkursie czegoś więcej. Jakiś czas temu odbyła się konferencja dotycząca tożsamości naszego miasta, m iałam nadzieję, że kubek będzie niejako wydarzeniem artystycznym i estetycznym. Strony graficznej nie będę się czepiać. Pomysłu z ławeczką też nie, chociaż uderzyło mnie, że gazeta wybrała takie banalne rozwiązanie. Pomysł z łodeczką, chociaż równie prosty, jednak przynajmniej w warstwie tekstowej interesujący. Wybór projektu z podobizną Kropiewinickiego uważam za skandal i wstyd. Nie chodzi mi o warholowski pomysł, bo autor przynajmniej skopiował dobry styl. Podobizna człowieka, który wyprawia takie cyrki, który przynosi wstyd miastu- na "najbardziej łódzkim kubku"- szkoda gadać (wystarczy przeczytać wcześniejsze posty). Wstyd. Po ogłoszeniu konkursu cieszyłam się, że będę miała wspaniałe prezenty na gwiazdkę. Jednak po ogłoszeniu wyników z przykrością stwierdzam, że nie kupię żadnego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Chyba żartujecie że kupię coś z gębą Kropiwnickieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:29 Chyba żartujecie że kupię coś z gębą Kropiwnickiego na froncie! Przecież od kawy w takim kubku padł bym jak neptek w trzy minuty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika wzory są kiepskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 12:21 Tak naprawde tylko kubek z ławeczka Tuwima wyglada nienajgorzej, reszta wzorow to kicz. Nie moge popierac kupowania tandety nawet na najszlachetniejszy cel. Trzeba bylo sie bardziej przylozyc przy zatwierdzaniu wzorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: wzory są kiepskie IP: *.toya.net.pl 25.12.05, 15:25 faktycznie Kropy nie powinno byc na kubku. Nie zasluzyl sobie jeszcze na to. Nie jest zadnym symbolem Łodzi, teraz jest, a jutro moze go juz nie byc. Laweczka Tuwima to strzal w 10, kolejny kubek powinien byc ze zdjeciem planu Wolnosci z Tadziem Kosciuszko w roli glownej! Kolejny z budowniczymi Wielkiej Przemyslowej Lodzi. Kubek z Reymontem tez bylby na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś