Dodaj do ulubionych

W Brukseli to był europoseł Golik

• Gość: shedows Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:46
      Ale jaja. Ty palancie
    • Gość: tadek Zgwałcił prostytutkę ? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 11.12.05, 17:47
      Dobre !!!
      • coralgolnyc czepiata sie wszyscy 11.12.05, 17:50
        • coralgolnyc Re: czepiata sie wszyscy 11.12.05, 17:54
          prostytutka nie byla meska, wiec nie grozi mu ekskomunika
    • elizariusz Kim jest "prostytuka";-)))) 11.12.05, 17:48
      Taki błąd w nagłówku.
      Czy to jakas kategoria prostytutek np z
      z krajów WNP
    • zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 17:51
      Menda, jak cała Samosrana z Lepierdem na czele.
    • basia256 Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 17:54
      Jest to potforna "hańba" dla Polaków i Polski. Wstydzę się ogromnie, że taki
      człowiek (nadpobudliwy seksualnie) a może nawet ..... reprezentował nasz
      kraj.Tak właśnie będą nas teraz wszędzie spostrzegać.
      • Gość: don Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:33
        Czy chciałabyś Basiu o tym porozmawiać? Bo musisz wiedzieć ,ze kobitki to take
        bardziej delikatne są . Chłop to zaś tylko o jednym myśli . Weżmie taki ,
        wykorzysta a potem chwali się kumplom. Tak , chłopy to świnie.
    • Gość: JAN ZONY SAMOOBRONY NIE DAJĄ? TO SIE CHLOP URWAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:54
      Oj strzelec z niego, strzelec
    • zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 17:54
      Że w Polsce sąmendy, to nie dziwota, bo wszędzie są. Ale porażające jaka
      ciemnota na nich głosuje. To nie sąmoi rodacy. Majątaki los na jaki zasługują.
      A ci posłowie nivy, to szuje pierwszej wody. Taki Czarnecki z AWS, kretyn i
      Dyzma, karierowicz i błazen, parszywa pijawka. A durnie głosowały. Swołocz.
      • Gość: dd Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:11
        Wyrok jeszcze nie zapadł, ale sam fakt zadawania sie z pania tej profesji
        powinien zdyskwalifikować Euroosła z polityki.
        • zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:18
          Ja tu mówię o dyskwalifikacji z samego faktu z listy Samoosranej.
    • Gość: Vox Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:58
      Znaj granicę mociu panie, w gumie można, ale bez gumy tylko żonę.Prostytutka to
      zawód i trzeba szanować.Tak wymyślili tacy jak Golik.Trzeba to przestrzegać
      zgodnie z prawem UE.Kto tego nie rozumie to jest Burak i za gwałt powinien
      siedzieć a ZK.
    • Gość: Emeryt Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.inter / *.inter-c.pl 11.12.05, 18:02
      Tym wekslem to se d.. podetrzyj bałwanie jeden.
    • Gość: bburak Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.k1.pl 11.12.05, 18:04
      pomijając"obiektywizm"belgijskiego szmatławca i role jakie odegrali uczestnicy
      zajścia, rozumiem że gdyby poseł pochodził z innej parti to równie szybko
      zostałby zidentyfikowany i opisany przez gw
    • Gość: Andrzej K Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? IP: 213.42.2.* 11.12.05, 18:07
      Przecież o.Ludwik Dorn ma kochankę na ulicy Solec w Warszawie, którą zawsze
      dmucha przed wizytą w Radio Maryja i wszystko gra.
      • zhk Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? 11.12.05, 18:09
        No , no, podglądałeś ich? Któy numer domu i mieszkania? Mieszkam tam i jakoś
        nie zwróciłem uwagi. Ciekawe.
      • Gość: sowa Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? IP: 62.69.202.* 11.12.05, 18:09
        Zawsze powtarzam, że pobzykać to ludzka rzecz, a Ci wszyscy się czepiają jak
        Bóg wie czego ?? - skoro go wybrali to i z jego bzykankami muszą się godzić !!!
        • zhk Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? 11.12.05, 18:13
          A co mówią lekarze?
          • Gość: lekarz Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:38
            Bzyknąć można. Trzeba tylko uważać. Na kiły i tego typu sprawy są antybiotyki
            pod warunkiem ,że się wcześnie zacznie leczyć . Na AIDS nic mądrzejszego jak
            prezerwatywa nie wymyślono (jeszcze). Trochę gorzej sprawa wygląda jeśli chodzi
            o zakażenia grzybiczne czy drożdżakowe.
        • mathyy Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? 11.12.05, 18:48
          sluchajcie wiara, temu okazowi sprawnosci sexualnej mozna zadawac pytania via
          jego strona w necie - www.bogdangolik.pl/index.php?zadaj

najlepiej chyba zasiegnac informacji u zrodla.
          moze pare tysiecy maili da im troche do myslenia, ze sa obserwowani przez
          wyborcow, bo odpowiedzi jakos sie
          nie spodziewam....
    • Gość: kult Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.05, 18:08
      Nie znam sie na polityce, nie znam sie tym bardziej na polityce polskiej ale
      moja intuicja mi mowi ze to wszystko jest pieknie uszyte zeby polozyc jakiegos
      posla na lopatki, takie chwyty z prostytutkami to ulubiony sposobik na
      zalatwianie niewygodnych osobistosci, nieprawdaz? Jednym z najbardziej glosnych
      przypadkow byla Pani Monica Levinsky, ktora to przeciez nagle po fakcie poczula
      sie strasznie dreczona seksualnie i blablabla. Nie dajmy sie zwariowac. A z
      drugiej strony Pan Golik mimo ze zdrowy chlop z jajami to powinien wiedziec ze
      na takim stanowisku lepiej grac w golfa niz lapac dziwki z ulicy a ze tego nie
      pojal to przykra sprawa ale na posla sie nie nadaje. Amen.
      • zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:12
        Tylko z jednym się zgadzam, że sięnie nadaje. Z samego faktu, że startował z
        Samoosranej. Lewinski ujawniła fakt dmuchania jej (czy odwrotnie wszystko
        jedno) przez Clintona w białym mdomu. Czy go prowokowała,czy nie Clinton był
        winien. A tu widać to samo.
        • Gość: jajacek Oskarzony nie znaczy winny IP: *.hsd1.ca.comcast.net 11.12.05, 18:18
          Polska robi wiekszy halas niz Belgia o tej sprawie. Na zachodzie panuje zasada
          ze oskarzony to nie znaczy winny - dopiero wyrok sadu o tym zdecyduje.

• zhk Re: Oskarzony nie znaczy winny 11.12.05, 18:28
            Idęo zakład, że tak było i jest winny. Podstawienie mu jakiejś prowokatorki
            jest absurdalne. A po tej relacji i faktach to nie zistawia wątpliwości.
            • Gość: Absurdy Fakty są takie, że: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:34
              dziwka zapomniała swoich rzeczy ale nie zapomniała telefonu klienta, została
              zgwałcona ale nie ma na sobie śladów przemocy, klient był pijany do stopnia, że
              nad sobą nie panował ale zawodowa dziwka nie dała sobie z nim rady, do tego nie
              wzięła forsy z góry !
              • Gość: prorok Re: Fakty są takie, że: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:46
                Fakty są takie , jakie prokurator ustali ,niestety.
              • zhk Re: Fakty są takie, że: 11.12.05, 18:52
                Tak i takie dziwki-agentki policji poustawiali w całym mieście (tak ze 100 000,
                a prawdziwe zamknęli natę noc) by nie mógł na inną trafić. Puknij się w głowę.
                Jak nie wiesz co to, o taka bania metr nad dupą.
              • Gość: dodo Re: ta "zdrowa ue" to przyszlosc swiata IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 11.12.05, 18:52
                UE to ciemnogrod , ze hoho. W katolickiej Polsce , nie slychac o gwalceniu
                prostytutek.
      • Gość: zdrowy chłop Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 11.12.05, 18:18
        Trzeba zawsze pamiętać,że w każdym Parlamencie gdy odległość jest mniejsza niż
        długość należy "chodzić" w nakryciu głowy. Może być bez krawata w paski! Tym
        bardziej, że jest się w delegacji.
    • mathyy Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:23
      qrwa kolejna morda paskudniejsza od kombinerek....
      • zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:32
        Owszem w Samoosranej wszyscy majągęby jak kupa.
      • vipunia kiepski PR Polski 11.12.05, 18:35
        Polska dziękuje wyborcom Europosła z Łodzi!
        • zhk Re: kiepski PR Polski 11.12.05, 19:53
          Elektorat Samoosrany to swołocz i ciemnota wyjątkowa. Najlepiej dla Polski
          jakby wynieśli się na Bałoruś. Ja ich tu nie chcę. Odmawiam im prawa,
          przynajmniej głosu.
    • wikal Re: szmata łatwo to udowodni bo była dziewicą 11.12.05, 18:24
      tatamajaja napisał:

> kiedy miala 7 lat.
      Za to cham nigdy nie udowodni, że jest światowcem, bo zawsze wypowiada sie w
      tym samym stylu. Może autor postu powinien wystartowa do PE, z ramienia SO
      oczywiście?
      • sigact1 Re: szmata łatwo to udowodni bo była dziewicą 12.12.05, 01:36
        No tak
        Ale poziomu dyskusji chyba nie da się utrzymać
    • Gość: prus Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:25
      nie możnz zgwałcić prostytutki ani obrazić posła samoobrony
      • Gość: dodo Re: to brzmi jak paradoks: gwalt prostytutki IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 11.12.05, 18:46
        Zdajesie, ze ludzie w tej "progresywnej ue" traca mozdzki, wyprane przez dragi
        i alkohol. Przeciez prostytutka jest do gwalcenia, tylko trzeba jej zaplacic.
        Jak nie macie pieniedzy na burdele, wyslijcie im tabun polskich prostytutek,
        napewno to wyjdzie taniej.
    • tomasz62 Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:28
      jaki z niego łodzianin,leszno jest nie daleko łodzi pierwsze słysze
    • Gość: chichot On też apelował do Kwacha o łaskę dla Sobotki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.05, 18:29
      Podobnie jak Rosati etc. z SLD, SdPl i Samoobrony. Tylko, że jemu już "mgr"
      prezio nie pomoże.
      • Gość: ananas Re: On też apelował do Kwacha o łaskę dla Sobotki IP: *.aster.pl 11.12.05, 18:47
        No to ma kaca poseł Golik. Ale najgorsze, to co teraz ma zrobić ta jego biedna
        żona? Zostawić łajdaka trochę szkoda, bo jednak zarabia i chyba daje kasę do
        domu. Z drugiej strony HIV prawdopodobny i chyba wstręt fizyczny już na zawsze
        do takiego szmatławca. A i wstyd, że była taka głupia i żyła z takim
        puszczalskim.
        Szkoda kobity, co tu gadać. Ma naprawdę więcej kłopotu niż on.
        Na jego miejscu już bym do Polski nie wracała.
        • Gość: mol Re: On też apelował do Kwacha o łaskę dla Sobotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:54
          Nie jestem wcale taka pewna czy szkoda. Ja to bym takiego krótko trzymała za
          morde i do żadnych parlamentów nie puszczała.
        • anna_dark Re:..apelował o łaskę czy o laskę dla Sobotki??? 11.12.05, 19:03
    • Gość: Opamiętajcie się ! ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:30
      BY ZOSTALI ZAMIESZANI W COŚ TAKIEGO (NAWET PRZEZ POMYŁKĘ, PRZYPADEK LUB CELOWĄ
      DZIAŁALNOŚĆ NA SZKODĘ WASZEJ OSOBY) A POTEM W RAMACH DOMNIEMIANIA NIEWINNOŚCI
      PRZED WYROKIEM SĄDU PODANO ICH:

- NAZWISKO I IMIĘ
      - MIEJSCE ZAMIESZKANIA
      - ILOŚĆ DZIECI
      - ZAWÓD

I INNE DANE IDENTYFIKACYJNE !
      • zhk Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, 11.12.05, 18:40
        Ty z Samoosrany? To Ty się opamiętaj. Gołym okiem widać co jest.
      • Gość: figofago Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 11.12.05, 19:01
        Cudowne życzenia dla tych wszystkich, którzy wylewają pomyje, wyzywają i
        poniżają tego faceta, jego partię, sejm itp.itd. Złości i nienawiści więcej niż
        normy katolickie przewidują. Ja wierzę żejego osiągniecia rodzinne i zawodowe
        są prawdziwe! Sposób i jakość piepr...nia prostytutki to nie powód do zgnojenia
        faceta i jego Rodziny w 3 dni od wytrysku. Faktycznie w tym kraju lepiej kraść
        niż z dup. spaść.
        • Gość: polo Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:15
          To jest poseł!!!!! Przedstawiciel Narodu Polskiego!!!!Od takiego należy wymagać
          więcej niż od przeciętnego Kowalskiego!!!!Nikt nie zmuszał go do kandydowania.
          Dla niego posłowanie w imieniu Narodu powinno stanowić zaszczyt!!!!!Nikt tego
          człowieka na razie nie skazuje za gwałt . Należy mu się uczciwy proces
          (oczywiście w przypadku gdy potwierdzą się zarzuty i do procesu dojdzie). Dla
          mnie jednak takie postępowanie (było nie było ) mojego przedstawiciela
          zasługuje na totalne potępienie. (Oczywiście cały czas mam na myśli tą historię
          z prostytutką).
          • zhk Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, 11.12.05, 20:18
            Żaden on poseł, to swołocz.
        • zhk Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, 11.12.05, 20:17
          Co Ty bredzisz? Jeśli jest z samoosranej to już był dawno zdyskwalifikowany.
          Gó.. miał nie osiągnięcia. Żłób i menda. W dupie mam go i jego godność. I jego
          elektorat. Na Białoruśz nimi. Won swołoczy z mojego kraju!
    • Gość: kombajniści ten lepper to idiota. on nie wie na jakim świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:31
      żyje... szczerze się zdziwił. typowy moher porzucony w komórce na buraki.
      • dzemsbond Dziennikarka z Le Soir poświęciła się z przyjemnoś 11.12.05, 18:37
        Dziennikarka z Le Soir z przyjemnością poświęciła się dla sprawy
        skompromitowania europosła.
        Czekamy teraz na występ pani redaktorki Bikont.
        A co to, czy Gazeta Wyborcza ma być gorsza od Le Soir?
        • zhk Re: Dziennikarka z Le Soir poświęciła się z przyj 11.12.05, 18:44
          A co mówią lekarze?
    • Gość: wlodek Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:35
      Wyjątkowy polant
      • dzemsbond [...] 11.12.05, 18:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • gilu33 JOLA DYWIITY komentarz please!!! 11.12.05, 18:50
      Madame Dywity my czekamy na błyskotliwy komentarz!!!!!! Warum Pani milczeć
      ???Gdzie Pani polot und Samoobronna enteligiencja ??? Dla ułatwienia, to zapodam
      iż prostytutka jest belgijką,i z pewnościa nie jest ofiarą z terenów
      popegeerowskich, nie jest bliską samobójstwa ofiarą krwiożerczego Balcerowicza,
      i także z pewnościa nie cierpi głodu....!!!
      • Gość: sf Re: Odczep sie od niej IP: 217.17.32.* 11.12.05, 19:07
        Zostaw Jolę w spokoju bo w kazdej partii nawet tej najbardziej kościelnej może
        się to przydażyć. O złodziejach z innych partii nie wspominam.
    • Gość: marek Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.crowley.pl 11.12.05, 18:52
      Znaczy że tam bardzo komuś przeszkadza że chcą go wyrugować
      • Gość: dodo Re: Czy Michnik jeszce moze,. tez mu cos podstawic IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 11.12.05, 18:54
    • anna_dark A CO NA TO PANI GOLIKOWA??? 11.12.05, 18:55
      • Gość: FACET Re: A CO NA TO PANI GOLIKOWA??? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.12.05, 19:08
        PROSZĘ SĄDU!
        Cały rok - skoki w bok,
        niepoważny każdy krok,
        o, o, o, o to tylko szło!
        Ile dań, tyle pań,
        taki z niego zimny drań,
        o, o, o, o to tylko szło!
        Ja nie chciałam, proszę sądu,
        zranić go,
        obrazić go
        ni zrazić go.
        Ja tylko jestem silna w rękach - tylko to.
        Ja zapłacę za kolację i za szkło!
        Fruwał jak wolny ptak,
        czy mu było czegoś brak,
        o, o, o, o to tylko szło.
        Życia wart każdy żart,
        a nasz dom to domek z kart,
        o, o, o, o to tylko szło.
        Ja nie chciałam, proszę sądu,
        zranić go,
        obrazić go
        ni zrazić go.
        Ja tylko jestem silna w rękach - tylko
        ...tu trzeba pojąć, proszę sądu, drugie dno.
        Bo z jednej strony - awantura,
        a z drugiej strony - walka dusz,
        ach, walka dusz - rozmowy róż...
        I z jednej strony czar, kultura,
        a z drugiej strony - ostry nóż,
        ach, ostry nóż - kobieta - bluszcz.
        I jeszcze jedno "ale"
        - on był w szale i w szale ja,
        i jeszcze drugie "ale"
        - sąd wspaniale tę sprawę zna,
        ale sąd nie zna, ale sąd nie zna -dna!
        Gdyby on zmienił ton,
        gdyby nie miał pięciu żon,
        - o, o, o, o to tylko szło...
        Niechby pił, niechby kpił,
        ale niechby w domu był,
        - o, o, o, o to tylko szło.
        Nie znał raf, nie znał gaf,
        przez to życie płynął wpław,
        - o, o, o, o to tylko szło.
        I ja nie chciałam, proszę sądu,
        zranić go,
        obrazić go
        ni zrazić go,
        ja tylko jestem szybka w rękach - tylko to
        I ja zapłacę za kolację i za szkło.
        Bo z jednej strony - sen koszmarny,
        a z drugiej strony - c'est la vie,
        oh, c'est la vie,
        I z jednej strony kodeks karny -
        a z drugiej strony - kropla krwi -
        kropelka krwi.
      • zhk Re: A CO NA TO PANI GOLIKOWA??? 11.12.05, 19:15
        Nie podejrzewam jej o lotność myśli. Bo za takie mendy wychodzą ... tu
        wpisaćwyraz powszechnie uważany za ...
        • Gość: figofago Re: A CO NA TO PANI GOLIKOWA??? IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 11.12.05, 20:12
          Kochany! Jak piszesz takie wypociny to jesteś jeszcze większa męnda niż on. Sam
          korzystasz z ich usług, raz w tygodniu powiesz o tym księdzu i jest spoko.
          Jednak najlepsza kosa trafia na kamień, wówczas kiedy jej posiadacz będzie
          pijany!
    • edi54 Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:56

Nie jestem zaskoczony "aktywnoscia" polskiego eurodeputowanego z Samoobrony.
      Toz to takie polskie:))).Wystarczy poczytac sobie "Prawem i lewem"
      Wladyslawa Lozinskiego (pierwsze wydanie 1903 r.- wiec nie ma to nic
      wspolnego z komunistami:))) czy z PiSem) [Wyd.Iskry 2005 , cena:92 zl:))].
      Traktujac rzecz powazniej ; to jest skandal.W swej glosie ubolewam
      nad zachowaniem Leppera - wicemarszalka Sejmu i nad jego marna kondycja
      intelektualna.Chcialbym mu powiedziec,ze zgwalcic mozna takze wlasna zone.
      Wiec lepiej niech przejdzie "przyspieszony kurs" z zakresu prawa karnego
      materialnego :)))))
    • Gość: HIOB Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:03
      Jak P.Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbiera! To prostu zwykły cham jeśli nie
      wie że za usługe trzeba płacić oraz dochować warunki umowy ale tonie jest w
      zwyczaju Leppera i jego zwolenników.Wart Pac Pałaca i Pałac Pacana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka