Gość: shedows Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:46 Ale jaja. Ty palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Zgwałcił prostytutkę ? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 11.12.05, 17:47 Dobre !!! Odpowiedz Link Zgłoś
coralgolnyc Re: czepiata sie wszyscy 11.12.05, 17:54 prostytutka nie byla meska, wiec nie grozi mu ekskomunika Odpowiedz Link Zgłoś
elizariusz Kim jest "prostytuka";-)))) 11.12.05, 17:48 Taki błąd w nagłówku. Czy to jakas kategoria prostytutek np z z krajów WNP Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 17:51 Menda, jak cała Samosrana z Lepierdem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
basia256 Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 17:54 Jest to potforna "hańba" dla Polaków i Polski. Wstydzę się ogromnie, że taki człowiek (nadpobudliwy seksualnie) a może nawet ..... reprezentował nasz kraj.Tak właśnie będą nas teraz wszędzie spostrzegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:33 Czy chciałabyś Basiu o tym porozmawiać? Bo musisz wiedzieć ,ze kobitki to take bardziej delikatne są . Chłop to zaś tylko o jednym myśli . Weżmie taki , wykorzysta a potem chwali się kumplom. Tak , chłopy to świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN ZONY SAMOOBRONY NIE DAJĄ? TO SIE CHLOP URWAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:54 Oj strzelec z niego, strzelec Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 17:54 Że w Polsce sąmendy, to nie dziwota, bo wszędzie są. Ale porażające jaka ciemnota na nich głosuje. To nie sąmoi rodacy. Majątaki los na jaki zasługują. A ci posłowie nivy, to szuje pierwszej wody. Taki Czarnecki z AWS, kretyn i Dyzma, karierowicz i błazen, parszywa pijawka. A durnie głosowały. Swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:11 Wyrok jeszcze nie zapadł, ale sam fakt zadawania sie z pania tej profesji powinien zdyskwalifikować Euroosła z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:18 Ja tu mówię o dyskwalifikacji z samego faktu z listy Samoosranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vox Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:58 Znaj granicę mociu panie, w gumie można, ale bez gumy tylko żonę.Prostytutka to zawód i trzeba szanować.Tak wymyślili tacy jak Golik.Trzeba to przestrzegać zgodnie z prawem UE.Kto tego nie rozumie to jest Burak i za gwałt powinien siedzieć a ZK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.inter / *.inter-c.pl 11.12.05, 18:02 Tym wekslem to se d.. podetrzyj bałwanie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bburak Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.k1.pl 11.12.05, 18:04 pomijając"obiektywizm"belgijskiego szmatławca i role jakie odegrali uczestnicy zajścia, rozumiem że gdyby poseł pochodził z innej parti to równie szybko zostałby zidentyfikowany i opisany przez gw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? IP: 213.42.2.* 11.12.05, 18:07 Przecież o.Ludwik Dorn ma kochankę na ulicy Solec w Warszawie, którą zawsze dmucha przed wizytą w Radio Maryja i wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? 11.12.05, 18:09 No , no, podglądałeś ich? Któy numer domu i mieszkania? Mieszkam tam i jakoś nie zwróciłem uwagi. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? IP: 62.69.202.* 11.12.05, 18:09 Zawsze powtarzam, że pobzykać to ludzka rzecz, a Ci wszyscy się czepiają jak Bóg wie czego ?? - skoro go wybrali to i z jego bzykankami muszą się godzić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? 11.12.05, 18:13 A co mówią lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:38 Bzyknąć można. Trzeba tylko uważać. Na kiły i tego typu sprawy są antybiotyki pod warunkiem ,że się wcześnie zacznie leczyć . Na AIDS nic mądrzejszego jak prezerwatywa nie wymyślono (jeszcze). Trochę gorzej sprawa wygląda jeśli chodzi o zakażenia grzybiczne czy drożdżakowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy Re: Bzykał raczej po służbie, więc o co chodzi? 11.12.05, 18:48 sluchajcie wiara, temu okazowi sprawnosci sexualnej mozna zadawac pytania via jego strona w necie - www.bogdangolik.pl/index.php?zadaj najlepiej chyba zasiegnac informacji u zrodla. moze pare tysiecy maili da im troche do myslenia, ze sa obserwowani przez wyborcow, bo odpowiedzi jakos sie nie spodziewam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kult Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.05, 18:08 Nie znam sie na polityce, nie znam sie tym bardziej na polityce polskiej ale moja intuicja mi mowi ze to wszystko jest pieknie uszyte zeby polozyc jakiegos posla na lopatki, takie chwyty z prostytutkami to ulubiony sposobik na zalatwianie niewygodnych osobistosci, nieprawdaz? Jednym z najbardziej glosnych przypadkow byla Pani Monica Levinsky, ktora to przeciez nagle po fakcie poczula sie strasznie dreczona seksualnie i blablabla. Nie dajmy sie zwariowac. A z drugiej strony Pan Golik mimo ze zdrowy chlop z jajami to powinien wiedziec ze na takim stanowisku lepiej grac w golfa niz lapac dziwki z ulicy a ze tego nie pojal to przykra sprawa ale na posla sie nie nadaje. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:12 Tylko z jednym się zgadzam, że sięnie nadaje. Z samego faktu, że startował z Samoosranej. Lewinski ujawniła fakt dmuchania jej (czy odwrotnie wszystko jedno) przez Clintona w białym mdomu. Czy go prowokowała,czy nie Clinton był winien. A tu widać to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Oskarzony nie znaczy winny IP: *.hsd1.ca.comcast.net 11.12.05, 18:18 Polska robi wiekszy halas niz Belgia o tej sprawie. Na zachodzie panuje zasada ze oskarzony to nie znaczy winny - dopiero wyrok sadu o tym zdecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Oskarzony nie znaczy winny 11.12.05, 18:28 Idęo zakład, że tak było i jest winny. Podstawienie mu jakiejś prowokatorki jest absurdalne. A po tej relacji i faktach to nie zistawia wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absurdy Fakty są takie, że: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:34 dziwka zapomniała swoich rzeczy ale nie zapomniała telefonu klienta, została zgwałcona ale nie ma na sobie śladów przemocy, klient był pijany do stopnia, że nad sobą nie panował ale zawodowa dziwka nie dała sobie z nim rady, do tego nie wzięła forsy z góry ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: Fakty są takie, że: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:46 Fakty są takie , jakie prokurator ustali ,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Fakty są takie, że: 11.12.05, 18:52 Tak i takie dziwki-agentki policji poustawiali w całym mieście (tak ze 100 000, a prawdziwe zamknęli natę noc) by nie mógł na inną trafić. Puknij się w głowę. Jak nie wiesz co to, o taka bania metr nad dupą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: ta "zdrowa ue" to przyszlosc swiata IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 11.12.05, 18:52 UE to ciemnogrod , ze hoho. W katolickiej Polsce , nie slychac o gwalceniu prostytutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy chłop Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 11.12.05, 18:18 Trzeba zawsze pamiętać,że w każdym Parlamencie gdy odległość jest mniejsza niż długość należy "chodzić" w nakryciu głowy. Może być bez krawata w paski! Tym bardziej, że jest się w delegacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:23 qrwa kolejna morda paskudniejsza od kombinerek.... Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:32 Owszem w Samoosranej wszyscy majągęby jak kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia kiepski PR Polski 11.12.05, 18:35 Polska dziękuje wyborcom Europosła z Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: kiepski PR Polski 11.12.05, 19:53 Elektorat Samoosrany to swołocz i ciemnota wyjątkowa. Najlepiej dla Polski jakby wynieśli się na Bałoruś. Ja ich tu nie chcę. Odmawiam im prawa, przynajmniej głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: szmata łatwo to udowodni bo była dziewicą 11.12.05, 18:24 tatamajaja napisał: > kiedy miala 7 lat. Za to cham nigdy nie udowodni, że jest światowcem, bo zawsze wypowiada sie w tym samym stylu. Może autor postu powinien wystartowa do PE, z ramienia SO oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: szmata łatwo to udowodni bo była dziewicą 12.12.05, 01:36 No tak Ale poziomu dyskusji chyba nie da się utrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prus Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:25 nie możnz zgwałcić prostytutki ani obrazić posła samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: to brzmi jak paradoks: gwalt prostytutki IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 11.12.05, 18:46 Zdajesie, ze ludzie w tej "progresywnej ue" traca mozdzki, wyprane przez dragi i alkohol. Przeciez prostytutka jest do gwalcenia, tylko trzeba jej zaplacic. Jak nie macie pieniedzy na burdele, wyslijcie im tabun polskich prostytutek, napewno to wyjdzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz62 Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:28 jaki z niego łodzianin,leszno jest nie daleko łodzi pierwsze słysze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot On też apelował do Kwacha o łaskę dla Sobotki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.05, 18:29 Podobnie jak Rosati etc. z SLD, SdPl i Samoobrony. Tylko, że jemu już "mgr" prezio nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ananas Re: On też apelował do Kwacha o łaskę dla Sobotki IP: *.aster.pl 11.12.05, 18:47 No to ma kaca poseł Golik. Ale najgorsze, to co teraz ma zrobić ta jego biedna żona? Zostawić łajdaka trochę szkoda, bo jednak zarabia i chyba daje kasę do domu. Z drugiej strony HIV prawdopodobny i chyba wstręt fizyczny już na zawsze do takiego szmatławca. A i wstyd, że była taka głupia i żyła z takim puszczalskim. Szkoda kobity, co tu gadać. Ma naprawdę więcej kłopotu niż on. Na jego miejscu już bym do Polski nie wracała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: On też apelował do Kwacha o łaskę dla Sobotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:54 Nie jestem wcale taka pewna czy szkoda. Ja to bym takiego krótko trzymała za morde i do żadnych parlamentów nie puszczała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opamiętajcie się ! ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:30 BY ZOSTALI ZAMIESZANI W COŚ TAKIEGO (NAWET PRZEZ POMYŁKĘ, PRZYPADEK LUB CELOWĄ DZIAŁALNOŚĆ NA SZKODĘ WASZEJ OSOBY) A POTEM W RAMACH DOMNIEMIANIA NIEWINNOŚCI PRZED WYROKIEM SĄDU PODANO ICH: - NAZWISKO I IMIĘ - MIEJSCE ZAMIESZKANIA - ILOŚĆ DZIECI - ZAWÓD I INNE DANE IDENTYFIKACYJNE ! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, 11.12.05, 18:40 Ty z Samoosrany? To Ty się opamiętaj. Gołym okiem widać co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figofago Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 11.12.05, 19:01 Cudowne życzenia dla tych wszystkich, którzy wylewają pomyje, wyzywają i poniżają tego faceta, jego partię, sejm itp.itd. Złości i nienawiści więcej niż normy katolickie przewidują. Ja wierzę żejego osiągniecia rodzinne i zawodowe są prawdziwe! Sposób i jakość piepr...nia prostytutki to nie powód do zgnojenia faceta i jego Rodziny w 3 dni od wytrysku. Faktycznie w tym kraju lepiej kraść niż z dup. spaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:15 To jest poseł!!!!! Przedstawiciel Narodu Polskiego!!!!Od takiego należy wymagać więcej niż od przeciętnego Kowalskiego!!!!Nikt nie zmuszał go do kandydowania. Dla niego posłowanie w imieniu Narodu powinno stanowić zaszczyt!!!!!Nikt tego człowieka na razie nie skazuje za gwałt . Należy mu się uczciwy proces (oczywiście w przypadku gdy potwierdzą się zarzuty i do procesu dojdzie). Dla mnie jednak takie postępowanie (było nie było ) mojego przedstawiciela zasługuje na totalne potępienie. (Oczywiście cały czas mam na myśli tą historię z prostytutką). Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, 11.12.05, 20:18 Żaden on poseł, to swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: ŻYCZĘ WSZYSTKIM NA TYM FORUM, 11.12.05, 20:17 Co Ty bredzisz? Jeśli jest z samoosranej to już był dawno zdyskwalifikowany. Gó.. miał nie osiągnięcia. Żłób i menda. W dupie mam go i jego godność. I jego elektorat. Na Białoruśz nimi. Won swołoczy z mojego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombajniści ten lepper to idiota. on nie wie na jakim świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:31 żyje... szczerze się zdziwił. typowy moher porzucony w komórce na buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzemsbond Dziennikarka z Le Soir poświęciła się z przyjemnoś 11.12.05, 18:37 Dziennikarka z Le Soir z przyjemnością poświęciła się dla sprawy skompromitowania europosła. Czekamy teraz na występ pani redaktorki Bikont. A co to, czy Gazeta Wyborcza ma być gorsza od Le Soir? Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Dziennikarka z Le Soir poświęciła się z przyj 11.12.05, 18:44 A co mówią lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:35 Wyjątkowy polant Odpowiedz Link Zgłoś
dzemsbond [...] 11.12.05, 18:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 JOLA DYWIITY komentarz please!!! 11.12.05, 18:50 Madame Dywity my czekamy na błyskotliwy komentarz!!!!!! Warum Pani milczeć ???Gdzie Pani polot und Samoobronna enteligiencja ??? Dla ułatwienia, to zapodam iż prostytutka jest belgijką,i z pewnościa nie jest ofiarą z terenów popegeerowskich, nie jest bliską samobójstwa ofiarą krwiożerczego Balcerowicza, i także z pewnościa nie cierpi głodu....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: Odczep sie od niej IP: 217.17.32.* 11.12.05, 19:07 Zostaw Jolę w spokoju bo w kazdej partii nawet tej najbardziej kościelnej może się to przydażyć. O złodziejach z innych partii nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.crowley.pl 11.12.05, 18:52 Znaczy że tam bardzo komuś przeszkadza że chcą go wyrugować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Czy Michnik jeszce moze,. tez mu cos podstawic IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 11.12.05, 18:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FACET Re: A CO NA TO PANI GOLIKOWA??? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.12.05, 19:08 PROSZĘ SĄDU! Cały rok - skoki w bok, niepoważny każdy krok, o, o, o, o to tylko szło! Ile dań, tyle pań, taki z niego zimny drań, o, o, o, o to tylko szło! Ja nie chciałam, proszę sądu, zranić go, obrazić go ni zrazić go. Ja tylko jestem silna w rękach - tylko to. Ja zapłacę za kolację i za szkło! Fruwał jak wolny ptak, czy mu było czegoś brak, o, o, o, o to tylko szło. Życia wart każdy żart, a nasz dom to domek z kart, o, o, o, o to tylko szło. Ja nie chciałam, proszę sądu, zranić go, obrazić go ni zrazić go. Ja tylko jestem silna w rękach - tylko ...tu trzeba pojąć, proszę sądu, drugie dno. Bo z jednej strony - awantura, a z drugiej strony - walka dusz, ach, walka dusz - rozmowy róż... I z jednej strony czar, kultura, a z drugiej strony - ostry nóż, ach, ostry nóż - kobieta - bluszcz. I jeszcze jedno "ale" - on był w szale i w szale ja, i jeszcze drugie "ale" - sąd wspaniale tę sprawę zna, ale sąd nie zna, ale sąd nie zna -dna! Gdyby on zmienił ton, gdyby nie miał pięciu żon, - o, o, o, o to tylko szło... Niechby pił, niechby kpił, ale niechby w domu był, - o, o, o, o to tylko szło. Nie znał raf, nie znał gaf, przez to życie płynął wpław, - o, o, o, o to tylko szło. I ja nie chciałam, proszę sądu, zranić go, obrazić go ni zrazić go, ja tylko jestem szybka w rękach - tylko to I ja zapłacę za kolację i za szkło. Bo z jednej strony - sen koszmarny, a z drugiej strony - c'est la vie, oh, c'est la vie, I z jednej strony kodeks karny - a z drugiej strony - kropla krwi - kropelka krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: A CO NA TO PANI GOLIKOWA??? 11.12.05, 19:15 Nie podejrzewam jej o lotność myśli. Bo za takie mendy wychodzą ... tu wpisaćwyraz powszechnie uważany za ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figofago Re: A CO NA TO PANI GOLIKOWA??? IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 11.12.05, 20:12 Kochany! Jak piszesz takie wypociny to jesteś jeszcze większa męnda niż on. Sam korzystasz z ich usług, raz w tygodniu powiesz o tym księdzu i jest spoko. Jednak najlepsza kosa trafia na kamień, wówczas kiedy jej posiadacz będzie pijany! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: W Brukseli to był europoseł Golik 11.12.05, 18:56 Nie jestem zaskoczony "aktywnoscia" polskiego eurodeputowanego z Samoobrony. Toz to takie polskie:))).Wystarczy poczytac sobie "Prawem i lewem" Wladyslawa Lozinskiego (pierwsze wydanie 1903 r.- wiec nie ma to nic wspolnego z komunistami:))) czy z PiSem) [Wyd.Iskry 2005 , cena:92 zl:))]. Traktujac rzecz powazniej ; to jest skandal.W swej glosie ubolewam nad zachowaniem Leppera - wicemarszalka Sejmu i nad jego marna kondycja intelektualna.Chcialbym mu powiedziec,ze zgwalcic mozna takze wlasna zone. Wiec lepiej niech przejdzie "przyspieszony kurs" z zakresu prawa karnego materialnego :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIOB Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:03 Jak P.Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbiera! To prostu zwykły cham jeśli nie wie że za usługe trzeba płacić oraz dochować warunki umowy ale tonie jest w zwyczaju Leppera i jego zwolenników.Wart Pac Pałaca i Pałac Pacana Odpowiedz Link Zgłoś