Gość: dysydent IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.10.02, 17:08 Prof. Andrzej Zoll chce likwidacji pisemnych prac magisterskich, bo prace można kupić. Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: Likwidacja prac magisterskich 22.10.02, 17:09 Gość portalu: dysydent napisał(a): > Prof. Andrzej Zoll chce likwidacji pisemnych prac magisterskich, bo prace > można kupić. Co wy na to ? Nierealne. Nie ma takiej mozliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
m..m Re: Likwidacja prac magisterskich 22.10.02, 17:19 Proponuję zlikwidowanie egzaminów na prawo jazdy, bo można takowy "zaliczyć" dając odpowiednią łapówkę. Proponuję zlikwidowanie egzaminów maturalnych, bo i tak wszyscy ściągają. I wielu, wielu innych Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Likwidacja prac magisterskich 22.10.02, 17:22 m..m napisał: > Proponuję zlikwidowanie egzaminów na prawo jazdy, bo można takowy "zaliczyć" > dając odpowiednią łapówkę. > Proponuję zlikwidowanie egzaminów maturalnych, bo i tak wszyscy ściągają. > I wielu, wielu innych > Pozdrawiam > M..M Coś w tym jest. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Likwidacja prac magisterskich 22.10.02, 23:12 Ej! I dopiero teraz to proponujesz?! Jak już maturę i prawko zdałam?!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysydent Re: Likwidacja prac magisterskich IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.10.02, 14:04 Ja nie proponuję. Ja się tylko pytam co wy na to co inni proponuja. Ciekaw jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Likwidacja prac magisterskich 23.10.02, 14:08 Proponuję zlikwidować chleb. Też mozna kupić. Czy ktoś zwariował? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Zlikwidować likwidujących!!!!! 23.10.02, 14:10 Gdy zlikwidujemy likwidujących, lub tych co chcą likwidować, to problem sie zlikwiduje sam. Gdy już nie bedzie likwidujących lub chcących likwidować, likwidowanie nie bedzie potrzebne, gdyż zlikwiduje sie samo. Jestem więc za likwidowaniem lukwidujacych.:) Chociaż to i tak nie zlikwiduje problemu.:) Likwidowanie to też zarabiste słowo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zablowokać likwidację likwidujących! 24.10.02, 09:22 Nie możemy dopuścić by zlikwidowano wszelkie likwidacje w naszynm życiu, bo wtedy nawet likwidacji nie da się zlikwidować i znajdziemy się w obłędnym kole!! Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C60.1 23.10.02, 14:54 Gość portalu: dysydent napisał(a): > Prof. Andrzej Zoll chce likwidacji pisemnych prac magisterskich, bo prace można kupić. Co wy na to ? Jestem bardzo za. Nie będę musiał wykazywać dyplomu w deklaracji majątkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysydent Likwidacja prac magisterskich? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.10.02, 16:35 Jak się zlikwiduje Rzecznika Praw Obywatelskich, to kto będzie bronił likwidowanych obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Likwidacja prac magisterskich? 23.10.02, 16:37 To zależy od tego, czy likwidujemy obronę, czy bronimy likwidacji. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Likwidacja prac magisterskich 23.10.02, 18:03 OK, przyjmijmy, że znajdą się podstawy i sens likwidacji tego typu pracy. Niech tylko prof. Zoll powie mi na jakiej podstawie miano by po takim kroku przyznawac tytuły magistra?? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Likwidacja prac magisterskich 23.10.02, 21:06 geograf napisał: > Niech tylko prof. Zoll powie mi na jakiej podstawie miano by po takim kroku > przyznawac tytuły magistra?? Głupio się pytasz! Pół roku na studiach i MaGazynieR przed nazwiskiem załatwiony :))) Odpowiedz Link Zgłoś