aard 25.10.02, 09:59 Dawno Polska już zginęła i nie wstanie więcej, ale nas to nie obchodzi- umywamy ręce (pumeksem). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard jak możesz pisać takie rzeczy, Piłacie?! 25.10.02, 10:47 Krew na Twoim ręku, jako na Kainowym! Odpowiedz Link Zgłoś
aard katolewica się odezwała! 25.10.02, 11:16 Patrzcie go! Takiś czysty?! Jak pannica-dziewica, co syna rodziła przez błonkę? To pierwszy rzuć kamieniem. Ja go złapię i nie omieszkam odkopnąć gdzieś, gdzie nie sięgniesz swoimi rączkami paralityka, flądro bezpłciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aard wiesz co? Szkoda mi słów na Ciebie 25.10.02, 12:38 Zastanów się nad sobą - skąd w Tobie tyle agresji? Tyle złości na wszystko i wszystkich (ojczyznę, politykę, religię; mniejszości seksualne i inne narodowości też?). Może jak trochę pomyślisz (o ile to możliwe), to uświadomisz sobie, że świat niekoniecznie jest zły, a tylko Ty koniecznie próbujesz go takim widzieć. Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
aard A idź, bo jak Cię...! 25.10.02, 15:04 Nie wiem, co Cię boli człowieku? Dochrzaniasz się, jak jakiś ksiądz do mojego wątku i czepiasz gorzej niż zgorzel zęba. Dajże se siana i pozwól mi pisać, na co mam ochotę. Wtryniaj się do innych, jak musisz, a najlepiej wcale. I od... się ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Chętnie bym to zrobił, ale... 25.10.02, 15:44 jak się domyślałeś, musiało być jakieś "ale". nie mogę znieść, jak ktoś pisze takie rzeczy o Polsce, naszej Matce i Ojcu Rydzyku. Naszej Macierzy nieinwolutywnej. Ty się opanuj, a ja spokój Tobie dam... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Aha, zapomniałem dodać 25.10.02, 11:20 Ojczyzna to mięso z ojca. Wolność słowa, wolność myśli, przyjacielu. Tylko to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wolność słowa? 25.10.02, 12:38 Taka wolność słowa to warcholstwo i prywata, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
aard A co Ci do tego, Obrońco Zbiorowej Moralności?! 25.10.02, 15:05 Kimże ty jesteś, żeby mnie pouczać? I dlaczego działąnie w interesie prywatnym miałoby być złe? Chrzań się, łamago serdeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ale jaki prywatny interes? 28.10.02, 10:18 przecież Ty po prostu onrażasz uczucia patriotyczne. Jeśli masz nawet w tym jakiś interes (a nie jest to zwykłą głupotą, którą prawdopodobnie jest), to i tak wstyd i hańba Ci, zę taki interes próbujesz realizować w ten sposób. Brzydzę się Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś