Dodaj do ulubionych

Schizaardofrenia

25.10.02, 09:59
Dawno Polska już zginęła
i nie wstanie więcej,
ale nas to nie obchodzi-
umywamy ręce (pumeksem).
Obserwuj wątek
    • aard jak możesz pisać takie rzeczy, Piłacie?! 25.10.02, 10:47
      Krew na Twoim ręku, jako na Kainowym!
      • aard katolewica się odezwała! 25.10.02, 11:16
        Patrzcie go! Takiś czysty?! Jak pannica-dziewica, co syna rodziła przez błonkę?
        To pierwszy rzuć kamieniem. Ja go złapię i nie omieszkam odkopnąć gdzieś, gdzie
        nie sięgniesz swoimi rączkami paralityka, flądro bezpłciowa.
        • aard wiesz co? Szkoda mi słów na Ciebie 25.10.02, 12:38
          Zastanów się nad sobą - skąd w Tobie tyle agresji? Tyle złości na wszystko i
          wszystkich (ojczyznę, politykę, religię; mniejszości seksualne i inne
          narodowości też?). Może jak trochę pomyślisz (o ile to możliwe), to uświadomisz
          sobie, że świat niekoniecznie jest zły, a tylko Ty koniecznie próbujesz go
          takim widzieć.
          Powodzenia...
          • aard A idź, bo jak Cię...! 25.10.02, 15:04
            Nie wiem, co Cię boli człowieku? Dochrzaniasz się, jak jakiś ksiądz do mojego
            wątku i czepiasz gorzej niż zgorzel zęba. Dajże se siana i pozwól mi pisać, na
            co mam ochotę. Wtryniaj się do innych, jak musisz, a najlepiej wcale.
            I od... się ode mnie!
            • aard Chętnie bym to zrobił, ale... 25.10.02, 15:44
              jak się domyślałeś, musiało być jakieś "ale". nie mogę znieść, jak ktoś pisze
              takie rzeczy o Polsce, naszej Matce i Ojcu Rydzyku. Naszej Macierzy
              nieinwolutywnej. Ty się opanuj, a ja spokój Tobie dam...
      • aard Aha, zapomniałem dodać 25.10.02, 11:20
        Ojczyzna to mięso z ojca. Wolność słowa, wolność myśli, przyjacielu. Tylko to
        się liczy.
        • aard Wolność słowa? 25.10.02, 12:38
          Taka wolność słowa to warcholstwo i prywata, ot co!
          • aard A co Ci do tego, Obrońco Zbiorowej Moralności?! 25.10.02, 15:05
            Kimże ty jesteś, żeby mnie pouczać? I dlaczego działąnie w interesie prywatnym
            miałoby być złe? Chrzań się, łamago serdeczna.
            • aard Ale jaki prywatny interes? 28.10.02, 10:18
              przecież Ty po prostu onrażasz uczucia patriotyczne. Jeśli masz nawet w tym
              jakiś interes (a nie jest to zwykłą głupotą, którą prawdopodobnie jest), to i
              tak wstyd i hańba Ci, zę taki interes próbujesz realizować w ten sposób.
              Brzydzę się Tobą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka