Dodaj do ulubionych

Nowy piłkarz w ŁKS

IP: *.pai.net.pl 29.12.05, 22:42
bramki zdobywać i wszystkie mecze wygrywać.....działacze my chcemy
napastników...ale nie z nazwy a z talentem!!:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: AIMAR oj Walczyk Walczyk.... IP: *.dolsat.pl 29.12.05, 22:44
      I tak oto Misztal wybrał Jagiellonię a Wrzesinski ŁKS...............To gdzie
      się w/w wybierali?
      I HATE YOU WALCZYK !
      • Gość: paweł Re: To nie będzie żadne wzmocnienie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:40
    • Gość: tylko ŁKS CO ONI ROBIĄ !!??!!?? IP: *.astral.lodz.pl 30.12.05, 11:24
      Za przeproszeniem q**a mac !! mamy tylko 1 dobrego napastnika !! SYPEK potrafi
      grac w piłkę ale jak to bywa z piłkarzami tez nie zawsze wszystko mu wychodziło
      w meczu. Rok temu podobny problem miał Widzew i jego działacze od razu
      zareagowali kupili Grzelaka (pierwszy w klasyfikacji) i teraz jeszcze tego
      czarnucha moje pytanie brzmi DLACZEGO DO Q**Y nędzy tym czarnym nie
      zainteresował się szybciej ŁKS... teraz trzeba patrzeć trzeźwo Widzew ma
      najlepszy atak w 2 lidze a rok temu był w podobnej sytuacji jak teraz ŁKS...
      osobiście mam nadzieje że Misztal nie przejdzie do Widzewa chodź to dobry młody
      bramkarz to po meczu derbowym mógł by się załamać i szkoda młodego talentu... :]
    • Gość: rolo Re: Nowy piłkarz w ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:10
      Wreszcie jakaś konkretna rozmow przeprowadzona przez konkretnego redaktora.
      Tylko JW potrafi w tej radakcji przeprowadzić dobry wywiad
      • Gość: adept Re: Nowy piłkarz w ŁKS IP: *.toya.net.pl 30.12.05, 15:09
        oj joj joj... znawca się znalazł..
        proponuję abyś sam napisał lepiej...
        • Gość: rolo Re: Nowy piłkarz w ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:12
          moja ocena NIE była ironiczna, uważam maateriał za dobry...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka