Dodaj do ulubionych

gdzie w Łodzi pranie dywanów?

30.12.05, 15:39
tak jak w tytule, mozecie podac jakis adres lub telefon?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 30.12.05, 17:56
      Wiesz co, na kanale informacyjnym toya leci reklama pralni dywanow w dywilanie.
      Polecam, BO KORZYSTALEM juz kilka razy, niestety numeru nie pamiętam, ale to
      jest na terenie dywilanu na lodowej (rownoległa do dąbrowskiego)
      • Gość: Jurek O. Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 20.08.13, 15:03
        też tam raz skorzystałem i nie bylem do końca zadowolony.
        Tak na prawdę to nie jest pralnia dywilanu bo dywilan od lat pralni nie prowadzi, to jest lokal wynajęty przez jakąś firmę z Pabianic i w Pabianicach te dywany są prane i przywożone na Lodową

Wolę tą nowoczesną firmę z Łodzi z ul. Olimpijskiej 9
        sprawdźcie sobie np. na facebooku lub na www.pranie.info

• Gość: Zyza Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 194.63.133.* 30.12.05, 21:52
      633-11-76 ale ten gość dojeżdża do klienta. Jeśli pasuje to dzwoń.
    • qwak Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 31.12.05, 01:11
      Hej!
      Polecam pralnię garnizonową, zawozisz dywan a po tygodniu lub dwóch - zależnie
      od temperatury odbierasz wysuszony. Dla mnie to było ważne, aby dywan nie
      suszył się w domu.
      Dojazd ulicą Włókniarzy, skręcasz w prawo w Zieloną i pierwsza w prawo. Pralnia
      to dłuuugi budynek po prawej stronie.
      • Gość: Michał Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 20.08.13, 14:56
        niestety pralnia garnizonowa już nie funkcjonuje od kilku lat. to jest stary wątek.

teraz jest CSF Polska - Pralnia dywanów z transportem
        Łódź, ul. Olimpijska 9
        tel. 511 616 616
        www.pranie.info
        www.facebook.com/pages/Pranie-dywan%C3%B3w-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-pralnia-dywan%C3%B3w-z-transportem-CSF-Polska/290700224315184
      • Gość: Andrzej Wasiak Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 18.02.14, 17:48
        moim zdaniem tylko tu: Senatroska 58
        kontakt 511 616 616
      • Gość: Anusia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 09:19
        Wiem, że nie ma już pralni na Piotrkowskiej 240 i nie ma też na Milionowej 2

a ja korzystam na Senatorskiej 58 tel. 511 616 616
        Pozdrawiam
        Anusia :)
    • Gość: Kajetan Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.mnc.pl 31.12.05, 12:40
      Szybko tanio i solidnie, 3zł/m2 i dojazd gratis. (042)636 34 11 lub 0-888 564
      044. Polecam
    • rozmowy_kontrolowane Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 01.01.06, 10:47
      042 649 16 56
    • Gość: olson Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:24
      pranie dywanow, tapicerki, ale tylko u klienta- firma TERCJAN 426304487,
      wszystkie plamki usuniete, dywanik pachnie, polecam
      • Gość: Michał Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.retsat1.com.pl 25.06.13, 15:49
        Polecam Pralnię dywanów CSF Polska.
        Dywany odbieraja od Ciebie ich transportem i w ciagu 2 dni masz je już w domu czyste i shuche.
        Jak chcesz i masz możliwość to możesz zawieźć i odebrać z pralni osobiście.
        Zobacz sobie szczegóły i zdjęcia efektów prania na ich stronie www.pranie.info
        albo zadzwoń pod nr tel. 511 616 616 i wszystko Ci powiedzà.
        Pralnia mieści się w Łodzi na Retkini ul. Olimpijska 9

możesz również zamówić pranie tapicerki meblowej i samochodowej i będziesz zadowolony

pozdrawiam
        Michal
        • Gość: Garet Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.cheeloo.net 25.10.13, 10:21
          Ja ze swojej strony polecam usługi firmy clean-service. Prefesjonalne pranie tapicerki.
          WIęcej można poczytać u nich na stronie Pranie dywanów Łódź
          • Gość: Krysia Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.toya.net.pl 18.02.14, 17:45
            Ja sprawdziłam w łodzi kilka firm ale najbardziej przypadła mi do gustu ta na senatorskiej 58. wiem że wcześniej mieścili się na olimpijskiej na retkini ale się przenieśli.
            Zawsze na czas i wszystko ok.
            zadzwoń tam i sprawdź sam tel. 511 616 616
            www.pranie.info
            na pewno się nie zawiedziesz :)
          • Gość: Marek z Łodzi Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki samochodowej? IP: *.cdma.centertel.pl 02.03.14, 14:53
            Super efekty i profesjonalizm wykonania. Byłem ostatnio zimą w firmie, która zajmuje się praniem tapicerki samochodowej (polecił mi znajomy).
            Auto miałem zawalone na maxa, fajki, napoje syf totalny.
            Auto zostawia się rano a po południu jest wyciućkane jak nowe i wysuszona tapicerka, plastiki wyczyszczone też jak nowe. Super wrażenie robi ! - nawet mi auto umyli z wierzchu przy okazji.
            Walcie tam jak w dym naprawdę warto:
            Senatorska 58 Łódź tel. 511 616 616
            www.pranie.info
        • Gość: halinka Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.umed.lodz.pl 04.12.13, 20:29
          jeżeli potrzebujecie szybko i tanio wyprać rzeczy to zajrzyjcie do pralni w łodzi na ul. Gdańska 108 jest tanio, są zniżki dla studentów i nawet prasuja. :) mają szeroki zakres usług.
          • Gość: norman Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.retsat1.com.pl 14.12.13, 21:58
            koleżanko w temacie pytają o pranie tapicerki a nie ubrań ;)
            ja polecam firmę z ul. senatorskiej 58
            www.pranie.info
        • malinowamaba Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? 13.06.14, 11:14
          Ja mogę Wam polecić www.sopranoo.pl/. Przed świętami zamówiłem u nich full pakiet (sprzątanie + pranie dywanów) i efekt był mega:) beżowy dywan, okropnie zabrudzony, częściowo wdeptany i zakłaczony (mam kilka kotów) wyglądał jak nowy :)
      • Gość: Grzechoo Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.centertel.pl 18.02.14, 19:26
        Ja krótko i treściwie w tym temacie www.pranie.info
        Pozdrawiam
        Grzechoo
      • Gość: Alex Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.cdma.centertel.pl 02.03.14, 14:44
        Hej forumowicze, jeśli pralnia dywanów w Łodzi to moim zdaniem tylko Senatorska 58
        podaję numer telefonu dla zainteresowanych 511 616 616
      • Gość: CSF Polska Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:18
        Firma CSF Polska się rozwija i zwiększyła lokal i posiada dodatkowe usługi np. ozonowanie tapicerki i dywanów trzepanie mechaniczne dywanów.
        Przeniesiona została z Senatorskiej 58 na Kilińskiego 169 tel. 511 616 616 www.pranieczyszczenie.com.pl
    • Gość: ryste Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.devs.futuro.pl 10.04.13, 12:44
      Przyjeżdżam, oglądam i oceniam koszty czyszczenia. Podaję cenę, która zależy od stopnia zabrudzenia, materiału z którego wykonany jest dywan oraz odległości od klienta. / na terenie miasta bezpłatnie/. Dywan trzepię. Następnie odkurzam. Usuwam plamy. Spryskuję prespreyem. To takie czyszczenie wstępne. Presprey wcieram szorowarką. Następnie piorę odkurzaczem ekstrakcyjnym, takim co podaje środek piorący i go wciąga. Po praniu płuczę roztworem zapachowym, zmiękczającym runo. Suszę w zależności od stopnia zawilgocenia od 24-60 godzin. Odwożę do klienta. Tak to mniej więcej wygląda u mnie. Pozdrawiam.
      ryste@op.pl
      • Gość: CSF Polska Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:19
        Firma CSF Polska się rozwija i zwiększyła lokal i posiada dodatkowe usługi np. ozonowanie tapicerki, dywanów trzepanie mechaniczne dywanów, Auto SPA.
        Przeniesiona została z Senatorskiej 58 na Kilińskiego 169 tel. 511 616 616 www.pranieczyszczenie.com.pl
    • lafaur4 Pranie dywanów 27.08.13, 20:39
      Ja korzystałem z usług pralni która znajduje się na ul.Gandhiego i jestem zadowolony.
      Człowiek przyszedł zwinął dywany zabrał swoim samochodem po trzech dniach przywiuzł
      spowrotem, przy okazji wyprał narożnik w promocyjnej cenie.
      telefon 500-300-147więcej
      • Gość: zxc Re: Pranie dywanów IP: 5.172.254.* 27.08.13, 22:23
        My korzystaliśmy ostatnio z firmy z ul. Olimpijskiej - bardzo solidnie, część wyprana w domu część zabrana i przywieziona sucha. Bardzo miły człowiek prał. Poleca. Na forach chwalą też firmę Szop -Pracz mają stronę i są na fb.
      • Gość: CSF Polska Re: Pranie dywanów IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:21
        Firma CSF Polska się rozwija i zwiększyła lokal i posiada dodatkowe usługi np. ozonowanie tapicerki, dywanów trzepanie mechaniczne dywanów ...
    • Gość: monika Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.4web.pl 10.10.13, 22:08
      Ja w te wakacje zafundowałam sobie generalne pranie dywanów , kanap , foteli - koleżanka poleciła mi pralnię , z której fachowiec przyjeżdża do domu . Mogę z czystym sumieniem polecić - byłam bardzo zadowolona .Wiem jak ciężko dzisiaj o uczciwego fachowca ...sama różnie trafiałam ...ale tą firmę akurat mogę polecić - kanapa wyglądała jak nowa ( przy małym dziecku niestety dość krótko :) ) Ceny też w porządku , porównując z innymi .Tekst linka
      • Gość: monika Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.4web.pl 10.10.13, 22:12
        znalazłam ich też na Fb :) firma CSF
        Tekst linka
      • Gość: Pralnia CSF Polska Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:23
        Firma CSF Polska się rozwija i zwiększyła lokal i posiada dodatkowe usługi np. ozonowanie tapicerki, dywanów trzepanie mechaniczne dywanów. Zobacz pełną ofertę
    • Gość: Piotruś Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 79.139.32.* 11.10.13, 12:04
      witam wszystkich zainteresowanych powyższym tematem
      W tym tygodniu korzystałem z pralni dywanów CSF z Łodzi i muszę przyznać, że rzeczywiście bardzo profesjonalna obsługa.
      Dywany i tapicerka meblowa wyprana bardzo dobrze. Zacieki i soczki po małym dziecku zniknęły.
      Sprawdźcie sobie ofertę na www.pranie.info

a telefon tam to 511 616 616

Gorąco polecam tą firmę
      Piotruś :)
    • Gość: Małgosia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 188.95.24.* 15.10.13, 11:01
      polecam pralnie dywanów z transportem CSF www.pranie.infoo, fajna sprawa zabierają dywan i przywożą czysty, bez zbędnego hałasowania w domu i zajmowania czasu na umawianie się i siedzenie w domu żeby ktoś mógł wyprać. super. co do jakości usługi to też godna polecenia. Korzystałam już kiedyś z usług niby profesjonalnej firmy piorącej (firmy to trochę za dużo powiedziane, jakiś Pan Pracz jakich wielu ) i rozczarowanie, na kanapie wyszły zacieki i po kanapie. a co do tej firmy CSF jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: Małgosia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 188.95.24.* 15.10.13, 11:04
        pomyliłam się w adresie prawidłowy to www.pranie.info 511 616 616
    • Gość: Pawel Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 24.10.13, 10:43
      Ja osobiscie od prawie dwóch lat korzystam z usług firmy podanej w linku, nigdy sie na nich nie zawiodłem ,znajomi którym ich poleciłem też byli zadowoleni. Niedawno dostalem sms o tej firmy z nowym adresem pralni .Przeniesli sie teraz na ulice Senatorską 58 w Lodzi
      www.pranie.info podaje ten 511 616 616
      • Gość: CSF Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:25
        Korekta adresu firmy CSF Polska
        teraz Kilińskiego 169 Łódź
        wcześniej Senatorska

tel. 511 616 616
        www.pranieczyszczenie.com.pl
    • Gość: Bartosz Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.insite.pl 26.10.13, 19:59
      Również polecam,
      też się dowiedziałem że zmienili ostatnio adres z Olimpijskiej na Senatorską
      korzystałem z prania dywanów już 3 raz i wiem, że to nie ostatni.
      na tej stronie więcej informacji macie www.pranie.info
      • Gość: Andrzej Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.13, 11:02
        a ja nie polecam tej firmy, dywan wrócił jak szmata - uprali na mokro mimo że na etykiecie stało jak wół że tylko na sucho.
        i wynajmują ludzi do spamowania po forach.
        • Gość: Pralnia CSF Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.11.13, 20:30
          Witam,
          Pan "Andrzej" to pewnie zazdrosna konkurencja i taki tekst zdecydował się zamieścić bo jest złośliwy i niegrzeczny. Ale pozdrawiamy go z uśmiechem :)
          Nikt nie dzwonił z tego typu reklamacją.
          Sytuacja taka nie mogła mieć miejsca, gdyż nie pierzemy dywanów, które nie nadają się do przemoczenia tj np. jedwabne i niektóre sztuczne oraz niektóre włochate.
          P.S. z tym wynajmowaniem spamerów też ciekawe podejście do tematu.

Jeszcze raz wszystkiego dobrego Panie Anonimowy "Andrzeju"
      • Gość: gossip Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 93.154.183.* 10.11.13, 16:17
        masz rację Bartosz, ja już też korzystałam na nowym adresie na Senatorskiej
        Jakość pozostała tak samo zadowalająca
        i też polecam

Gośka
        • Gość: Czysty Ciuszek Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.rev.netart.pl 16.12.13, 22:45
          Witam,

Zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie www.pralniaczystyciuszek.pl/
    • Gość: Weronika Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 04.02.14, 11:58
      Myślę, że spokojnie możecie skorzystać z pralni na ulicy senatorskiej 58 w łodzi
      sprawdziłam i się nie zawiodłam a nawet byłam bardzo zadowolona :)
      polecam
      Werka

tel. 511 616 616
      www.pranie.info
      • Gość: dom_portal Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.105.131.17.tvsat364.lodz.pl 17.02.14, 20:02
        hej, ja też polecam pranie.info i Pana Nowaka. Współpracujemy już od roku i jesteśmy zadowoleni. Jestem zaskoczony negatywnymi opiniami - w naszym przypadku dywany i wykładziny są wyprane super. Ja zawsze do nich dzwonię i nie zamierzam ich zmieniać. Zdecydowanie Polecam. Pozdrawiam, Tadeusz
    • Gość: Krysia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 18.02.14, 17:44
      Ja sprawdziłam w łodzi kilka pralni dywanów ale najbardziej przypadła mi do gustu ta na senatorskiej 58. wiem że wcześniej mieścili się na olimpijskiej na retkini ale się przenieśli.
      Zawsze na czas i wszystko ok.
      zadzwoń tam i sprawdź sama tel. 511 616 616
      www.pranie.info
      • Gość: Pranie44 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.devs.futuro.pl 24.02.14, 17:33
        Witam, ja z kolei polecam firmę ROBSON mieści się w Łodzi na ul. Kolumny 282
        Dywaniki czyszczą solidnie i w normalnych kosztach. Warto jest też oddac auto do wyprania tapicerki i ogólnie posprzątania calego auta.

adres ich strony www.fhu-robson.com.pl
        • Gość: Pranie44 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.devs.futuro.pl 24.02.14, 17:35
          podaję jeszcze nr telefonu 530 623 144

Pozdrawiam
      • lew-1 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 14.03.14, 22:43
        ja moge polecic w Łodzi Pana który prał ostatnio u mnie kanape i zabral do pralni dywan. wszystko wyszlo bardzo ładnie .cena troche wieksza niz placilem ostatnio ale usługa wykonana profesjonalnie i o niebo lepiej niz poprzedni Pan . Samochod firmowy, stój firmowy i na koniec dostałem karte rabatowa na nastepne uslugi . polecam w 100%
        www.proclean.net.pl
        695122640
        • lew-1 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 14.03.14, 23:06
          lew-1 napisał:

> ja moge polecic w Łodzi Pana który prał ostatnio u mnie kanape i zabral do pral
          > ni dywan. wszystko wyszlo bardzo ładnie .cena troche wieksza niz placilem ostat
          > nio ale usługa wykonana profesjonalnie i o niebo lepiej niz poprzedni Pan . Sam
          > ochod firmowy, stój firmowy i na koniec dostałem karte rabatowa na nastepne usl
          > ugi . polecam w 100%
          > www.proclean.net.pl/
          > 695122640
          • Gość: patryk Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 19.03.14, 23:31
            tez czysciłem u Tego Pana ,polecam w 100%.
            695 122 640
    • Gość: Małgosia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 188.95.24.* 09.04.14, 14:53
      Korzystam od dawna z jednej pralni i efekty są zadziwiające. Dywan po praniu nie do poznania, kanapy też prałam i naprawdę odzyskały kolor. Polecam pralnie dywanów na ul. Senatorskiej.511 616 616 www.pranie.info
      • michalzdyb84 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 27.11.14, 10:25
        Polecam www.i-pranie24.pl telefon 790406688 szybko dokładnie i skutecznie
    • Gość: Iza Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 09.05.14, 19:01
      Witam,
      Ja korzystam od wielu lat z usług Pralni Dywanów na ul. Milionowej 25/27, wcześniej mieścili się na ul. Milionowej 2, jestem zachwycona efektem ich usług. Ostatnim razem przerobili mi dywan na owalny i obszyli, a z resztek zrobili małe dywaniki, gorąco polecam. Telefon do nich to 42/684-80-96
      • Gość: gość Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.14, 20:39
        ja polecam pralnię pod nr 500300147. dywany zabrane do pralni a kanapa i fotele prane na miejscu. byłem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. teraz oddałem też drugi dywan, jutro przywożą :) piotrek.
        • Gość: stanislaw Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 04.10.14, 00:57
          Ja jestem stalym klientem firmy z senatorskiej 58.tel.695122640.wczesniej ten pan kilka lat byl na elektronowej 1.pralem juz tam kilka rzeczy i narazie jestem zadowolony.
          • michalzdyb84 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 27.11.14, 09:23
            Polecam firme www.i-pranie24.pl jestem bardzo zadowolony z ich usług przyjeżdżają na miejsce świadczą bardzo dobre usługi prania szybko i tanio telefon do nich 790406688
        • Gość: SARS Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 78.155.118.* 18.08.15, 20:57
          STANOWCZO NIE POLECAM FIRMY IDEAL PRANIE. OFEROWANE USŁUGI SĄ O NIEMAL O POŁOWĘ DROŻSZE NIŻ U INNYCH TEGO TYPU USŁUGODAWCÓW (PRZYNAJMNIEJ U TEGO, KTORY OSTATECZNIE USŁUGĘ WYKONAŁ), A OBSŁUGA KLIENTA WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA. CAŁKOWITY BRAK SZACUNKU DO KLIENTA!!! RADZĘ OMIJAĆ Z DALEKA!
          • gitguma Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 09.11.16, 10:11
            Droga Pani nie każdego stać na mercedesa i nie ma co się denerwować dobre środki i solidna praca kosztują a Pani wolała wyprać kanapę DOSIĄ to Pani wybór i my go szanujemy.
            Z wyrazami szacunku zespół IDEAL-pranie.
    • czysty-dywan pralnia dywanów 04.12.14, 22:43
      A my z czystym sumieniem możemy polecić Siebie .Jesteśmy Pralnią Dywanów z wieloletnim doświadczeniem i jedyna Pralnia Dywanów i Tapicerek przy Autoryzowanym Dystrybutorze Chemii do prania dywanów i tapicerek TERSUS.
      Przeszliśmy wiele szkoleń z zakresu doboru technik i środków to wszystkich typów materiałów.
      Wszystkie Nasze środki na których pracujemy są oryginalne i bezpieczne dla zdrowia Twojego i Twojego Dziecka .
      Posiadamy swój Transport który codziennie odbiera od Państwa Dywany.
      Dywan można również przywieźć do nas Samemu po wcześniejszym kontakcie telefonicznym .

Serdecznie zapraszamy

Pralnia Dywanów Łódź
      Czysty-Dywan
      tel. 6666 22 444
      czysty-dywan.com/
    • mirek552 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 08.02.15, 12:09
      witam .ja ostatnio prałem dywan na senatorskiej 58 u Pana Sławka .Dywan ładnie wyprany ,wytrzepany. Wszystko miło i sympatycznie i na czas. telefon 6666 22 444.
    • Gość: wiktor Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.15, 07:17
      Polecam pralnię dywanów w Łodzi
      Ul. Senatorska 58
      Telefon 511 616 616

www.pranieczyszczenie.com.pl
    • avoocado pranie dywanów łódź 23.02.15, 16:11
      ostatnio korzystałam z usług p. Pawła, zdaje się że to firma Lux service. Ku mojemu zaskoczeniu facet przyjechał z kilkoma maszynami, kanapa i dywany najpierw były porządnie odkurzone, za co plus. wcześniej inna firma tylko wyprała i niestety konieczna była poprawka bo powychodziły zacieki.
      Naprawde polecam tę firme
      tel. do pana Pawła 725 477 233
      • avoocado Re: pranie dywanów łódź 23.02.15, 16:14
        adres strony do Lux Service

www.luxservice.net.pl/
      • Gość: Kasia Re: pranie dywanów łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.15, 12:07
        potwierdzam! solidna firma!!
      • Gość: olla Re: pranie dywanów łódź IP: 78.155.118.* 18.08.15, 20:46
        Lux service jest naprawdę lux :-) Polecam, skorzystałam dwa razy i efekt jest naprawdę super.
      • Gość: ania Re: pranie dywanów łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.15, 16:41
        również korzystałam z usług tej firmy dwa razy i teraz przed świętami na pewno umówię się na pranie kanap. Rozsądne ceny i efekt po praniu też bez zarzutu.
    • medeland Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 12.10.15, 08:44
      Omijać pralnie w Łodzi na milionowej, Właściciel gbur, dywan nie wybrany, pieniądze nie oddane a dywaniu nie chciał jeszcze raż wziążć, odradzam, bo to ne pralnia to zwykłe mycie ręczne dywanów, a własciciel nie zna się na profesji
    • Gość: Monika Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.google.com 20.10.15, 17:05
      A ja polecam Pana Tomka
      Pierze bardzo dokładnie i widząc jego prace nie robi tego na akord.
      Choć ciężko jest się dodzwonić ale warto.
      664035825

Monika
    • krzysztofbialek Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 13.11.15, 12:49
      Polecam - prawdziwi profesjonaliści dojeżdżają do klienta na terenie Łodzi w w obrębie jej okolic
      piorą i czyszczą odkurzaczami ,parownicami i środkami piorącymi firmy Karcher
      tel. 796 384 716
      http; pranie-dywanow.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka