elfik31 30.12.05, 15:39 tak jak w tytule, mozecie podac jakis adres lub telefon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 30.12.05, 17:56 Wiesz co, na kanale informacyjnym toya leci reklama pralni dywanow w dywilanie. Polecam, BO KORZYSTALEM juz kilka razy, niestety numeru nie pamiętam, ale to jest na terenie dywilanu na lodowej (rownoległa do dąbrowskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek O. Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 20.08.13, 15:03 też tam raz skorzystałem i nie bylem do końca zadowolony. Tak na prawdę to nie jest pralnia dywilanu bo dywilan od lat pralni nie prowadzi, to jest lokal wynajęty przez jakąś firmę z Pabianic i w Pabianicach te dywany są prane i przywożone na Lodową Wolę tą nowoczesną firmę z Łodzi z ul. Olimpijskiej 9 sprawdźcie sobie np. na facebooku lub na www.pranie.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyza Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 194.63.133.* 30.12.05, 21:52 633-11-76 ale ten gość dojeżdża do klienta. Jeśli pasuje to dzwoń. Odpowiedz Link Zgłoś
qwak Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 31.12.05, 01:11 Hej! Polecam pralnię garnizonową, zawozisz dywan a po tygodniu lub dwóch - zależnie od temperatury odbierasz wysuszony. Dla mnie to było ważne, aby dywan nie suszył się w domu. Dojazd ulicą Włókniarzy, skręcasz w prawo w Zieloną i pierwsza w prawo. Pralnia to dłuuugi budynek po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 20.08.13, 14:56 niestety pralnia garnizonowa już nie funkcjonuje od kilku lat. to jest stary wątek. teraz jest CSF Polska - Pralnia dywanów z transportem Łódź, ul. Olimpijska 9 tel. 511 616 616 www.pranie.info www.facebook.com/pages/Pranie-dywan%C3%B3w-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-pralnia-dywan%C3%B3w-z-transportem-CSF-Polska/290700224315184 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wasiak Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 18.02.14, 17:48 moim zdaniem tylko tu: Senatroska 58 kontakt 511 616 616 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 09:19 Wiem, że nie ma już pralni na Piotrkowskiej 240 i nie ma też na Milionowej 2 a ja korzystam na Senatorskiej 58 tel. 511 616 616 Pozdrawiam Anusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.mnc.pl 31.12.05, 12:40 Szybko tanio i solidnie, 3zł/m2 i dojazd gratis. (042)636 34 11 lub 0-888 564 044. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 01.01.06, 10:47 042 649 16 56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olson Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:24 pranie dywanow, tapicerki, ale tylko u klienta- firma TERCJAN 426304487, wszystkie plamki usuniete, dywanik pachnie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.retsat1.com.pl 25.06.13, 15:49 Polecam Pralnię dywanów CSF Polska. Dywany odbieraja od Ciebie ich transportem i w ciagu 2 dni masz je już w domu czyste i shuche. Jak chcesz i masz możliwość to możesz zawieźć i odebrać z pralni osobiście. Zobacz sobie szczegóły i zdjęcia efektów prania na ich stronie www.pranie.info albo zadzwoń pod nr tel. 511 616 616 i wszystko Ci powiedzà. Pralnia mieści się w Łodzi na Retkini ul. Olimpijska 9 możesz również zamówić pranie tapicerki meblowej i samochodowej i będziesz zadowolony pozdrawiam Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garet Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.cheeloo.net 25.10.13, 10:21 Ja ze swojej strony polecam usługi firmy clean-service. Prefesjonalne pranie tapicerki. WIęcej można poczytać u nich na stronie Pranie dywanów Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.toya.net.pl 18.02.14, 17:45 Ja sprawdziłam w łodzi kilka firm ale najbardziej przypadła mi do gustu ta na senatorskiej 58. wiem że wcześniej mieścili się na olimpijskiej na retkini ale się przenieśli. Zawsze na czas i wszystko ok. zadzwoń tam i sprawdź sam tel. 511 616 616 www.pranie.info na pewno się nie zawiedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Łodzi Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki samochodowej? IP: *.cdma.centertel.pl 02.03.14, 14:53 Super efekty i profesjonalizm wykonania. Byłem ostatnio zimą w firmie, która zajmuje się praniem tapicerki samochodowej (polecił mi znajomy). Auto miałem zawalone na maxa, fajki, napoje syf totalny. Auto zostawia się rano a po południu jest wyciućkane jak nowe i wysuszona tapicerka, plastiki wyczyszczone też jak nowe. Super wrażenie robi ! - nawet mi auto umyli z wierzchu przy okazji. Walcie tam jak w dym naprawdę warto: Senatorska 58 Łódź tel. 511 616 616 www.pranie.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.umed.lodz.pl 04.12.13, 20:29 jeżeli potrzebujecie szybko i tanio wyprać rzeczy to zajrzyjcie do pralni w łodzi na ul. Gdańska 108 jest tanio, są zniżki dla studentów i nawet prasuja. :) mają szeroki zakres usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norman Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? IP: *.retsat1.com.pl 14.12.13, 21:58 koleżanko w temacie pytają o pranie tapicerki a nie ubrań ;) ja polecam firmę z ul. senatorskiej 58 www.pranie.info Odpowiedz Link Zgłoś
malinowamaba Re: gdzie w Łodzi pranie tapicerki? 13.06.14, 11:14 Ja mogę Wam polecić www.sopranoo.pl/. Przed świętami zamówiłem u nich full pakiet (sprzątanie + pranie dywanów) i efekt był mega:) beżowy dywan, okropnie zabrudzony, częściowo wdeptany i zakłaczony (mam kilka kotów) wyglądał jak nowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechoo Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.centertel.pl 18.02.14, 19:26 Ja krótko i treściwie w tym temacie www.pranie.info Pozdrawiam Grzechoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.cdma.centertel.pl 02.03.14, 14:44 Hej forumowicze, jeśli pralnia dywanów w Łodzi to moim zdaniem tylko Senatorska 58 podaję numer telefonu dla zainteresowanych 511 616 616 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CSF Polska Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:18 Firma CSF Polska się rozwija i zwiększyła lokal i posiada dodatkowe usługi np. ozonowanie tapicerki i dywanów trzepanie mechaniczne dywanów. Przeniesiona została z Senatorskiej 58 na Kilińskiego 169 tel. 511 616 616 www.pranieczyszczenie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryste Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.devs.futuro.pl 10.04.13, 12:44 Przyjeżdżam, oglądam i oceniam koszty czyszczenia. Podaję cenę, która zależy od stopnia zabrudzenia, materiału z którego wykonany jest dywan oraz odległości od klienta. / na terenie miasta bezpłatnie/. Dywan trzepię. Następnie odkurzam. Usuwam plamy. Spryskuję prespreyem. To takie czyszczenie wstępne. Presprey wcieram szorowarką. Następnie piorę odkurzaczem ekstrakcyjnym, takim co podaje środek piorący i go wciąga. Po praniu płuczę roztworem zapachowym, zmiękczającym runo. Suszę w zależności od stopnia zawilgocenia od 24-60 godzin. Odwożę do klienta. Tak to mniej więcej wygląda u mnie. Pozdrawiam. ryste@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CSF Polska Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:19 Firma CSF Polska się rozwija i zwiększyła lokal i posiada dodatkowe usługi np. ozonowanie tapicerki, dywanów trzepanie mechaniczne dywanów, Auto SPA. Przeniesiona została z Senatorskiej 58 na Kilińskiego 169 tel. 511 616 616 www.pranieczyszczenie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lafaur4 Pranie dywanów 27.08.13, 20:39 Ja korzystałem z usług pralni która znajduje się na ul.Gandhiego i jestem zadowolony. Człowiek przyszedł zwinął dywany zabrał swoim samochodem po trzech dniach przywiuzł spowrotem, przy okazji wyprał narożnik w promocyjnej cenie. telefon 500-300-147więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Pranie dywanów IP: 5.172.254.* 27.08.13, 22:23 My korzystaliśmy ostatnio z firmy z ul. Olimpijskiej - bardzo solidnie, część wyprana w domu część zabrana i przywieziona sucha. Bardzo miły człowiek prał. Poleca. Na forach chwalą też firmę Szop -Pracz mają stronę i są na fb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CSF Polska Re: Pranie dywanów IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:21 Firma CSF Polska się rozwija i zwiększyła lokal i posiada dodatkowe usługi np. ozonowanie tapicerki, dywanów trzepanie mechaniczne dywanów ... Przeniesiona została z Senatorskiej 58 na Kilińskiego 169 tel. 511 616 616 www.pranieczyszczenie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.4web.pl 10.10.13, 22:08 Ja w te wakacje zafundowałam sobie generalne pranie dywanów , kanap , foteli - koleżanka poleciła mi pralnię , z której fachowiec przyjeżdża do domu . Mogę z czystym sumieniem polecić - byłam bardzo zadowolona .Wiem jak ciężko dzisiaj o uczciwego fachowca ...sama różnie trafiałam ...ale tą firmę akurat mogę polecić - kanapa wyglądała jak nowa ( przy małym dziecku niestety dość krótko :) ) Ceny też w porządku , porównując z innymi .Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.4web.pl 10.10.13, 22:12 znalazłam ich też na Fb :) firma CSF Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pralnia CSF Polska Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:23 Firma CSF Polska się rozwija i zwiększyła lokal i posiada dodatkowe usługi np. ozonowanie tapicerki, dywanów trzepanie mechaniczne dywanów. Zobacz pełną ofertę Przeniesiona została z Senatorskiej 58 na Kilińskiego 169 tel. 511 616 616 www.pranieczyszczenie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 79.139.32.* 11.10.13, 12:04 witam wszystkich zainteresowanych powyższym tematem W tym tygodniu korzystałem z pralni dywanów CSF z Łodzi i muszę przyznać, że rzeczywiście bardzo profesjonalna obsługa. Dywany i tapicerka meblowa wyprana bardzo dobrze. Zacieki i soczki po małym dziecku zniknęły. Sprawdźcie sobie ofertę na www.pranie.info a telefon tam to 511 616 616 Gorąco polecam tą firmę Piotruś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 188.95.24.* 15.10.13, 11:01 polecam pralnie dywanów z transportem CSF www.pranie.infoo, fajna sprawa zabierają dywan i przywożą czysty, bez zbędnego hałasowania w domu i zajmowania czasu na umawianie się i siedzenie w domu żeby ktoś mógł wyprać. super. co do jakości usługi to też godna polecenia. Korzystałam już kiedyś z usług niby profesjonalnej firmy piorącej (firmy to trochę za dużo powiedziane, jakiś Pan Pracz jakich wielu ) i rozczarowanie, na kanapie wyszły zacieki i po kanapie. a co do tej firmy CSF jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 188.95.24.* 15.10.13, 11:04 pomyliłam się w adresie prawidłowy to www.pranie.info 511 616 616 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 24.10.13, 10:43 Ja osobiscie od prawie dwóch lat korzystam z usług firmy podanej w linku, nigdy sie na nich nie zawiodłem ,znajomi którym ich poleciłem też byli zadowoleni. Niedawno dostalem sms o tej firmy z nowym adresem pralni .Przeniesli sie teraz na ulice Senatorską 58 w Lodzi www.pranie.info podaje ten 511 616 616 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CSF Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.04.16, 22:25 Korekta adresu firmy CSF Polska teraz Kilińskiego 169 Łódź wcześniej Senatorska tel. 511 616 616 www.pranieczyszczenie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.insite.pl 26.10.13, 19:59 Również polecam, też się dowiedziałem że zmienili ostatnio adres z Olimpijskiej na Senatorską korzystałem z prania dywanów już 3 raz i wiem, że to nie ostatni. na tej stronie więcej informacji macie www.pranie.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.13, 11:02 a ja nie polecam tej firmy, dywan wrócił jak szmata - uprali na mokro mimo że na etykiecie stało jak wół że tylko na sucho. i wynajmują ludzi do spamowania po forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pralnia CSF Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 03.11.13, 20:30 Witam, Pan "Andrzej" to pewnie zazdrosna konkurencja i taki tekst zdecydował się zamieścić bo jest złośliwy i niegrzeczny. Ale pozdrawiamy go z uśmiechem :) Nikt nie dzwonił z tego typu reklamacją. Sytuacja taka nie mogła mieć miejsca, gdyż nie pierzemy dywanów, które nie nadają się do przemoczenia tj np. jedwabne i niektóre sztuczne oraz niektóre włochate. P.S. z tym wynajmowaniem spamerów też ciekawe podejście do tematu. Jeszcze raz wszystkiego dobrego Panie Anonimowy "Andrzeju" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gossip Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 93.154.183.* 10.11.13, 16:17 masz rację Bartosz, ja już też korzystałam na nowym adresie na Senatorskiej Jakość pozostała tak samo zadowalająca i też polecam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czysty Ciuszek Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.rev.netart.pl 16.12.13, 22:45 Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie www.pralniaczystyciuszek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.retsat1.com.pl 04.02.14, 11:58 Myślę, że spokojnie możecie skorzystać z pralni na ulicy senatorskiej 58 w łodzi sprawdziłam i się nie zawiodłam a nawet byłam bardzo zadowolona :) polecam Werka tel. 511 616 616 www.pranie.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom_portal Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.105.131.17.tvsat364.lodz.pl 17.02.14, 20:02 hej, ja też polecam pranie.info i Pana Nowaka. Współpracujemy już od roku i jesteśmy zadowoleni. Jestem zaskoczony negatywnymi opiniami - w naszym przypadku dywany i wykładziny są wyprane super. Ja zawsze do nich dzwonię i nie zamierzam ich zmieniać. Zdecydowanie Polecam. Pozdrawiam, Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 18.02.14, 17:44 Ja sprawdziłam w łodzi kilka pralni dywanów ale najbardziej przypadła mi do gustu ta na senatorskiej 58. wiem że wcześniej mieścili się na olimpijskiej na retkini ale się przenieśli. Zawsze na czas i wszystko ok. zadzwoń tam i sprawdź sama tel. 511 616 616 www.pranie.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pranie44 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.devs.futuro.pl 24.02.14, 17:33 Witam, ja z kolei polecam firmę ROBSON mieści się w Łodzi na ul. Kolumny 282 Dywaniki czyszczą solidnie i w normalnych kosztach. Warto jest też oddac auto do wyprania tapicerki i ogólnie posprzątania calego auta. adres ich strony www.fhu-robson.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pranie44 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.devs.futuro.pl 24.02.14, 17:35 podaję jeszcze nr telefonu 530 623 144 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lew-1 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 14.03.14, 22:43 ja moge polecic w Łodzi Pana który prał ostatnio u mnie kanape i zabral do pralni dywan. wszystko wyszlo bardzo ładnie .cena troche wieksza niz placilem ostatnio ale usługa wykonana profesjonalnie i o niebo lepiej niz poprzedni Pan . Samochod firmowy, stój firmowy i na koniec dostałem karte rabatowa na nastepne uslugi . polecam w 100% www.proclean.net.pl 695122640 Odpowiedz Link Zgłoś
lew-1 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 14.03.14, 23:06 lew-1 napisał: > ja moge polecic w Łodzi Pana który prał ostatnio u mnie kanape i zabral do pral > ni dywan. wszystko wyszlo bardzo ładnie .cena troche wieksza niz placilem ostat > nio ale usługa wykonana profesjonalnie i o niebo lepiej niz poprzedni Pan . Sam > ochod firmowy, stój firmowy i na koniec dostałem karte rabatowa na nastepne usl > ugi . polecam w 100% > www.proclean.net.pl/ > 695122640 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 19.03.14, 23:31 tez czysciłem u Tego Pana ,polecam w 100%. 695 122 640 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 188.95.24.* 09.04.14, 14:53 Korzystam od dawna z jednej pralni i efekty są zadziwiające. Dywan po praniu nie do poznania, kanapy też prałam i naprawdę odzyskały kolor. Polecam pralnie dywanów na ul. Senatorskiej.511 616 616 www.pranie.info Odpowiedz Link Zgłoś
michalzdyb84 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 27.11.14, 10:25 Polecam www.i-pranie24.pl telefon 790406688 szybko dokładnie i skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 09.05.14, 19:01 Witam, Ja korzystam od wielu lat z usług Pralni Dywanów na ul. Milionowej 25/27, wcześniej mieścili się na ul. Milionowej 2, jestem zachwycona efektem ich usług. Ostatnim razem przerobili mi dywan na owalny i obszyli, a z resztek zrobili małe dywaniki, gorąco polecam. Telefon do nich to 42/684-80-96 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.14, 20:39 ja polecam pralnię pod nr 500300147. dywany zabrane do pralni a kanapa i fotele prane na miejscu. byłem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. teraz oddałem też drugi dywan, jutro przywożą :) piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanislaw Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.toya.net.pl 04.10.14, 00:57 Ja jestem stalym klientem firmy z senatorskiej 58.tel.695122640.wczesniej ten pan kilka lat byl na elektronowej 1.pralem juz tam kilka rzeczy i narazie jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
michalzdyb84 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 27.11.14, 09:23 Polecam firme www.i-pranie24.pl jestem bardzo zadowolony z ich usług przyjeżdżają na miejsce świadczą bardzo dobre usługi prania szybko i tanio telefon do nich 790406688 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SARS Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: 78.155.118.* 18.08.15, 20:57 STANOWCZO NIE POLECAM FIRMY IDEAL PRANIE. OFEROWANE USŁUGI SĄ O NIEMAL O POŁOWĘ DROŻSZE NIŻ U INNYCH TEGO TYPU USŁUGODAWCÓW (PRZYNAJMNIEJ U TEGO, KTORY OSTATECZNIE USŁUGĘ WYKONAŁ), A OBSŁUGA KLIENTA WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA. CAŁKOWITY BRAK SZACUNKU DO KLIENTA!!! RADZĘ OMIJAĆ Z DALEKA! Odpowiedz Link Zgłoś
gitguma Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 09.11.16, 10:11 Droga Pani nie każdego stać na mercedesa i nie ma co się denerwować dobre środki i solidna praca kosztują a Pani wolała wyprać kanapę DOSIĄ to Pani wybór i my go szanujemy. Z wyrazami szacunku zespół IDEAL-pranie. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty-dywan pralnia dywanów 04.12.14, 22:43 A my z czystym sumieniem możemy polecić Siebie .Jesteśmy Pralnią Dywanów z wieloletnim doświadczeniem i jedyna Pralnia Dywanów i Tapicerek przy Autoryzowanym Dystrybutorze Chemii do prania dywanów i tapicerek TERSUS. Przeszliśmy wiele szkoleń z zakresu doboru technik i środków to wszystkich typów materiałów. Wszystkie Nasze środki na których pracujemy są oryginalne i bezpieczne dla zdrowia Twojego i Twojego Dziecka . Posiadamy swój Transport który codziennie odbiera od Państwa Dywany. Dywan można również przywieźć do nas Samemu po wcześniejszym kontakcie telefonicznym . Serdecznie zapraszamy Pralnia Dywanów Łódź Czysty-Dywan tel. 6666 22 444 czysty-dywan.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mirek552 Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 08.02.15, 12:09 witam .ja ostatnio prałem dywan na senatorskiej 58 u Pana Sławka .Dywan ładnie wyprany ,wytrzepany. Wszystko miło i sympatycznie i na czas. telefon 6666 22 444. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.15, 07:17 Polecam pralnię dywanów w Łodzi Ul. Senatorska 58 Telefon 511 616 616 www.pranieczyszczenie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
avoocado pranie dywanów łódź 23.02.15, 16:11 ostatnio korzystałam z usług p. Pawła, zdaje się że to firma Lux service. Ku mojemu zaskoczeniu facet przyjechał z kilkoma maszynami, kanapa i dywany najpierw były porządnie odkurzone, za co plus. wcześniej inna firma tylko wyprała i niestety konieczna była poprawka bo powychodziły zacieki. Naprawde polecam tę firme tel. do pana Pawła 725 477 233 Odpowiedz Link Zgłoś
avoocado Re: pranie dywanów łódź 23.02.15, 16:14 adres strony do Lux Service www.luxservice.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pranie dywanów łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.15, 12:07 potwierdzam! solidna firma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: pranie dywanów łódź IP: 78.155.118.* 18.08.15, 20:46 Lux service jest naprawdę lux :-) Polecam, skorzystałam dwa razy i efekt jest naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pranie dywanów łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.15, 16:41 również korzystałam z usług tej firmy dwa razy i teraz przed świętami na pewno umówię się na pranie kanap. Rozsądne ceny i efekt po praniu też bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
medeland Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 12.10.15, 08:44 Omijać pralnie w Łodzi na milionowej, Właściciel gbur, dywan nie wybrany, pieniądze nie oddane a dywaniu nie chciał jeszcze raż wziążć, odradzam, bo to ne pralnia to zwykłe mycie ręczne dywanów, a własciciel nie zna się na profesji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? IP: *.google.com 20.10.15, 17:05 A ja polecam Pana Tomka Pierze bardzo dokładnie i widząc jego prace nie robi tego na akord. Choć ciężko jest się dodzwonić ale warto. 664035825 Monika Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofbialek Re: gdzie w Łodzi pranie dywanów? 13.11.15, 12:49 Polecam - prawdziwi profesjonaliści dojeżdżają do klienta na terenie Łodzi w w obrębie jej okolic piorą i czyszczą odkurzaczami ,parownicami i środkami piorącymi firmy Karcher tel. 796 384 716 http; pranie-dywanow.net Odpowiedz Link Zgłoś