bartuch 30.10.02, 21:40 Wygladalo to calkiem sympatycznie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Zaglebie, papapapapa:-)))) 30.10.02, 22:30 Szkoda że mnie nie było dane zobaczyć tego zwycięztwa :-/ Ale dzięki za info na bierząco dotyczące wyniku :-) Łódzki Widzew alee alee aloo Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Zaglebie, papapapapa:-)))) 31.10.02, 00:41 Gratuluje RTS zwyciestwa, teraz latwy rywal w nastepnej rundzie i kto wie, moze jedyna szansa by dostac sie do europejskich pucharow. A do Hubara, nie mogles zobaczyc dzieki "wspanialej" postawie kibicow RTS w Warszawie, pamietaj o tym. Zreszta nie tylko tam, ale i na innych wyjazdach.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zaglebie, papapapapa:-)))) 31.10.02, 11:36 Czyli jestem sam sobie winien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Zaglebie, papapapapa:-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 12:04 Nie wiem czy konkretnie ty jestes winien. Winni sa takiej sytuacji kibice RTS, ktorzy jezdza za swoja druzyna po Polsce nie w celu dopingowania swoich pilkarzy, ale jedynie po to by wszczac burdy na kolejnych stadionach. No i przez takich, ktorzy jezdza by ukrasc flage innej ekipy i to jest jedyny cel ich wyjazdu. Nie sadze jednak bys do nich nalezal, ale powinienes pamietac komu zawdzieczasz, ze nie obejrzales zwycieskiego meczu RTS w PP. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś