Dodaj do ulubionych

Do jakich lokali chodzicie?

12.01.06, 15:23
I dlaczego właśnie do tych?
Obserwuj wątek
    • Gość: goldene_rose Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:29
      W Łodzi mimo, iż jest rzekomo multum lokali, nie przepadam za jakimś
      szczególnie:-( Dlaczego? Średnia wieku wynosi max. 20 lat:-( w większości tych
      lokali...Bywam w domu w tą słotę:-) A wy jak spędzaci wolny czas?
      • madziulka1908 Re: Do jakich lokali chodzicie? 17.01.06, 10:08
        Ja chodzę do Belfastu, czasem do Vivy i do Nexiego. Można się bardzo fajnie
        pobawić. 3mcie się ziomyyy
        • Gość: Krz Kaliska :] IP: 217.77.224.* 17.01.06, 17:49
          Dlaczego? Fajnie zaprojektowane wnetrza (moze z wyjatkiem ostatniego pietra),
          fooooty, blisko od domu :P czasem tylko muzyka nawala...
    • keridwen Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 15:29
      do kaliskiej.
      bo lubie.
    • brite Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 15:37
      Rzadko, czasem do biblioteki, bo blisko i po drodze z pracy na przystanek, ale
      muszę wreszcie poszukać czegoś mniej zadymionego.
    • korsarz3 Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 15:39
      Do Ramzesa, bo mają dobre jedzenie i można popalić sziszę
    • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 16:02

stereo, lizard king, zapiecek, lastrada, jazzga, pub rugby, pijalka u pana
      leszka na marysińskiej. dlaczego? bo dobrze się tam czuję.
      • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:23
        pijalka na Marysinskiej? Czyzbys byl z moich okolic mieszkalnych? ;)
        • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 12:37

jako że jedna jest marysińska i jeden na niej numer 89 to podejrzewam, że owszem :)
          • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:43
            W takim razie wspanialomyslnie wybaczam Ci Twoja wrednosc i witam, ehm, sasiada. :))
            • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 12:47

jedyna magda jaką znałem już się wyprowadziła z marysińskiej :)
              • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:49
                Oj, to nie ja. Ja sie calkiem niedawno wprowadzilam z niedaleka. :)
                • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 12:53

i jak się podoba? :>
                  • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:00
                    Daleko sie nie przeprowadzilam, praktycznie rzut beretem do rodzinnego domku.
                    Okolica rownie ponura, ale za to przy moim wiezowcu dziury wreszcie zalatali i
                    mozna po ludzku dojechac. A do samej ulicy mam jakis dziwny sentyment - to
                    pewnie przez liceum XXIV, do ktorego jeszcze kilka lat temu tedy zapychalam. :)
                    • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 13:03
                      Gość portalu: magda napisał(a):

> Okolica rownie ponura,

ponura? mnie się podoba, nie chcę mieszkać nigdzie indziej. może ewentualnie na
                      julianowie.

> ale za to przy moim wiezowcu dziury wreszcie zalatali i mozna po ludzku
                      > dojechac.

wieżowiec czyli 10 pięter? próbuję zlokalizować :D

> A do samej ulicy mam jakis dziwny sentyment - to pewnie przez liceum XXIV, do
                      > ktorego jeszcze kilka lat temu tedy zapychalam. :)

ja do XXVIII przez park ;]
                      • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:09
                        > ponura? mnie się podoba, nie chcę mieszkać nigdzie indziej. może ewentualnie na
                        > julianowie

Przez ponura okolice mam na mysli,co nastepuje: gdy wracam do domu po 20 (od
                        Lagiewnickiej, Kowalska itd. lub od strony krancowki 57), to nie jest mi zbyt
                        przyjemnie. Ale poprzednio mieszkalam na Stefana i tam czulam sie podobnie mimo,
                        iz bardziej oswietlona. Ale za to sasiadow mam sympatyczniejszych.

> wieżowiec czyli 10 pięter? próbuję zlokalizować :D

Powiem tylko, ze w adresie jest Marysinska, a skoro tu mieszkasz, powinienes
                        wiedziec jak glupio ktos przypisal ulice blokom (Marysinska, Okopowa,
                        Franciszkanska) - taksowkarza zawsze trzeba prowadzic.

ja do XXVIII przez park ;]

A mialo sie tam znajomych, mialo... :)
                        • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 14:13
                          Gość portalu: magda napisał(a):

> Przez ponura okolice mam na mysli,co nastepuje: gdy wracam do domu po 20 (od
                          > Lagiewnickiej, Kowalska itd.

tam niedobry moment jest kiedy przecina się szlak pijalka przy młynarskiej <->
                          bloki na sukienniczej.

> lub od strony krancowki 57),

odkąd otworzyli żabkę zrobiło się tam trochę głośno, na szczęście z większością
                          osób tam sterczących grałem kiedyś w piłkę etc. :)

> Ale za to sasiadow mam sympatyczniejszych.

marysińska słynie z gościnności ;D

> > wieżowiec czyli 10 pięter? próbuję zlokalizować :D
                          >
                          > Powiem tylko, ze w adresie jest Marysinska, a skoro tu mieszkasz, powinienes
                          > wiedziec jak glupio ktos przypisal ulice blokom (Marysinska, Okopowa,
                          > Franciszkanska) - taksowkarza zawsze trzeba prowadzic.
                          >
                          > Ales zamilkl. Pewnie postanowiles przebiec sie wzdluz Marysinskiej i
                          > zlokalizowac wlasciwy wiezowiec. ;)

mniej więcej - musiałem pojechać na moment do pracy i kiedy tak jechałem
                          pomyślałem sobie 90C :>

> ja do XXVIII przez park ;]
                          >
                          > A mialo sie tam znajomych, mialo... :)

może i wspólnych... ;)
                      • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:38
                        Ales zamilkl. Pewnie postanowiles przebiec sie wzdluz Marysinskiej i
                        zlokalizowac wlasciwy wiezowiec. ;)
                      • ujji Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 13:48

>
                        > ja do XXVIII przez park ;]
                        >
                        >

oj latało sie przez park do XXVIII przez park... juz minęło od tego troszke czasu...
      • Gość: no name Do Graya IP: *.4web.pl 14.01.06, 13:39
        > stereo, lizard king, zapiecek, lastrada, jazzga, pub rugby, pijalka u pana
        > leszka na marysińskiej. dlaczego? bo dobrze się tam czuję.
        >
        >

To lastrada jeszcze działa? Kopę lat tam nie już człowieka nie było i teraz mi
        pzrypomniałeś, ale nei wiem, czy jeszcze w ogóle trwa nadal i nadal ma tę
        klepisko podłogę na pseudo-parkiecie?
        • gray Re: Do Graya 14.01.06, 14:15
          Gość portalu: no name napisał(a):

> To lastrada jeszcze działa?

całkiem niedawno tam byłem. a kiedy wczoraj koło 23.00 przejeżdżałem tamtędy to
          wyglądało tak, jakby działała pełną parą :)

> Kopę lat tam nie już człowieka nie było i teraz mi
          > pzrypomniałeś, ale nei wiem, czy jeszcze w ogóle trwa nadal i nadal ma tę
          > klepisko podłogę na pseudo-parkiecie?

teraz na pseudoparkiecie jest terakota - płytki.
          • wredna.suka Klub Magnes... 15.01.06, 14:51
            Był ktos tam z Was?
            Jaka atmosfera...?
            Mam ochotę sie tam wybrac, ale zupelnie nie wiem czego sie spodziewac?
            Czy wjazd coś kosztuje?
            Kobiety wpuszczają ? :>
            • Gość: olla1982 Re: Klub Magnes... IP: *.p.lodz.pl 18.01.06, 01:23
              ja byłam w tym klubie, kobiałki wpuszczają bez problemu, jednak są tam
              zjawiskiem dziwnym, gdyż wszystkie pozostałe to pracownice :)
              Martini chyba 15 zl, wstęp ogólnie koło 30, dostajesz śmieszne niby pieniądze by
              je wkładac striptozerkom za gatki....
              Pełno facetów wlepiających oczy gdzie się da :)
              Fajnie zrobiony, jeśli chodzi o wnętrze, ale niestety niezbyt wysoka jakośc
              tańca i rozbierania się tych striptizerek :(
          • keridwen Re: Do Graya 15.01.06, 15:43
            oj tak, nie wiem czemu, ale graya mozna tam czesto spotkac (;
            • gray Re: Do Graya 15.01.06, 17:03

bez przesady, byłem tam może z 50 razy :>
              • keridwen Re: Do Graya 15.01.06, 17:09
                pewnie. (;
                • wredna.suka Re: Do Graya 15.01.06, 18:30
                  To sie dowiedzialam :[
      • gentlernan28 Re: Do jakich lokali chodzicie? 18.01.06, 21:03
        gray napisał:
        > stereo, lizard king, zapiecek, lastrada, jazzga, pub rugby, pijalka u pana
        > leszka na marysińskiej. dlaczego? bo dobrze się tam czuję.

Mam wrazenie, ze ty sie wszedzie dobrze czujesz, byleby we wlasnym towarzystwie.
        • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:07
          Przeciez to wlasnie towarzystwo, nie miejsce, jest najwazniejsze.
          • gentlernan28 Re: Do jakich lokali chodzicie? 18.01.06, 21:22
            a kto sie pyta ciebie o zdanie. Adwokatem jego jestes?
    • damndogu Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 16:23
      niestety prawie wszędzie smrodzą i próbują uwędzić człowieka :/ co ja łosoś
      jestem? ja chcę żeby było jak w irlandii: chcesz palić, to wyjdź na mrozek :P
      palacze do pieca!!
      • veralynn007 Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 19:14
        > co ja łosoś jestem?

nas się nie pytaj. wejrzyj w swoje wnętrze, tam znajdziesz odpowiedź.

:)
    • fauve Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 16:40
      Kaliska, Funaberya (rzadko), Kresowa, czasami izba...
    • Gość: czytelnik Narraganset IP: 85.89.161.* 12.01.06, 16:57
      i Ganimedes, kaliska tez jest ok :-)
    • protz Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 16:59
      Ja do Kaliskiej,nawet regularnie. C

hoc ostatnio barman mial z nami jakis problem, gdy kumplowi sie troszke ze
      szklanki wylało i powiedział 'posprzątają'. Dziwna sytuacja...
      • Gość: lisa Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:21
        a właśnie: kiedy będzie w Polsce zakaz palenia w pubach? Marzę o tym i dopiero
        wtedy zacznę znowu chodzić do kaliskiej, 97... od kiedy skończyłam liceum dym
        strasznie mi przeszkadza ;)
        • protz Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 17:58

bo ja wiem, w Kaliskiej tak zle z dymem nie jest. w innych lokalach tez
          wentylacja działa... zreszta, ja lubie troche atmosfery sobotniej zabarwionej
          lekkim dymkiem papierosow. I pisze to jako niepalący.
          • profes79 Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 19:09
            A byłeś w jakiś sobotni wieczór w kresowej? :D
          • madziulka1908 Re: Do jakich lokali chodzicie? 17.01.06, 10:15
            ej jeśli Wam przeszkadzają palacze to Wy nie chodźcie do klubów:) Co za brak
            tolerancji! A w kaliskiej jest do d... nigdy nie ma tam gdzie usiąść!
            beznadziejnie tam jest. BELFAST the best!
            • rozmowy_kontrolowane Re: Do jakich lokali chodzicie? 21.01.06, 12:10
              madziulka1908 napisała:

> ej jeśli Wam przeszkadzają palacze to Wy nie chodźcie do klubów:) Co za brak
              > tolerancji! A w kaliskiej jest do d... nigdy nie ma tam gdzie usiąść!
              > beznadziejnie tam jest. BELFAST the best!

Świetna knajpa, ten Belfast, gratuluję, madziulka.
              www.wirtualna.lodz.pl/wiadomosci/wydarzenia/16393
        • szprota Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 15:45
          Gość portalu: lisa napisał(a):

> a właśnie: kiedy będzie w Polsce zakaz palenia w pubach?
          pewnie wtedy, kiedy wprowadzą zakaz spożywania alkoholu w pubach :P
    • uerbe Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 20:48
      Do Zapiecka bi jets zimno.
      • keridwen Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 20:51
        w zapiecku jest glupio, bo jest zimno.
        • uerbe Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 22:09
          keridwen napisała:

> w zapiecku jest glupio, bo jest zimno.

d..a
          • keridwen Re: Do jakich lokali chodzicie? 15.01.06, 20:46
            sam dupa jestes :D
            • uerbe Re: Do jakich lokali chodzicie? 15.01.06, 21:16
              keridwen napisała:

> sam dupa jestes :D

To to wiem. Coś nowego proszę.
              • keridwen Re: Do jakich lokali chodzicie? 15.01.06, 21:56
                brum.
                kocham cie (;
    • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:28
      A ja i moj luby lubimy Rolnika (Rolling Stone, dla niewtajemniczonych). Do
      posluchania i pobujania przy piwku - Gniazdo Piratow, a dobre jedzonko w fajnej
      scenerii - We Mlynie. Pozdro dla Zorro z Meksykanskiej. :)
    • Gość: Piotr Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.lodz.msk.pl 12.01.06, 21:38
      Bagdad, Lizard King - a czemu? Chyba z przyzwyczajenia ;)
      • marrgos Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 21:56
        Dawno temu do kaliskiej, zapiecka i peronu 6. W zamierzchłych czasach przed
        epoką lodowcową do ff. Ostatnio boston.
    • barracuda7110 Re: Do jakich lokali chodzicie? 12.01.06, 23:04
      Pod atlasami, bo mają pyszną kawę. Rózne herbaciarnie (uwielbiam herbatę).
      Czasem cotton lub underground (lubię się czasem wyszaleć) ale ostatnio ciuchy
      tak mi prześmierdły dymem papierosowym ,że musiały się resztę nocy wietrzyć na
      balkonie.
      • Gość: Łodzianka Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.astral.lodz.pl 13.01.06, 09:07
        Antidotum, Niebieskie Migdały - atmosfera
        Spfinks, "U Chińczyków", Green Way, Tibi Dibi - pysznie i tanio
        Mc Donalds - te cholerne lody z karmelem .. tylko tam mi tak smakują
    • Gość: piotrd Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.lodz.msk.pl 13.01.06, 09:19
      A tak przy okazji zachęcam do opisywania swoich ulubionych lokali na stronie chefmoz.org/Poland/LD/
    • ujji Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 13:51

jedzenie - We młynie

na piwo ostatnio odkryte Gniazdo Piratów

czasem Kaliska, czasem Biblioteka
      czasem Za drzwiami, bo po drodze na/z wydziału
      • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:58
        > jedzenie - We młynie
        > na piwo ostatnio odkryte Gniazdo Piratów

Dokladnie, dokladnie, dokladnie! :))
      • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 14:17

byłem raz w gnieździe piratów na papierosie :)
        krótko trochę ale przyjemnie, warte poważniejszego przebadania.
        • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:20
          Zapiecek i Jazzga tez bardzo przyjemne. Maja swoj klimat. Wiezowiec
          zlokalizowales? ;)
          • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 14:21

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=34854959&a=34966565
            • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:23
              No juz, juz, spokojnie, znalazlam. :) A tak swoja droga bystry jestes... ;)
              • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 14:26

po prostu przypomniałem sobie, że jeszcze niedawno były tam takie dziury, że
                cały samochód się mieścił :)
                • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:29
                  No wlasnie, wszystkich odwiedzajacych trzeba bylo ostrzegac. :)
            • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:26
              Tak w ogole odnosnie Twojego wpisu o ulubionych klubach - jakbym moja kuzynke
              slyszala. Dokladnie te same typy. Kto wie, moze sie znacie z widzenia... :)
              • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 14:30

conajmniej ;)
                • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:31
                  Te, sasiad, a Ty daleko ode mnie mieszkasz?
                  • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 14:32

jak jestem w kuchni to widzę twój blok a dokładnie dwa ostatnie piętra. i
                    podpowiem, że nie jest to ani marysińska ani franciszkańska :>
                    • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:38
                      Kurcze, z "myslenia przestrzennego" zawsze bylam cienka. :)
                    • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:38
                      Ale nie mow, zastanowie sie i napisze, jak cos wymysle. :)
                    • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:43
                      Kurcze, ze Stefana lub Chopina moze byc widac dwa ostatnie pietra, ale to za
                      daleko. Mysle dalej.
                    • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:47
                      A moze w okolicach ryneczku? Tam sa czteropietrowce, ale chyba do Marysinskiej
                      naleza. No dobra, poddaje sie. :)
                    • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:48
                      Albo Sukiennicza, Okopowa? Ciezko. :)
                    • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:50
                      Albo osiedle przy Leclercu? Nie wiem. :)
                      • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 15:03

widać, że nowa - czarnieckiego :)
                        • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:06
                          > widać, że nowa

:> alez sie zmeczylam od tego myslenia. ;)
                          • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 15:25

całe osiedle nazywa się czarnieckiego a nikt nie wie gdzie jest taka ulica :)
                            • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:31
                              No przyznaje sie, ze ja tez nie wiem. Wlasnie weszlam na gg, zeby zapytac mojego
                              chlopaka czy on nie wie. Mieszka tu juz prawie 30 lat i tez nie jest pewien. :)
                              Ale twierdzi, ze to gdzies w okolicach blaszaka na Szklanej.
                              • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 16:02

to faktycznie jest ciekawe ponieważ czarnieckiego na planie miasta jest dość
                                mocno oddalona od mojego bloku ale co poradzić - mądrzejsi od nas to wymyślali ;)
                                • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:04
                                  a blok gdzie dokladnie jest usytuowany?
                                  • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 16:20

gray.1.vg/mapa.jpg

jak widzisz ty mieszkasz na okopowej a ja na garbarskiej :)
                                    • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:23
                                      No to kolo Ciebie jest ryneczek, czyli dobrze mowilam na poczatku. :)
                                      • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 16:27

no w sumie dobrze ale ryneczek jest również koło kilku innych bloków. koło
                                        niektórych nawet bardziej koło niż koło mojego :>
                                        • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:30
                                          E tam, nie ma krecenia, nagrode prosze! :)
                                          • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 16:43

a proszę bardzo, nagroda okolicznościowa - tinyurl.com/e494k :)
                                            • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:53
                                              Ach dziekuje, w sam raz po obiadku... :)
                                              • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 14.01.06, 19:10

a jakie plany na wieczor? ;-)
                                                • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:27
                                                  Wieczor spedzilam (i spedzam nadal, choc chwilowo oderwana) w towarzystwie
                                                  mojego faceta. Mielismy obejrzec "Milczenie owiec", a w koncu padlo na jakas
                                                  glupia komedyjke. Ale noc jeszcze mloda... A skad to pytanie?
                                                  • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 15.01.06, 12:22

z przekory :)

ja byłem w świnxie i jadłem kurę z frytkami i czymśtam :)
                                                  • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:43
                                                    A ja nigdy nie bylam w Sphinxie. :) Za to niedawno po projekcji Pily II w
                                                    Polonii poszlismy do Meksykanskiej i nie moglam sobie wprost odmowic widoku
                                                    Zorro biegnacego do naszego stolika z serniczkami. :) Swoja droga mozna by
                                                    kiedys zebrac wieksza grupe i pol dnia zamawiac serniki - facet by nas chyba
                                                    zlinczowal. ;) Ale co ja poradze, ze mam tendencje sadystyczne (grajac w Simsy
                                                    potopilam i spalilam wszystkie ludki) ;)) Milego dzionka.
                                                  • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 15.01.06, 13:00

i jak ta piła? :)
                                                  • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:53
                                                    A widziales pierwsza czesc? Druga bardziej przypomina Cube'a - dom labirynt,
                                                    pulapki, wskazowki, presja itp itd. Krwi oczywiscie duzo i znacznie wiecej
                                                    samego psychopaty, niz w jedynce. Ciezko stwierdzic, ktora czesc lepsza, ja obie
                                                    polecilabym z czystym sumieniem.
                                                  • gray Re: Do jakich lokali chodzicie? 16.01.06, 08:24

no to muszę to zobaczyć. pierwsza część była w pewnych momentach bez sensu, no
                                                    ale nie o to przecież chodzi w filmach tego typu ;)
                                                  • bubot Re: Do jakich lokali chodzicie? 16.01.06, 10:09
                                                    a mnie zastanawia czy całej tej rozmowy nie mogliście na privie przeprowadzić?
                                                  • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:12
                                                    Widac nie. :)
                            • Gość: magda Re: Do jakich lokali chodzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:39
                              moj Rafal napisal: Czarnieckiego jest przy Szklanej, rownolegla do Frnaciszkanskiej.
    • wredna.suka Klub Magnes... na Zachodniej- powtórka 15.01.06, 14:58
      Był ktos tam z Was?
      Jaka atmosfera...?
      Mam ochotę sie tam wybrac, ale zupelnie nie wiem czego sie spodziewac?
      Czy wjazd coś kosztuje?
      Kobiety wpuszczają ? :>
    • bubot Re: Do jakich lokali chodzicie? 16.01.06, 10:11
      Kiedyś codziennie odwiedzałem Bibliotekę, ale te czasy na szczęście minęły.
      byłem z lizardzie i mi sie podobało, więc pewnie zajrze tam jeszcze. oprócz
      tego wybieram sie do Mexicany na jakies dobre ostre żarełko.
      i w piątek odwiedzę chyba Lukę, bo koncert pankowy ma być, więc może poznam
      nowe miejsce.
    • Gość: amatorka Zamknąć Dekompresję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:36
      Dekompresja jest siedliskiem zła. Po koncertach, pijani ludzie wychodzący z
      Dekompresji rozrabiają, przy okazji koncertów w Dekompresji urządza się
      strzelaninę, eksplodują petardy. To zły klub. Drogie władze miasta, zamknijcie
      Dekompresję!
      • Gość: bubot Re: Zamknąć Dekompresję! IP: *.bremultibank.com.pl 16.01.06, 14:48
        rozumiem, że ludzie wychodzacy z koncertów Sistars, Myslovitz, Janerki,
        Perfectu, Manaamu czy Heya robi takie straszne rzeczy?
        • Gość: amatorka Do bubot Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:02
          Widzę, że chwytasz. tez oni. Poza tym nie o ludzi chodzi, tylko o miejsce,
          które na nich wpływa. Dekompresjsa jest brr.
          • bubot Do bubot Re: 16.01.06, 15:37
            no a ty widzę nie chwytasz, no ale co zrobić.
            mam wrazenie że masz interes w tym, żeby zamkneli deko. z funaberii jesteś czy
            coś?
            • Gość: amatorka Do bubot Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:05
              Kazdy ma wybór i moze sie wypowiedzieć. Według mnie trzeba zamknąć deko, bo
              krzywdzi wielu. A Ty jak uważasz, to Twoja sprawa, nie?
              • Gość: bubot Do amatorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:05
                Po prawdzie, tez nie lubie Dekompresji i ich hałasowania.
                • bubot Re: Do amatorka 17.01.06, 12:17
                  hm ktos sie podszywa i swoje racje pod kilkoma nickami wpisuje? ale podszywanie
                  sie to chamówa!
                  • gray Re: Do amatorka 17.01.06, 12:55

stary numer. nie przejmuj się i pisz tylko jako zalogowany.
                    • Gość: magda Do gray i bubot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:09
                      Co się wściekacie? Sami nie jesteście słodkimi niewiniątkami. To widać, słychać
                      i czuć.
                      • Gość: magda Re: Do gray i bubot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:27
                        O, widze, ze na forum sa juz dwie magdy. Nieladnie...
                        • gray Re: Do gray i bubot 17.01.06, 16:05

zaloguj się :)
                          • Gość: magda Re: Do gray i bubot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:40
                            Trzeba najpierw login posiadac. :p A mnie jest tak dobrze, ja lubie byc gosciem.
                            :)) Zreszta logowanie wiaze sie z zalozeniem konta na gazeta.pl. Ja juz jedno
                            posiadam i nie usmiecha mi sie korzystanie z niego tylko po to, by nie wygasly
                            mi uprawnienia do korzystania z loginu. Nie mam tez patentu na nick "magda", nie
                            podoba mi sie tylko, ze ktos sie pode mnie podszywa. Ale mam nadzieje, ze Ty,
                            gray, Marek, Gosia i jeszcze pare innych osob odroznicie moje wypowiedzi. ;)
                            • gray Re: Do gray i bubot 17.01.06, 23:03

technicznie sprawa jest trudna bo każdy z neostrady może napisać sobie 'magda' i
                              kombinować do woli. ale jak chcesz...
      • yarro Ke? 16.01.06, 14:51

• Gość: Mirka Re: Zamknąć Dekompresję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:07
        Dekompresja słynie z gangsterów-motocylkistów robiących dużo hałasu i skąadinąd
        zabronionych wystrzałów petar w różne dni wieczorami. Trzeba ją zamknąć, żeby
        nie straszyła ludzi.
        • Gość: Yarro_z_Nielogu Re: Zamknąć Dekompresję! IP: *.toya.net.pl 16.01.06, 15:13
          Pod iloma nickami jeszcze to napiszesz?
          • Gość: Mirka Do Yarro_z_Nielogu Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:16
            Czego chcesz?
      • Gość: m Re: Zamknąć Dekompresję! IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 19:42
        dekompresja do jedyny klub subkultury metali,jak sie nie podoba to nie
        chodzić.za to o vive gdzie ćpają i zabijaja ochroniarzy nikt nie wspomni,tylko
        by sie deko objeżdżało=/ klub deko na krzemienieckiej jest świetny,lepiej
        zajmijmy się prawdziwymi problemami miasta jakimi sa kluby typu Cube,viva,czy
        tym podobne,a nie głupoty gadać o fajnych klubach gdzie często są koncerty i
        można świetnie spędzić czas.nie wypowiem się nawet na temat osoby która post
        napisała,bo szkoda słów...mało wie na temat ZŁYCH klubów w lodzi,to niech się
        przejdzie po kilku melinach typu viva,a potem wygłasza komentarze ale inne od
        tych,bo czytając go nie wiem czy śmiać się czy płakać=/
    • yarro Bo lubię i chcę :) 16.01.06, 15:11
      [alfabetycznie :P]

Czesto:

- Cafe Foto [bo wystawy, filmy, znajomi :)]

- Cafe Verte [bo kawa, meble, ploteczki i po drodsze bywa mi ;P]

- La Foufoune [bo jak rodzina ;)]

- Łódź Kaliska [bo, mimo wszystko - w tym ceny piwa etc. i upadek jakości
      gorącej czekolady - trzyma klimat ;)]

- Narraganset [by się wyszaleć :P]

- Solo Pizza [bo sałatki!]

Czasem:

- Biblioteka [bo tak ;)]

- Ganimedes [oraz bliźniacza sauna ;P]

- Stereo Krogs [bo znajomi i piwo Kerry :P]

- Zapiecek [bo muzyka bywa fajna ;P - Jeże na-ten-przykład :)]

Rzadko (ale niemniej z przyjemnością :))

- Dwie Dłonie [bo pizza!]

- La Strada [bo tam trzeźwieje, lub nie :P]

- Niebieskie Migdały [bo herbata i spokój!]

- Pientro [bo imprezy towarzyszące :P]

... i pewnie kilka innych miejsc :)
      • bubot Re: Bo lubię i chcę :) 16.01.06, 15:36
        nie ma juz pientra
        • marrgos Re: Bo lubię i chcę :) 16.01.06, 16:51
          a co tam teraz jest?
          mam sentyment do tego miejsca...
          • bubot Re: Bo lubię i chcę :) 17.01.06, 15:40
            nie wiem niestety co jest. szkoda bo tam sie panki spotykały i grajndy łodzkie.
            teraz podobno w Luce siedza, obadam w pt
        • yarro Re: Bo lubię i chcę :) 17.01.06, 11:49
          Wiem, że miało zniknąć, ale nie wiedziałem, że już :(

A było to super miejsce na imprezki i slideshow...
      • Gość: stud Re: Bo lubię i chcę :)Yaro jest gejem? IP: *.profiline.pl 22.01.06, 11:58
        To yaro jest gejem?
        • Gość: intruz Re: Bo lubię i chcę :)Yaro jest gejem? IP: *.bbtec.net 22.01.06, 13:24
          podobno lubi sex analny
    • Gość: magda gray, wlasnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:20
      uswiadomilam sobie, ze przez cztery latka zapychalam do liceum kolo Twojego
      bloku. :)
      • gray Re: gray, wlasnie 16.01.06, 16:48

no widzisz - i nic nie wiedziałaś ;>

ja koło twojego zapychałem do przedszkola. i w kilka innych miejs też :)
        • Gość: magda Re: gray, wlasnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:49
          A gdzie chodziles do przedszkola? Wiem, ze bylo kiedys przedszkole w wiezowcu
          naprzeciwko.
          • gray Re: gray, wlasnie 17.01.06, 10:55

jest w wieżowcu ale ja chodziłem na marysińską 100a do przedszkola nr 160 :)
    • Gość: Lechu Jest w Łodzi bezalkoholowy, bzepapierosowy lokal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:25
      Znacie fajny lokal bez alkoholu i bez palenia papierosów? Gdzie to jest?
      • Gość: magda Re: Jest w Łodzi bezalkoholowy, bzepapierosowy lo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:27
        Figloraj. :))
        • Gość: Lechu Do magda Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:41
          Gdzie to jest?
          • Gość: magda Do magda Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:50
            Oj, to mialo byc zlosliwe. ;) Figloraj to takie miejsce dla dzieci.
            • Gość: Lechu Do magda Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:52
              Nie złosliwe, tylko zartobliwe :) Fajna jesteś (chyba).
              • Gość: magda Do magda Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:53
                Dziekuje (chyba) :)
                • yarro Do magda Re: 17.01.06, 11:50
                  E, koteczki, załóżta se wątek pod tytułem "Ziomy z Marysińskiej i okolycy" :)

No!
                  • Gość: magdalena Do yarro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:12
                    A co Ty sie wcinasz, mugolu?
                    • yarro Re: Do yarro 17.01.06, 15:48
                      Wybierając między portierem a mugolem - wolę mugole
                      :P
                      • Gość: magdalena Do yarro Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:06
                        Twój wybór, mugol czy cieciowaty, wszystko pasuje do Ciebie jak ulał.
                        • yarro Do yarro Re: 18.01.06, 01:37
                          Znów mnie obrażasz. Dlaczego?
                    • yarro Do magdaleny... 17.01.06, 15:50
                      A poza tym - ja na ciebie nie wrzucam, ty na mnie tak- dlaczego?

Wchodząc na forum nalezy przede wszystkim szanowac innych obecnych tu od bardzo
                      dawna uzytkowników.

Pozdrawiam!
                      • Gość: magdalena Do yarro Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:04
                        Ciebie szanować? Może tylko za to, że jesteś? Bo za nic innego, "wytrawny"
                        forumowiczu.
                        • yarro Do yarro Re: 17.01.06, 16:57
                          Óuó... ale popis :)

Milusio :)
                          • Gość: magdalena Do yarro Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:17
                            Kto gada z yarro przegra zaro. Milusienko?
                            • yarro Do yarro Re: 18.01.06, 01:36
                              Ale dlaczego mnie atakujesz i obrzucasz wyzwiskami?

W ten sposob nie zyskasz sobie sprzymierzeńców na forum.

Zauważ, że ja ci ani razu jeszcze nie ubliżyłem.
                  • bubot Do magda Re: 17.01.06, 12:19
                    zgadzam się
                    • Gość: magda magda ktorej miloscia jest neostraddddddda IP: 81.52.167.* 17.01.06, 15:45
                      od rana do wieczora:
                      -skad jestes
                      -kim jestes
                      -moj Rafal
                      -ja tez ci lubie
                      -WSHE najlepsza szkola na Swiecie
                      -kurduple sa pezystojni:P
                      -byles tam
                      -tez tam bylam
                      -fajnie mi sie z toba rozmawia
                      -wazelina to moj znak
                      -zadnego watku nie odpuszcze
                      -forum to moje zycie
                      • Gość: magda Re: magda ktorej miloscia jest neostraddddddda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:51
                        Kimkolwiek jestes, bubot czy yarro, waclaw czy jeszcze inny (pi...) z tej
                        szajki, ciesze sie, ze z takim zapalem sledzisz moje wypowiedzi.

> -forum to moje zycie

Jak widac Ciebie to tez dotyczy i Twoich kolesi tez. Ale sadzac po wpisach
                        twoich i tobie podobnych, nie reprezentujesz soba nawet nic (zakladajac, ze nic
                        to juz cos). Jak dla mnie, mozesz forum wykorzystywac do zalosnych prob rwania
                        panienek, wyzywania sie ze swoich kompleksow, wysmiewania sie z czyichs
                        problemow i dawania rad niecalkiem na miejscu. Pod zadnym z takich postow na
                        pewno sie nie podpisze. Ani twoim, ani tobie podobnych. Na szczescie sa tutaj
                        ludzie, ktorzy calkiem bezinteresownie potrafia byc mili. Reszty nie okresle, bo
                        jeszcze skasuja moj post lub nie daj Boze, odbiora mi dalsza szanse na
                        wazeliniarstwo. ;)
                        • yarro Re: magda ktorej miloscia jest neostraddddddda 18.01.06, 01:39
                          Ale kobieto, dladczego obrażasz ludzi?To ty masz problem ze sobą - nie my.
                          • huann Re: magda ktorej miloscia jest neostraddddddda 18.01.06, 01:45
                            może
                            biomet niekorzystny? :>
                        • bubot Re: magda ktorej miloscia jest neostraddddddda 18.01.06, 10:18
                          nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi. kto tu kogo wypowiedzi sledzi i ocenia i
                          dokładnie wie kto kiedy i o czym pisze? kto nie ma zycia poza forum? na pewno
                          nie ja
                      • Gość: marrgos Re: magda ktorej miloscia jest neostraddddddda IP: *.toya.net.pl 26.01.06, 09:06
                        ;)
                  • Gość: Bart Do Yarro'ego IP: *.mnc.pl 17.01.06, 16:46
                    a jak ktoś ma koleżanke z Marysińckiej to też się liczy?
                    • yarro Re: Do Yarro'ego 17.01.06, 16:54
                      Tu prosze do Hułłana, jako ojca założyciela wątku inspirowanego prze mła :)
                      • yarro [errata] przeze mła :) 17.01.06, 16:55
                        A tu wąt: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=35127801
                        • huann Re: [errata] przeze mła :) 17.01.06, 18:12
                          liczy się. z Marysińskiej, Marynarskiej i Młynarskiej.
    • policjantka2006 Do yarro 17.01.06, 16:55
      Bart ma rację, nie bądź za cwany.
      • yarro Do polucjantki ;] 17.01.06, 17:07
        Hm, a poza tym co jeszcze wiesz co myśli Bart :)?
        • policjantka2006 Re: Do polucjantki ;] 17.01.06, 17:10
          Jesteś zaczepny i dokuczliwy. Taki sobie dokuczacz, formumowiec z laski netu.
          juz nie chcę z Toba rozmawiać. Nie ma to jak Bart. A Ty idź spać.
          • yarro Re: Do polucjantki ;] 17.01.06, 17:12
            Ja chodze spać po dobranocce.

A poza tym: uwielbiam diagnozy i opinie wygłaszane po jednej wymianie postów :)

Szczegolnie, ze to nie ja trace tu nerwy :)))))
            • policjantka2006 Re: Do polucjantki ;] 17.01.06, 17:15
              Znam Cię z różnych postów i nie jesteś dobrym człowiekiem. Np. bo pyskujesz :)
              Finito.
              • keridwen rotfl [nichuja] 17.01.06, 18:04

• yarro Re: Do polucjantki ;] 17.01.06, 18:42
                Czekam aż przyjdzie po mnie policja :)
              • cedryk2003 Re: Do polucjantki ;] 20.01.06, 13:56
                Bo Yarro, to zły człowiek jest. Hehehe. ;-) To w zasadzie argument ucinający
                całą dyskusję .. ;-) Ciężko nie poddać się sile argumentacji.
                Nie wiedziałem, że taką bystrą mamy teraz policję ... :-)
    • tmq do otwartych 18.01.06, 15:15
    • Gość: magdalenka Tam gdzie nie ma chuliganów, pijaków i ćpunów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:58
      Tak, tak. Popatrzcie, w lokalach tylko chleją, ćpają, palą papierochy i walą
      się po ryjach. Brr.
      • cedryk2003 Najlepiej zostać w domu. 20.01.06, 13:57
        I słuchać radia maryja, oczywiscie o ile nie mieszka się w melinie . ;-)
        • Gość: magdalenka Do cedryk2003 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:24
          Czego królem jesteś? Nie bronisz chyba chuliganów i pijaczkó, królu?
          • cedryk2003 Do cedryk2003 Re: 20.01.06, 17:10
            Jasne, bronie wszystkich i wszystkiego i nie biorę za dużo. A ogólnie rzecz
            ujmując, nie feruję osondów tak łatwo, bo nic w życiu nie jest czarno-białe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka