Dodaj do ulubionych

Inwestycje w regionie

IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.01.06, 17:14
Mogę obiecać, że będzie śmierdziało (wąchałem w Niemczech na wycieczce;p).
Ale to fakt - inwestycja opłacalna i co najważniejsze POTRZEBNA!
Obserwuj wątek
    • Gość: MALBE Re: Inwestycje w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:39
      Ja byłem tłumaczem przy budowie największej w Europie przetwórni odpadóww Claye
      pod Paryżem i widziałem jak juz dzialała - smród jest tylko wewnątrz
      przetwórni - kilkadziesiąt metrów obok juz nic nie czuć.
    • Gość: maxxman Re: Inwestycje w regionie IP: *.mnc.pl 15.01.06, 20:57
      Wszystko fajnie, ale musze zapytac, za jaka stawke placy bedzie pracowac tych
      1,5 tys osob? Pamietajmy, ze na ostateczna ocene inwestycji wplywa takze ten
      czynnik (wielkie molochy dojące pracownikow za grosze nie zasluguja na ocene
      pozytywna).

maxxman
      • Gość: ... Re: Inwestycje w regionie IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.01.06, 23:59
        w centrum wiednia jest tez spalarnia i nic nie smierdzi :D a kleszczow
        wykorzystuje lata prosperity weglowej i mysli o przyszlosci - tak trzymac :P
    • Gość: Foka Re: Inwestycje w regionie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:31
      Podobne centrum powstanie w Legnicy (woj dolnośląskie) a może nawet większe.
      Pozdrawiam
    • k_r_m Re: Inwestycje w regionie 16.01.06, 17:15
      miało to powstać gdzieś indziej ale mocherowe berety zablokowały inwestycję bo
      bedzie im śmierdzieć, bedą śmieciarki jeździły całą dobę i nie będą ich dzieci
      pracowały przy śmieciach, mam nadzieję że władze tamtej gminy teraz plują sobie
      w brodę że nie przekonały ludności
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka