Gość: 4711 IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.01.06, 17:14 Mogę obiecać, że będzie śmierdziało (wąchałem w Niemczech na wycieczce;p). Ale to fakt - inwestycja opłacalna i co najważniejsze POTRZEBNA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MALBE Re: Inwestycje w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:39 Ja byłem tłumaczem przy budowie największej w Europie przetwórni odpadóww Claye pod Paryżem i widziałem jak juz dzialała - smród jest tylko wewnątrz przetwórni - kilkadziesiąt metrów obok juz nic nie czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxman Re: Inwestycje w regionie IP: *.mnc.pl 15.01.06, 20:57 Wszystko fajnie, ale musze zapytac, za jaka stawke placy bedzie pracowac tych 1,5 tys osob? Pamietajmy, ze na ostateczna ocene inwestycji wplywa takze ten czynnik (wielkie molochy dojące pracownikow za grosze nie zasluguja na ocene pozytywna). maxxman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Inwestycje w regionie IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.01.06, 23:59 w centrum wiednia jest tez spalarnia i nic nie smierdzi :D a kleszczow wykorzystuje lata prosperity weglowej i mysli o przyszlosci - tak trzymac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foka Re: Inwestycje w regionie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:31 Podobne centrum powstanie w Legnicy (woj dolnośląskie) a może nawet większe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Inwestycje w regionie 16.01.06, 17:15 miało to powstać gdzieś indziej ale mocherowe berety zablokowały inwestycję bo bedzie im śmierdzieć, bedą śmieciarki jeździły całą dobę i nie będą ich dzieci pracowały przy śmieciach, mam nadzieję że władze tamtej gminy teraz plują sobie w brodę że nie przekonały ludności Odpowiedz Link Zgłoś