Dodaj do ulubionych

Kaczyński....

06.11.02, 14:20
Właśnie, jakie jest Wasze zdanie o jego ,,wyczynie" w stolicy???
Ja sądzę, że gościu się ośmieszył. Jest POLITYKIEM (z wyboru, nie z musu), a
polityk powinien w takich sytuacjach zachowac zimną krew. Jeśli nie posiada
takiej umiejetności, niech zostanie np. nocnym stróżem.
Nie przyjmuję do wiadomości argumentu, że to też człowiek i miał się prawo
zdenerwować. On nie był tam prywatnie, ale na wyborczym spotkaniu. Gdybym
mieszkał na Pradze, w życiu bym na niego nie zagłosował.
PS. Żeby było jasne. Jestem ostatnią osobą, która na tym forum nadaje się na
specjalistę od szeroko rozumianej moralności. Grzesze bardzo często, często z
premedytacją. Używam słów nieparlamentarnych i wkurwiam się nierzadko.
ALE NIE JESTEM POLOTYKIEM!!!!
CZY MOZNA TANCZYC NA STOLE Z KAPELUSZNICA???
JAK NAJBARDZIEJ:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Mlody Re: Kaczyński.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.02, 14:23
      Mysle, ze raczej ta wypowiedz Kaczynskiemu raczej sie przysluzy niz zaszkodzi.
      Czemu? Gdyz niektorzy pomysla, ze facet nie da sobie w kasze dmuchac. Proste.
      A czy to przystoi politykowi?? Polityka sie zmienia i nie zawsze polityk
      musi byc pod kazdym wzgledzie politycznie poprawny, bo jesli taki jest staje
      sie nijaki. Nijaki i taki jak wszyscy mu podobni..
      pozdr. Mlody
      • gitesmajonez Re: Kaczyński.... 06.11.02, 15:02
        Gość portalu: Mlody napisał(a):

> Mysle, ze raczej ta wypowiedz Kaczynskiemu raczej sie przysluzy niz
        zaszkodzi.
        >
        > Czemu? Gdyz niektorzy pomysla, ze facet nie da sobie w kasze dmuchac. Proste.
        > A czy to przystoi politykowi?? Polityka sie zmienia i nie zawsze polityk
        > musi byc pod kazdym wzgledzie politycznie poprawny, bo jesli taki jest staje
        > sie nijaki. Nijaki i taki jak wszyscy mu podobni..
        > pozdr. Mlody
        Heheh, trzeba byc bardzo naiwnym by pomyslec, że facet nie da sobie w kasze
        dmuchac tylko dlatego, ze powiedzial drugiemu spie.. dziadu. Kaczynski pokazal,
        ze jest czlowiekiem nieopanowanym, a taki nie nadaje sie na powaznego polityka.
        Mam nadzieje, ze warszawiacy wybiora tego, ktory potrafi panowac nad emocjami i
        bedzie ich godnie reprezentowal.

Łatwiej kijek obcinkować, niż go potem pogrubasić.
        • bartuch Re: Kaczyński.... 06.11.02, 15:06
          Dokłądnie tak, Gites, otóż to.
          PS. Nie mam złudzeń, Kaczor i tak wygra. Ale ludzie powinni pomyśleć przed
          głosowaniem...
    • geograf Re: Kaczyński.... 06.11.02, 18:41
      Przede wszystkim w dyskusji o ??wyczynie? Kaczyńskiego, trzeba zastanowić się nad okolicznościami ujawnienia tego ?skandalu?.
      Fakty prezentując to wydarzenie zrobiły z tego istną sensację, bardziej kontrowersyjna od planowanego budżetu UE dla nowych członków- no cóż, takie prawo telewizji.
      Jednak od razu narzuca się pytanie- czy Kaczyński to naprawdę taki cham i prostak, że po kilku oskarżeniach i głupich zaczepkach zwykłych szarych ludzi, powie takiemu ?spierdalaj? ?? Fakty przedstawiły to mniej więcej tak (TVP nie oglądam, bo za bardzo polityczne jak dla mnie).
      Na szczęście z odsieczą następnego dnia przybyło Radio Zet- wyemitowało na swojej antenie ZNACZNIE dłuższy zapis tej wymiany zdań. Okazuje się, że Kaczyński był atakowany przez dłuższy czas i bynajmniej nie było to atakowanie z sensem i głową.
      Owszem, Kaczyński to polityk i jako kandydat do stołka w stolicy powinien być kulturalny, opanowany etc. Ale... to też, bynajmniej był on sprowokowanym człowiekiem...mi tez puściłyby nerwy.
      Moim zdaniem- nie powinien mówić, że ?to było nic w porównaniu do mowy ulicznej Pragi?, ale powinien przyznać w pokorze, że niepotrzebnie uniósł się, to wszystko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka