Dodaj do ulubionych

Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowieka

26.01.06, 20:11
Bedzie siedzial tylko 19-latek.Pozostali spedza po dwa lata w poprawczaku.I
na tym koniec.Zas w Anglii w ub.miesiacu skazano na dozywocie 15-latka za
morderstwo.Siedziec tez z 5 lat powinna dziewczyna,ktora tylko byla swiadkiem
pobicia.Za ukrywanie przestepstwa.A mlodzi po poprawczaku po 10-15 lat
wiezienia.Bo ludzi z nich juz nigdy nie bedzie...
Obserwuj wątek
    • Gość: promyczek Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.ztpnet.pl 26.01.06, 21:27
      Tak to jest wyrosla nam młodziez chowana na luzie bez stresow i bez poczucia
      miłosci do blizniego Gdzie byli i gdzie są ich rodzice ze pozwalaja mlodym
      walesac sie po ulicach i szukać przygod Szukali zajecia i znalezli to tylko
      mozna winic rodzicow za ich takie poblazanie i wychowanie
      • oto_nowy_login Dawniej to by przywitali się z blondyną 26.01.06, 22:07
        Po plerach raz i drugi. Ale teraz by mieli marsz w swojej obronie, a policjanci
        problemy, gdyby przyapdkiem zaciukali "dobrego chłopca". Społeczeństwo do siebie
        niech ma pretensje, że nie wie czego chce.
        • mcov ha,ha, ha u nas to skonczyli by w komorze 26.01.06, 23:43

• Gość: neutralny Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: 212.191.172.* 26.01.06, 23:58
        tak szczerze mowiac to nie popieram tego bo to jest karygodne ale tak naprawde
        nikt oprucz nich nie wie jak to bylo i nikt sie nie dowie ja nie toleruje takich
        kwestji ale mysle ze oni tez powinni cos powiedziec na swoja obrone . znam ich z
        osiedla i uwazeam ze to sa dobre chlopaki .tylko wodka i narkotyki robia swoje
        • Gość: byron Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.toya.net.pl 27.01.06, 00:15
          Bronić morderców nie przystoi. Żadnych usprawiedliwień nie widzę.
    • Gość: przywrocić karę śm Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:46
      Zbrodniarze "znali się z meczów Widzewa".
      Lepiej więc zrezygnować z oglądania meczów na stadionie tego klubu. A podobno
      było tam już tak miło, taka rodzinna atmosfera...
      Kim są szanowni rodzice tych zwyrodnialców?
      Co robili tragicznej nocy?
      Ich nazwiska powinny być podane do publicznej wiadomości.
      • mjp1021 Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi 26.01.06, 21:56
        normalny jestes?
        • Gość: tomga Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:56
          tak jak podaja nazwiska "szalencow" wraz z adresami (chodzi o pijanych) - wtedy
          kazdy zastanowilby sie dwa razy - sasiedzi zyc by nie dali.... choc pewnie i tak
          wiadomo na osiedlu o kogo chodzi..........
      • Gość: Waldzio Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.01.06, 09:45
        No i chodzili pewnie do kościoła. Lepiej zrezygnować z chodzenia do kościoła i
        na ULICE
    • sebastiannos Czy konieczne było zdradzenie metody Policji?????? 26.01.06, 22:56
      Czy to dobrze że Policja mówi jakimi metodami sie posługuje???
    • Gość: H5N1 Zatrzymania bandytów, którzy zabili człowieka IP: *.pronet.lublin.pl 26.01.06, 23:16
      Każdemu dawkę Pavulonu i spokój.
      • Gość: Gościu Re: Zatrzymania bandytów, którzy zabili człowieka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:47
        Wszystkim dożywocie a tej dziewczynie moze psycholog pomoze bo poprawczak to z
        niej nic dobrego nie zrobi,tylko bedzie jeszcze gorzej.
    • Gość: strach Zgroza co się dzieje na ulicach IP: *.toya.net.pl 26.01.06, 23:50
      Strach wyjść samemu na ulicę. Co gorsza jestem z Dąbrowy. Takich zwyrodnialców
      trzeba surowo ukarać.
    • Gość: zewnetrzny Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 01:49
      Misterna akcja...? Raczej mizerna,jeśli wsiąć pod uwagę fakt, że byli to jacyś
      drobni handlarze czegoś tam... Skoro policja wie o takich handlarzach, to niech
      wcześniej zapobiega, a nie czeka, aż zamiast coś sprzedać - zabiją... Poza tym
      podziw dla takich akcji mija,jeśli pomyśleć - ILE CZASU TRWAŁA!
      • Gość: rutek Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 07:09
        nie mwazne ile trwala. wazne ze byla 100 procentowo skuteczna. priorytetem jest
        zlapanie przestepcow a nie czas. najwazniejsze to uswiadomic takim jak oni ze
        kara jest nieuchronna.
    • czechy11 Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi 27.01.06, 09:27
      To smutne, że Paulina się tylko przygladała zamiast próbowac pohamować swoich
      debilnych kolegów, Tym samym jest tak samo winna jak cała reszta. To smutne, ze
      pięcioro młodych ludzi w ten sposób postanowiło uczcić koniec wakacji. Nie mogę
      tego zrozumieć - żadnych wyrzutów sumienia po wytrzeźwieniu, żadnych skrupułów,
      dyskusje czy było to tak czy inaczej? Gdzie byli ich rodzice, którzy powinni
      byli przekazać system wartości, wskazać że ludzkie życie jest bezcenne.
      • Gość: zorro Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.01.06, 09:57
        matka jednego z nich jak gliny go zatrzymywały powiedziała synu nie denerwuj
        się bo masz chore serce ciekaw jestem gdzie on je miał jak zabijał człowieka i
        chlał wóde,taki był z niego kozak a jak policja go zgarniała to się pojszczał w
        majty .nie popieram systemu prl ale w stosunku do wielu ludzi przydała by się
        tz ścieszka zdrowia jaką dawniej stosowała milicja wtedy może poprzez lole
        wybili by im huligaństwo i narkomanie z głowy większość z tych obecnych
        bandytów nie dostała porządnie w morde i dlatego leją ludzi bez opamiętania bo
        nie zdają sobie sprawy jaką krzywde mogą zrobić drugiemu człowiekowi ale myśle
        że na niektórych kryminałach i poprawczakach taka ścieszka zdrowia nie zanikła
        i będą mogli się przekonać na własnej skórze co to jest ból i cierpienie oraz
        jakimi są twardzielami
        • Gość: Pchela Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: 195.69.80.* 27.01.06, 13:47
          zorro powiem ci tylko jedno mowisz ze chcesz zobaczyc jakimi oni sa
          twardzielami wiesz co ci powiem ja chcialbym zobaczyc jakim ty jestes
          twardzielem
        • Gość: BÓG Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.fadingerstrasse.xdsl-line.inode.at 14.02.06, 20:08
          lubie bić innych bez powodu czy to złe? a kto decyduje co jest złe a co dobre? ja! hahaaha

oto było słowo boże
    • Gość: raf Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: 62.29.137.* 27.01.06, 10:01
      znowu królewskie miasto Łódź...
      • Gość: Waldzio Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.01.06, 11:11
        Nic Ci do tego miasta, zajmij się swoimi sprawami. Miasto jak miasto. Tyle, że
        miedzy innymi dzięki takim jak Ty ma taką opinię.

Ps. Po prostu uwielbiam takich jak Ty. Sprawia Ci satysfakcję, kiedy możesz
        dowalic Łodzi??
    • Gość: lol Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.toya.net.pl 27.01.06, 10:51
      Wszycy jestescie debilnymi napinaczami internetowymi!ciekawe jesli ktorys z
      waszych znajomych to zrobil czy tez byscie tak mowili?ja ich nie znam ale troche
      szacunku tez im sie nalezy bo w koncu sa ludzmi tak jak my!kara sie nalezy tym
      co to zrobili a nie jakies posty tu piszecie ze ta dziewczyna sie patrzyla to
      tez masiedziec!ciekawe co miala zrobic jak ich 4 bylo?ludzie pomyscie najpierw 3
      razy zanim cos napiszecie!i macie racje bojcie sie chodzic po ulicach i siedzice
      w domu przed tv i sluchajcie jak kogos zabija dzis jutro pojutrze i wasze
      komnety sie i tak nie zmienia choc was nie bedzie na miejscu zbrodni,nie znacie
      zabojcow!Powodzenia Leszcze Internetowi
      • Gość: zorro Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.01.06, 11:40
        jak ta małolata nie chciała mieć z tą sorawą nic wspólnego to po całym zajściu
        mogła anonimowo zadzwonić na pogotowie to by chłopa uratowali a takto ma
        współudział .niewykrycie sprawców tej zbrodni przez tyle miesięcy mogło ich
        rozuchwalić i posunąć do jeszcze bardziej większych bandyckich napadów szacunku
        dla tych zwyrodnialców nie mam i mieć nie będę.lol jak ty masz do nich szacunek
        to jesteś już na złej drodze albo w najbliższym czasie na nią
        zejdziesz.proponuje jak starczy ci odwagi abyś rodzinie zamordowanego
        powiedział prosto w oczy jaki masz szacunek dla tych zwyrodnialców
        • Gość: Pchela Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: 195.69.80.* 27.01.06, 13:51
          Ty tak wrzucasz na ta dziewczyne wiesz podejrzewam ze na jej mjejscu zrobil to
          samo ja mam dla nich szcunek a dla ciebie nie poniewarz pucnol bys swojich
          przyjaciol jestes dla mnie smi... tylko tyle mam ci do powiedzenia!!!
      • Gość: Pchela Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: 195.69.80.* 27.01.06, 14:01
        LOL zgadzam sie z taba!!! ci leszcz nie maja pojecia co pisza
        • Gość: ASpik pcheła ty prymitywie IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.01.06, 20:06
          ty zapewne wiesz jakie mądrości wypisujesz ... jesteś zapewne twardziel z
          doświadczeniem ... twarde serce miękka dupa... masz pojęcie o swoim zagubionym
          okręcie dziwko bez szkoły ... MORDERCA ma u ciebie szacunek ... pcheła na
          prezydenta ... ułaskawiał by wszystkich morderców i dawałby im ordery orła
          białego za to ...
    • Gość: DO ZORRO - lol Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.toya.net.pl 27.01.06, 12:27
      Zorro co ty pieprzysz za przeproszeniem! dam Ci przyklad:ogladales ostatnie pod
      napieciem z Łodzi co zabili i zgwalcili jakos starsza panie?? to byli ludzie z
      mojego osiedla,wiem co moze czuc matka po stracie syna,corki ,wiem rowniez co
      czuje matka po stracie syna ktory pojdzie siedziec za kratki!dla takich ludzi
      nie ma taryfy ulgowej!jestem za wprowdzeniem kary smierci ale w Polsce to jest
      nierealne!Chce tylko zebys zrozumial ze nie wszyscy ludzie ktorzy popelnili
      blad,zeszli nazla droge byli od razu kanowanie,poniewierani! wracajac do sprawy
      piles kiedys wodk,byles kiedys pijany?chyba dzieckiem nie jestes i wiesz jakto
      jest gdy czlowiek sobie troche wypije,nie panuje nad soba,nie wie co robi itd!A
      ta dziewczyna owszem mogla zadzwonic po pogotowie ale tego nie zrobila!nie mozna
      jej winic za zabojstwo ani wspoludzial,ona byla tylko swadkiem i to sa 2 rozne
      rzeczy!ps. Ja na zlej drodze nie jestem i nigdy nie bede wiec nie mow takich
      rzeczy bo mnie nie znasz!chce tylko uswiadomic niektorych ludziom ktorzy
      odwiedzaja te strone ze nie kazda osboa ktora cos widziala,nie mowila byla od
      razu zabojca...to tyle
      • Gość: ASpik to był taki mały błąd ...LOL ty jesteś jakiś ... IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.01.06, 19:58
        zagubiony , masz myślenie jak przedszkolak, dla którego światem jest świat
        gier ... co ty qrwa sie lansujesz, że to byli ludzie z twojej ośki ... dumny
        jesteś, że masz takih przyjaciół??? co ty możessz wiedzieć co czuje matka po
        stracie syna ??? jesteś matką ??? no tak przecież zabójstwo to taki mały błąd
        można wybaczyć i najlepiej jescze dać im nagrode... skrzynke wódki na rozgżewkę
        przed następną akcją z przchodniem ... a później sztuke marychy na
        osdstresowanie i obniżenie ciśnienia ... może i nie jestes na złej drodze ale
        jeteś pusty i prymitywny ... jeśli dla ciebie to taki mały błąd to uważaj żebyś
        sie czasem kiedys nie stał ofiarą takiego błędu ... rozbiorą cie na części i
        może na coś się przydasz i uratujesz jakies WARTOŚCIOWE życie ...
    • Gość: maniek Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: 195.69.80.* 27.01.06, 14:06
      Żle zrobili ale mojim zdaniem powinni miec cos do powiedzenia a nie odrazu zamek alkohol i narkotyki robia swoje znam ich i naprawde sa normalnymi ludzmi a nie jakimis psychopatami i zabujcam
      • Gość: przyszły_prawnik Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.toya.net.pl 27.01.06, 15:11
        skoro nie potrafią zapanować nad swoim postępowaniem pod wpływem używek to niech
        idą na Aleksandrowską. w każdym razie powinni ich sądzić jak normalnych
        morderców, a dziewczyna skoro nie zawiadomiła policji po zajściu musi być
        oskarżona o współudział, takie mamy prawo a nie widzi-mi-się prokuratora

ja bym się nie przyznawała że znam takie osoby, właściwie to nie osoby, gorzej
        niż zwierzęta, pobili faceta za to że szedł, a potem bo wstał... i oni są
        normalnymi ludźmi? chyba żartujecie

nie mniej niż 15 lat paki dla tej trójki gó..arzy, a dla dziewczyny trzeba się
        zastanowić nad jej stanem psychicznym w trakcie rozboju i później, ale myślę, że
        dobrze zdawała sobie sprawę z tego co się dzieje... więc 5 latek minimum.

jak jakieś zabójstwo, gwałt, rozbój ze skutkiem śmiertelnym to tylko w Łodzi... ehh
      • Gość: ASpik normalni to oni byli /// znieczulica i bestialstwo IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.01.06, 20:21
        jeśli chodzi o użycie słowa twrdziele w ich przypadku jest ono zupełnie błęnym
        określeniem ... 4 chopaczków katuje 59 letniego emeryta ... brawo !!!
        przeciwnik ciężki do powalenia..................a panienaka stoi i patrzy jak
        ta lala a później idzie do domciu słodko spać i śnić o swoich dzielnych,
        waleczynych rycerzach ... takie niewiniątko, ale najważniejsze to nie KONFIDENT
        sztywna dupa ... morde trzyma krótko i milczy <ciekawe czy by milaczała jak by
        ofiuarą był dziadziuś albo tatuś czy też taki twardziel by była > proponuje 25
        lat na przemilczenie jej życia zamykając ją z jej przyjaciółmi ... chłopaki
        będą mieli rozrywke
        ]
        skoro towrzysz Maniek ma takich wspaniałych kolegów to tylko "pozazdrościć" i
        gratulować ... pijąc z nimi nigdy nie wiadomo co im odjebie może i ciebie pykną
        dla zabawy ... Twoi przyjaciele to byli normalni ... kiedyś tam dawno jak srali
        w pieluchy ... takie myśli o tym żeby zabić nie przychodzą do głowy normalnych
        pijanych ludzi ... takie coś to tkwi w podświadomości ... PATOLOGIA ...
        a jeśli nawet byli pod wpływem kwasów i wódy to każdy NORMALNY człowiek
        zarzywający takie coś wie jakie są skutki takich używek ... trzeba przewidywać
        pewne wydarzenia a nie jak z kalpkami na oczach iść przez życie majac w dupie
        istnienie drugiego człowieka ... NIE DAŁEŚ ŻYCIA TO NIE ODBIERAJ GO KOMUŚ ...

• Gość: Ned Flanders Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.widzew.net / *.widzew.net 27.01.06, 18:36
      Nigdy nie powinni wyjsc na waolnosc, nigdy !!!!
    • czarna_dn Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi 27.01.06, 20:24
      sorry macie racje ze odjebalo im lecz tego nikt juz nie cofnie facet nie zyje a
      teraz jak rafal pojdzie na pare dobrych lat do wiezienia do paki to chlopak sie
      wogole zmarnuje a obecnie mial prace mial zaczac sie uczyc a teraz nie zobacze
      go przez dobrych pare lat... spoko mpowicie ze paula miala anonimowo zadzwonic
      i powiedziec o sprawie ale nikt z nich nie spoodziewal sie ze dojdzie z\az do
      takiej tragedii:( a pozniej co niby miala isc i powiedziec ze to ten czy ten??
      spoko nie ma jak to byc frajerem! znam bardzo dobrze te sprawe!! a nawet za
      dobrze... nie wiecie nic o tych ludziach!mieli normalne zycie normalni ludzie z
      osiedla mam nadzieje ze wszystko sie ulozy!!
      • Gość: ASpik Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.01.06, 20:36
        widze że chyba dziewczyna jednego z bestii sie odezwała ... no tak chłopak miał
        piękną przyszłość przed sobą ... miał prace!!! wow !!! więzienie i tak go już
        nie zmieni ... spokornieje troche ... jak mu chłopaki dupe przetyrają ... nie
        ma zbrodni bez kary ... a jak kary cielesnej nie będzie to zapewne
        psychiczna ... bedzie miał dużo czasu żeby przemyśleć swoje wyczyny i
        popisy ... jaki to on nie fifa rafa był ... pił wódke heh ćpał narkotyki hehe i
        nawet zabijać umie ... Jak kocha to wróci phiiiiiiii
    • czarna_dn Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi 27.01.06, 21:13
      po pierwsze nie jestem dziewczyna rafala!! a po 2 oni nie sa bestiami!!
      wiezienie go zmieni i to wtedy jak wyjdzie to moze byc z niego bestia!!
      przemyslec swoje zachowanie.. spoko ty przemysl swoje
      • Gość: ASpik rozwydzrzone małolaty pija i zabijają ..wapniaków IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.01.06, 21:27
        czyny świadczą o tym jaki człowiek jest a na morderstwo nie ma
        usprawiedliwienia BESTIE HANIBALA LECTERA ... młodzi i gniewni ... bywam w
        różnych towarzystwach ... pijemy itp. i nikt nigdy nie pomyslał o tym żeby dla
        zabawy zabić <pobić> ... w sumie to co może mieć w głowie taki szczyl po
        podstawówce z DĄBROWY <osiedle wapniaków>
    • Gość: RTS Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.toya.net.pl 27.01.06, 22:41
      Gó.. wiecie kto ile dostanie! Chłopaki trzymajcie sie!Musi byc
      dobrze!internetowi napinacze - leszcze!!
      • Gość: jan Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:50
        trzymajcie sie chłopaki - liny zapetlanej na szyi i sayonara
        • Gość: RTS Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.toya.net.pl 27.01.06, 23:45
          Trzaśnij dziobem leszczu bagienny
          • Gość: glina jak wasz rafłek posrał się ipojszczał IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.06, 07:37
            to niwiedziałem jak mam go wiezć samochodem na komende smród był okropny już w
            trakcie jazdy z tego waszego twardziela zeszło powietrze i zaczoł pucować
            wszystkich co z nim byli i co każdy z nich robił . jak w klubie kibica rts są
            tacy sami twardziele to proponuje aby na mecze zabierali pampersy i wode
            toaletową to chociaż oszczędzą sobie troche wstydu i zabłysnom inaczej przed
            kolesiami pa.pa młodociani mordercy oby było z wami jak najmniej roboty to
            pampersy dezodoranty zabierajcie zawsze jak idziecie na akcje albo mecz.
            • goniaslonko Re: jak wasz rafłek posrał się ipojszczał 13.02.06, 22:43
              to juz jest przegiecie!! jkak dostal pala przez plecy to mial prawo!ja sama
              siebie w jego sytuacji nie umiem wyobrazic ale nie bylo by ze mbna lepiej
              zreszta niech kazdy sie postawi na jego miesjcu.dla mnie on jest niewinny,
              zreszta samakiedys szlam oprzez park i m nie zule zaczepiali iich sie powinno
              tepic bo po co tacy komu??
    • Gość: Patryk Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.toya.net.pl 28.01.06, 11:43
      Taki jestes madry to ciekawe co ty bys zrobil!!I nie obrarzaj nas
      "Widzewiakow"!!!Chlopaki jestesmy z wami!Pamietamy i bedziemy pamietac o
      was!!Smietan trzymaj sie!!Pozdro
    • czarna_dn Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi 28.01.06, 12:34
      ASpik to nie bylo morderstwo!! to bylo pobicie ze skutkiem smiertelnym!! czytaj
      dokladniej informacje na ten temat zreszta w gazetach przekrecaja fakty!
      myslisz ze jak wpakuja ich do paki na pare lat to beda pozniej grzeczni
      pokorni?? jak tak myslisz to sie mylisz piszesz ze jest bestia mysl sobie co
      chcesz o nim ale on taki nie jest znam go!! nie da sie wytlumaczyc tego co
      zrobil to jest fakt ale te wszystkie opinie sa takie jakby na codzien on to
      robil a co do szanownego gliny z VIII KMP to jakbyscie go nie napie..alali to
      by z bolu sie nie pojszczal!!
      • Gość: nieznajomy!!! Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: 195.69.80.* 28.01.06, 12:44
        czarna_dn przyznaje ci racje!! gdyby to o ich kumpli chodzil;o to ciekawe czy
        byliby tez tacy madrzy!! Ludzie to sa normalni ludzie tak jak wy !!
        • Gość: zorro jak oni są dla was normalni to od dziś zaczynam IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.06, 14:38
          mordobicie na dąbrowie ilu was zdąże natłuc i połamać to się nic i tak nie
          stanie może przez to wam wleje troche oleju do głowy przecież też będe normalny
          a że mi odbiło to powiem że to wina ostrej zimy jaka zapanowała na dąbrowie
          • Gość: Realista Sluchajcie IP: *.toya.net.pl 28.01.06, 16:12
            Czytajac te komentarze spostrzeglem dwie osoby ( zorro i ASpik) , ktore wiedza
            co pisza. Pozdrawiam Was panowie. Mam nadzieje,ze ten caly Smietan i Bossu juz
            nigdy nie pojawia sie na meczu, bo zabojcow tam nie potrzeba. A Ty czarna_dnb,
            co uwazasz, ze chlopakom powinno sie wybaczyc? Bo oni byli normalni...hehe,
            smieszna jestes.Ze wiezienie ich zmieni, to wiadomo ale mogli o tym myslec
            wczesniej,psychole. Uzywki sa dla ludzi - ale nie dla wszystkich. Co tu pisac -
            Chlopaki zycze Wam 100 lat. Zorro, a Tobie zycze udanych polowow...Oby jak
            najwiecej ich natluc...
    • Gość: zzzzz Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:51
      Wiem że to co zrobili zasługuje na surową kare ale z drugiej strony jest mi
      przykro bo znalem sie z Rafałem i Darkiem... patrze na zdjęcia jak ich
      zatrzymuja i widze kolesi z którymi ganiałem za piłką jako gó..arz...niestety
      ludzie się zmieniaja ...Wkurza tylko to że w jedna noc rozwalili sobie całe
      życie ...
      • Gość: zorro dobro buduje się latami a czasami całe życie IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.06, 17:22
        zło można osiągnąć w jedną chwile błądzić jest żeczą normalną i wybaczalną
        grzech śmiertelny jest niwybaczalny
    • czarna_dn Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi 28.01.06, 17:41
      Ja nie mowie tu o wybaczaniu bo to co zrobili jest zle i tego nie da sie
      ukryc!! tylko dajac im kare dozywocia to jestes w takim razie taki sam jak on!!
      zreszta wy wszyscy gowno wiecie! wy widzicie w nich mordercow a nie ludzi a oni
      sa ludzmi!! jedna piep..ona noc zmienila ich zycie w jedno wielkie g.wno!! dla
      twojej wiadomosci Boss-u nie ma nic z tym wspolnego to sa jakies pomowienia!
      jego tam nie bylo!! a ja wrecz przeciwnie mam nadzieje ze jeszcze nieraz
      pojedzie na mecz zatloczonym autobuaem!!
      • Gość: zorro młodzi ludzie powiem wam jedno wiek wasz z tych IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.01.06, 18:24
        wypowiedzi nie przekracza 19 lat więc o życiu i o uczuciach nic nie wiecie ,w
        tym gó..arskim waszym życiu liczy się tylko fura skóra ikomóra oraz kto ile
        może wpić ,przyjarać i ile wapniaków na meczu i po który natłukł .macie teraz
        przykład do czego doprowadza młodość niekontrolowana,oby ta przestroga
        podziałała na was pozytywnie idoprowadziła do robienia w życiu wiele dobra
        abyście zmyli krew i hańbe z życia młodych i gniewnych żeby ludzie zaczeli o
        was mówić pozytywnie oraz żeby o rts widzew nikt nie powiedział że jest
        wylęgarnią morderców i huliganów żeby na mecz można było iść i czuć się
        bezpiecznie .sam byłem zawodnikiem widzewa przez 15 lat i bardzo kocham ten
        klub....atak apropo co wy młodzi ludzie możecie wiedzieć o zabijaniu....sam
        byłem 6 miesięcy w awganistanie i to co widziałem co awgany mogą zrobić z
        człowiekiem i do jakich zbrodni dopuszczają się to może wywołać szok u
        normalnych ludzi po takich przeżyciach nigdy byście nie chcieli wziazć karabinu
        do ręki ,jak to pisze powracają wspomnienia i aż się łza w oku kręci jeden
        wielki koszmar no to nara idę do kabaretu się odstresować bo koszmary
        powracają pa młodziezy.
        • Gość: Obiektywny_LDZ kilka uwag IP: *.toya.net.pl 28.01.06, 20:48
          Zorro byles w "Awganistanie"??A moze to Afganistan??Jesli to prawda to ja
          bylem w Wietnamie i mowia na mnie Rambo....A co do ciebie czarna_dnb - to czy
          przypadkiem to nie ty jestes ta Paulinka ktora z nimi tam byla??Bo cos mi sie
          tak wydaje...Ech ta mlodziez....brak slow
          • Gość: PIASTÓW ................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:43
            Stary znalem tego Bossa...dobry chuligan z niego byl....naprawde dobry nie
            popieram tego co zrobil ale i tak z nami kibicami WidzeWa bedzie zawsze...my mu
            wybaczamy....chodz wiem ze trudno...Bossu pamietaj zawsze TYLKO WIDZEW RTS
            chojny piastow dabrowa......rts rts rts rts rts....
            • Gość: PIASTOW Re:////////////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:00
              Wiec jak Bossu tam byl czy nie....wiecie znalem ich i wiem ze byli normalnymi
              ziomkami.....byli agresywni ale tylkow stosunku do ZYDow...<LKSu> tak to to
              normalni ludzi..ale nic teraz sie nie da zrobic....
            • Gość: PIASTÓW Re: ................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:03
              zasluzyli na kare..mysle ze my w tej sprawie nie mamy sie wszyscy co klocic bo
              i tak my nie podejmujemy decyzji ..czarna zrozum Ty ich bronisz bo ich znalas i
              postaw sie w sytulacji w ktorej ktos by zabil Twojego ziomka...:/..wiem jak
              jest ...RTS...a Ty ku.. zorro cw..u nei wrzucaj juz na chlopakow...bo sam
              jestes pewnie jakis chiorak...w trampkach i myslisz ze zadzisz przed
              monitorem...LOSS PIASTOSS YOU WILL NEVER WALK ALONE...
            • Gość: ladyASpik prymitywy .... IP: *.toya.net.pl 29.01.06, 21:05
              kibol ... lub inaczej pseudokibole jesteście żałośni z tą swoja wiarą w
              klub ... te wasze płytkie hasła ... żenada ... lepiej idźcie sie pomodlić do
              Kościoła o rozum do głowy ... a najlepsze jest to, że każdy piłkarz z widzewa
              szydzi wami takimi debilami co sie leją z ełkaesiakami.

pseudokibic= homo sapiens bez rozwiniętej części mózgowej

NARA NARA CHOPAKI Z NABOJKI HOHOHOHO
    • czarna_dn Re: Zatrzymania nastolatków, którzy zabili człowi 29.01.06, 01:41
      po pirwsze nie jestem paulina!! a owszem bylam tej nocy z nimi ale nie przy tym
      wydarzeniu! ja ich nie bronie wiele razy powtarzam ze zrobili zle! i
      wyobrazalam sobie ze mogli zrobic to np; z moim ojcem! tylko krew mnie zalewa
      jak ludzie teraz o nich mowia a wcale ich nie znali kazdy kto ich zna wie ze
      nie byli zli! teraz jak z tamtad wyjda to beda zli! jeszcze raz powtarzam Bossa
      tam nie bylo!!!!!!!! powineli go za damski ch.j!
      • Gość: nn no prosze mamy kolejną dame do układanki IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.01.06, 09:15
        która o wszystkim wiedziała i nie powiadomiła o wszystkim policij tylko czekała
        i łudziła się nadzieją że wszystko się uda liczę że nidługo dołączysz do swoich
        kolesi za którymi tak tęsknisz a wy kibole to się tak nie popisujcie jakimi
        jesteście twardymi psełdo kibicami bo jeszcze nie wiecie do ilu spraw wasz
        bossu i śmietana was przypucują ,a powiem wam że są bardzo na temat zadym
        dzieśon napadów itp bardzo rozmowni i hasło nigdy nie zapomnimy o was i musicie
        dodać niedługo do was dołączymy.gwarantuje wam że do końca tego roku jak nie
        zmienicie swojego postępowania na stadionach oraz poza nimi traficie za
        kratki ,już są rządowe rozpożądzenia aby wszczegulności zająć się kibicami i
        tepić huligaństwo na stadionach i poza nimi.nie łudzće się tym że w kryminałach
        niema miejsc ,dlawas się znajdą tagze odkładajcie już sobie kase aby mieć na
        wypiske bo tam golasów z bobami u d..y nikt nie lubi.
        • Gość: Zielon Sluchajcie IP: *.toya.net.pl 29.01.06, 15:07
          Panowie,to ze Bossu i Smietana zaczna sypac, to jest wiecej jak pewne...Dlatego
          lepiej miejcie sie na bacznosci...
        • goniaslonko Re: no prosze mamy kolejną dame do układanki 13.02.06, 22:47
          ehh tez znam bossa i smietane, i wiem ze nie sa winni pozatym, po co kto pisze
          takie bzdury??!! zanik ktos cos napisze na temat tego co se stalo niech sie
          dowie i znmajdzie dobre zrdolo informacji gdyz smietana i bossu maja zupelnie
          inne sprawy !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka