Dodaj do ulubionych

Dzień bez FORUM :-)

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 19:49
Obserwuj wątek
    • michal.ch Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 19:50
      Odwykówka? :)
      • Gość: adana Re: Dzień bez FORUM :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 19:52
        hm od czegoś trzeba zacząć, Najpierw dzień, potem tydzień, miesiąc i....
        • michal.ch Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 19:54
          Taki etap w życiu przechodzę zawsze podczas wakacji. Wyjazd zazwyczaj daleko od
          komputera. Ale jak już wrócę i dobiorę się do forum, to żadna siła mnie nie
          oderwie. :)
      • Gość: adana Re: Dzień bez FORUM :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 20:27
        Pomyślcie, przyjdzie moment, że Forum odleci na skrzydłach beznadziei do krainy
        NUDA :-/
    • tica Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 19:53
      ale po co?
      • michal.ch Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 19:57
        Podzielam wątpliwości. Dzień bez forum = dzień stracony. :)
        • hubar Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 20:05
          > Podzielam wątpliwości. Dzień bez forum = dzień stracony. :)
          --Już gdzieś to słyszałem ;-) Zgadzam się
        • Gość: adana Re: Dzień bez FORUM :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 20:13
          michal.ch napisał:

> ... Dzień bez forum = dzień stracony. :)

...i choć w takim dniu może zdarzyć coś fantastycznego, to i tak jest on
          stracony, jeśli bez FORUM :-o
          >
      • Gość: adana Re: Dzień bez FORUM :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 19:58
        tica napisała:

> ale po co?

dla zdrowia
      • geograf Re: Dzień bez FORUM :-) 10.11.02, 13:12
        raz na jakiś czas może i przydałoby się?? ale powtarzam: RAZ NA JAKIŚ CZAS!! :-)
    • amcd Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 20:12
      ;-)
      Może to raczej odwykówka od komputera ?? ;-)

Pozdrowionka :-)
    • ixtlilto Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 22:20
      dzien bez forum= dzien bez kompa, bo jak tylko włączę komp to moje palce same
      wytukuję www.gazeta.pl/forum... :))))
    • maclorcan Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 22:24
      Ja tam uzależniony nie jestem. Owszem, czasem czuję, że po prostu "muszę" wejść
      i sprawdzić co się dzieję. Ale kiedy indziej nie ma mnie 2,3 dni i też wszystko
      jest ok.
    • aduram Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 22:30
      Moje wejscie na Forum sprowadza się do kliknięcia na ikonkę Opery i drugiego, na iknokę Forum w Operze :))) Jest to tak łatwe, że każdego dnia kiedy tylko jestem w domu trudno mi się przed tym oprzeć. I nie opieram się :)))
      Pozdrawiam, M.
    • tulka Re: Dzień bez FORUM :-) 10.11.02, 19:41
      Moja ostatnia nieobecność na forum trwała prawie miesiąc. Dostęp do komputera
      miałam i nawet włączałam go od czasu do czasu (z konieczności), ale nie
      wchodziłam na forum, bo byłam przekonana, że jeśli to zrobię- wsiąknę. A na to
      absolutnie nie mogłam sobie pozwolić.
      Udało mi się. I co? Przekonałam się, że bez forum można żyć. Ale co to za
      życie... ;-)

Pozdrawiam
      Tulka
      • med_max Re: Dzień bez FORUM :-) 10.11.02, 19:51
        tulka napisała:

> Moja ostatnia nieobecność na forum trwała prawie miesiąc. Dostęp do komputera
        > miałam i nawet włączałam go od czasu do czasu (z konieczności), ale nie
        > wchodziłam na forum, bo byłam przekonana, że jeśli to zrobię- wsiąknę. A na
        to
        > absolutnie nie mogłam sobie pozwolić.
        > Udało mi się. I co? Przekonałam się, że bez forum można żyć. Ale co to za
        > życie... ;-)
        >
        > Pozdrawiam
        > Tulka
        Nie widziałam Cię już Forum od miesiąca...I cóż, jestem może nieco bardziej
        śpiąca, trochę bledsza...ale widać można żyć bez powietrza-że tak sparafrazuję:)
        • tulka Re: Dzień bez FORUM :-) 10.11.02, 19:58
          Zgadza się :-)
          Tyle tylko, że akurat bladość i zaspanie bywa raczej objawem nałogowego
          korzystania z forum, niż tęsknoty za nim ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka