Gość: adana IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adana Re: Dzień bez FORUM :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 19:52 hm od czegoś trzeba zacząć, Najpierw dzień, potem tydzień, miesiąc i.... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 19:54 Taki etap w życiu przechodzę zawsze podczas wakacji. Wyjazd zazwyczaj daleko od komputera. Ale jak już wrócę i dobiorę się do forum, to żadna siła mnie nie oderwie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adana Re: Dzień bez FORUM :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 20:27 Pomyślcie, przyjdzie moment, że Forum odleci na skrzydłach beznadziei do krainy NUDA :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 19:57 Podzielam wątpliwości. Dzień bez forum = dzień stracony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 20:05 > Podzielam wątpliwości. Dzień bez forum = dzień stracony. :) --Już gdzieś to słyszałem ;-) Zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adana Re: Dzień bez FORUM :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 20:13 michal.ch napisał: > ... Dzień bez forum = dzień stracony. :) ...i choć w takim dniu może zdarzyć coś fantastycznego, to i tak jest on stracony, jeśli bez FORUM :-o > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adana Re: Dzień bez FORUM :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 19:58 tica napisała: > ale po co? dla zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dzień bez FORUM :-) 10.11.02, 13:12 raz na jakiś czas może i przydałoby się?? ale powtarzam: RAZ NA JAKIŚ CZAS!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amcd Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 20:12 ;-) Może to raczej odwykówka od komputera ?? ;-) Pozdrowionka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 22:20 dzien bez forum= dzien bez kompa, bo jak tylko włączę komp to moje palce same wytukuję www.gazeta.pl/forum... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 22:24 Ja tam uzależniony nie jestem. Owszem, czasem czuję, że po prostu "muszę" wejść i sprawdzić co się dzieję. Ale kiedy indziej nie ma mnie 2,3 dni i też wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aduram Re: Dzień bez FORUM :-) 09.11.02, 22:30 Moje wejscie na Forum sprowadza się do kliknięcia na ikonkę Opery i drugiego, na iknokę Forum w Operze :))) Jest to tak łatwe, że każdego dnia kiedy tylko jestem w domu trudno mi się przed tym oprzeć. I nie opieram się :))) Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Dzień bez FORUM :-) 10.11.02, 19:41 Moja ostatnia nieobecność na forum trwała prawie miesiąc. Dostęp do komputera miałam i nawet włączałam go od czasu do czasu (z konieczności), ale nie wchodziłam na forum, bo byłam przekonana, że jeśli to zrobię- wsiąknę. A na to absolutnie nie mogłam sobie pozwolić. Udało mi się. I co? Przekonałam się, że bez forum można żyć. Ale co to za życie... ;-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Dzień bez FORUM :-) 10.11.02, 19:51 tulka napisała: > Moja ostatnia nieobecność na forum trwała prawie miesiąc. Dostęp do komputera > miałam i nawet włączałam go od czasu do czasu (z konieczności), ale nie > wchodziłam na forum, bo byłam przekonana, że jeśli to zrobię- wsiąknę. A na to > absolutnie nie mogłam sobie pozwolić. > Udało mi się. I co? Przekonałam się, że bez forum można żyć. Ale co to za > życie... ;-) > > Pozdrawiam > Tulka Nie widziałam Cię już Forum od miesiąca...I cóż, jestem może nieco bardziej śpiąca, trochę bledsza...ale widać można żyć bez powietrza-że tak sparafrazuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Dzień bez FORUM :-) 10.11.02, 19:58 Zgadza się :-) Tyle tylko, że akurat bladość i zaspanie bywa raczej objawem nałogowego korzystania z forum, niż tęsknoty za nim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś