29.01.06, 14:34
Zakończyła się żychlińska liga koszykówki. W następny weekend 4 i 5 lutego
rusza halówka. Startuje sześć zespołów. Zapewne Ukash poda szczegóły :-)
Obserwuj wątek
    • dinozaur.57 Re: sport 30.01.06, 19:14
      Ciekawy jestem czy ruszy. Podobno hala zamknięta.
    • ukash1983 Re: sport 30.01.06, 22:57
      nie mam dokładnych informacji co do turnieju gdyz nie kontaktowalem sie z organizatorami ale z nie oficjalnych źródeł wiem, że turniej ma trwać 2 lub 3 dni zawodnicy organizują druzyny w odpowiednich grupach wiekowych... cdn :)
      • edmurphy Re: sport 31.01.06, 01:01
        Drużyn jest sześć. Mam nadzieje, że turniej się odbędzie?
        • acid33 Re: sport 31.01.06, 17:05
          hej a w tej lidze koszykówki to kto wygrał?
          może jeszcze jakieś szczegóły?
          Np. jaki poziom, wyrózniające się drużyny, zawodnicy, itp.
          • ukash1983 Re: sport 31.01.06, 17:36
            Wygrala druzyna Strongmanów (mieszanka ZHL - www.zhl.prv.pl, FAB5-www.fab5.prv.pl i innych) Poziom, hmm... Dwie druzyny wyrozniajace sie, oczywiscie walczace w finale: w/w i NoName. Jednym słowem to już nie to co kiedyś, a grało sie kiedys gralo i to jak! :)
            • edmurphy Re: sport 01.02.06, 01:14
              W ogóle kiedyś GRAŁO SIĘ w Żychlinie w kosza. Dziewczyny piszczały, jak
              raczki :-)
              • acid33 Re: sport 01.02.06, 17:44
                chyba po cichu piszcały, bo nie słyszałem, albo były znacznie młodsze ode mnie
                i uwagi nie zwracałem. a czemu one piszczały? myszy po sali biegały? a może
                siku im się chciało?
                ale dzięki za wieści. a Ty Ukash grałes ciutkę? Z którą z dawnych?
                • edmurphy Re: sport 02.02.06, 01:16
                  Piszczały, bo chłopaki takie świetne mecze rozgrywali. I to jakie chłopaki! :-)
                  Ale Ciebie Acid chyba jeszcze w planach wtedy nie było. Może Dinozaurzy naszego
                  forum pamiętają te wspaniałe chwile. Mecze najczęściej rozgrywane były na sali
                  w technikum. Może zagladają na nasze forum jacyś koszykarze lub ich kibice i
                  cokolwiek powspominają? Dinozaurze chodziłeś na te mecze? A może sam grałeś?
                  • ukash1983 Re: sport 02.02.06, 19:25
                    tak tak pamiętam, ojciec zabierał mnie na mecze do technikum stąd pewnie moje zainteresowanie koszem, zesztą to u nas rodzinne. W lidze wraz z kolegami zadebiutowalismy pod nazwą "Fighters" zajeliśmy wtedy 4 miejsce na 8 drużyn przegrywając po drodze do finału z Nauczycielami tylko osmioma punktami :D a później grało się już w "Garbatych Aniołkach"
                    • lavidacantare Re: sport 02.02.06, 21:20
                      Jeśli chodzi o turniej piłki halowej to zaczyna sie w sobotę o 10. Jest 6
                      druzyn, po 3 w dwóch grupach. W niedziele finały. Zapraszam wszystkich.
                      • acid33 Re: sport 03.02.06, 08:13
                        edmurphy i ukash - dzięki za wyjaśnienia:)
                        A o koszu to pogadamy kiedyś przy piwku, może coś się poduczymy jeden od
                        drugiego.
                        • edmurphy Re: sport 04.02.06, 00:24
                          O której finał w niedzielę? Bo w sobotę chyba "nie wyrobię".
                          • lavidacantare Re: sport 04.02.06, 01:23
                            nie wiem jeszcze szczerze mówiąc, mam nadzieje że w nim wystąpie tak apropos
                            finału. Jutro Ci napisze jak bede wiedział ;) pozdrawiam Nocnego Marka :D
                            • edmurphy Re: sport 04.02.06, 14:55
                              Dzięki Lavidacantare :-)
                              I jak dziś halówka? Niestety nie byłem. Wybieram się jutro, tylko na którą?
                              • lavidacantare Re: sport 04.02.06, 15:16
                                Jutro też o 10 się zaczyna.
                                A dzisiaj troche sie pogmatwało, bo jedna druzyna nie przyjechałą i zostało 5
                                to zrobili każdy z każdym, przyjdziesz jutro zobaczysz, zapraszam. Strzele
                                jakaś brameczke dla wszystkich forumowiczów :P
                                • edmurphy Re: sport 05.02.06, 15:24
                                  Lavidacantare strzeliłeś brameczkę?
                                  Ale dostaliśmy i tak w d... Wygrał GKS jedną bramką w ostatnich minutach meczu.
                                  Przez to każdy z każdym tak się powyprawiało. No ale gratulacje należą sie
                                  zwycięzcom. Gratulujemy GKS-owi. Szkoda tylko, że w bedlnowskim GKLS-ie gra tak
                                  mało chłopaków z gminy Bedlno. Taki bardziej międzynarodowy skład mają. Ale
                                  mecz finałowy podniósł adrenalinkę.
                                  • lavidacantare Re: sport 05.02.06, 19:47
                                    strzeliłem choć wykazałem się jako bramkarz który wpuścił najmniej bramek :D (a
                                    był to mój bramkarski debiut). Ale jestem usatysfakcjonowany bo jako Sparta 2
                                    (czyli niby Ci gorsi) pokonalismy tą pierwszą, i na koniec też bylismy wyzej :D
                                    gdybyśmy w sobot mieli pełny, ten rezerwowy Spartański skłąd to i Bedlno byśmy
                                    pojechali, no ale cóż :D
                                    • edmurphy Re: sport 05.02.06, 23:29
                                      Lavi, to Ty wpuściłeś tą najważniejszą bramkę?!!!!!!! Niech Cię tylko dopadnę
                                      to Ci lanie spuszczę...:-)
                                      A tak powazniej, nie wiem czy zauważyłeś, ale tylko my fascynujemy się na tym
                                      forum halówką. Inni spędzili dzień przed telewizorkiem chyba. Oj, nieładnie
                                      forumowicze. Tyle gadania, że w Żychlinie nic się nie dzieje, a jak sie dzieje
                                      to siedzicie w domu.A pokibicować chłopakom to co? A imprezka niezła była.
                                      • lavidacantare Re: sport 06.02.06, 10:58
                                        Tak ja hehe, ja w niedziele żadnej bramki nie wpuściłęm, tylko w sobote tak a
                                        propos. ;) A jeśli chodzi o to która bramka byłą najważniejsza to myśle że ta
                                        którą sami sobie srzelili zarządzajacy klubem, oni sie najlepiej na wszystkim
                                        znają i wykąbinowali.
                                        • edmurphy Re: sport 07.02.06, 00:17
                                          Wygrało Bedlno ? :-)))
                                          No gratuluję :-)
                                          Wy byliście w finale czy dopiero miejsce trzecie?
                                          • lavidacantare Re: sport 07.02.06, 00:20
                                            Hmmm organizacja turnieju też byłą kiepska raczej. I nie było tak jak pisalem o
                                            finale i w ogole. Bylo 5 drużyn i gralo się każdy z każdym. Nie było wiec
                                            żadnego finału. A ja zajałem 2 miejsce ze swoją drużyna :) Cieszę sie
                                            umiarkowanie bo w tamtym roku byłem pierwszy :D
                                            • acid33 Re: sport 07.02.06, 15:38
                                              a jak sędziowie? Kto dmuchał w gwizdek? Łapówki, uczciwość? No jak tam było?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka