edmurphy 29.01.06, 14:34 Zakończyła się żychlińska liga koszykówki. W następny weekend 4 i 5 lutego rusza halówka. Startuje sześć zespołów. Zapewne Ukash poda szczegóły :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dinozaur.57 Re: sport 30.01.06, 19:14 Ciekawy jestem czy ruszy. Podobno hala zamknięta. Odpowiedz Link Zgłoś
ukash1983 Re: sport 30.01.06, 22:57 nie mam dokładnych informacji co do turnieju gdyz nie kontaktowalem sie z organizatorami ale z nie oficjalnych źródeł wiem, że turniej ma trwać 2 lub 3 dni zawodnicy organizują druzyny w odpowiednich grupach wiekowych... cdn :) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: sport 31.01.06, 01:01 Drużyn jest sześć. Mam nadzieje, że turniej się odbędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: sport 31.01.06, 17:05 hej a w tej lidze koszykówki to kto wygrał? może jeszcze jakieś szczegóły? Np. jaki poziom, wyrózniające się drużyny, zawodnicy, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ukash1983 Re: sport 31.01.06, 17:36 Wygrala druzyna Strongmanów (mieszanka ZHL - www.zhl.prv.pl, FAB5-www.fab5.prv.pl i innych) Poziom, hmm... Dwie druzyny wyrozniajace sie, oczywiscie walczace w finale: w/w i NoName. Jednym słowem to już nie to co kiedyś, a grało sie kiedys gralo i to jak! :) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: sport 01.02.06, 01:14 W ogóle kiedyś GRAŁO SIĘ w Żychlinie w kosza. Dziewczyny piszczały, jak raczki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: sport 01.02.06, 17:44 chyba po cichu piszcały, bo nie słyszałem, albo były znacznie młodsze ode mnie i uwagi nie zwracałem. a czemu one piszczały? myszy po sali biegały? a może siku im się chciało? ale dzięki za wieści. a Ty Ukash grałes ciutkę? Z którą z dawnych? Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: sport 02.02.06, 01:16 Piszczały, bo chłopaki takie świetne mecze rozgrywali. I to jakie chłopaki! :-) Ale Ciebie Acid chyba jeszcze w planach wtedy nie było. Może Dinozaurzy naszego forum pamiętają te wspaniałe chwile. Mecze najczęściej rozgrywane były na sali w technikum. Może zagladają na nasze forum jacyś koszykarze lub ich kibice i cokolwiek powspominają? Dinozaurze chodziłeś na te mecze? A może sam grałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ukash1983 Re: sport 02.02.06, 19:25 tak tak pamiętam, ojciec zabierał mnie na mecze do technikum stąd pewnie moje zainteresowanie koszem, zesztą to u nas rodzinne. W lidze wraz z kolegami zadebiutowalismy pod nazwą "Fighters" zajeliśmy wtedy 4 miejsce na 8 drużyn przegrywając po drodze do finału z Nauczycielami tylko osmioma punktami :D a później grało się już w "Garbatych Aniołkach" Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacantare Re: sport 02.02.06, 21:20 Jeśli chodzi o turniej piłki halowej to zaczyna sie w sobotę o 10. Jest 6 druzyn, po 3 w dwóch grupach. W niedziele finały. Zapraszam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: sport 03.02.06, 08:13 edmurphy i ukash - dzięki za wyjaśnienia:) A o koszu to pogadamy kiedyś przy piwku, może coś się poduczymy jeden od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: sport 04.02.06, 00:24 O której finał w niedzielę? Bo w sobotę chyba "nie wyrobię". Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacantare Re: sport 04.02.06, 01:23 nie wiem jeszcze szczerze mówiąc, mam nadzieje że w nim wystąpie tak apropos finału. Jutro Ci napisze jak bede wiedział ;) pozdrawiam Nocnego Marka :D Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: sport 04.02.06, 14:55 Dzięki Lavidacantare :-) I jak dziś halówka? Niestety nie byłem. Wybieram się jutro, tylko na którą? Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacantare Re: sport 04.02.06, 15:16 Jutro też o 10 się zaczyna. A dzisiaj troche sie pogmatwało, bo jedna druzyna nie przyjechałą i zostało 5 to zrobili każdy z każdym, przyjdziesz jutro zobaczysz, zapraszam. Strzele jakaś brameczke dla wszystkich forumowiczów :P Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: sport 05.02.06, 15:24 Lavidacantare strzeliłeś brameczkę? Ale dostaliśmy i tak w d... Wygrał GKS jedną bramką w ostatnich minutach meczu. Przez to każdy z każdym tak się powyprawiało. No ale gratulacje należą sie zwycięzcom. Gratulujemy GKS-owi. Szkoda tylko, że w bedlnowskim GKLS-ie gra tak mało chłopaków z gminy Bedlno. Taki bardziej międzynarodowy skład mają. Ale mecz finałowy podniósł adrenalinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacantare Re: sport 05.02.06, 19:47 strzeliłem choć wykazałem się jako bramkarz który wpuścił najmniej bramek :D (a był to mój bramkarski debiut). Ale jestem usatysfakcjonowany bo jako Sparta 2 (czyli niby Ci gorsi) pokonalismy tą pierwszą, i na koniec też bylismy wyzej :D gdybyśmy w sobot mieli pełny, ten rezerwowy Spartański skłąd to i Bedlno byśmy pojechali, no ale cóż :D Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: sport 05.02.06, 23:29 Lavi, to Ty wpuściłeś tą najważniejszą bramkę?!!!!!!! Niech Cię tylko dopadnę to Ci lanie spuszczę...:-) A tak powazniej, nie wiem czy zauważyłeś, ale tylko my fascynujemy się na tym forum halówką. Inni spędzili dzień przed telewizorkiem chyba. Oj, nieładnie forumowicze. Tyle gadania, że w Żychlinie nic się nie dzieje, a jak sie dzieje to siedzicie w domu.A pokibicować chłopakom to co? A imprezka niezła była. Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacantare Re: sport 06.02.06, 10:58 Tak ja hehe, ja w niedziele żadnej bramki nie wpuściłęm, tylko w sobote tak a propos. ;) A jeśli chodzi o to która bramka byłą najważniejsza to myśle że ta którą sami sobie srzelili zarządzajacy klubem, oni sie najlepiej na wszystkim znają i wykąbinowali. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: sport 07.02.06, 00:17 Wygrało Bedlno ? :-))) No gratuluję :-) Wy byliście w finale czy dopiero miejsce trzecie? Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacantare Re: sport 07.02.06, 00:20 Hmmm organizacja turnieju też byłą kiepska raczej. I nie było tak jak pisalem o finale i w ogole. Bylo 5 drużyn i gralo się każdy z każdym. Nie było wiec żadnego finału. A ja zajałem 2 miejsce ze swoją drużyna :) Cieszę sie umiarkowanie bo w tamtym roku byłem pierwszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: sport 07.02.06, 15:38 a jak sędziowie? Kto dmuchał w gwizdek? Łapówki, uczciwość? No jak tam było? Odpowiedz Link Zgłoś