Gość: Albert IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 11:14 Natomiast jest u Was osoba na check-inie, która wyróżnia się bardzo pozytywnie. Nie chcę tej osobie zaszkodzić, dlatego nie powiem kto to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FROST Re: Check -in IP: 157.25.164.* 11.11.02, 11:28 Gość portalu: Albert napisał(a): > Natomiast jest u Was osoba na check-inie, która wyróżnia się bardzo > pozytywnie. Nie chcę tej osobie zaszkodzić, dlatego nie powiem kto to. Może skonsultujemy to na priv. a.frost@interia.pl. Jest w mojej drużynie jeden asior ale rzadko siedzi w checkinie bo się tam marnuje. Dlaczego miałbys zaszkodzić tej osobie? Jak mówię jak jest dobra to w żadnym wypadku jej nie dam do odprawy bo są czynności wymagające większej bysrości umysłu i inteligencji niż odprawa. Także dawaj adresy kontakty na priv a z pewnością to docenię w pozytywny sposób bo brakuje takich ludzi u nas. ADAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Check -in IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 11:30 On rzeczywiście jest rzadko i nie wyróznia sie np. wzrostem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FROST Re: Check -in IP: 157.25.164.* 11.11.02, 11:37 Gość portalu: Albert napisał(a): > On rzeczywiście jest rzadko i nie wyróznia sie np. wzrostem. Tak też myślałem , ameryki nie odkryłeś Albert. Powiem Ci tylko że wspaniale się z nim pracuje (chłopak czyta w myślach nie ma potrzeby wydawania jakichkolwiek poleceń wszytskim życzę takich współpracowników), ksywa Bebiko lub "ładny młody chłopiec". Rozumiem że to jest Twój typ na nalepszego pracownika Aerodromu. ADAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Check -in IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 11:43 Jeżeli mają to być wybory pod względem kompetencji - to jak najbardziej, a jak wybory Mistera Lublinek 2002, to trudno mi się wypowiedzieć. Na wybory Miss kandydatkę mam od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Check -in IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 11:38 No i oczywiście jestem fanem blondyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FROST Re: Check -in IP: 157.25.164.* 11.11.02, 11:46 Gość portalu: aLBERT napisał(a): > No i oczywiście jestem fanem blondyny! To może załatwisz jej inną pracę, byłbym bardzo zobowiązany. ADAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Check -in IP: *.toya.net.pl 11.11.02, 11:52 Czy Ty nie masz dzisiaj za dobrego humoru? Odpowiedz Link Zgłoś