pijaw 11.11.02, 23:48 Sorki za wyzwiska, zapraszam na WSa, gdzie znajdziesz wyjaśnienia :) Pozdrawiam, Pijaw_skruszony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
med_max Re: przepraszam UPKU, poniosło mnie :( 12.11.02, 18:46 Niesamowite, ktoś potrafi dostrzec swoje własne błędy.I przeprosić! Brawo! Dobrze byłoby, gdyby ten wątek stał się wątkiem skruszonych, bo po wczorajszym /wybory/ jest za co przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: przepraszam UPKU, poniosło mnie :( 12.11.02, 18:54 1) do upka: dla mnie luz, że tak się stało, nie ten okragły post, to następny:) 2) pijawka poniosło, ale nie w interesie własnym,a czyimś , więc tym bardziej uważam, że usprawiedliwiony, a tymi przeprosinami klasę pokazał 3)med_maxiu: oj, racja racja... przy polityce najgorsze instynkta wyłażą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upek Re: przepraszam UPKU, poniosło mnie :( IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.11.02, 23:26 pijaw napisał: > Sorki za wyzwiska, zapraszam na WSa, gdzie znajdziesz wyjaśnienia :) > > Pozdrawiam, > > Pijaw_skruszony Byłem, przeczytałem i wcale się nie pogniewałem a wszelkie przekleństwa są jakby z oddaleńska Przejrzałem ,pojąłem ale się nie przejąłem. Cieszę się z wami surrealistami i obiecuje nie pchać się więcej ze swymi butami. upek Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: przepraszam UPKU, poniosło mnie :( 12.11.02, 23:32 Ależ, upku, pchaj się na surreal ile wlezie, byle surrealnie. Zapraszamy, przepraszamy i bynajmniej nie wypraszamy. Jeśli sie spodobało, zaglądaj jak najczęściej, a aardy, arici, yavoriusy,eyemakki, DosMollendosy, Cruache, Szproty i Pijawy konente twemu towarzystwu będą. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Howgh! 13.11.02, 09:28 szprota1 napisała: Jeśli sie spodobało, zaglądaj jak najczęśc > iej, a aardy, arici, yavoriusy,eyemakki, DosMollendosy, Cruache, Szproty i Pija > wy konente twemu towarzystwu będą. Rzekłaś Szproto, a ja się podpiduję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upek Re: Howgh! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.11.02, 23:09 Spodobało się . Będę zaglądał na WS kiedy tylko będę mógł. upek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: przepraszam UPKU, poniosło mnie :( IP: 212.191.74.* 15.11.02, 18:44 Za siebie i Innych Dos Mollendosów: Przybywaj!:-) Odpowiedz Link Zgłoś