Gość: H IP: *.toya.net.pl 09.02.06, 10:25 Tak mówił Pęczak.Też bidulka niewinny.Ciekawe czy wygodnie byłoby im w jednej celi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nomad Re: Matusewicz: nie popełniłem przestępstwa IP: *.propl.com / *.propl.com 09.02.06, 12:07 Trza bylo widzeć jak Niewiniątko jak Topcony wywoził z Geodezji Piotrkowskiej w czasie likwidacji województwa:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Do Nomada 11.02.06, 10:03 Gość portalu: Nomad napisał(a): > Trza bylo widzeć jak Niewiniątko jak Topcony wywoził z Geodezji Piotrkowskiej w czasie likwidacji województwa:))))))))))))))) Wytłumacz, bo nie wiem, co to jest Topcony i co on wywoził? A niewiele mnie zdziwi , jesli idzie o Matusewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Matusewicz: nie popełniłem przestępstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:06 może go zatrudnią w jakimś teatrze?, gracz doskonały Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx to dobry chłopak był i mało pił !! 09.02.06, 22:51 wysoki sądzie, ja z narkotykami miałem tyle wspólnego co z mercedesami - czyli nic.... Odpowiedz Link Zgłoś