saperka 18.11.02, 18:46 Zamilknę na forum na jakiś czas, bo mój stan zdrowia nie za bardzo pozwala na przesiadywanie przed kompem. Pozdrawiam i życzę owocnego pisania:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Ślachetne zdrowie... 18.11.02, 19:17 nikt się nie dowie jakiem smakujesz aż się zapsujesz?? (czy jakoś tak;-) :-) pozdrawiam i zdrowiem czem prędzej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: [prv] ech zdrowie.. 18.11.02, 19:20 No to nie pozostaje nic innego jak życzenie Ci zdrowia, i życzenia... Choruj zdrowo i wraca do nas Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: [prv] ech zdrowie.. 18.11.02, 22:06 Mam nadzieję, ze to nic poważnego? Trzymaj się cieplutko, zdrowiej, nabieraj sił i wracaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: [prv] ech zdrowie.. 18.11.02, 22:38 Nie jem śniadania bo siedzę przy kompie, nie jem obiadu bo siedzę przy kompie, nie jem kolacji bo siedze w CDM... i takie są skutki :)P A poważne: szybciutko wracaj do pełni sił!! Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: [prv] ech zdrowie.. 18.11.02, 23:19 Dziękujemy za ciepłe słowa. Przekażę jutro osobiście :) A sprawa niestety dosyć poważna - tydzień zwolnienia :( Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: [prv] ech zdrowie.. 18.11.02, 23:20 Biedna Saperka... Zdrówka życzę!!! To Wam jeszcze powiem, że Saida też pozdrawia Was z głębokości pierzyny. Dziecko mi się zaprawiło i będzie leżeć w betach do końca tygodnia, biedulka :( Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: [prv] ech zdrowie.. 18.11.02, 23:23 To nam się szpital na forum robi... uściski i dużo zdrowia dla Saidy od nas obojga. Odpowiedz Link Zgłoś