bubasio 30.03.06, 20:06 Zaraz pierwszy odcinek na polsacie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 20:40 o dżisas co oni jej robią???? okropne to Odpowiedz Link
vandikia Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 20:42 a ta blondyna to ladna jest, po co jej to? w hamerykańskiej wersji byly naprawde brzydkie kobiety, a tu phi. ladne są a chca sie zmieniac. Odpowiedz Link
veeto1 Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 20:47 Znasz takie powiedzenie stare "daj kurze grzęde" itd. ? Widać mało im tego co mają. Puste baby. Odpowiedz Link
bubasio Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 20:50 Właśnie też się zastanawiam dla kogo ten program.W amerykańskich np "metamorfozach"to są kobietki i faceci ,którym faktycznie potrzebne są operacje.Jak zwykle posatowska kicha Odpowiedz Link
veeto1 Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 20:51 No i blondi wcale nie ma teraz ładniejszego nosa. Odpowiedz Link
bubasio Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 20:56 No a ta druga została wybrana chyba tylko dlatego,że jest byłą mistrzynią Europy w czymś tam Odpowiedz Link
veeto1 Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 20:58 Tak podejrzewam, że nikt "obcy" nie dostał się do tego programu. Jeny, nie dałabym sobie wyrwać 5 zębów na raz, albo własnych zamienić na porcelanowe. Brrrrrr Odpowiedz Link
bubasio Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 21:03 i jeszcze zero cenzuryo tej porze,nie pokazałabym swojego biustu -klasą nie dorównują wersji hamerykańskiej Odpowiedz Link
bubasio Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 21:10 no ta druga im wyszła,chociaz wydaje mi się,że przesadzili z biustem Odpowiedz Link
vandikia Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 21:16 umalowac ladnie i uczesac to mozna i bez tego calego zamieszania ))) Odpowiedz Link
veeto1 Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 21:19 Zebyś wiedziała. Jakiś czas temu musiałam założyć na nos okulary i w tym samym dniu diametralnie zmieniłam fryzurę, łącznie z kolorem. Iny kolor włosó oraz wyraziste oprawki spowodowały, że musiałam zmienić nieco makijaż. W pracy mnie w pierwszej chwili nie poznali. I obeszło się bez dentysty i chirurga. Odpowiedz Link
bubasio Re: "Chcę być piękna" 30.03.06, 21:13 a teraz oglądnę metamorfozy na clubie-tam to z pasztetów robią gwiazdy Odpowiedz Link
vandikia eeeee lipa 30.03.06, 21:11 tyle, ze cyce mają wieksze...po zmyciu make upu beda takie jak byly. blondi mogla miec ten nos co miala. zrobili zdjecia w niekorzystnych ujeciach przed i tyle. poza tym ten caly final...nie umywa sie nawet do wersji zagr. aaa i najlepsze bo polskie u nas decydują widzowie poprzez smsy aaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
vandikia Re: eeeee lipa 30.03.06, 21:21 no jak po co...wybieraja z kazdego programu jedną i potem jest final i jeszcze raz wybieraja tą naj naj... a czemu smsy, a nie jak zagranica specjalisci??? zeby kase nabic,proste Odpowiedz Link
bubasio Re: eeeee lipa 30.03.06, 21:28 eeee a gdzie nagroda za wysłane smsy??jak np w idolu??chyba,że nagrodą będzie operacja plastyczna Odpowiedz Link