zasina 13.02.06, 20:55 "Prezydent weźmie w niej udział za własne pieniądze podczas urlopu wypoczynkowego. Jeśli urzędnicy czy radni będą chcieli wziąć w niej udział, także muszą zapłacić za wyjazd ok. 5,6 tys. zł." - to rozumiem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech wyjedzie... Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.retsat1.com.pl 13.02.06, 21:30 Niech wyjezdzie z Łodzi , mamy już go dość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. A co z panią wojewodą? IP: 217.76.116.* 13.02.06, 22:05 A nową pania wojewodę i jej figurkę dzieciątka zabierze ze sobą do ziemi świętej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbarat Re: A co z panią wojewodą? IP: *.toya.net.pl 13.02.06, 23:19 I jeszcze tego jak mu tam ... od MPK ... Wąsowicz, Wąsowski (nie wiem dlaczego piszę jego nazwisko z dużej litery... nie zasługuje !!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: A co z panią wojewodą? 14.02.06, 17:16 Gość portalu: rozbarat napisał(a): > I jeszcze tego jak mu tam ... od MPK ... Wąsowicz, Wąsowski (nie wiem dlaczego > piszę jego nazwisko z dużej litery... nie zasługuje !!!!!!!) To na to, żeby czyjeś nazwisko pisać _wielką literą_ (a nie z dużej) trzeba zasłużyć? A nie dlatego, że takie są zasady pisania po polsku oraz dlatego, żeś nie cham i nie równasz w dół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .ordynat uchleja Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.lublin.mm.pl 14.02.06, 00:57 Kto będzie tym razem wydawcą kolejnego dzieła relacjonującego wspinaczkę na górę Synaj ? Czekam z niecierpliwością ......... na to,aby w UMŁ zaczęto czytywać coś innego, niż tylko Dzieje Ordynata i inne dzieła Mniszek Heleny oraz jej łódzkich kontynuatorów. Ja rozumiem, że to literatura niezbędna dla budowniczych kapitalizmu/socjalizmu (niepotrzebne skreślić) w ich pracy, ale niechaj im Autor nie skąpi podróżniczych impresji w chwilach wytchnienia, pardon , lanczu. Nieruchomości w Łodzi mieście się nie zawalą, ani też ustrój, jaki by on nie był. Kropiwnicki zresztą już trenuje przed tym wyjazdem dyscyplinę prorokowania, bo jak można było niedawno przeczytać w waszej łódzkiej Gie-Wu,wieszczy polityczne zdarzenia w oparciu o uświęconą "zasadę wahadła". Nic z tego ! Koniec wahadełka ,na którym tak miło i pożytecznie było się huśtać wszelkiej agenturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 01:15 "Zgodnie z przepisami ukraińskimi Kijów może mieć połączenia tylko z dwoma miastami w Polsce..." wie ktoś dlaczego to... a tak apropo - mam pewne wrażenie że GW robi od pewnego czasu reklame kropie... tylko dlaczemu??! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.wa.bigpond.net.au 14.02.06, 05:57 Czy pap Perezydent pielgrzymuje na koszt wlasny, czy podatnikow? Bo jesli to ostatnie, to gratuluje Lodzi prezydenta. Wypielgrzymuje sobie zbawienie za pieniadze swoich obywateli!! Jestem pewna, ze Pan Bog sie nie da nabrac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 14.02.06, 06:33 Już po chorobie!!Trzeba troszkę poskakać za nasze pieniądze?Panie Kropiwnicki w Łodzi są dziury na jezdniach,może ta ogromna kasa poszła by na to,jak pan dzieciom,starca i ludziom chorym żałuje?Jest w Łodzi ,za pana prezydentury gorzej o wiele!Wiem jedno ,że Łódź ma pan w głębokim poważaniu czyli tam gdzie kura jaja nosi-delikatnie mówiąc.............panie Kropiwnicki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wyjazdy prezydenta IP: 213.25.90.* 14.02.06, 07:52 kobra nie jesteś Łodzią więc głupot nie gadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC ŁODZI Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:28 A CO MNIE TO OBCHODZI, ŻE KOGOŚ NIE MA W ROBOCIE - CZY PO TO NA NIEGO GŁOSOWAŁEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec łodzi Re: CO MNIE TO OBCHODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:34 gdzie kto sobie jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
mcguirre Po co Egipt 14.02.06, 12:26 Bruksela, Odessa to jeszcze rozumiem ale Ziemia Święta i Egipt. Czy Łódź jest jakoś gospodarczo z nimi związana a może znów nasi rajcy wybierają się na kurs odsalania wody morskiej za naszą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: Co się dzieje z Prezydentem? 14.02.06, 23:47 W krótkiej wypowiedzi dla ŁWD polemicznie zapłonął. Przeciwnik może i żaden, ale na miłość Boską, wszak to kobieta, na dodatek Pani Poseł. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszygene Re: Co się dzieje z Prezydentem? IP: *.lublin.mm.pl 15.02.06, 01:25 Pewnie ma reisefiber )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Lodz = normalnosc IP: *.uni.lodz.pl 15.02.06, 13:25 To bardzo dobrze, ze prezydent "pielgrzymuje" do Izraela za wlasne pieniadze. Chcialbym, zeby dziennikarze tego przypilnowali. Byloby nidopuszczalne, gdyby ktokolwiek uprawial kult religijny za pieniadze podatnikow. Lodz jawi sie w tym wzgledzie jako oaza normalnosci na tle fundamentalistycznych wyglupow nazistow z PiSuaru, ktorzy uprawiaja obrzydliwe panstwo wyznaniowe. Dobrze tez, ze prezydent duzo wyjezdza. Nie widze nic zlego w tym, ze prezydent Kropiwnicki spotyka sie z przedsiebiorcami zainteresowanymi inwestowaniem w Lodzi i regionie lodzkim. Byc moze takze dzieki takim wyjazdom naszego prezydenta Lodz rozwija sie imponujaco. Brawo, Panie Prezydencie! Tylko jedna uwaga - niech Pan sie trzyma z daleka od PiSuaru. Smierdza fundamentalizmem i moczem oszolomstwa w stylu Jana Olszewskiego. Ten smrod bardzo przenika, wiec lepiej trzymac sie od swirow z daleka. Chce na Pana glosowac, ale jesli poprze Pana Pisuar, zaglosuje przeciwko Panu. I wielu ludzi zrobi tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: Niech Pan wraca, Prezydencie! 17.02.06, 23:45 Swąd i dekompozycja w Pańskim obozie władzy! Odpowiedz Link Zgłoś