Dodaj do ulubionych

Wyjazdy prezydenta

13.02.06, 20:55
"Prezydent weźmie w niej udział za własne pieniądze podczas urlopu wypoczynkowego. Jeśli urzędnicy czy radni będą chcieli wziąć w niej udział, także muszą zapłacić za wyjazd ok. 5,6 tys. zł." - to rozumiem! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech wyjedzie... Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.retsat1.com.pl 13.02.06, 21:30
      Niech wyjezdzie z Łodzi , mamy już go dość!!!
    • Gość: k. A co z panią wojewodą? IP: 217.76.116.* 13.02.06, 22:05
      A nową pania wojewodę i jej figurkę dzieciątka zabierze ze sobą do ziemi
      świętej?
      • Gość: rozbarat Re: A co z panią wojewodą? IP: *.toya.net.pl 13.02.06, 23:19
        I jeszcze tego jak mu tam ... od MPK ... Wąsowicz, Wąsowski (nie wiem dlaczego
        piszę jego nazwisko z dużej litery... nie zasługuje !!!!!!!)
        • michael00 Re: A co z panią wojewodą? 14.02.06, 17:16
          Gość portalu: rozbarat napisał(a):

> I jeszcze tego jak mu tam ... od MPK ... Wąsowicz, Wąsowski (nie wiem dlaczego
          > piszę jego nazwisko z dużej litery... nie zasługuje !!!!!!!)

To na to, żeby czyjeś nazwisko pisać _wielką literą_ (a nie z dużej) trzeba
          zasłużyć? A nie dlatego, że takie są zasady pisania po polsku oraz dlatego, żeś
          nie cham i nie równasz w dół?
    • Gość: .ordynat uchleja Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.lublin.mm.pl 14.02.06, 00:57
      Kto będzie tym razem wydawcą kolejnego dzieła relacjonującego wspinaczkę na
      górę Synaj ? Czekam z niecierpliwością ......... na to,aby w UMŁ zaczęto
      czytywać coś innego, niż tylko Dzieje Ordynata i inne dzieła Mniszek Heleny
      oraz jej łódzkich kontynuatorów. Ja rozumiem, że to literatura niezbędna dla
      budowniczych kapitalizmu/socjalizmu (niepotrzebne skreślić) w ich pracy, ale
      niechaj im Autor nie skąpi podróżniczych impresji w chwilach wytchnienia,
      pardon , lanczu.
      Nieruchomości w Łodzi mieście się nie zawalą, ani też ustrój, jaki by on nie
      był.
      Kropiwnicki zresztą już trenuje przed tym wyjazdem dyscyplinę prorokowania, bo
      jak można było niedawno przeczytać w waszej łódzkiej Gie-Wu,wieszczy polityczne
      zdarzenia w oparciu o uświęconą "zasadę wahadła".
      Nic z tego ! Koniec wahadełka ,na którym tak miło i pożytecznie było się huśtać
      wszelkiej agenturze.
      • Gość: jan Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 01:15
        "Zgodnie z przepisami ukraińskimi Kijów może mieć połączenia tylko z dwoma
        miastami w Polsce..."

wie ktoś dlaczego to...

a tak apropo - mam pewne wrażenie że GW robi od pewnego czasu reklame kropie...
        tylko dlaczemu??! :/
    • Gość: buba Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.wa.bigpond.net.au 14.02.06, 05:57
      Czy pap Perezydent pielgrzymuje na koszt wlasny, czy podatnikow? Bo jesli to
      ostatnie, to gratuluje Lodzi prezydenta. Wypielgrzymuje sobie zbawienie za
      pieniadze swoich obywateli!!
      Jestem pewna, ze Pan Bog sie nie da nabrac!!!
    • Gość: kobra Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 14.02.06, 06:33
      Już po chorobie!!Trzeba troszkę poskakać za nasze pieniądze?Panie Kropiwnicki w
      Łodzi są dziury na jezdniach,może ta ogromna kasa poszła by na to,jak pan
      dzieciom,starca i ludziom chorym żałuje?Jest w Łodzi ,za pana prezydentury
      gorzej o wiele!Wiem jedno ,że Łódź ma pan w głębokim poważaniu czyli tam gdzie
      kura jaja nosi-delikatnie mówiąc.............panie Kropiwnicki....
      • Gość: xxx Re: Wyjazdy prezydenta IP: 213.25.90.* 14.02.06, 07:52
        kobra nie jesteś Łodzią więc głupot nie gadaj
    • Gość: MIESZKANIEC ŁODZI Re: Wyjazdy prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:28
      A CO MNIE TO OBCHODZI, ŻE KOGOŚ NIE MA W ROBOCIE - CZY PO TO NA NIEGO
      GŁOSOWAŁEM...
    • Gość: Mieszkaniec łodzi Re: CO MNIE TO OBCHODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:34
      gdzie kto sobie jeździ
    • mcguirre Po co Egipt 14.02.06, 12:26
      Bruksela, Odessa to jeszcze rozumiem ale Ziemia Święta i Egipt. Czy Łódź jest
      jakoś gospodarczo z nimi związana a może znów nasi rajcy wybierają się na kurs
      odsalania wody morskiej za naszą kasę.
      • citoyen Re: Co się dzieje z Prezydentem? 14.02.06, 23:47
        W krótkiej wypowiedzi dla ŁWD polemicznie zapłonął. Przeciwnik może i żaden, ale
        na miłość Boską, wszak to kobieta, na dodatek Pani Poseł.
        Pozdr.
        • Gość: Myszygene Re: Co się dzieje z Prezydentem? IP: *.lublin.mm.pl 15.02.06, 01:25
          Pewnie ma reisefiber ))))
    • Gość: łodzianin Lodz = normalnosc IP: *.uni.lodz.pl 15.02.06, 13:25
      To bardzo dobrze, ze prezydent "pielgrzymuje" do Izraela za wlasne pieniadze.
      Chcialbym, zeby dziennikarze tego przypilnowali. Byloby nidopuszczalne, gdyby
      ktokolwiek uprawial kult religijny za pieniadze podatnikow. Lodz jawi sie w tym
      wzgledzie jako oaza normalnosci na tle fundamentalistycznych wyglupow nazistow z
      PiSuaru, ktorzy uprawiaja obrzydliwe panstwo wyznaniowe.
      Dobrze tez, ze prezydent duzo wyjezdza. Nie widze nic zlego w tym, ze prezydent
      Kropiwnicki spotyka sie z przedsiebiorcami zainteresowanymi inwestowaniem w
      Lodzi i regionie lodzkim. Byc moze takze dzieki takim wyjazdom naszego
      prezydenta Lodz rozwija sie imponujaco. Brawo, Panie Prezydencie!
      Tylko jedna uwaga - niech Pan sie trzyma z daleka od PiSuaru. Smierdza
      fundamentalizmem i moczem oszolomstwa w stylu Jana Olszewskiego. Ten smrod
      bardzo przenika, wiec lepiej trzymac sie od swirow z daleka. Chce na Pana
      glosowac, ale jesli poprze Pana Pisuar, zaglosuje przeciwko Panu. I wielu ludzi
      zrobi tak samo...
      • citoyen Re: Niech Pan wraca, Prezydencie! 17.02.06, 23:45
        Swąd i dekompozycja w Pańskim obozie władzy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka