bartuch 20.11.02, 18:01 No właśnie. Ja stanowczo zbyt często... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanya Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 18:09 No właśnie. Ja stanowczo za rzadko ;-) Ale chyba się z tego cieszę, mimo wszystko. pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 18:15 Przeklinac - przeklinam ale zwykle po cichu pod nosem tak zeby inni nie uslyszeli - ale czaes cos mi sie wymsknie (niestety zwykle w bardzo nieodpowiednich momentach) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 18:20 Najgorszy jest Geo. Ten to rzuca mięsem, az uszy puchną.... PS. Ale poza tym jest OK. Pozdrawiam, Geo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 18:22 To zależy od humoru (tego złego) i sytuacji. Zdarzają się momenty, w których zdecydowanie nadużywam pewnych słów. Myślę, że generalnie jest jednak w sam raz :))) PS. Nie było kiedyś takiego wątku?? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 18:26 Byc może był, ale nie pamietam. PS. McLorcan, nie wybaczę Ci tej ,,setki" w meczu z Redakcją:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 18:30 bartuch napisał: > PS. McLorcan, nie wybaczę Ci tej ,,setki" w meczu z Redakcją:-)))) Heh! Sam jej sobie nie mogę wybaczyć. A to był właśnie jeden z takich momentów kiedy puściłem sobie "wiązankę" :)) Ale obiecuję poprawić się na rewanżu (w strzelaniu bramek, nie w "wiązankach"). Dajcie mi tylko sznasę Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 18:31 Mogłes walić po długim, mogłeś lobem nad bramkarzem...Ach Ty:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 18:37 W założeniu to miał być lob, ale uderzyłem za bardzo "w środek" piłki. Poza tym bramkarz był już dość blisko. Ale to dyskusja na inne (pod)Forum, bo zbaczamy z tematu wątku :)) PS. Co tak Ci się przypomniało po 2 miesiącach?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Jak często przeklinacie??? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 18:37 Nietsety jak na kobietę zbyt czesto. Ale sie ograniczam, po za tym to zalezy jest okres ze w ogole, a czasem, uuulala. Ale nie lubie tego. pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Jak często przeklinacie??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 19:02 Często, nieczęsto. Przecież i tak tylko dwie rzeczy są towarzysko okropne - wymiotowanie i leżenie w trumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Jak często przeklinacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 21:48 Czesto. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 22:44 Na forum- nigdy, w realu- mniej więcej trzy razy na godzinę, głownie ze względu na komputer;). Ale rozmaicie i barwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jak często przeklinacie??? 20.11.02, 23:56 Ja? Ja z reguły przeklinam. Zwłaszcza Gogusia Adamczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jak często przeklinacie??? 21.11.02, 10:31 ja przeklinam często, bo lubię, to takie ładne słowa, cholera jestem nie wychowany. Ogladaliście Dzień Świra? Dżizys, kurwa, ja pierdolę.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jak często przeklinacie??? 21.11.02, 10:58 Dziś? Od 7.10 ciurkiem bez przerwy. Zacytować? (może nie, bo forum się zawiesi na dłuuuuuugo) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Jak często przeklinacie???Do KROPKI 21.11.02, 16:13 kropka. napisała: > Dziś? Od 7.10 ciurkiem bez przerwy. Zacytować? > (może nie, bo forum się zawiesi na dłuuuuuugo) Zacytuj, proszę!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jak często przeklinacie???Do BARTUCHA 21.11.02, 18:20 Niedoczekanie Twoje :))) Zresztą, juz mi przeszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Jak często przeklinacie??? 21.11.02, 17:51 Raczej rzadko. Ale zdarza się. W przypadku skrajnego rozdrażnienia :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi ejt Re: Jak często przeklinacie??? IP: *.pai.net.pl 21.11.02, 19:02 To tylko słowa przyjacielu:) Dziwnym trafem uznane za nieładne. Czemu np. kurwa jest źle, a prostytutka dobrze??? Pozatym, gdybyśmy zlikwidowali słowo kurwa - 3/4 narodu zamilkłoby na wieki... A wogóle to o co do kurwy nędzy chodzi:):):):):) --- Nie pij do lustra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak często przeklinacie??? 24.11.02, 22:35 Im mniej tym lepiej. Nie potrzebuję wzmacniać moich wypowiedzi. Jak jestem wkurzna to to widać z daleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Jak często przeklinacie??? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 22:54 Ogólnie niezbyt często, z wyjątkiem niektórych sytuacji, np. kiedy prowadzę samochód albo między godziną 6.30 a 7.00- wtedy zazwyczaj szykuję się do pracy i jakos nigdy nie mogę zdążyć. pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś