magiczna.gwiazda 19.02.06, 12:07 Wiosna nadchodzi do Łodzi. Co Wy na to? Dzielni Forumowicze, czy was to obchodzi, że wiosna nadchodzi do Łodzi? Napiszcie coś na ten temat, jeśli macie coś do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czciciel_cebuli Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 19.02.06, 12:08 Ja mam coś do napisania, ale to sie chyba nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 19.02.06, 12:12 no, na cebulę to jednak jeszcze trochę za wcześnie... Odpowiedz Link Zgłoś
czciciel_cebuli Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 19.02.06, 12:13 Ale ty chyba nic miales nie mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzucacz petów Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:05 Gdy śnieg stopnieje, wyjdą wszystkie brudy. Pety też. Odpowiedz Link Zgłoś
brite już wychodzą 24.02.06, 23:09 przedwczoraj na jednym z przystanków: tiny.pl/mfkh Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 10.03.06, 19:15 I znowu zbliżamy się do tematu naszych kochanych Dróg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Uwierzę jak zobaczę skowronki na niebie... 19.02.06, 12:27 ...podobno mają zwyczaj przylatywać na Macieja. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Uwierzę jak zobaczę skowronki na niebie... 19.02.06, 17:43 lew_konia napisała: > ...podobno mają zwyczaj przylatywać na Macieja. i robić na drut. ach. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna.gwiazda Co przynosi nam tegoroczna wiosna? 19.02.06, 13:39 Co przyniesie tegoroczna wiosna do Łodzi? Co wiosna przynosi nowego, miłego, pozytywnego? No, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Co przynosi nam tegoroczna wiosna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:44 dziewczyny w mini:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Co przynosi nam tegoroczna wiosna? IP: *.retsat1.com.pl 19.02.06, 18:10 Wiosna - d..y nisko latają. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 19.02.06, 18:35 TAK TAK TAK! WRESZCIE! prawie wiosna już, już tuż tuż yes yes yes Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 19.02.06, 18:40 niech no tylko zakwikną hipopotamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Za miesiąć oficjalna wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:29 Za miesiąc nadjejdzie oficjalna wiosna, ale ja już teraz ją czuię w Łodzi. Wytrzyma ten wątek do dnia oficjalnego nadejścia wiosny? Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Za miesiąć oficjalna wiosna 20.02.06, 11:34 Myślę że da radę. Adminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Dobra wiadomość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:27 Z wiosną zamykają Dekompresję. Nareszcie deko doigrało się, przecież to jest siedlisko hałasu, pijaństwa i chuligaństwa. Będzie tam pierwszy w Łodzi całkowicie bezalkoholowy i bezpapierosowy klub muzyczny. Ten klub ma się nazywać "Wiosna". Naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Multiple (MPD) Re: Dobra wiadomość! IP: 212.191.69.* 20.02.06, 18:04 w koncu jakas trzeźwa inicjatywa Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechoski Zamknąc Dekompresję! 22.02.06, 16:47 Ja też jestem za zamknięciem Dekompresji, siedliska zła, chuligaństwa, pijaństwa i hałasu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: argh 22.02.06, 07:05 A specjaliści mówią, że wiosny w tym roku nie będzie. Więc to jakaś prowokacja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: argh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:11 Szprota nie lubi duszpasterzy. A to pech. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: argh 22.02.06, 20:16 Gość portalu: , napisał(a): > Szprota nie lubi duszpasterzy. A to pech. oraz niezapowiedzianych sióstr wizytek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Dobra wiadomość! 22.02.06, 08:37 z którą wiosną? bo koncerty mają zaplanowane do końca kwietnia... Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Dobra wiadomość! 22.02.06, 10:31 już parę razy słyszałem że zamykają i robia klub disco albo że przenosza to byłej Adrii - plotki wszystko a ten podszywacz juz klkakrotnie pisał w rozncyh wątkach że deko to siedlisko zła i rozpusty. może internet dociągnęli do jakiegoś klasztoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Do bubot Re: Dobra wiadomość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:16 A co masz do klasztorów, bubot. Hę, bubot? Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Do bubot Re: Dobra wiadomość! 24.02.06, 15:33 ludzie często uciekają do klasztorów, bo nie radza sobie ze światem. w klasztorze zamkniętym sa sztywne zasady i wszystko jest proste; nie wzdrygnie toba dreszcz uniesienia i nie dasz sie ponieść nagłemu uczuciu czy coś w tym stylu (oczywiście mówię o typowym klasztorach, a nie pokrzywionych zbiorowiskach ukrytych gejow, którzy uzywaja sobie wykorzystując sój status w społeczności klasztornej). a więc, jesli ktos zyje w takim zamkniętym świecie, to pewnie nie może zrozumieć, jak mozna robic hałasliwe koncerty i pić alkohol (!) lub bić sie pod sceną w rytm muzyki. i to niezrozumienie powodowane zapewne strachem przed nieznanym kieruje umysł na najprostsze rozwiązanie - zlikwidować przyczynę. to tak pokrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeczna Jaskółki ćwierkają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:40 Jaskółki ćwierkają, że z wiosną w Łodzi będzie mniej sikajacych po bramach niegrzecznych dziewczynek i chłopców. Mają postawić kilka fajnych miejskich toalet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszka Re: Wiosna sie czolga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:49 Czołga się, bo należy do czołgistów, he,he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 22.02.06, 10:33 wczoraj była świetna pogoda, DESZCZ! wreszcie nie snieg z deszem albo snieg, ale DESZCZ! to jak przełom marca i kwietnia, no cos pieknego. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 22.02.06, 20:17 i cudowne błoto pomieszane z psiema kupoma! coś wspaniałego! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi IP: *.mnc.pl 22.02.06, 23:50 i tu masz pan cholerną rację! - poczułem się jak w pierwsze dni wiosny. ech, jeszcze z miesiąc, dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 23.02.06, 08:31 Wiosna nadeszła, rzeczywiście- u mnie minus 2*C. A wczoraj widziałam trawniki, bo śnieg stopniał. Ale trawy nie było widać, bo wszędzie były psie kupy. [Na chodnikach też leżą] Czy właściciele psów naprawdę nie mogą po nich sprzątać?! Odpowiedz Link Zgłoś
xs3 Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 22.02.06, 20:20 Ja tylko chcę powiedzieć,że zimno jak cholera i nie widzę tej wiosny nigdzie i nadal śpie w skarpetach.Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna.gwiazda Wiosna 23.02.06, 14:42 Wiosnę już widać, słychać i czuć. Ludzie wrażliwi wiedzą o czym piszę. Ludzie gruboskurni, być może jeszcze nie za bardzo kapują o co biega... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Wiosna 23.02.06, 14:49 Na szczęście dziś trochę przymroziło i pewnych oznak wiosny jeszcze nie czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Wiosna 23.02.06, 14:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=22108616 precz z wiosną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czsiek Do britte Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:55 Lubisz przymrożenie? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Do britte Re: 23.02.06, 16:12 a po to: miastozinnejbeczki.prv.pl/index.php?v=2006-02-04.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Do britte Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:17 Myślisz, że snieg może zakryć gó..a? To tylko iluzja, one zawsze są. Kupa, kupie nie równa, ale każda z gó..a. Każda żywa istota na Ziemi przemienia materię w podobny sposób: je i sra. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Do britte Re: 23.02.06, 16:23 Nie nie, po prostu dzięki zbawiennie konserwującej właściwości mrozu uwięziona moc przetrwa dłużej i wstąpim we właściwą wiosenną aurę z pełnym bukietem smakowo-zapachowym. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Do britte Re: 16.03.06, 18:48 Gość portalu: Czsiek napisał(a): > Lubisz przymrożenie? Po co? Najlepiej po kolana. Powyżej może być ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trubadur Ostatni dzień mroziku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:39 Dzisiaj już jest ostatni dzień mroziku, wiosna już wyciaga ręce w kierunku Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin marzenia ściętej głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:45 pogoda.onet.pl/0,200,miasto.html Odpowiedz Link Zgłoś
huann hyhy :] 24.02.06, 11:18 weather.icm.edu.pl/ jeszcze będą: i śnieg i mróz :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trubadur Re: hyhy :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:22 Chcesz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trubadur Re: hyhy :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:39 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: hyhy :] 24.02.06, 11:40 w początkowej fazie ze względu na ogólny syf na swiecie, w fazie dojrzałej ze względu na kwitnące rośliny wszelakiego sortu i deseni. apsik znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 24.02.06, 15:38 czemu ach czemu ta okrutna złota tortura wyszła dziś i tak pięknie tańczyła po mej twarzy wbijając nóz nadziei prosto w serce? wszystko obórcone w pył za jednym krokiem poza bezpieczne schronienie - niczym wygłodniałe zwierzę opuściłem kryjówke w poszukiwaniu ciepła i słońca i zostałem brutalnie zmiażdzony przez smagający lica wiatr. i gdy tak znikałem w odmętach fortecy płaczu, ledwo podniósłszy się po upadku zawyłem żałośnie za tą złotą tortura, która okazała sie byc zyciodajna. i nagle wszystko znikneło pozostał tylko mrok i ból ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: kurcze, no IP: *.mnc.pl 24.02.06, 17:27 moze załozyc watek pt deliryczne mknienie wiosny w upadłych myślach bubota tylko że ktos by tam musial tez cos popisac, zeby nie było ze sam tonę w depresji i refleksji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Do bubot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:36 Tylko nie myśl o dekompresji, bo dostaniesz depresji, bubot. Hi, hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Do bubot Re: Re: Do bubot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 12:39 Prawda, że mam talent, bubot :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: ku..! 24.02.06, 23:03 Lepiej takich rzeczy na sercu nie trzymać, bo cie, choroba laurowa. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna.gwiazda No i co? 28.02.06, 11:26 No i co? Klawiaturki Wam zamarzły? Przecież wiosna idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mini.maks pozdrawiam tych, którym się przejadło 28.02.06, 18:05 Wiecie, co? Wiosną człowiek budzi się ze snu zimowego. Mózg zaczyna lepiej pracować. Niektórzy nawet budzą się ze swojego długiego, długiego snu. Ten sen zbyt długo trwał, ale nic to, idzie wiosna a wraz z nią szansa na zrozumienie, że mądrze jest na zawsze przejść na dietę wegetariańską :) www.alternatywnezycie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: pozdrawiam tych, którym się przejadło 28.02.06, 18:10 mini.maks napisała: > przejść na dietę wegetariańską :) kurcze, żebyś chociaż do nowalijek jakoś nawiązała... a tak to niestety nie ten wątek:/ chyba, że o goloneczce z musztardą i frytkami wspomnimy dla zachowania równowagi :] Odpowiedz Link Zgłoś
mini.maks Do huan Re: pozdrawiam tych, którym się przejadło 28.02.06, 18:26 Naprawdę, to nie ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: pozdrawiam tych, którym się przejadło 10.03.06, 21:52 mini.maks napisała: > Wiosną człowiek budzi się ze snu zimowego. Mózg zaczyna lepiej pracować. Jako człowiek odżywiający się również mięsem stwierdzam, że nie odczuwam podobnych zaburzeń. Może tylko wegetarianie muszą się budzić (zapewne ze względu na niedostatki produkowanej przez ich organizmy energii) - ja funkjonuję normalnie przez okrągły rok. > Niektórzy nawet budzą się ze swojego długiego, długiego snu. Mhm, zwolennicy PiS. > Ten sen zbyt długo trwał, ale nic to, idzie wiosna a wraz z nią szansa na > zrozumienie, że mądrze jest na zawsze przejść na dietę wegetariańską :) Znowu? Dajcie już spokój zaściankowej Łodzi - piszcie na forum ogólnopolskim, OK? Wiosennie niezmęczonych pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiastunka wiosny 4 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 16:40 To już tylko 4 dni i zakróluje astronomiczna wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiastunka wiosny 3 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:28 To już tylko 3 dni i zakróluje astronomiczna wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteorologicz.zima Re: 3 dni IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 13:29 jak to dobrze, ze tylko astronomiczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiastunka wiosny 2 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:20 To już tylko 3 dni i zakróluje astronomiczna wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan ŁKS krolem jes? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:18 ŁKS królem jes. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: ŁKS krolem jes? 28.02.06, 21:17 Gość portalu: fanfan napisał(a): > ŁKS królem jes. > Co Wy na to? Wiosna, panie sierżancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Widzeww Pany som IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:32 ŁKS zbójem jes, nie królem. Widzew Pany som. Odpowiedz Link Zgłoś
raz.na.milion.lat Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 02.03.06, 18:44 No i co z tą wiosną? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierobert Do Robert U. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:09 A tutaj Robert U. się nie wypowiada? Chyba cos jest nie tak. A może zamarzł. Hej, obudź się, wiosna nadchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Do Robert U. 10.03.06, 21:47 Gość portalu: nierobert napisał(a): > Hej, obudź się, wiosna nadchodzi... No i? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierobert Re: Do Robert U. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:46 A jesteś? No i co urbaniku, chciało by się bzyku, bzyku? Wiosna idzie, koty się marcują, ptaszki gniazdka budują. Tak, tak, zapieckowy roberciku. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe O, poezja 16.03.06, 18:50 iście wiosennie wysublimowana i nad poziomy wznosząca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierobert Do uerbe Re: O, poezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:29 A jak tam na uczelni? Wiosną pachnie, panie uerbe? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Do uerbe Re: O, poezja 17.03.06, 01:05 Gość portalu: nierobert napisał(a): > A jak tam na uczelni? Wiosną pachnie, panie uerbe? A nie wiem, naukę jakiś czas temu zakończyłem... ale jak mi czasu stanie po pracy to zawitać celem sprawdzenia nie omieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierobercik Do uerbe Re: O, poezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:48 A było sie uczyć dalej, pomogło by Ci, uerbe. Odpowiedz Link Zgłoś
wendey Re: Wiosna nadchodzi do Łodzi 03.03.06, 20:39 ja sie nie moge doczekac...nareszcie pojade gdzies na ryby...;) WIOSNAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiosna2006 Już przybyłam do Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:24 Już jestem w Łodzi. Kto mnie pierwszy znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio ja cię nie chcę, lubię zimę, idź precz!!!! IP: *.forweb.pl 07.03.06, 16:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Dupa nie wiosna IP: *.lodz.msk.pl 07.03.06, 19:13 Śnieg będzie leżał przynajmniej do końca marca a pewnie i przez sporą cześć kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna2006 Re: Dupa nie wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:04 Zapewniam, że nie. No chyba, że ktoś bardzo chce, wtedy zostawimy trochę brudnego śniegu. Przecież to wy kreujecie rzeczywistość, mądrale. Odpowiedz Link Zgłoś