Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 31

IP: *.toya.net.pl 23.02.06, 16:03
Obecnie chodze do gim nr.31 i jestem z niego zadowolona. W szkole mamy świetną atmosfere,
fajnych ludzi i wysoki poziom nauczania. Jeśli ktoś jest zainteresowany to 3.III w mojej szkole są
organizowane drzwi otwarte.
Obserwuj wątek
    • izka_16 Re: Gimnazjum nr 31 23.02.06, 16:18
      Chodzę do 31 gim., to już mój ostatni rok, niestety, bo chciałabym zostać tu dłużej. Nauczyciele są bardzo mili i przyjaźni, uczniowie zreszta też. Jeżeli chcecie poznać naszą szkołę bliżej to zapraszamy na drzwi otwarte, które będą
      3III. Zgłaszajcie się do naszego gim bo warto !
      • Gość: Michal Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 02.03.06, 14:07
        Jestem zadowolony z tej szkoły.Wiele sie nauczylem.Mamy bardzo dobrych
        nauczycieli i Dyrektora Szkoły
        • Gość: parsek UWAGA IP: *.162.rev.vline.pl 02.03.06, 21:09
          w 31 gim dają takie specjalne legitymacje na zniżki w pociągach, autobusach,
          tramwajach i na niektóre filmy
          Sprawdźcie! warto!
      • Gość: pawson Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.uni.lodz.pl 03.03.06, 12:59
        Miałem chodzić do Tej Szkoły ale dobrze, że wybrałem Gimnazjum 44
        bo Gimnazjum 31 to WIOCHA, WIOCHA
    • Gość: bartek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:24
      Szkoła marzenie świena atmosfera mili pracowniy nauczyciele wysoki poziom PRZYCHODŻCCIE DO NASZEGO GIMNAZJUM CZEKAMY NA WAS!
      • Gość: uczeń Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.02.06, 16:38
        chodze do 31 gimnazjum i powiem, że jest wporządku, zwłaszcza od kąd zmieniła
        się dyrekcja szkoły. Ludzie są też wporządku, albo może to dlatego, że jestem z
        3 klasy ? :) Do nauczycieli nic nie mam, personel jak to personel ;)
    • Gość: Góral (Michał) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 23.02.06, 17:25
      Szkółka fajna, nie mam nic do niej, polecam wszystkim 6klasistom, naprawde warto
      tutaj chodzic, i jest ok :)
    • Gość: Emiś Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:10
      Ta szkoła jest wspaniała chodze do niej i jestem z tego powodu szczęsliwa.
      Nauczyciele są kompetentni, wykfalifikowani i zawsze słuzą radą. Uczniowie są
      wporzadku i ogólnie cała szkoła jest super.
      • ewateacher Re: Gimnazjum nr 31 23.02.06, 18:21
        Oczywiście, ze nasza szkoła jest wspaniała, jeszcze nie pracowałam w tak miłej
        atmosferze wśród nauczycieli i uczniów, zapraszam również gorąco na drzwi
        otwarte, tego dnia mozna bedzie obejrzec naszych uczniów podczas konceru
        talentów
        • Gość: KreciK Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.os2.kappa.pl 23.02.06, 22:34
          Najlepsza szkoła pod słońcem, wpaniały klimat, wspaniali ludzie :) Naprawde mało
          która szkoła moze sie pochwalic takimi nauczycielami, dyrekcją, uczniami. Jezeli
          ktos nie wierzy prosze sprawdzic :) Mógłbym sie wyrazac o Gim31 w samych
          superlatywach bo nie ma minusów :) Pozdro
        • Gość: Stur Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.02.06, 22:35
          Szkoła jest super.DYrekcja Bardzo mila i uprzejma.Nauczyciele rowniez.Chodze do
          3 klasy i szkole sobie chwale.Szkola bardzo przyjemna....Zapraszamy na dni otwarte
        • Gość: e... Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 23.02.06, 22:51
          Cóż mogę powiedzieć... świetna atmosfera; miła kadra pedagogiczna; uczniowie
          jak uczniowie, nic do nich nie mam :) ; duża ilość konkursów/ uroczystości/
          zabaw; a zarazem kół zainteresowań i lekcji wyrównawczych, co wcale nie
          świadczy o poziomie intelektualnym uczniów - dążymy do osiągnięcia jak
          najlepszych wyników w nauce. Chodząc do klasy 2 mogę przyznać, że ogólnie
          szkoła reprezentuje wysoki poziom. Serdecznie zapraszam ... ;) PeeS. A może
          wypadałoby wspomnieć o forum naszej szkółki ?
    • Gość: BladeKiller Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.02.06, 18:16
      Bardzo fajna szkoła, wokół której krążą różne stworzone historie które jak
      dobrze wiemy nie sprawdzają się:P Chodzę do 3 klasy i szkołe sobie chwale, fajni
      kumple, nauczyciele spoko, wszystko wytłumaczą, a dyrekcja wraz z dyrektorem
      REWELACYJNA. Polecam, nie mówie że jest to najlepsza szkoła ze wszystkich, i że
      nie ma minusów uczęszczania do niej ale trzyma swój poziom.
    • Gość: Justka Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 23.02.06, 18:32
      Ta szkólka jest super!!! Chodze do pierwszej klasy, a już zdążyłam zauważyc,
      ze WSZYSCY NAUCZYCIELE (PAN DYREKTOR, TEŻ) SĄ SUPER!!! Owszem, czasem maja
      swoje "humorki", ale moge się zalożyc, ze w innych gimnazjach tak zajefajnych
      nauczycieli nie spotkacie... Koledzy i kolezanki też są totalnie mili
      (przynajmniej wiekszosc) dla pierszakow. Jednym słowem: nie ma lepszego
      gimnazjum, niz 31!!!
    • Gość: Cemetery Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:03
      W szkole panuje fajna atmosfera,są świetni ludzie,przyjaźni nauczyciele no i oczywiście najwspanialszy na świecie dyrektor:-)
      • Gość: kama www.gim31.go.pl IP: *.162.rev.vline.pl 02.03.06, 21:11
        www.gim31.go.pl
        wejdźcie czytajcie!
    • Gość: ShadoW Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:06
      Nasze Gimnazjum jest super, pracują w nim świetni nauczyciele no i nasz mistrz
      ojciec dyrektor! Szczerze polecam 6-to klasistą!
    • Gość: qwerty Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.02.06, 19:54
      Nasza szkółka jest naprawdę super. Chodze do trzeciej klasy i już teraz wiem,
      że na 100% będę tęsknić za atmosferą panującą w niej i ogółnie za tym miejscem.
      Nauczyciele są naprawdę sympatyczni, a przede wszytskim kompetentni, o czym
      między innymi świadczy fakt, że nasza 3klasiści w ostatnich dwóch latach mieli
      najlepsze wyniki z egzaminów po gimnazjum w Łodzi :D. Uczniowie równiez są
      bardzo fajni, przynjamniej większość, bo wiadomo, że wszyscy nie moga nam
      odpowiadać. Z czytym sumieniem polecam Wam drodzy 6klasiści naszą szkołę i
      zapraszam jak moi przedmówcy na Drzwi Otwarte 3 marca, podczas których odbędzie
      się również koncert talentów .
    • Gość: Wojczysz Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:02
      Gimnazjum fajne niejest idealne ale normalne nauczyciele niektorzy spoko, a z
      reszta da sie wytrzymac. Ludzie za to bardzo spoko mozna zaprzyjaznic sie z
      kazdym . Fajne konkursy spoko wydarzenia i ogolnie GIT zapraszamy !!!!!! Pozdro!
      dla wszystkich z 31
      • Gość: lol Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:28
        Ja skończyłem to gimnazjum i zadowolony nie jestem. Chodzę teraz do jednej z
        najlepszych szkół średnich w Łodzi i widze swoje braki. Chemia, fizyka, matma w
        tym gimie strasznie, jak dla mnie, kuleje. A poziom był wysoki, tylko,
        najwidoczniej za niski patrząc przez pryzmat szkoły średniej.
    • Gość: rysiu Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:05
      Gim 31 rządzi bardzo spoko hehe jest
    • Gość: LIPA Gimnazjum nr 31 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:11
      Ja Wam powiem tak: Chodź mieszkam 40 min. drogi autobusem od 31 gim. to i tak
      rano chętnie wstaje i pędze do niego, bo jest świetne :D Chodze do 3 klasy i za
      nic nie chce się rozstawać z tą szkołą...Nauczyciele są b.fajni, poziom wysoki,
      a moja klasa...najlepsza. Naprawde warto tam iść...:D
    • Gość: Justyś Gimnazjum nr 31 :))) IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.02.06, 21:24
      To jest najwspanialsza szkoła pod słońcem. Zanim wybrałam szkołę sledziłam
      wiele rankingów, ale wcale nie żałuję, że wybrałam się do 31. Pierwszy rok
      zleciał nawet nie wiem kiedy, a to dzięki wspaniałej atmosferze w naszej
      szkole, jest naprawdę wspaniale. Nauczyciele i uczniowie to pełna współpraca,
      pomagamy sobie jak tylko możemy. W szkolę nigdy nam się nie nudzi,
      organizowanych jest wiele ciekawaych zajęć, rozrywek dla uczniów i nauczyceli,
      które łączą. Naprawde gorąco polecam szkołę.
      A wszystkich zapraszam nadni otwrate, które już niedługo, bo 3 Marca!
    • Gość: Grac8558 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 23.02.06, 21:49
      Fajna szkółka , nauczycie są spoko i uczniowie też
      POLECAM i ZAPRASZAM
      pozdro dla całego gim. 31
    • Gość: Jezior Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 23.02.06, 23:10
      A wiec jestem w klasie 3 i kończe w tym roku owa szkole troche będe zegnał ją z
      zalem gdyz poznałem fajnych ludzi. Personel moze byc szczególnie dyrektor równy
      gosc i wogule swietny nauczycile gdy traficie na niego mozecie byc pewni ze
      zrozumieice wszystko z fizyki ciekawe doswiadczenia i nie tylko. nauczyciele
      maja poczucie humoru. nietrzymaja sie równo regulaminu szkoły pozwalaja
      poprawiac wiecej ocen niz jest w statusie. ogulnie niebyło przypadków kocenia
      wśród pierwszoklasistów. wszystko odbywa sie w miłej atmosferze. Jest duzo
      konkursów, z kazdego przedniotu sa zajecia pozalekcyjne jak ktos chce jest kółko
      fotograficzne, rozprowadzana jest gazetka z fantasy, mamy własna gazetke szkolna
      i internetowa która znajdzieciena www.gazeta31.go.pl. Dyskoteki odbywaja sie co
      miesiac atmosfera panujaca na nich jest miła. Posiadamy sklepik z przeurocza
      pania sklepikarka, od przyszłego roku ma działac stowarzyszenie Ruchu Czystych
      serc szkoła bierze udział w akcjach humanitoarnych. zapraszamy na dzień otwarty
      • Gość: Lolqa Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.02.06, 15:33
        heh...tak nasza sql jest naj:D:D uwielbiam naszych nauczycieli a zwlaszcza p.Kubika:) cala kadra jest swietna:) a uczniowie sa calkiem spoko:) jestem teraz w 3 klasie i wiem ze ciezko bedzie mi sie rozstac z ta szkola:(
        • Gość: pati Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.162.rev.vline.pl 02.03.06, 21:21
          tylko tu można spędzać młodość
    • Gość: iti :) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.os1.kappa.pl 24.02.06, 15:24
      Najfajniesze gimnazjum pod słońcem.Nigdy się tu nie można nudzić, bo po pierwsze
      super atmosfera, a po drugie są organizowane przeróżne imprezy jak np. w tym
      tygodniu zwariowany tydzień. Było dużo śmiechu zwłascza jak chłopaki
      poprzebierali się za dziewczyny.Do tego dyrektor jest super i równy z niego
      gość.Drogi szóstoklasisto przyjdź do naszego gimnazjum!!! Naprawdę warto :)
    • Gość: wowarz Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 15:56
      Ja także uczęszczam do 31 i jestem bardzo zadowolony. Poziom na prawdę wysoki,
      kadra nauczycielska także, choć oczywiście, jak w każdej szkole, znajdą się
      nauczyciele, których trudno polubić. Atmosfera także bardzo fajna. Dodatkowo
      szkoła organizuje sporo imprez na swoim terenie np. konkurs tańca. Z resztą, co
      ja będę pisał - przyjdą gimnazjaliści to sami się przekonają. Ja w każdym razie
      nie żałuje wyboru!
      • ewateacher Re: Gimnazjum nr 31 24.02.06, 16:01
        aha, i jeszcze jedno, wszystkich zainteresowanych naszą szkołą zapraszam
        również na strone naszego forum: www.gimnazjum31lodz.fora.pl oraz na strone
        naszej gazetki internetowej: www.gazeta31.go.pl
    • Gość: Justynka Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:08
      Zgadzam się ze wszystkimi... Nasze gim jest najlepsze... Jestem teraz w drugiej
      klasie i dobrze zrobiłam wybierając tą szkołę... Nauczyciele są zarąbiści, po
      prostu można z nimi o wszystkim porozmawiać, nie tylko z rzeczami związami z
      danym przedmiotem... Uczniowie sa pomocni, warto się z nimi kolegować, bo są
      the best... Co ja bedę więcej pisać... ZAPRASZAM NA DRZWI OTWARTE, KTÓRE ODBĘDĄ
      SIĘ 3 MARCA OD GODZ. 16. MOŻECIE RÓWNIEŻ WCHODZIĆ NA NASZĄ INTERNETOWĄ GAZETKĘ
      www.gazeta31.go.pl ORAZ NA FORUM SZKOLNE www.gimnazjum31lodz.fora.pl
      JESZCZE RAZ SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!
    • Gość: Anetta Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:10
      Jestem uczennicą 3 klasy tego gimnazjum. Jestem zadowolana z tej szkoly, jest
      swietna atmosfera, mili nauczycieke. Poziom tez jest wysoki, wyzszy niz by sie
      mogło wydawać. Uwazam ze warto do niej iść!
    • Gość: Asiulek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:16
      Jestem uczennicą tej szkoły i wydaje mi się, że to jest naprawde superowe
      gimnazjum.Mamy fajną kadre pedegogiczną jest niezła atmosfera i mamy całkiem
      wysoki poziom(wyższy niz w niektórych szkołach)Zachęcam wybierajcie się do
      naszej szkółki:) Pozdrowionka dla całego gimnazjum!
    • Gość: Fanki pomarańczy!! Nasza ukochana szkółka!!!! IP: *.vline.pl / *.97.rev.vline.pl 24.02.06, 18:43
      Kochamy nasze gimnazjum!! Nauczyciele potrafiący nauczyć!!! Bardzo fajna i
      sprawiedliwa dyrekcja!!!! Personel równie miły i służący radą i śmiechem!!!!
      Szóstoklasiści chodźcie do naszego gimnazjum!!! Jast na prawdę fajnie i my nie
      żelujemy wyboru tej wlaśnie szkoly!!!!! A co najważniejsze nie ma fali i każdy
      pierwszak witany jest z uśmiechem i radością!!! Naprawdę!!! POLECAMY WAS NASZE
      KOCHANE GIMNAZJUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • paragraf223 Szkoła za pół ceny!!! 24.02.06, 19:31
      jako jedyna szkoła zapewniamy naszym uczniom ulgowy przejazd autobusami 70, 75,
      77, 96, 55 i tramwajami linii 3 i 14
      Chojny, Widzew East, Retkinia i wszyscy inni: zapraszamy!!! to może być dla was
      trudne, ale walczcie!!!! może Wam się uda do nas dostać
    • Gość: uczeń Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.162.rev.vline.pl 24.02.06, 20:59
      "Litwo!Ojczyzno moja!ty jesteś jak zdrowie,
      Ile Cię trzeba cenić,ten tylko się dowie,
      Kto Cię stracił.Dziś piękność twą w całej ozdobie
      Widzę i opisuję,bo tęsknię po tobie"-Mickiewicz Adam napisał...
      a my będziemy tęsknić za tymi Murami...:) ale wspaniałe wspomnienia i wspaniali
      ludzie,których tutaj poznaliśmy będą zawsze znami:)...
    • Gość: ElGraczykos Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.vline.pl / *.97.rev.vline.pl 24.02.06, 21:08
      Świetna szkoła, bardzo kompetentni nauczyciele, wymarzony dyrektor, rewelacyjne
      towarzystwo. Przede wszystkim jest to gimnazjum CIEKAWE, dużo imprez
      cyklicznych, jednak nie odwracają uwagi ucznia od nauki, co najważniejsze.
      Gorąco polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka