Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 31

• Gość: Uczennica :] Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.os1.kappa.pl 25.02.06, 17:54
      Wiem że nie będę oryginalna jeśli powiem że:
      to najwspanialsze gimnazjum. Będę miała z tej szkółki wspaniałe wspomnienia aż
      do emerytury ( albo i dłużej) Szkoła leży w znakomitym miejscu ( z odrobiną
      silnej argumentacji, późną wiosną można namówic nauczucieli aby iśc poleżeć w
      parku tuż koło szkoły :) ) Okolice szkoły są spokojne. W szkole coraz więcej
      się dzieje i są to rzeczy coraz zabawniejsze. Ciało pedagogiczne wyrozumiałe i
      życzliwe. Poziom moim zdaniem wysoki ( czasem aż za bardzo :P:P) Towarzystwo
      świetne (widać po wcześniejszych wpisach) i ogólnie jest ŚWIETNIE :]
      Zapraszamy na dni otwarte 3 marca... Zapowiada się ciekawie :]:]
    • Gość: Martusia:)) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:49
      To gimnazjum jest super;) Chodzę do 1 klasy i nie chcę aby ten czas szybko
      minął bo nie chce odchodzić z tej sql;( Nauczyciele super, dyrektor również:)
      Zapraszam wszytskich do naszego gim 31:) Nie bedziecie żałowac ani przez chwilę
      że tu poszliście;) Zapraszam również na drzwi otwarte 3 marca;)) Do
      zobaczonka:) Booziaki
    • Gość: koma Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.162.rev.vline.pl 25.02.06, 20:08
      ta szkoła niestety zabiera dużo czasu. jeśli tu wejdziesz, nie będzie ci się
      chciało wychodzić
    • Gość: patałłach <a href="http://gim31.go.pl/" target="_blank">gim31.go.pl/< IP: *.162.rev.vline.pl 25.02.06, 20:39
      forum szkolne (uczniowskie)
      gim31.go.pl/
      gim31.go.pl/
      gim31.go.pl/
      gim31.go.pl/
    • Gość: zuza Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:55
      zaje wyje extra 31
    • Gość: K0L Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:41
      Szkoła jest naprawde SUPER!!Fajni nauczyciele i ogólnie rulez
    • Gość: Pawson(IIa) Gimnazjum nr 31 IP: *.60.rev.vline.pl 27.02.06, 19:23
      Drugi rok chodzę to tej MASTEROSKIEJ szkoły i żałuję że nie można tak poprostu
      sobie przedłużyć pobytu w niej. Super nauczyciele, SUPER MASTER dyrektor, super
      atmosfera i super cała szkoła. Nazwać tą szkołę budą- to wielki niewybaczalny
      grzech. Zapraszam serdecznie :)
    • Gość: Paweł Gimnazjum nr 31 IP: *.60.rev.vline.pl 27.02.06, 19:25
      Szkoła super, master, gites, wypas ! ZAPRASZAM SERDECZNIE DO NAS !!!!
    • Gość: Kate Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.06, 19:54
      Obecnie chodzę do tego Gimnazjum:)Jest zajefajne:P..wiele dyskotek:P imprez..i w
      ogole zajebicha:P zapraszam wszytskich bardzo serdecznia na dni otwarte:):)
    • Gość: Kiciul Jak to jest naprawdę??? IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.06, 20:57
      Jestem w pierwszej klasie i musze przyznać, że bałam się gimnazjum. Jednak w
      "31" jest bardzo miła atmosfera i nawet nie poczułam zmiany szkoły. Nauczyciele
      też bardzo mili i wyrozumiali, ale może akurat trafiłam na takich dobrych ;] ..?
    • Gość: elisa Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 27.02.06, 21:41
      Szkoła na pozór normalna, jak pozostałe w Łodzi, jednak niedopuszczalne byłoby
      zignorowanie i pozostawienie bez cienia miłego słowa zarówno jej uczniów,
      nauczycieli, jak i dyrektora - dzięki którym gimnazjum codzień tętni życiem.
      Ogólnie mówiąc w szkole panuje miła atmosfera, której od czasu do czasu
      towarzyszą szkolne imprezy, konkursy oraz dyskoteki. Warto dodać, że poziom
      jest dość wysoki, a nauczyciele wymagający :)Serdecznie zampaszam(y)...
    • Gość: choch Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 27.02.06, 22:44
      Uważam, że szkoła jest bardzo w porządku, panuje tu miła atmosfera. Nauczyciele
      są wymagający aczkolwiek to dobrze, bo przynajmniej nie będziemy musieli obawiać
      się egzaminu.
    • Gość: Skuba Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.06, 10:33
      Skonczyęm w zeszłym roku te gimnazjum i jestem zachwycony.Nauczyciele bardzo
      mili, atmosfera w szkole super, mnostwo zajec pozalekcyjnych!!!Bardzo załuje ze
      juz nie chodze do tego gim!!!Naprawde warto ytam pojsc:)
    • Gość: benek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 28.02.06, 15:53
      Chodze do 3 klasy w tym gimznazjum i nie jestem zadowolony.....a mianowcie
      dlatego ze juz za kilka miesiecy bede musial ta szkole opusic :P:P Fajni
      koledzy oraz kolezanki, mili nauczyciele i wspaniala atmosfera wpłyneły na to
      ze tak to gimnazjum polubilem. Spoko szkola do ktorej warto sie wybrac. Polecam
    • Gość: Papiś Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.06, 16:03
      Chodze tam i jest zajefajnie , spox ludzie większość nauczycieli wporzo tylko
      taka
      jedna Zapardowa jest beznadziejna!!!!!!! Ale oprucz tego to nie mam zastrzerzeń
      fajna atmosfera no i co dla mnie ważne jest bardzo dużo turnieji sportowych w
      lato na dworzu a w zime na hali Hale są 2 i są 2 stoły do pingla!! NARKA POZDRO
      dla wszystkich którzy tam chodzą!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: calineczka 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:33
      Nasza szkoła jest WYPASISTA!POLECAM JA .. JEST BARDZO FAJNIE I BARDZO MIŁA
      ATMOSFERA ZNAJOMI TEZ SA SPOKO.

ZAPRASZAM... :) POZDRO 4 ALL

PS:Aaaa I JESZCZE TO ZE DZISIAJ NA FIZYCE BYLA MOWA ZE NASZA KLASA BEDZIE MIALA
      TE MINUSU EHHHH TO JA TAK W IMIENIU KLASY.... A MOZE JEDNK BY SIE TAK OBESZLO
      BEZ TYCH MINUSOW :0 .
    • Gość: Potocki Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.vline.pl / *.81.rev.vline.pl 28.02.06, 16:44
      Szkoła jest naprawde zjefajna. Spoko kumple, fajni nauczyciele :P Gorąco polecam.
      PS: Do dyrekcji - otwórzcie wreszcie WC na 2 piętrze :D:D:D
    • Gość: wolak Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.06, 18:10
      siema siema...Nasze gimnazjum jest spoko, jest duzo fajnych i milych
      nauczycieli w tym Pan Tokarczyk nasz Dyrektor ktory uczy fizyki. uczniowie sa
      wporzadku i ogolnie jest git. Jak chcecie sie czegos dowiedziec to wpadnijcie
      do nas 3 marca bo beda drzwi otwarte to bedziecie tez mogli zobaczyc konkurs
      talentow.
    • Gość: Martuńka3b Re: Gimnazjum nr 31 IP: 195.69.80.* 28.02.06, 18:10
      Szkolka jest poprostu wspaniala!! Nauczyciele super!! chodze do 3 klasy i
      zaluje ze zostalo juz tak malo czasu do konca roku....Ludzie w szkole sa super
      a nasz ukochany Pan Dyrektor to najlepszy Dyrektor jakiego ma i bedzie miala ta
      szkolka!!! Zapraszamy wszystkich 6-to klasistow!! dni otwarte 3 marca (piatek)
      Pozdro dla wszystkich z 31!!!
    • Gość: Asia z 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.06, 19:49
      Gimnazjum 31 jest super. Pracują w nim fajni nauczyciele, atmosfera w szkole
      jest bardzo miła. Często odbywają się dyskoteki,gimnazjum organizuje wiele
      imprez szkolnych m.in. konkurs tańca, zwariowany tydzień, pokaz
      talentów,tydzień walki z głodem. W mojej szkole jest wysoki poziom nauczania,
      ale spokojnie można sobie poradzić bez zakuwania po nocach ;-) Bardzo polcam to
      gimnazjum.
    • Gość: Domi 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 16:52
      Ogolnie jestem zadowolony z tej szkoly.Jest super atmosfera,mili
      nauczyciele,spoko kumple,duzo mozliwosci zeby sie wykazac intelektualnie i
      sportowo.Lekcje sa prowadzone niezle.Polecam nie pozalujecie
    • Gość: avia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:21
      Chodze do gimnazjum 31 i nie narzekam. Jest tam przyjemna atmosfera, fajni
      ludzie i nauczyciele i super dyrektor:). Szkoła organizuje wiele konkursów i
      innych przedsiembwzięć. ogólnie polecam wszystkim tą szkołę!!!!
    • Gość: Mrówa Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:33
      Ja tam już w 3 klasie jestem i wiecie co?? Żałuje że gimnazjum nie jest
      połączone z liceum :( :( :( !!! W niej są tacy zajefaji nauczyciele a nasz
      mentor i wychowawca duchowy sir master Tokarczyk (Dryektor szkoły) jest chyba
      najlepszym nauczycielem na świecie !!! Wszyscy nauczyciele są spoko !!! Gorąco
      polecam tę szkołe !!! Jak nie wierzycie to wpadajcie w piatek 03.03.2006 !!!
      Osbiście będe oprowadzał was po szkole !!!! A wieć 31 gim. rzadzi !!!!
    • Gość: lolla900 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.03.06, 21:01
      Chodze do tego gimnazjum juz do 3 klasy.Bardzo cieżko bedzie mi opóścić tą
      szkółke.Panuje tu naprawde fajna atmosfera. Nauczyciele są wyrozumili i zawsze
      nas wspierają. Jestem bardzo zadowolona z tych trzech latek jakie tu spędziłam.
      A zresztą sami sie przekonajcie jak jest fajnie!Zapraszam na drzwi otwarte
      3.02.Naprawde warto!!!
      • Gość: Katie9119 Totalnie najlepsza szkółka;D IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 21:21
        Nie wiem co tu dodać po tej fali wpisów;) Powiem tyle,że w 6 klasie podstawówki
        zastanawiałam się nad wyborem gimnazjum. Było kilka możliwości, ale wybrałam
        to. Kompletnie nie żałuję. Takiej atmosfery to ja w mojej podtswowce ani
        nigdzie indziej nie widziałam. Tu jest raj na ziemi;D. Z naszym kochanym Panem
        Dyrektorem Guru Tokarczykiem jest cudnie!!!!!!!!!! Gorąco zapraszam na drzwi
        otwarte;D!!
        • Gość: seba Re: Totalnie najlepsza szkółka;D IP: *.162.rev.vline.pl 02.03.06, 21:24
          dajcie sobie szansę. spróbujcie się tu dostać!
    • Gość: Madzia(absolw.) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:44
      Skonczylam 31 gimnazjum i jestem z niego bardzo zadowolona! Bardzo sympatyczna
      kadra, otwarta na nowe pomysły uczniów i wspomagająca wszystkich całym sercem.
      Prócz tego jest ciekawy system "szczęśliwy numerek", organizowane są różne
      akcje. Polecam tę szkołę wszystkim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka