Gość: FLANKA =] Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:59 chodze do tej szkoly /gim.31/ i jest git :D:D jest tu suuuper atmosfera i extraa ludzie /choc czasem zachowuja sie jak zwierzaki lol/ ogolnie jest looz pzdr 4 all :*:*:* aaa no i sa organizowane drzwi otwarte WBIJAC SIEM !! :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:59 MOIM ZDANIEM NASZA SZKOŁA JEST NAJLEPSZA...JEST LUŹNA ATMOSFERA-CO MI SIE BARDZO PODOBA...JESTEM ZADOWOLONA,ŻE WYBRAŁAM WŁAŚNIE NASZE GIMNAZJUM:):) JEST SPOKO...HEHE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabcia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 11:01 Moja szkoła jest fajna ze względu na możliwości.Każdy znajdzie tu coś dla siebie.Polecam ją z całego serca.Sądze,że to będzie zajefajny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama z IIIC Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 12:00 nasza szkoła jest super,atmoswera jest przyjazna,nauczyciele mają ciekawe podejscie do tematu.polecam serdecznie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia z IIIc Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 12:01 Moja szkoła jest fajna. Dużo się w niej nauczyłam. Lubię nauczycieli pracujących w niej. lekcje są prowadzone bardzo ciekawie. Dyrektor jest bardzo miły, dba o dobro uczniów (celnie rzuca kredą ;-D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakrasnal Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 12:02 Szkoła jest wyje...fajna. Kaśka nie wkurzaj sie już na mnie, ale i tak przesadziłaś...a ty Calinka do nauki!!! nie chce stad odchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.03.06, 22:37 Rany Izka jaka ty jesteś durna!! Szkółka jest bombowa a zwłaszcza nasz Sympatyczny Pryzjeciel Dyrektor Tokarczyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta z IIIc Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 12:02 Szkoła jest super, brak porównania. Dyrektor jes the best. Nauczyciele są super. Najlepiej bawimy się na fizyce z panem Tokarczykiem. Pani Piętka od religii jest w deche babką! Na religii jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga. Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:51 Hmm.. Uczniowie stanowią niezłą konkurencję w konkursach :) Np. tym organizowanym przez biuro Saryusz-Wolskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika z IIIc Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 12:02 Nasza szkoła jest suuuuupeeeer!!!!!!!!!Ale najfajniejszy jest nasz kochany dyrektor-pan Tokarczyk:):):D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela IIIc Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 12:03 Nasza szkoLa jest super!!!!Super atmosfera!!! Wyrozumiali nauczyciele. Nigdy się nie nudzimy, przerwy są interesujące!!!:-)Pozdro dla WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izunia 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 12:08 c/d JEEEEE PIERWSZE MIEJSCE W KONKURSIE TAŃCA... monika, calina kasia i ja wymiatamy... ciekawe co dostaniemy.. hihi pozdro dla pewnej osoby nie chce sie juz powtarzac bo kasia zna te historie juz na pamięć...ahh ten (nie powiem kto bo jeszcze to przeczyta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 12:10 Heyka to znowu JA ;O chciałam poinformować że dzisiaj o 17 jest KONCERT TALENTÓW ZAPRASZAM!!!!!! ;O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 12:19 Aaaa nooo i jeszcze dzisiaj sa DZRZWI OTWARTE wiec zapraszamy wszystkich chetnych!!Od 15 do 18 ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 13:06 Szkoła jest fajna... miła atmosfera , mili nauczyciele poza jedną nauczycielką w-f bez gustu i poczucia smaku... Dyrektor jest swietny i otwarty na nowe propozycje.. z poczuciem humoru, dobry organizator, dzięki niemu nasza szkołą lepiej funkcjonuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 13:07 Wydaje mi sie ze w szkole jest wystarczajaco wysoki pozim a nauczyciele odpowiednio przygotowywuja nas do egzaminow koncowych.Osobiscie jestem bardzo zadowolona z wyboru owego gimnazjum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ 2x Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 13:08 Obecnie chodzimy do 3 kl. i jest bardzo fajnie:) wszystkich ktorzy maja zamiar w tym roku rozpoczac nauke w naszej szkole serdecznie zapraszamy bo warto!!! dzisiaj w naszej szkole odbeda sie dni otwarte na ktore zainteresowanych zapraszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLINA Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 13:08 MYSLE ZE NASZA SZKOŁA JEST BARDZO FAJNA. ZACHECAM DO NIEJ WSZYSTKICH KTORZY NAD NIA MYSLA. JEST W NIEJ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chudzinka Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 13:08 Jest fajna atmosfera,dużo fajnych ludzi, fajni nauczyciele,dość wysoki poziom,dużo różnych konkursów i zabaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 13:09 zarówno uczniowie jak i nauczyciele są wyrozumiali a lekcje nie są takie sztywne. Szkoda że w tym roku muszę opuścić ta szkołe będzie mi jej bardzo brakowało i napewno nie obejdzie sie bez łez ;( naprawdę gorąco polecam nasze gimnazjum i ręczę za to że nowi uczniowie będą zadowoleni :*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofffcia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 13:09 siema:) jestem jedna z wielu uczennic 3 klasy w 31 gim ....bardzo fajna atmosferka looodziska sa bardzo spoko , nauczyciele tez nie najgoirsi zawsze mozna z nimi psokojnie porozmawiac i sie posmiac... jest organizowane wiele kolek wycieczek do wielu mista muzeow itp...nauczyciele dbaja o to aby nasze wyniki były jak najlepsze naklezy sie pochwalic ze nasze gim przez 4 lata z zedu jest najlepszym do do wynikow gimnazjalnych..:D:D:D 3 MARCA O GODZ 17.00 sa DNI OTWARTE wiec serdecznie zaoprzszam odbedzie sie konkurs talentow ktorzy pokarze naszych zdolnych kolegow uczniow i przyszłych absolwentow naszego gima :D:D:D SERDECZNIE ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 13:09 Szkółka jest odjechana, fajni ludzie, fajni nauczyciele, wysoki poziom nauczania, jest bosko. Polecam tą SZKOŁE WSZYSTKIM, KTÓRZY CHCĄ POSIĄŚĆ WYSOKĄ WIEDZĘ , A PRZY TYM DOBRZE SIĘ BAWIĆ. Pozdro ziom Odpowiedz Link Zgłoś
renepalacz Re: Gimnazjum nr 31 03.03.06, 16:33 ta szkoła jest do d.. nie wolno w niej palić ale i tak większość pali.Nauczyciele są nieciekawi i chamscy wobec uczniów. Nie wolno nam w niej nic robić a oni cały czas sie nas czegoś czepjają.Jednym słowem nieee pooleecam tej zasranej szjkoły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.162.rev.vline.pl 03.03.06, 17:25 a co renepalaczu?nie udalo sie dostac i teraz dowartosciowujesz sie na forum:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Trzeba mu wybaczyć IP: *.162.rev.vline.pl 03.03.06, 19:28 miał naprawdę trudne dzieciństwo. Jeżeli dalej będzie gadał głupoty, to opublikują dużo ciekawych informacji o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyrene To po co się męczysz..... IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 17:31 i dojeżdżasz z Chojen?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwert Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.03.06, 20:12 Napisze na ten tekst - mam nadzieję - obiektywną odpowiedź. a) Fakt, z palaczami jest kłopot czego nie zauważa każdy nauczyciel. Ale jak ktoś chce palić to w sumie jego sprawa, co innym do tego. Jednak bądź co bądź w wc nie powinno się dziać co się dzieje, choć bez przesady po pierwsze nie pali każdy a po drugie na bucha w szkole decyduje się raczej niewielka ilość już ostro uzależnionych. Nauczyciele - zależy o kim naturalnie mówić. Niektórzy są bardzo spoko i czeka sie na lekcję z nimi - dyrektor Tokarczyk [Fizyka (trzeba koniecznie z dużej litery pisać:P)], pani Buchman (historia), pan Stoś (w-f) czy pani Jóźwiak (matematyka i chemia) nawet ten pierwszy ma swój kult w jednej z klas:P Oczywiście zdarzają się też "ciemne charaktery" jak pani Zapart (polski) i dla mnie osobiście troche żałośnie prowadząca lekcje pani Muras (WOS). Nie wolno nam w niej nic robić - czego nie pozwalają robić, tego zupełnie nie rozumiem i jeśli chodzisz wogóle do tej szkoły to prosiłbym o szczególniejszą wypowiedź. Zasrana szkoła - kultura postu aż uderza do głębi serca:P Pozwole sobie nie skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan xy Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:16 jak pisali wszyscy przede mną nasze gimnazjum jest na bardzo dobrym poziomie. wszyscy uczniowie są dla wszystkich mili a z nauczycielami można gadać o wszystkim i cały czas. zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pEnAr Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:31 nasza szkola jest wesola nauczyciele sa spoko;D mozna z nimi pozartowac i wogule;P Pan dyrektor jest wypasisty pozdro dla wszystkich nauczycieli i znajomych;):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izunia 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 21:40 niech pani Piętka sie tak nie daje na religi caly czas kreda lata jej nad głową a ona nic...ale jest przynajmniej ciekawie a ty Idzik i Baśka nie przesadzajcie picze stare... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 05.03.06, 08:41 hej no sluchajcie.....tutaj maja byc opinie o gimnazjum a nie jakies pogaduchy ...od tego sa fora,gg tlen itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyś_1991 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 06.03.06, 12:35 Bardzo serdecznie wszystkim polecam tę szkołę, bo naprawde jest jest warta uczęszczania do niej!! Nauczyciele i uczniowie są spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś