Gość: kajciużasta 1991 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 06.03.06, 12:38 Szkoła jest super!!! Nauczyciele są bardzo wymagający, ale to daje oczekiwane rezultaty. Nasze gimnazjum zawsze jest w czołówce najlepszych szkół pod względem wyników egzaminów gimnazjalnych. Atmosfera jest miła i rodzinna. Mamy wiele konkursów, zawodów i atrakcji. Serdecznie wszystkim polecam nasze gimnazjum. Może w przyszłym roku spotkamy się w szkole. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryna_Snk Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:30 Po prostu brak słów aby wyrazić mój zachwyt i podziw. Szkoła jest bardzo dobrze zorganizowana, atmosfera cudowna. Do poziomu nauczania nie mam żadnych zastrzeżeń, myśle że będe dobrze przygotowana do egzaminu gimnazjalnego. Nauczyciele przyjaźni dla uczniów ale szczególne pozdrowienia dla z-cy dyrektora:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.pl / 80.51.180.* 06.03.06, 16:33 JEST TO NAJLEPSZE GIMNAZJUM O JAKIM SŁYSZAŁAM W ŁODZI. MARIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria25 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:40 Po prostu brak słów aby wyrazić mój zachwyt i podziw. Szkoła jest bardzo dobrze zorganizowana, atmosfera cudowna. Do poziomu nauczania nie mam żadnych zastrzeżeń, myśle że będe dobrze przygotowana do egzaminu gimnazjalnego. Nauczyciele przyjaźni dla uczniów ale szczególne pozdrowienia dla z-cy dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondorro UWAGA IP: *.toya.net.pl 07.03.06, 07:15 ja powiem tak: w 31 gimie nie było latwo, ale jak poszlismy do liceum w sile 5 osob z tego wlasnie gimnazjum przerastamy o duzo w nauce ludzi z innych gimnazjow. teraz wiem ze troche pilowania w gimie ale teraz jestem jeden z lepszych w klasie ! ciao ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:15 Gimnazjum jest nawet fajne ale troche nudno,szkoda że niema radio-węzła ale dajemy sobie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jodum aka Adam Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:16 Gimnazjum 31 jest spoko i sa fajni ludzie :~) Serdecznie zapraszam wszystkch 6 klasistów, oraz ich rodziców na dni otwarte!! Jodum i elo ;~) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:17 szkoła jest cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiu Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:18 mamy nauczycieli takich z którymi nie da się wytrzymać naprawde koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jodum aka Adam Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:19 Gimnazjum jest spoko ,sa ladne dziewczyny i luz ;~) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:21 Moja szkoła jest super.Jest wysoki poziom nauczania ale atmosfera jest miła. Nauczyciele wymagajacy ale bardzo mili. Chodzę do III klasy ale żałuję że to tak szybko minęło. Napewno pozostaną mi miłe wspomnienia. Przychdźcie do naszej szkoły ba naprade warto: dużo sie nauczycie i dobrze będziecie sie bawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Linke Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:22 Ta szkoła jest po części fajna oprócz niektórych nauczycieli tak jak np. pani Zygier, która jest troche głucha i ślepa. Według mnie najfajniejsza jest pani Graczyk, a pan Kubik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Gimnazjum nr 31 IP: 195.69.83.* 07.03.06, 18:04 nasz szkoła jest spoko.nauczyciele czasami są wymagający,ale chca abyśmi ją skączyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:23 szkoła jest no............ fajna da się wytrzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:30 szkoła jest super KOCHAM JĄ SPOKO ZIOMY I WOGULE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JODUM - CZAK NORIS Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 07.03.06, 10:33 JODUM I ELO chcesz kopa z polobrotu ? ;C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośztejszkoły Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.178.rev.vline.pl 07.03.06, 20:38 Szkoła jest nawet spoko. Miła atmosfera, nauczyciele i wogóle jest spoko. Ale nie którzy nauczyciele są wnerwiający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 08.03.06, 11:02 Mamy super nauczycieli szczególnie panią Buchman(historia,wos):).Potrafi dogadać się z każdym.Codziennie dostajemy mleko(pyyyycha........).Dyskoteki są odjazdowe.Organizujemy także szalone tygodnie,dzień sportu i zdjęcia klasowe.Jeżeli jesteś chętny odwiedź naszą szkołę i nasze forum.Do zobaczenia w przyszłym roku.Pa,pa :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 08.03.06, 11:06 ogulnie fajna szkoła nauczyciele fajni ale nie wszyscy obiektywni ale są to pojedyńczy nauczyciele szkoła ma dobry wysoki poziom i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 08.03.06, 12:17 Nasze gimnazjum jest jak każde.Tylko ma świetną oświatę i kadrę nauczycielską.Moim zdaniem nasze gimnazjum to czołówka polskiej nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 08.03.06, 12:26 nasze gimnazjum jest bardzo fajne. Durzo w nim ciekwych konkursów i takie coś jak najfajniejsza fryzura i różne takie inne zaczepiste dni. Ogółem mówiąc nasza szkoła jest SUPER!!!!!!!!=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martek=)) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 08.03.06, 12:31 Nasza szkółka jest coperek!!!=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baczios Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 09.03.06, 08:09 NASZA SZKOLA JEST SPOKO.JEST MILA ATMOSWERA,SA ORGANIZOWANE DYSKOTEKI CO MIESIAC,NAUCZYCIELE SA SPOKO SZCZEGULNIE PAN RYSZARD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osuszek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 09.03.06, 08:23 Szkoła zajefajna:)Mili nauczyciele,pomocni i rodośni-nie odmówią pomocy nikomu.W szkole bardzo dużo się dzieje.Jest to szkoła humanitarna.Co miesiąc organizowane są super dyskoteki i różnymi fajnymi dodatkami(nie mam na mysli alko czy czegoś podobnego).Jak już wspomnialam jest to szkoła humanitarna i co chwita na terenie szkólki są organizowane:zbiórki zywności,pieniędzy...Oczywiście w zamian za uczestnictwo otrzymujemy punkty do zachowania,które podwyższają nam ocenke ze sprawowania:):P.Odrazu pisze,ze nie zachwalam tak szkoły tylko dlatego,że powinnam,ale dlatego,ze tak jest.Na marginesie dodam,że nie należe do elity,którzy lubia szkołe-wręcz odwrotnie.Buzka dla wszystkich i dla Pana Rysia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena.B.007 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 09.03.06, 11:21 Super uczniowie,mili nauczyciele.Dużo kartkówek i klasówek.Dużo prac domowych, przez to mamy mało czasu na rozryki. Bardzo mało dyskotek,róbcie je częściej to będzie SUPEROWSKO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crizz Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.kappa.com.pl 10.03.06, 09:46 Chodzę do tego gimnazjum ostatni rok i jestem zadowolony. Częśc nauczycieli jest wykręcona na lewo, z szatniarkami można się dogadać, nie tak jak w niektórych szkołach. Szkoła od kilku lat chwali się najwyższym średnim wynikiem egzaminu w Łodzi w ubiegłych latach i będzie to wywlekać jeszcze przrz dziesięć lat, ale cóż ... Poza tym jest spoko, chociaż w wejściach do kibli czasdami nie ma drzwi. Najlepsi są nauczyciele od religi, ale czasem dobijają. Ale z religii można się zwolnić, a szkoła uczy dobrze, jest sporo kółek pozalekcyjnych i akcja rozdawania mleka. Bufet jest słaby, a sala gimnastyczna mała. Mamy za to ping-ponga i często wyccodzimy na WF do parku przy szkole. Naprawdę warto chodzić do 31, moja ulubiona nauczycielka p. Kaupowicz już niestety odeszła ale life is life, inni też są pozytywnie nastawieni do uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś