Dodaj do ulubionych

Wróżka Anna Fijałkowska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:42
Czy ktoś korzystał już z usług tej pani? Czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.02.06, 17:44
      Poszedł facet do wróżki. Puka do drzwi. Słyszy " kto tam". Pier.... taką wróżkę.
      Tomek
    • histeryx spytaj wróżkę o tę wróżkę... 24.02.06, 17:48
      ale wprzódy sprawdź odpowiedni termin na zadanie pytania - może być
      astrologicznie.

a tak poważnie...

to do dziś nie mogę sie wyzwolić od przepowidnich takich "pomagaczy" ludzkosci.

brzeczą mi jak fałszywe monety w uszach ich słowa.

klątwa, wyroki...fałszywe proroctwa nieobowiedzialnych i niedojrzałych guru,
      którzy nie wiedza co czynią determinujac słowami życie innych ludzi.
      uważaj zatem na to co robisz...
    • ipekakuana grow up 24.02.06, 18:30

• Gość: kinia1987 Re: grow up IP: *.lodz.mm.pl 24.02.06, 19:31
        to mama mojej kolezanki z klasy
        • Gość: Awe Re: grow up IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:47
          No więc powinno Ci się coś obić o uszy?
    • brite Nie warto. /nic a nic 24.02.06, 20:19
      null
    • Gość: Michał M. Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.u.lodz.pl 25.02.06, 10:04
      Zależy co od niej chcesz. Jeśli pogadać o tym i o owym, to pewnie będzie
      miło... ale to możesz zrobić ze znajomymi. Na wyczytanie przyszłości nie licz.
      • Gość: Anna Fijałkowska Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.toya.net.pl 13.04.06, 04:36
        Przypadkowo tu trafiłam i zobaczyłam że Pan wypowiada się na temat mojej osoby .
        Moge wiedziec co Pana do tego upoważnia? Przecież Panu nie wróżyłam ani nie
        słyszał Pan o mnie niepochlebnej opini (bo to nie możliwe ). Więc czemu Pan
        oczernia kogoś , może dlatego ma , że ma Pan inne poglądy? Nie ładnie .Zapraszam
        na moją stronę by poczytał Pan co na mój temat pisza ludzie którzy mnie znają i
        co o mnie piszą dziennikarze. Przykro mi:(. annafijalkowska.prv.pl. Anna Fijałkowska
    • Gość: Igi Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.org 27.02.06, 22:38
      mama naszej kochanej i uwielbianej przez tłumy Marzenki :) Niezłomnej obrończyni
      ludzi i mej serdecznej przyjaciółki. Sama wróżka jak wróżka. Jak ktoś wierzy -
      to polecam.
      • Gość: Awe Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:08
        Dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam Ciebie i Twoją przyjaciółkę,pa.
      • Gość: kinia1987 Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.lodz.mm.pl 25.03.06, 19:07
        tak tak, pozdrowienia dla Marzenki :))))))
    • Gość: gość Czy wy jeszcze wierzycie w takie bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:00
    • Gość: gość Czy wy jeszcze wierzycie w takie bzdury??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:02
      Ludzie, opamietajcie sie. parapsychologia nie istnieje, jak mozecie sie na cos
      tkiego tandetnego nabierac??? Optymistom parapsychologi polecam wykłady Jamesa
      Randiego, ludzie... ludzie/....
      • brite Re: Czy wy jeszcze wierzycie w takie bzdury??? 01.03.06, 13:12
        > ludzie... ludzie....

Próżne Twoje lamenty, skoro wciąż miliony rozmawiają z facetem przybitym do
        drzewa 2 millenia wstecz.
        • yavorius Re: Czy wy jeszcze wierzycie w takie bzdury??? 23.03.06, 13:02
          brite napisał:
          > Próżne Twoje lamenty, skoro wciąż miliony rozmawiają z facetem przybitym do
          > drzewa 2 millenia wstecz.

Rotfl:))))
    • Gość: Magda Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.powys.gov.uk / *.ruralwales.net 23.03.06, 12:57
      Ja bylam u tej wrozki, moja kolezanka tez. Czy sie sprawdzi jeszcze nie wiem.Ale
      jest bardzo droga, bo seans u niej kosztuje 200 zl, a tez nie masz gwarancji czy
      to sie sprawdzi. Nagrywa cala przepowiednie na kasete, ktora podobno ma przeslac
      na podany przez ciebie adres. U mnie minelo juz 6 tygodni i wciaz sie nie moge
      doprosic o ta kasete. Szukam osob, ktore rowniez korzystaly z uslug tej pani.
      Napiszcie do mnie na maila: magma29@interia.pl.
      • Gość: Awe Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:13
        Ja też skorzystałam z usług tej pani.Mineło już ponad 6 tygodni a kasety ani
        śladu! Zaczynam wierzyć,że to tylko czysty interes!!!Co do sprawdzałności mam
        mieszane uczucia.W moim przypadku wróżba dotycząca pewnej sprawy kompletnie się
        nie sprawdza,chyba że nastąpi jakiś cud,gdyż życie trwa.Trudno jednak wbrew
        faktom wierzyć kartom.
        Pisze tu ponieważ nie mam maila.
        Jak możesz to odpisz proszę.Awe
        • Gość: Awe Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:11
          Wczoraj otrzymałam kasetę!
    • yavorius Sędzia Anna Wesołowska 23.03.06, 13:02
      A nie, to nie ten wątek.
      • dziad_borowy heh / heh 23.03.06, 13:04
    • dziad_borowy Znam lepszą 23.03.06, 13:03
      Nazywa sie Anna Maria Wesołowska i doskonale umie przepowiedziec komus
      przyszlosc.
      Dzierżżż!!!
      • yavorius ej 07.04.06, 15:28
        to był mój pomysł, oddawaj ;p
    • Gość: MAlwina Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:29
      JA byłam i polecam.Nie wiem czy to prawda czy nie ale to urozmaica życie.Fakt
      jest faktem ,że dużo z tego co mówiła sie mi sprawdziło.Polecam to ciekawe
      doświadczenie):):
      • brite Re: Wróżka Anna Fijałkowska 23.03.06, 15:31
        > to urozmaica życie.

Znam lepsze i tańsze metody urozmaicania sobie życia.
        • Gość: alaa Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:36
          To graniczy z okultyzmem!!!!i jest grzechem!!!!!!!!!!!
          • Gość: Magda Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.powys.gov.uk / *.ruralwales.net 30.03.06, 12:32
            Czesc Awe, ja tez otrzymalam kasete, po 2 miesiacach to po 2 miesiacach, ale
            wazne ze jest.Niektore rzeczy mi sie sprawdzaja ale nie wszystkie jak do tej
            pory, mojej kolezance tez. Mam nadzieje ze wiekszosc z tych dobrych rzeczy sie
            sprawdzi i tobie tez tego rzeczy. Zaluz sobie maila - nic prostrzego.Napisz jak
            znalazlas ta wrozke i dlaczego akurat poszlas do niej?
            • halszka48 Re: Wróżka Anna Fijałkowska 30.03.06, 17:59
              Jeśli trafisz do wrożki, która dobrze odczyta co widzi w kartach, a TY z kolei
              słuchasz uważnie tego co mówi - to fajna sprawa. A trzeba uważać, bo tak jak w
              bajkach bywają dobre i złe wrózki.
              • Gość: Awe Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:45
                Pewnie tak,ale tego nigdy nie będziemy wiedzieć.
                • Gość: Magda Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.powys.gov.uk / *.ruralwales.net 07.04.06, 15:17
                  Tez dostalam juz kasete, musze przyznac ze powoli niektore rzeczy zaczynaja sie
                  sprawdzac, szczegolnie choroba, bo akurat jestm chora.
                  • dziad_borowy Ja Ci też powróżę 07.04.06, 15:30
                    Jeszcze zachorujesz. Obiecuję, że się spełni.
                    Co za bzdura.
                    Dzierżżż!!!
                    • cassani Ja wróżę 07.04.06, 15:32
                      wyzdrowienie.
                      Jak nie wyzdrowieje - to padnie. czyli nie zauważy błędu wróżki.
                      • brite a ja w różę 07.04.06, 16:02
                        w różę nawet bym zainwestował dziś, by wręczyć ją pięknej nieznajomej brunetce.
                        A może szatynce?
                        • keridwen o! 07.04.06, 16:03
                          nie wiem czy piekna, alem brunetka i kwiatka chetnie zajme (;
                          • brite Re: o! 07.04.06, 16:07
                            ale czy na tyle jesteś nieznajoma?

do kwiaciarni blisko mam, skiknąć?
                            • keridwen Re: o! 07.04.06, 16:08
                              tak, tak, jestem nieznajoma, a przynajmniej dzis nieumalowana (;
                  • Gość: Anna Fijałkowska Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.toya.net.pl 13.04.06, 04:49
                    Witam , a jak się wiecej sprawdzi (bo wróże z terminem 3letnim )to bardzo proszę
                    o przeproszenie mnie na tym forum . Poddawanie w wątpliwość mojej wiarygodności
                    jest dla mnie obraźliwe. Nie mozna się wypowiadać po dwóch miesiacach od daty
                    wróżby , bo to za krótki czas. Wróżba jest na 3 lata , kasętę z wróżba proszę
                    uważnie odsłuchiwać raz w miesiącu by nic Pani nie uciekło . Pozdrawiam. Anna
                    Fijałkowska
                    • cassani Re: Wróżka Anna Fijałkowska 13.04.06, 12:28
                      Gość portalu: Anna Fijałkowska napisał(a):
                      ...Poddawanie w wątpliwość mojej wiarygodności jest dla mnie obraźliwe....

każdy się obraża na to, co uważa za stosowne. Ale te "obraziny" jeszcze
                      bardziej poddają w wątpliwość wiarygodność. A już na pewno profesjonalizm.
    • Gość: Magda Re: Wróżka Anna Fijałkowska IP: *.powys.gov.uk / *.ruralwales.net 13.04.06, 12:14
      Pani Anno,forum jest po to, aby kazdy mogl wyrazic swoja opinie, nikt nie chcial
      pani w rzaden sposob urazic.Bedziemy sluchac pilnie kasety i prosze sie nie
      denerwowac.Pazdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka