Gość: rodzic IP: *.toya.net.pl 25.02.06, 17:28 soreczki ale kiepskie gimnazjum,jeśli nie wybierasz sie do klasy dwujęzycznej z francuskim to je omiń szerokim łukiem,a nawet jeśli tam trafisz, nie licz na wiele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian Re: Gimnazjum nr 46 IP: *.toya.net.pl 25.02.06, 17:53 ta szkola to jest syf niedlugo sie zawali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retki Re: Gimnazjum nr 46 IP: 212.191.130.* 28.02.06, 10:17 Niestety nie mogę powiedzieć nic złego na temat tej budy. Jest superowa. Szczególnie klasa mat-inf. Można się dużo dowiedzieć o kompach i problematyce sieciuni. GORĄCO POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Gimnazjum nr 46 IP: 212.191.130.* 28.02.06, 10:21 Nie mogę się zgodzić z poprzednią wypowiedzią. Mój dzieciak tam chodzi i jestem zadowolona. Fachowa kadra potrafiąca utrzymać porządek i dużą dyscyplinę. Wiem coś o tym bo mój syn do najgrzeczniejszych nigdy nie należał, a w tej szkole jakoś mu przeszło. Mogę wszystkim spokojnie polecić tę szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Gimnazjum nr 46 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 09:19 dla mnie i mojego dziecka ta szkoła jest świetna-sprawiła ,że wreszcie możemy sie porozumieć. Miałam spore problemy wychowawcze,ale dzięki wspólpracy wychowawcy i nauczycieli udało nam się... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Gimnazjum nr 46 02.03.06, 20:23 Pani dyrektor potrafiła w przeszłości robić numery i zlikwidować za pięć dwunasta angielski, jak już dzieci nie miały odwrotu, sama jest germanistką i popiera ten język. Mowi się że tylko klasy profilowane są coś warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Moje Gimnazjum... =/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 19:40 Hm... Od czego by tutaj zacząć? Więc jeśli chodzi o poziom - całkiem wysoki... Nauczyciele - potrafią nauczyć (za wyjątkiem pani Sulickiej i Zagner), lecz faworyzacja jest straszna... Uczennia przy ocenach 3,3,4,4 ukończyła semestr z oceną bardzo dobrą. Przepraszam, że to piszę... Ale w tej szkole wystarczy "lizać tyłki" nauczycielom, przynajmniej jednemu, a sukces jest Twój... =/ Jeżeli chodzi o młodzież jaka uczęszcza do tego gimnazjum nie jest rewelacyjna... Dziewczęta ostro się malują, wyzywająco ubierają... Na uwagi nauczycieli nie reagują. Często po szkole odbywają się tzw. "solówki" także i dziewcząt... Więc chcecie, to przyjdźcie do tego gimnazjum, ale uważajcie na niektórych nauczycieli i kolegów. Mogą Wam zaszkodzić. Gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola M. Re: Gimnazjum nr 46 IP: *.44.rev.vline.pl 05.03.06, 15:10 To gimnazjum to super sprawa!!!!Ja chodziłam tam 9 lat jak jeszcze istniała tam podstawówka i wspominam je w samych suprlatywach!!!Nauczyciele świetni,pracownicy i dyrekcja również...:))Naprawdę!!!!!!!!Jeśli macie wybierać sobie gimnazjum to tylko tam!!!!!PRZYJAZNA ATMOSFERA I SUPER KLIMAT!!!A ile nowych osob mozna poznać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety absolwent Re: Gimnazjum nr 46 IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 22:27 Jakies nieporozumienie..Wybierz ta shkołe a stracish 3 lata z życia,niczego cie tam nie nauczą.ta shkoła jest głębokim nieporozumieniem,co do kadry..proshe...tych świetnych nauczycieli to ja moge na palcach tam policzyc.jedynie pod względem sportu jakoś sie to trzyma ale reshta to porażka,shkoła na bardzo bardzo bardzo slabym poziomie.Wshystkim odradzam chyba ze ma być to ratunek przed OHP:D:DNo i jezeli to klasa farncuska,ale cala shkola nie moze sie trzymac na jednej klasie to chyba tesh o czyms swiadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Gimnazjum nr 46 IP: *.toya.net.pl 18.03.06, 23:05 może na pierwszy rzut oka nie to gimnazjum wydaje sie nie zaciekawe ale muszę przyznać że wcale takie nie jest! Różne się rzeczy o tej szkole mówi ale tak naprawdę jest w niej dobry poziom nauczania i jeżeli ktoś naprawdę chce się uczyć to dobrze to wykorzysta! Faktem jest że klasy profilowane z reguły mają wyższy poziom ale to nie znaczy że reszta ma bardzo słaby! Nauczyciele są bardzo sympatyczni (przynajmniej Ci z którymi mam lekcje), pani pedagog bardzo pomaga uczniom oraz ich rodzicom, a dyrekcja stara się zrobić jak najwięcej dla wszystkich!!! Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Gim 46 IP: *.centertel.pl 17.05.14, 12:48 Mimo złych opinii na temat tej szkoły mogę z całą pewnością powiedzieć, że to były najfajniejsze 3 lata w jakiejkolwiek szkole. Poziom nauczania nie jest zły, ale jak ktoś chce naprawdę się nauczyć to nauczy się wszędzie. Nauczyciele są fajni (lecz zdarzają się wyjątki), zawsze pomogą czy coś doradzą. Wiadomo, kadra cały czas się zmienia, ale zawsze patrzą czy osoba jest odpowiednia. Jeśli chodzi o rówieśników to już zależy. Tak jak ktoś już tu napisał - dziewczyny ostry makijaż, wyzywające ubrania itp. Chłopcy również potrafią dać w kość. Ale wiadomo, w każdym gronie znajdzie się ktoś "normalny". Osobiście mam paru znajomych z tamtych lat i szczerze, bardzo dobrze wspominam tą szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś