Gość: ... IP: 212.191.172.* 01.03.06, 23:04 Beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evns Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: 212.191.172.* 02.03.06, 20:46 Szkółka całkiem przyzwoita... Niektóre decyzje dyrekcji są absurdalne. Aha, jeszcze jedno: W toaletach nie ma mydła, ani papieru :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:36 W ubiegłym roku moje dziecko ukończyło XLIII LO. Bez problemu zdało maturę i dostało się na wybrany kierunek Politechniki Łódzkiej. Myślę, że moje dziecko miało wiele szczęścia. Otoczone było wspaniałymi profesorami z którymi łatwo nawiązywałam kontakt jako rodzic. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brukiew Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:03 napisz coś od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K@rtelihno Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:02 Szkoła spox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Ia Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:02 zajebista szkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldeg Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:10 Siema Fajna atmosferka. Fajne laski. Spoko na przerwach. Belfry wporzo. Polecam bez stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
sportek Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące 03.03.06, 12:42 Szkoła całkiem przyjemna. Nauczyciele w sumie mili i wyrozumiali. Kadra dobrze wykwalifikowana. Chodziłem tam i jestem w pełni zadowolony. Polecam, bo tam można się naprawdę czegoś nauczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZEń Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:02 Super atmosfera,wyrozumiali nauczyciele, siłownia z której zawsze można skorzystać, jednym słowem ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:08 Jestem bardzo zadowolona z edukacji mojego syna w XLIII LO.Obecnie jest w III klasie i jak dotąd nie miałam problemów. Szkołę polecam. Jest spokojna, posiada monitoring. Kadrę stanowią wykwalifikowani nauczyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamek Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:13 Fajna atmosfera,szczególnie w klasie lekkoatletycznej. Mili nauczyciele. Pozdrowienia dla wychowawczyni.W niedzielę widzimy się na zawodach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 20:51 super szkółka - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimini Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:24 Bardzo fajna szkoła, w brew pozorom dobry poziom nauki. Nauczyciele symaptyczni. Bardzo fajna siłownia, na którą można zawsze wpaść. Polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:45 Boks na rowery. Rajdy rowerowe do Kijaszkowa przez Toruń . To sie pamieta, a wiedza sama w łeb wchodzi przy takich profesorach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstydliwy Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:10 Nauczyciele super, oczywiście nie wszyscy jak to bywa w życiu. Gdyby nie ta szkoła nigdy nie wystąpiłbym w sztuce teatralnej ( bo się wstydzę), nie zatańczyłbym Poloneza na studniówce( p. KK chyba we mnie wierzyła bo się udało), nie uczęszczałbym na nocne zjęcia koła fizycznego( bo w innych liceach takich w ogóle nie ma).Nie żałuję. Matury sie w ogóle nie boję a na jakieś studia sie i tak dostanę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:29 Szkola jest calkiem spoko, tylko jak czytalem niektore wypowiedzi to z tymi dupkami troche ktos przesadzil. Wiekszosc nauczycieli jest fajna a w szczegolnosci Pani Profesot Teresa Krolikowska (moja wychowawczyni). Oczywiscie nikt nie przebije profesora Jakubowskiego od fizyki, jeszcze niegdy nie spotkalem takiego nauczyciela, jest naprawde wporzadku. Jerzeli chodzi o wyglad szkoly mozna by troche rzeczy popoprawiac a wszczegolnosci meski ubikacje w liceum (brak mydla i papieru). Brakuje rowniez palarni, zawsze trzeba wychodzic na zewnatrz nawet w zime, ale nie zawsze to jest mozliwe :/. Zdazylo sie latem jak wychodzilismy na fajke ze dyrekto ganial nas swoim super samochodzikiem i musielismy biegac po osiedlu i uciekac przed nim, troche jest nawiedzony ale jakos ucieklismy :P. Trzeba jescze wspomniec o prezesie, ktory otwiera szatnie ( Pan Tomek ), to jst rozwny gosc mozna sie z nim dogadac, tylko jak ktos przyjdzie po dzwonku zeby wejsc do szatni musi zaspiewac piosenke :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:14 Dobry kontakt z profesorami. Szybka informacja o problemach. Szkoła jakiej można pozazdrościć. Bezpośredni kontakt z dyrekcją, która jest otwarta na wszelkie propozycje młodzieży. Warto spróbować, bo kto tu raz przyszedł nie chce zmieniać szkoły na inną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:37 W ubiegłym roku zdałem maturę. Muszę teraz z perspektywy czasu ocenić, że szkoła jest w porządku. Nie mam problemów na studiach i mam miłe wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:29 szkoła całlkiem spoko jeśli chodzi o ludzi którzy do niej uczęsczają! reszta - dno! można czuć się jak w więzieniu albo gorzej bo nie ma papieru toaletowego ani mydła w toaletach!dyrektor gania samochodem po osiedlu palących, dorosłych ludzi! (żenada) ale trzeba mu przyznac ze kiedys zachowal się jak bohater wyskakując na grupke chłopaków z bejsbolem! Janusz to dobry człowiek tylko się za bardzo stara! (nas zadręczyć) ;] nie no troche przesadzam - nie jest tak źle - zapraszamy chetnych młodych ludzi do nauki w naszej szkole!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:26 ta szkola jest poje..a ... nic sie nie nauczysz ... tzw przechowywalnia ... podobnie jak 9 LO ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomki Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:33 Atmosferka w porzadku,ludzie tak samo,nauczyciele bez zarzutow.no pomijajac brak mydla w toaletach.Fajny sklepik z tanimi i pysznymi paczkami.Polecamy!!!!!!,pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubek Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:38 Fajna szkola, fajni ludzie, ale nie wszyscy=] nauczyciele calkiem, calkiem... doczepila bym sie do mydla bo albo go nie ma a jak juz jest to smierdzi !!!!!! skrocila bym ta dluga przerwe o jakies 10 minut bo sie dluzy czlowiekowi, ale w takiej szkole az milo posiedziec=] zapraszamy wszyskich do naszego wspanialego liceum bo tak naprawde jest tu fajnie=] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:42 W szkole panuje mila atmosfera,na przerwach mozna sie zrelaksowac przy grajacej muzyce,kupic cos w sklepiku.Profesorowie sa wymagajacy,ale zarazem wyrozumiali.Krotko mowiac spedzajac milo czas mozesz sie czegos nauczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:45 chcialam sprostowac opinie maturzystki. to jakies bajki . zadna muzyka nie leci . wielka lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:10 Muzyka leci i to za głośno a ty chyba jesteś głucha jeśli nie słyszysz! Polecam naszą szkołę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:01 mila atmosfera i wbrew temu co sie o tej szkole mowi nie jest zle... tak naprawde to szkola ktora daje ci perspektywy dalszego rozwoju.... zapraszam- a na pewno nie bedziesz zalowal/a tej decyzji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: 212.191.172.* 07.03.06, 22:05 taaaaa...swietna szkola-jak dla mnie dno...przede wszytskim poziom. w ubieglym roku bylo trzeba miec tylko 60 punktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dane z rekrutacji Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:33 Te 60 pkt, o których wspominasz, to wyłącznie średni wynik samego egzaminu gimnazjalnego. Średnia punktów wśród przyjętych to 89,2 pkt przy maksymalnych 153 w klasie sportowej. Szczegółowo: Ia śr. 86 pkt, max 128; Ib sr. 96 pkt, max 131; Ic śr. 86 pkt, max 153; Id śr, 88 pkt, max 117; Ie śr. 90 pkt, max 116; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: 212.191.172.* 13.03.06, 17:03 dziwne...mam troche inne dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:22 Mój syn uczęszcza do klasy sportowej I c. Prawdą jest,że tak dużo punktów miał uczeń przy rekrutacji i to nie jeden a kiklu. Ania jest pewniw kolejną osobą, która bardzo chciałaby zepsuć opinię tylko nie wie jak? Jestem zadowolona,że mój syn uczęszcza do XLIII LO. Jest tu bardzo dobry kontakt z nauczycielami, którzy dbają oto, aby iuczniowie nadrabiali zaległości( w klasach sportowych uczniowie często wyjeżdżają za obozy kadry).Niestety o tym się nie mówi, że otacza nas mistrz Polski w skoku wzwyż, mistrz województwa w biegu na 2000 m oraz inni wspaniali sportowcy. Mój syn przynajmniej aktywnie spędza czas wolny i nie ma czasu na siedzenie przed komputerem czego o Ani powiedzieć nie można. Może to Ona miała te 60 punktów? Pozdrawiam w szczególności Anię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trencio Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:36 Sami u was mistrzowie. Ścięgna im pujdą i po mistrzach. Zlikwidujcie inne klasy, bo ja za sportem i prochami nie przepadam. Wolę iść do normalnego liceum, a pewnie ponad 120 pnktów załapie.Chciałem iść do waszego liceum, bo mam najbliżej. Czy w tym liceum nie ma innych klas? Piszcie o nich. Przekonajcie mnie, że na wycieczki, obozy jeździ się nie tylko z klasą sportową. Anka napisz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: 212.191.172.* 17.03.06, 18:38 ale mnie rozbawilas...tak, wlasnie mialam taki zamiar zeby zepsuc opinie tej szkole.Nie mam ochoty tego komentowac bo jak czytam takie glupoty to az mnie rzuca...pozdro dla "mamuski" Odpowiedz Link Zgłoś