Dodaj do ulubionych

XLIII Liceum Ogólnokształcące

IP: 212.191.172.* 01.03.06, 23:04
Beznadzieja
Obserwuj wątek
    • Gość: evns Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: 212.191.172.* 02.03.06, 20:46
      Szkółka całkiem przyzwoita... Niektóre decyzje dyrekcji są absurdalne.
      Aha, jeszcze jedno: W toaletach nie ma mydła, ani papieru :P
    • Gość: rodzic Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:36
      W ubiegłym roku moje dziecko ukończyło XLIII LO. Bez problemu zdało maturę i
      dostało się na wybrany kierunek Politechniki Łódzkiej. Myślę, że moje dziecko
      miało wiele szczęścia. Otoczone było wspaniałymi profesorami z którymi łatwo
      nawiązywałam kontakt jako rodzic. Polecam.
      • Gość: brukiew Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:03
        napisz coś od siebie

• Gość: K@rtelihno Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:02
      Szkoła spox
    • Gość: Paulina Ia Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:02
      zajebista szkola
    • Gość: waldeg Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:10
      Siema
      Fajna atmosferka. Fajne laski.
      Spoko na przerwach. Belfry wporzo. Polecam bez stresu.
    • sportek Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące 03.03.06, 12:42
      Szkoła całkiem przyjemna. Nauczyciele w sumie mili i wyrozumiali. Kadra dobrze
      wykwalifikowana. Chodziłem tam i jestem w pełni zadowolony. Polecam, bo tam
      można się naprawdę czegoś nauczyć!
    • Gość: UCZEń Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:02
      Super atmosfera,wyrozumiali nauczyciele, siłownia z której zawsze można
      skorzystać, jednym słowem ekstra
      • Gość: mamuśka Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:08
        Jestem bardzo zadowolona z edukacji mojego syna w XLIII LO.Obecnie jest w III
        klasie i jak dotąd nie miałam problemów. Szkołę polecam. Jest spokojna, posiada
        monitoring. Kadrę stanowią wykwalifikowani nauczyciele.
      • Gość: Adamek Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:13
        Fajna atmosfera,szczególnie w klasie lekkoatletycznej. Mili nauczyciele.
        Pozdrowienia dla wychowawczyni.W niedzielę widzimy się na zawodach!
    • Gość: mała Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 20:51
      super szkółka - polecam
      • Gość: Rimini Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:24
        Bardzo fajna szkoła, w brew pozorom dobry poziom nauki. Nauczyciele symaptyczni.
        Bardzo fajna siłownia, na którą można zawsze wpaść. Polecam!!!!!!
        • Gość: cyklista Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:45
          Boks na rowery. Rajdy rowerowe do Kijaszkowa przez Toruń . To sie pamieta, a
          wiedza sama w łeb wchodzi przy takich profesorach .
          • Gość: wstydliwy Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:10
            Nauczyciele super, oczywiście nie wszyscy jak to bywa w życiu. Gdyby nie ta
            szkoła nigdy nie wystąpiłbym w sztuce teatralnej ( bo się wstydzę), nie
            zatańczyłbym Poloneza na studniówce( p. KK chyba we mnie wierzyła bo się udało),
            nie uczęszczałbym na nocne zjęcia koła fizycznego( bo w innych liceach takich w
            ogóle nie ma).Nie żałuję. Matury sie w ogóle nie boję a na jakieś studia sie i
            tak dostanę!
            • Gość: Rafal Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:29
              Szkola jest calkiem spoko, tylko jak czytalem niektore wypowiedzi to z tymi
              dupkami troche ktos przesadzil. Wiekszosc nauczycieli jest fajna a w
              szczegolnosci Pani Profesot Teresa Krolikowska (moja wychowawczyni). Oczywiscie
              nikt nie przebije profesora Jakubowskiego od fizyki, jeszcze niegdy nie
              spotkalem takiego nauczyciela, jest naprawde wporzadku. Jerzeli chodzi o wyglad
              szkoly mozna by troche rzeczy popoprawiac a wszczegolnosci meski ubikacje w
              liceum (brak mydla i papieru). Brakuje rowniez palarni, zawsze trzeba wychodzic
              na zewnatrz nawet w zime, ale nie zawsze to jest mozliwe :/. Zdazylo sie latem
              jak wychodzilismy na fajke ze dyrekto ganial nas swoim super samochodzikiem i
              musielismy biegac po osiedlu i uciekac przed nim, troche jest nawiedzony ale
              jakos ucieklismy :P. Trzeba jescze wspomniec o prezesie, ktory otwiera szatnie (
              Pan Tomek ), to jst rozwny gosc mozna sie z nim dogadac, tylko jak ktos
              przyjdzie po dzwonku zeby wejsc do szatni musi zaspiewac piosenke :P.
          • Gość: mama Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:14
            Dobry kontakt z profesorami. Szybka informacja o problemach. Szkoła jakiej można
            pozazdrościć. Bezpośredni kontakt z dyrekcją, która jest otwarta na wszelkie
            propozycje młodzieży. Warto spróbować, bo kto tu raz przyszedł nie chce zmieniać
            szkoły na inną.
            • Gość: absolwent Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:37
              W ubiegłym roku zdałem maturę. Muszę teraz z perspektywy czasu ocenić, że szkoła
              jest w porządku. Nie mam problemów na studiach i mam miłe wspomnienia.
              • Gość: Adams Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:29
                szkoła całlkiem spoko jeśli chodzi o ludzi którzy do niej uczęsczają! reszta -
                dno! można czuć się jak w więzieniu albo gorzej bo nie ma papieru toaletowego
                ani mydła w toaletach!dyrektor gania samochodem po osiedlu palących, dorosłych
                ludzi! (żenada) ale trzeba mu przyznac ze kiedys zachowal się jak bohater
                wyskakując na grupke chłopaków z bejsbolem! Janusz to dobry człowiek tylko się
                za bardzo stara! (nas zadręczyć) ;] nie no troche przesadzam - nie jest tak źle
                - zapraszamy chetnych młodych ludzi do nauki w naszej szkole!!! ;)
    • Gość: shrek Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:26
      ta szkola jest poje..a ... nic sie nie nauczysz ... tzw przechowywalnia ...
      podobnie jak 9 LO ...
    • Gość: ziomki Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:33
      Atmosferka w porzadku,ludzie tak samo,nauczyciele bez zarzutow.no pomijajac
      brak mydla w toaletach.Fajny sklepik z tanimi i pysznymi
      paczkami.Polecamy!!!!!!,pozdrowienia
    • Gość: bubek Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:38
      Fajna szkola, fajni ludzie, ale nie wszyscy=] nauczyciele calkiem, calkiem...
      doczepila bym sie do mydla bo albo go nie ma a jak juz jest to smierdzi !!!!!!
      skrocila bym ta dluga przerwe o jakies 10 minut bo sie dluzy czlowiekowi, ale w
      takiej szkole az milo posiedziec=] zapraszamy wszyskich do naszego wspanialego
      liceum bo tak naprawde jest tu fajnie=]
    • Gość: maturzystka Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:42
      W szkole panuje mila atmosfera,na przerwach mozna sie zrelaksowac przy grajacej
      muzyce,kupic cos w sklepiku.Profesorowie sa wymagajacy,ale zarazem
      wyrozumiali.Krotko mowiac spedzajac milo czas mozesz sie czegos nauczyc!
      • Gość: Ania Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:45
        chcialam sprostowac opinie maturzystki. to jakies bajki . zadna muzyka nie leci
        . wielka lipa
        • Gość: Kamila Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:10
          Muzyka leci i to za głośno a ty chyba jesteś głucha jeśli nie słyszysz! Polecam
          naszą szkołę.Pozdrawiam
    • Gość: xyz Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:01
      mila atmosfera i wbrew temu co sie o tej szkole mowi nie jest zle... tak
      naprawde to szkola ktora daje ci perspektywy dalszego rozwoju.... zapraszam- a
      na pewno nie bedziesz zalowal/a tej decyzji...
      • Gość: ania Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: 212.191.172.* 07.03.06, 22:05
        taaaaa...swietna szkola-jak dla mnie dno...przede wszytskim poziom. w ubieglym
        roku bylo trzeba miec tylko 60 punktow
    • Gość: dane z rekrutacji Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:33
      Te 60 pkt, o których wspominasz, to wyłącznie średni wynik samego egzaminu
      gimnazjalnego. Średnia punktów wśród przyjętych to 89,2 pkt przy maksymalnych
      153 w klasie sportowej.
      Szczegółowo:
      Ia śr. 86 pkt, max 128;
      Ib sr. 96 pkt, max 131;
      Ic śr. 86 pkt, max 153;
      Id śr, 88 pkt, max 117;
      Ie śr. 90 pkt, max 116;
      • Gość: ania Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: 212.191.172.* 13.03.06, 17:03
        dziwne...mam troche inne dane
        • Gość: mama Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:22
          Mój syn uczęszcza do klasy sportowej I c. Prawdą jest,że tak dużo punktów miał
          uczeń przy rekrutacji i to nie jeden a kiklu. Ania jest pewniw kolejną osobą,
          która bardzo chciałaby zepsuć opinię tylko nie wie jak? Jestem zadowolona,że mój
          syn uczęszcza do XLIII LO. Jest tu bardzo dobry kontakt z nauczycielami, którzy
          dbają oto, aby iuczniowie nadrabiali zaległości( w klasach sportowych uczniowie
          często wyjeżdżają za obozy kadry).Niestety o tym się nie mówi, że otacza nas
          mistrz Polski w skoku wzwyż, mistrz województwa w biegu na 2000 m oraz inni
          wspaniali sportowcy. Mój syn przynajmniej aktywnie spędza czas wolny i nie ma
          czasu na siedzenie przed komputerem czego o Ani powiedzieć nie można. Może to
          Ona miała te 60 punktów? Pozdrawiam w szczególności Anię.
          • Gość: trencio Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:36
            Sami u was mistrzowie. Ścięgna im pujdą i po mistrzach. Zlikwidujcie inne klasy,
            bo ja za sportem i prochami nie przepadam. Wolę iść do normalnego liceum, a
            pewnie ponad 120 pnktów załapie.Chciałem iść do waszego liceum, bo mam
            najbliżej. Czy w tym liceum nie ma innych klas? Piszcie o nich. Przekonajcie
            mnie, że na wycieczki, obozy jeździ się nie tylko z klasą sportową. Anka napisz
            więcej.
          • Gość: ania Re: XLIII Liceum Ogólnokształcące IP: 212.191.172.* 17.03.06, 18:38
            ale mnie rozbawilas...tak, wlasnie mialam taki zamiar zeby zepsuc opinie tej
            szkole.Nie mam ochoty tego komentowac bo jak czytam takie glupoty to az mnie
            rzuca...pozdro dla "mamuski"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka