Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 13:12 Mam pytanie, czy dużo się ryzykuje wchodząc do tego baseniku, jako, że ostatnio zamknięty był? A może jeszcze jest? Czy ktoś coś może wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: temporythm Re: Basen na Teofilowie IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.03.06, 14:11 Syf tam panuje... lepiej pojechać kilka przystanków dalej do Aleksandrowa (78 z Placu Wolności). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka_mar Re: Basen na Teofilowie IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 14:20 to prawda w Aleksandrowie basen jes maly ale za to przyjemny.Nie polecam startu tam to dopiero syf (duzy i maly basen). Odpowiedz Link Zgłoś
xs3 Re: Basen na Teofilowie 05.03.06, 15:17 W Nowej Gdyni jest fajnie.Woda ozonowana,jeżdżę tam ze swoim dzieckiem.Nigdy nic nie złapaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temporythm Start IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.03.06, 16:44 Pływałem tam co tydzien przez kilka lat i nic nie złapałem ;) - ale trzeba przyznac - basen iscie prl'owski... no ale 3,5 metra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stoodent Start - popieram 05.03.06, 22:08 Pływałem tam 10 lat jak mieszkałem na Teo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_warsaw Re: Basen na Teofilowie IP: 212.180.161.* 06.03.06, 08:14 w Aleksie rzeczywiście jest (a przynajmniej był) sympatycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Basen na Teofilowie 06.03.06, 11:00 Basen w Aleksandrowie - bardzo polecam. Czysto, przyjemnie, rzadko tłok, niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Basen na Teofilowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:10 jest fajnie parking za darmo,tanio ale woda dla dziecka w brodziku za zimna. Nie to co w nowej gdyni drogo i jeszcze za parking nie strzeżony się płaci a ludzi jak mrówek.Strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temporythm Jak dojechać do Aleksandrowa :-) IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.06, 15:44 Mały poradnik :P - dla nieposiadającch własnych czterech kółek: Wsiadamy w 78 w Łodzi (uwaga: nie 78A, które jedzie na Rojną) i jedziemy do końca - na Plac Kosciuszki (i musimy się wrócic kilkaset metrów - warto zapytac sie mieszkancow, kazdy bez problemu wskaze drogę) lub wysiadamy na przedostatnim przystanku (Południowa - bezposrednio za cmentarzem) i idziemy głowna ulica (Wojska Polskiego) "do przodu" jakies 250 metrow... skrecamy w lewo w Bankową :-) i widzimy basen - przy szkole sportowej - nr 3 :)) Odpowiedz Link Zgłoś