Dodaj do ulubionych

Dobry fryzje w Łodzi - fryzura ślubna

06.03.06, 16:51
hej, szukam dobrego, sprawdzonego fryzjera. Chodzi o fajną, nie staroświecką
fryzurę na ślub.
pozdrówka:)
Obserwuj wątek
    • fleurette Re: Dobry fryzje w Łodzi - fryzura ślubna 06.03.06, 16:52
      nie staroświecka? stanisław na narutowicza
      • Gość: bell Re: Dobry fryzje w Łodzi - fryzura ślubna IP: *.toya.net.pl 06.03.06, 21:26
        niowoczesna bajka w teofilu
        • Gość: ja Re: Dobry fryzje w Łodzi - fryzura ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 09:22
          a ja polecam salon na Piotrkowskiej tylko nie pamiętam dokładnego numeru, w
          każdym razie między jaracza a narutowicza, idąc w stronę magdy salon jest po
          lewej stronie w bramie na samym końcu, w tej samej bramie jest tez takie bardzo
          sławne studio paznokcia. Tel: 630 71 89, z tego co pamiętam mnie czesała
          Agnieszka, taka młodziutka dziewczyna. Bardzo fajną mi wymyśliła fryzurę, byłam
          u niej na próbnym koku a ten własciwy wyszedł jeszcze lepiej. Gorąco polecam. A
          co do makijażu polecam Martę 633 00 61 z salonu sukien ślubnych na jaracza, to
          ona poleciła mi też tą fryzjerkę. Makijaż robiła też mojej mamie.
    • cassani ja sobie sam zrobiłem 07.03.06, 09:39
      fryz!
      tymi ręcyma!
      • sky81 Re: ja sobie sam zrobiłem 07.03.06, 10:15
        bardzo dużo o ślubnych fryzurkach (i fryzjerach) w Łodzi znajdziesz tu:
        www.forum.wesele-lodz.pl/viewforum.php?f=18
    • Gość: Sylwia Re: Dobry fryzje w Łodzi - fryzura ślubna IP: 204.74.28.* 07.03.06, 12:44
      Polecam serdecznie Alfredę (róg kościuszki i piłsudskiego - wiezowiec, parter).
      Make-up zrobiła mi piękny, ale również fryzurę (choć sądziłam że to
      niemożliwe). Polecam serdecznie. Kobitka nie wygląda na talent, który ma. To
      dawna charakteryzatorka z filmóki. Widać, że praca to jej życie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka