Gość: ja wiem lepiej!!!! Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 20:43 siema ja jestem jedna z tych dziewczyn ktore pan MASŁOWSKI tak obsmarował w swoim artykule dziekuje bardzo tym którzy nam wierza i wiedza ze my nie jestesmy zadnymi piepszonymi alkholiczkami!a pozatym jak juz napisałes to (chociaz huj ci do tego) to trzeba było pisac prawde a nie zmyslasz!!!!!\\bo kurde zadna z nas nie była pijana zadna sie nie przewracała ani zadna nie wymiotowała!!!!wez sie ku.. zastanów zanim cos napiszesz bo przez to mogłes zrujnowac nam zycie palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem lepiej masłowski przeczytaj IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 20:49 mnie kurde tylko jedno boli tyle młodziezy sie tam przewija tyle razy tam cpano pioto i to jest prawie codziennie a on kurde akurat nam musiał zdjecia zrobic!!! na sczescie ludie znaja nas na tyle dobrze zr wierza nam a nie twojemu smiesznemu artykułowi tylko jak nastepnym razme bediesz chciał zrobic komus swinstwo to astanów sie czy to ma sens bo twoej sensacja niedługo przeminie a za nami mogło sie to ciagnac przez jeszcze dłuzszy czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie winna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnhgjmufge Re: masłowski przeczytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:01 naprawde nie jestesmy niczego winne moge przysiądz na wszystko że nioc nei zrobiłam oprócz tego że sobie siedziałam tam no może w złym towarzystwie ale ja nei odpowiadam za to co oni zrobili ja mam swój rozum i wiem co robie i ponosze za to odpowiedzialnośc a teraz pan masłowski napisał na nas bzdury i oskarżył nie winne osoby popatrz sobei przez to okienko i zobacz ile tam osób robi gorsze rzeczy np ćpa itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro są miejsca w łodzi gdzie nie wypada stać a co dopi IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.03.06, 21:09 ero w towarzystwie flaszki,miejsce to nie cieszy się dobrą opinią handelek prochami pod okiem kamer to jest dobry temat do gazety i nie tylko...no panowie i panie do dzieła... Odpowiedz Link Zgłoś
darek-krysztofiak Re: masłowski przeczytaj 16.03.06, 22:59 > Gość portalu: ja wiem lepiej napisał(a): > pioto i to jest prawie codziennie a on kurde akurat nam musiał zdjecia > zrobic!! Przykro mi się robi... Niestety, na kogo wypadnie na tego bęc... :-/ P.S. Mało innych ustronnych miejsc w mieście, czy dzielnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: masłowski przeczytaj IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 09:49 Boże drogi,człowieku ile musiałeś wypić,że takie bzdury piszesz zamiast pić pod Galerią to lepiej zapłać za korepetycje z ORTOGRAFII!!!!!!!!!!!!!!!!!!głąbie jeden,powinni wam rodzice tak wpier....,żebyście na sam słuch o wódce wymiotowali,macie czas na alkohol.15-cie lat to wiek do nauki,a nie używek i przestancie sie tłumaczyć,wasz błąd wyliście w złym czasie w złym miejscu i o złej porze,teraz ponoście za to konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro głupotą młodzieży jest to iż za wszelką cene chcą IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.03.06, 10:28 być dorośli a nie zdają sobie sprawy jak naprawde ta dorosłość wygląda...dzieci nie zabierajcie sobie dzieciństwa to taki piękny okres w życiu człowieka ...nie popadajcie w manie dorosłości bo to wcale nie jest piękna chwila w życiu człowieka...szanujcie dzieciństwo bo ono jest wam dane tylko raz i przez krótki okres czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: masłowski przeczytaj IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 11:41 poprawiam sie nie wyliście tylko byliście w złym miejscu sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla bla ale klamcy!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 21:10 wiedsz co ty ku.. narobiles idioto tym swoim artykułem??jakie klopoty nam narobiles?a ty sie cieszysz tak bo sensacja był no fajnie tlyko ze my miłąymy przeje..e z lekka no dobra moze nie powinnysmy njdowac sie w takim towarzystwie ale to nie znaczy ze my tez musiałysmy pic i robic wszytsko to co robia huligani!!ale jak widac nie kazdy ma ROzum w głowie i nie kazdy NIE JEST samolubem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymasłowska expres górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:52 inne gazety przynajmniej potrafia przyznac sie do błędu a was nawet na to nei stać !!!!!nie czytajcie tej gazety pełnej bzdur !!!!i nie chodźcie obok niej bo jeszcze napiszą że gwałcicie kogoś chociaż nie bedziecie tego robić ale widać że dziennikarze (jak można tych frajerów nazwać dziennikarzami)mają bujną bardzo bujną wyobraźnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: expres górą IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 11:45 po to sa dziennikarzami i musza miec bujna wyobraznie,by zainteresowac ludzi swoimi artykulami.to im sie wlasnie udalo hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ello Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 22:05 POWTÓRZE TO JESZCZE RAZ I BEDE TO POWTARZAC ZA KAZDYM RAZEM-ZADNA Z NAS NIE BYŁA PIJANA ZADNA NIE ZYGAŁA A JUZ NAPEWNO ZADNA SIE NIE WYWTRACAŁA!!!!!! DOTARŁO??TO PLOTKUJCIE SOBIE O KIM INNYM A TY MASŁOWSKI ZNJADZ SOBIE INNE OFIARY FRAJERZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega z 39:) Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:39 A Ciebie to poznaję (ruda) ty mieszkasz chyba na Kosynierów Gd. A tą czasną w czewwonej kurtce to znam, wogóle się nie uczy, wygląda jak patologia chodząca i ostatnia ku**a... Jeśli się tak burzycie, że nie piłyście, to po co byłyściw z tymi lumpami. Poniosłyścia tego konsekwencje, nie piłyście, a i tak was rozpoznano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfhj Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:41 Ty chyba masz same gały, bo sądząc po twojej ortografii to tak jest. Daję 100zł, że nie masz dobrej opinii jak to wypisujesz tutaj/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulcia Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:42 Dobra, na spokojnie. Nie ma co się kłócić o to co kto napisał. Moim zdaniem to jest tak: Dziewczyny co prawda przesadziły z tym piciem na parkingu, ale redaktor mógł chociaż nie kłamać z tym co żekomo widział. Napisał że oni tam "ćpają, jarają i chleją" i w ciągu 10-ciu minut obalili dwie pół litrówki. Tak naprawdę to oni mieli niecałe pół litra. I NIE wszyscy pili jak to stwierdzono, tylko najwyżej 6 osób z 8. A zresztą, po co ja to piszę skoro nikt nie uwierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wagarowicz Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:53 bądź normalną i chodź do szkoły. Ja mam jej dość. I nie komentuj tych bzdetów. Kto ile pił. Jak ja pije to idę tam gdzie mnie nie sfotografują. A to to wszystko było pod publiczkę. I po co ten krzyk???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie winna jak wy tak możecie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:06 zorro dzieki za obiektywne spoglądanie na sprawe też mam nadzieje że będzie dobrze ale nikt z dyrekcij nie chce nam w to wierzyć ale na zdjęciach nmawet widać ze nic nei robie i jak ja mam to im uświadomić??już chyba nic nei moge zrobić tylko liczyć na to że jak chodze od 8 lat do tej szkoły i mam dobrą opinie to nie zniszczy mi jej jakiś bajkopisarz piepszony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: jak wy tak możecie?? IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 11:59 8-lat nauki stracone wroc dziecko do 1-klasy SP ,albo zmien poloniste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winny do nie winne Re: jak wy tak możecie?? IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 12:02 WSZYSCY SA WINNI NA TYM KUR... SWIECIE!!!!!!1zapamietaj to sobie nie ma winy bez przyczyny z tym,ze przyczyna zawsze sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda102 Re: jak wy tak możecie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:37 No,no,jeśli chodzisz 8lat do tej szkoły, to czy jest to aby normalne? Już same wugaryzmy i przekleństwa świadczą o tym, że takie święte to nie jesteście.W niektórych miastach i szkołach można wylecieć za taki język i wcale nie potrzeba alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdgbt [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna z uczestnicz Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 22:36 ja to mam tylko nadzieje ze ta cala sprawa nie bedzie sie ciagła w nieskonczonosc i ze juz za"chwile"ucichnie i ci co nas znaja wiedza ze my jestesmy nie winne ze nic nie zrobiłysmy ci co nas nie znaja to ma do nich ogromn prosbe nie musicie nam wierzyc ale nie wierzcie w takim razie tez tym brukowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro uwierzymy uwierzymy tylko idżcie już spać bo jutro IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.03.06, 22:42 będą niezapowiadane klasówki i ostre pytanie i znowu posypią się pały i stek obelg jaka ta młodzież niedouczona a tylko dopita i naćpana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem lepiej Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 23:07 i huj mnie to obchodzi dreczku ale ty ku.. nie miałes najmniejsego prawa!!!!!!!!!cibie to tpku.. psio rubka ale pomyslałes co my bedziemy miały jak sie wszyscy dowiedza??dopiołes swojego??zrobiłes ku.. nie potrzebna sensacje??no to mozesz myb ku.. z siebie dumny i miec powód uciechy frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 12:14 pieknie! nie dosc,ze pisac nie potraficie to jeszcze zeby dziewczeta poslugiwaly sie takim jezykiem,i co o was to swiadczy,ze moze jednak redaktorek mial racje,wychodzi ze wcale nie jestescie takie grzeczne i niewinne.W kazdym klamstwie jest troche prawdy,ja po waszych wypowiedziach przestaje wierzyc w ta wasza NIEWINNOSC?????????????? Jedyna Ulcia chyba jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulcia Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:06 Dzięki:) ale współczuję teraz redaktorowi bo podobno będzie miał proces... żal mi faceta. Dziewczyn też, ale ja naocznym świadkiem nie byłam i nie wiem jak to dokładnie wyglądało, poprostu zaufałam koleżankom. A co do błędów to każdemu się trafi literówka:) ps: człowiek w stresie powie (napisze) wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA WIEML EPIEJ Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 23:11 KU.. SZMATY JESZCZE DOSTANIECIE ZA SWOJE KU.. TEN APARAT WAM W DUPE WSADZE I ODECHCE SIE WAM KU.. CYKAC ZDJEC NIEWINNEJ MŁODZIEZY PALANCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 00:20 ile ta młódź dostała za te fotki od redaktora??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAPTUS Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 00:24 moze na wódkę im starczyło, a może i musieli dołożyc!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulcia Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 07:29 Dostali, ale nie od redaktora, tylko od dyrektora po -50 pkt ze sprawowania i grozi im wyżucenie ze szkoły. Panie Redaktorze. Czy teraz jest Pan z siebie dumny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:37 po co zamazywac twarze na zdjeciach? skoro 'mlodziez' uwaza ze nie robila nic zlego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re:to do ciebie gosciu2 IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 16:31 wiesz co gosciu ty nam zarzucasz że skoro takich słow urzywamy to napewno nie jestemy tak grzeczne jak twierdzimy ale czy ty nie byłbys wku..ony jakby o tobie albo o twiom dziecku tak pisali co??no wiec postaw sie w naszej sytuacji i zobcz jakie emocje panuja w nas bo te twoje tekty poprostu sa bezczelne zanim napiszesz troszke pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 do lalala Re:to do ciebie gosciu2 IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 21:31 Moje dziecko to by dostalo porzadny wpier.... za cos takiego,byl alkohol i nie ma tlumaczenia 15 lat to troszeczke za wczesnie na picie w miejscu publicznym,pod sklepami pija lumpy a nie PORZADNA mlodziez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezana ze szkoly Re:to do ciebie gosciu2 IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 21:54 widze ze nie jest tak zle skoro mozesz siedzec jeszcze przy kompie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnica Oni są z mojej szkoły! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.03.06, 20:55 Te dziewczyny dobrze znam! Są z mojej szkoły! Wiedziałam że palą itp, ale żeby aż tak? Mam nadzieję że im się dostanie. Uważają i zachowują się jak dorosłe, więc jak dorosłe niech ponoszą konsekwencje i biorą odpowiedzialość za swoje czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Oni są z mojej szkoły! IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 21:48 Ja tez mam taka nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruzel To poprostu przechodzi pojecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 10:52 dziewczyny!! Piszecie, ze Wam rujnuja zycie tym tematem i, ze chca Was wyrzucic ze szkoly... Czym Wy sie martwicie??!! Przeciez codziennie widzimy Was w galerii od 10 rano, codziennie i przez caly dzien! Przeciez szkola Wam niepotrzebna... Moim zdaniem szybko znajdziecie nastepne lokum na Zachodniej, a napewno Wam do tego bardzo blisko... hehe i to jeszcze jaka bezczelność... wrzuciacie na biednego redaktora, ktory tak naprawde opisal to co widzial... no wybaczcie ale ze zdjec wlasnie to widac. Trzebabylo siedziec w szkole za, ktora juz tak bardzo tesknicie a nie szlajac sie po galerii, zreszta ostrzegalismy Was po pare razy! No i najbardziej rozbawil nas fakt, iz widzielismy Was w galerii zaraz po tym zdarzeniu czyli nastepnego dnia hehhehe jestescie najlepsze. Keep it going! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruzel To poprostu przechodzi pojecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 10:57 aha bylbym zapomnial... macie jak w banku, ze jezeli zostaniecie w szkole to nie omieszkamy porozmawiac na wywiadowce z Pania Lamenta... zobaczymy czy bedziecie tak samoo wyszczekane jak tu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA WIEM LEPIEJ Re: To poprostu przechodzi pojecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:06 EJ SORY LAMENTA JUŻ O TYM WIE I WSZYSTKO JASNE NIE MIESZAJ SIĘ W TO BO TO NIE TWOJA SPRAWA RAZ BYŁYŚMY NA WAGARACH I ROBISZ Z TEGO WIELKIE HALLO NIE BYŁYŚMY W GALERII W NIEDZIELE A TO W SOBOTE BYŁO I POWIEDZ MI NA KTÓRYM ZE ZDJĘC WIDAĆ ŻE KTÓRAŚ Z DZIEWCZYN SIĘ PRZEWRACA LUB WYMIOTUJE JAK NIE BYŁEŚ LUB BYŁAŚ TAM TO NIE MÓW GŁUPOT!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: To poprostu przechodzi pojecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:08 pani lamenta już wie i lepiej już sie nie mieszaj w tą sprawe bo nic cię to nei powinno obchodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruzel Re: To poprostu przechodzi pojecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:55 ooo nie! Nie ma szans, zebyśmy to zostawili tak jak Wam się podoba... Jak ta gazetka Was nie pogrąży to my się o to postaramy bo to co Wy odwalacie przechodzi ludzkie pojęcie! a założe się, że Pani Lamenta nie wie wszystkiego tak jak twierdzicie, postaramy się ją uświadomoć. Skończyło się babki sranie... przykro mi, ale każdy ponosi karę za swoje wybryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem lepiej Re: To poprostu przechodzi pojecie IP: *.toya.net.pl 19.03.06, 19:24 ej jaruzel ale o co ci chodzi??zrobiłysmy ci cos takiego zebys sie na nas mscił??a to co robimy poza szkołą to nie powinno cie obchodzic!!!!!zajmij sie lepiej sobą i ludzi dajcie sobie juz spokój w ogóle przestancie sie w to wtrącac bo nie było was tam i za przeproszeniem gó.. wiecie!!!!!popatrz na swoje wady i błedy!ty nigdy nie miałes/as zadnej wpadki?!!!i co chciałabyc/chiałbys zeby ludzie cie zaczepiali i i przez cały czas to wypominali pozatym my tam nic złego nie robiłysmy tylko stałysmy a to jakie mamy towarzystwo to nikogo nie powinno obchodzic!!!!a nasze wychowawczynie o wszytskim wiedzą i wierzą nam a nie gazecie!!!!wiec daj juz sobie i nam świety spokój...zrozum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 100 Re: To poprostu przechodzi pojecie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 13:09 Jaruzel masz racje powinny poniesc surowe konsekwencje,sa tak pewne siebie ze az strach,ja natomiast jestem ciekaw jakie te panienki poniosly kary ze strony rodzicow,bo jak zadnych (a tego sie spodziewac mozna po ich stylu pisania)to co sie dziwic,ze pija cpaja i moze sie jeszcze pier.... po katach,jak rodzice maja w dupie to co ich dzieci wyprawiaja,zament i rozpacz sie zacznie jak ktos komu kose sprzeda,ALE ONI SA PRZECIEZ ZAWSZE NIEWINNI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem lepiej Re: To poprostu przechodzi pojecie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 14:51 ty gosciu uwazaj sobie nie bedziesz najezdzał na moich rodziców!!!!!!!!za co miała dostac kare co?? ZA TO ZE SOBIE STAŁA I NIC NIE ROBIŁAM!NO BO ZA PRZEPROSZENIM KU.. WIDZISZ ZEBYM NA TYM ZDEJECIU PIŁA ALE ROBIŁA COS INNEGO ZŁEGO??WIEC KURDE MÓWIŁĄM JUZ ZEBYSCIE DALI SOBIE SPOKÓJ Z TĄ SPRAWĄ!!!A PANI JARUZEL Z LEKKA PRZESADZA BO MOZE I BYŁYSMY W GALERII CODZIENNIE ALE PO LEKCJACH WIEC GÓWNO WAS TO POWINNO OBCHODZIC I ZNAJDZIE SOBIUE W KONCU INNY TEMAT DO PLOTKOWANIA NIE MA NIC INNEGO DO ROBOTY TYLKO KRYTYKOWANIE INNYCH??NO TO SPÓJRZ NA SWOJE WADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do ja wiem le Re: To poprostu przechodzi pojecie IP: *.toya.net.pl 21.03.06, 13:06 Powinnyscie dostac za to ze zadajecie sie z nie odpowiednimi ludzmi,bo to margines pije pod sklepami a nie PORZADNA mlodziez,albo chocziazby za wasze nie wybredne slownictwo,no ale coz widocznie nie obchodzicie swoich rodzicow skoro tak sie bulwersujecie na czyjes zdanie.Zreszta smiem twierdzic,ze artykul powas splyna,bo chodzicie po szkole i sie chelpicie poprostu jestescie z siebie zadowolone,nie ma w was zadnej skruchy,to poprosu teraz rosnie nam perfidna wyrachowana mlodziez ze za strach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Do tych ktorzy nie pilnuja swoich spraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:17 Przedewszystkim do Jaruzel!! WIecie co nie wiem o co robicie taki szum...To nie jest nikogo innego sprawa jak rodzicow tych dzieciakow i samych nich...Nie wiem wogole po co robicie takie zamieszani i tak ich wszystkich krytykujecie skoro ich nie znacie a co do szkoly znaczy sie do ludzi z tych dziewczyn szkoly to uwazam ze ci co wrzucaja na te dziewczyny sa zupelnie nie kolezenscy...ja jestem ciekawa co by bylo jka oni by mieli jakas wpadke a polowa bylaby przeciwko nim. Myslalam ze szkola to tez solidarnosc. I jak na tej stornie zobacze jeszcze raz jakies bluzgi na ktoras z osob na tych zdjeciach to oskarzymy wlasnie gazete o to ze pozwala takie artukly komentowac...i nie wrzucajcie tez na tego kto ten artykoj napisal bo on tez musi zarabiac a teraz bez sensacji nie ma kasy...no to na tyle...papa :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maji Re: Do tych ktorzy nie pilnuja swoich spraw IP: *.toya.net.pl 21.03.06, 13:10 wez na luz solidarnosc wyginela w 1990 roku i nie wroci,dzisiaj nikt za nikim nie stanie bo nie ma takiej potrzeby,karzdy mysli o sobie i dla siebie nikt inny ich nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczek Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:20 Ludzie, opanujcie się. Robicie z tej całej sprawy sensację. Popatrzcie co dzieje sie wokół. Naprawde myślicie, że to jest jedyne miejsce, gdzie młodzież pije? To bzdura! A to niby ma być margines społeczeństwa, bo piją na dworzu i są młodzi? Oszaleliście? Do niedawna mnie samej się zdarzały takie numery i byłam najlepszą uczennicą w szkole, a teraz jestem na studiach i nieżle sobie radzę. Takie sytuacje się zdarzają nie należy ich tolerować ani pochwalać, ale też nie róbmy z tych młodych ludzi od razu "żuli". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do paczka i innych Re: Co robi młodzież pod Galerią Łódzką IP: *.toya.net.pl 21.03.06, 13:22 wiesz gdyby to bylo tylko piwo,mozna przymknac oczy,ale 15-latki ciagnace wodke z"gwinta"w miejscu publicznym,to niestety dla mnie zdemoralizowana mlodziez.Zobaczysz jak bedziesz miala swoje dzieci w tym wieku i jak wtedy podejdziesz do tej sprawy,bo ja majac 15-16 lat tez uwazalabym ze to wkoncu nie taki wielki problem i kazdemu moze sie taka wpadka trafic,ale teraz po 40-stce inaczej sie do tego ustosunkowywuje i wiem napewno gdybym zobaczyla na tym zdjeciu swoje dziecko,nie obyloby sie bez awantuty i szlabanow na wiele wiele rzeczy bo jest takie powiedzenie czego oczy nie widza....... Odpowiedz Link Zgłoś