markiza_de_kotlet_mielony 05.12.02, 14:59 Usunąć ją z tego forum, tak jak sie usuwa niewygodne posty !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: WYWALIĆ MARKIZĘ DE KOTLET MIELONY !!! 05.12.02, 15:02 Stac Cię stanowczo na więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: WYWALIĆ MARKIZĘ DE KOTLET MIELONY !!! 05.12.02, 15:07 Ale jestem oszczędna... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: WYWALIĆ MARKIZĘ DE KOTLET MIELONY !!! 05.12.02, 15:17 To widać. Często oszczędzasz nawet szarych komórek. Nie zawsze, na szczęście, więc nie żałuj. Im więcej ich uzywasz, tym więcej przybywa. Sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: WYWALIĆ MARKIZĘ DE KOTLET MIELONY !!! 05.12.02, 15:21 kropka. napisała: > To widać. Często oszczędzasz nawet szarych komórek. > Nie zawsze, na szczęście, więc nie żałuj. Im więcej ich uzywasz, tym więcej > przybywa. Sprawdzone Wolałabym ,gdybyś mówiła z własnego doswiadczenia :)) Na prawdę jesteś dobra !!! Bardzo Cię lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: WYWALIĆ MARKIZĘ DE KOTLET MIELONY !!! 05.12.02, 15:28 właśnie mówię z własnego doświadczenia. Przybywa! Słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ale podkręcasz, hehe... 05.12.02, 15:15 Markizo droga! Dajże spokój, ledwośmy niedawno topór wojenny zakopali... A co do zdania Kropki (na innym wątku), to niezupełnie się z nim zgadzam, a raczej zupełnie nie zgadzam. Ale przecież jej prawo myśleć tak, a Twoje - inaczej (jeśli chcesz). W każdym razie ponawiam apel o zaniechanie. Z poważaniem aard Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Ale podkręcasz, hehe... 05.12.02, 15:19 Już się nie można powygłupiać... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Ale podkręcasz, hehe... 05.12.02, 15:28 Ależ można a nawet trzeba. Tylko z klasą. Stać Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Markizo złośliwa.... 05.12.02, 15:31 A jakbyś tak powygłupiałą się dla odmiany odrobinkę mniej agresywnie? Lubię złośliwość, ale wtedy, gdy jest uzasadniona i dowodzi inteligencji. U ciebie jakoś więcej złośliwości jako sztuki dla sztuki (czytaj: biezinteresowna umęczliwość)...Nie świadczy to o tobie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Markizo złośliwa.... 05.12.02, 15:34 szprota1 napisała: > A jakbyś tak powygłupiałą się dla odmiany odrobinkę mniej agresywnie? Lubię > złośliwość, ale wtedy, gdy jest uzasadniona i dowodzi inteligencji. W takim razie na pewno juz się zorientowałaś,ze na mnie nie możesz liczyć... U ciebie > jakoś więcej złośliwości jako sztuki dla sztuki (czytaj: biezinteresowna > umęczliwość)...Nie świadczy to o tobie najlepiej. O tym już wiedziałam,a coś nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Owszem:) 05.12.02, 15:40 Ukłony najsurrdeczniejsze, bo widzę jakieś zaczątki poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dajcie spokój, proszę. 05.12.02, 15:42 Zwłaszcza Ty, Markizo droga. Prooooooszę. Cenię Cię bardzo za Twój zmysł surrealny i innteligencję właśnie. Nie znałem Cię dotąd od złośliwej strony i zapewniam, że nie chcę poznać. Zaniechaj, pliz... Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Dajcie spokój, proszę. 05.12.02, 15:46 Ale , co Wam to ludzie przeszkadza ? Lubie Was...dlatego jestem dla Was taka, inaczej wogóle by mnie tu nie było... Mozecie też mi dogryzać , tak jak kropka, wtedy bedę Was lubieć jeszcze bardziej... Ja sie na nikogo nie obrażam, bo niby o co? Myślałam ,ze Wy tez... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Dajcie spokój, proszę. 05.12.02, 15:50 Dziecko, wygłupy sa dobre, ale we właściwym miejscu i we właściwym czasie. Czasami chcemy porozmawiać powaznie i wtedy wygłupy sa denerwujące. Wicie rozumicie? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Dajcie spokój, proszę. 05.12.02, 15:52 Dla mnie zawsze jest właściwe miejsce i czas... Geniusze juz tak mają, ale skad niby miałabyś to wiedzieć?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Dajcie spokój, proszę. 05.12.02, 16:22 I tu masz rację. Jesteś pierwszym geniuszem, który sie do tego przyznaje. Innych tylko podejrzewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Dajcie spokój, proszę. 05.12.02, 16:23 Kropka nad i Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dajcie spokój, proszę. 05.12.02, 15:52 NIC to. Ja cię ni obrażę, nie sprowkujesz mnie, nie ma tak dobrze, będę miły i NIC ci nie napiszę brzydkiego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Dajcie spokój, proszę. 05.12.02, 15:56 NIC sobie z tego nie robie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Dajcie spokój, proszę. 05.12.02, 16:23 no, troszeczkę bys mogła, bo Aricowi będzie przykro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Bo Markizy lubieją dogryzać.... 05.12.02, 15:56 Dobra, to ja wstawię parę średników z nawiasami, żeby było wiadomo, że dogryzam Markizie, a nie wywalam na podforum...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip a tak z innej beczki 05.12.02, 16:30 czy markiza pojawi się na spotkaniu 20-go? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: a tak z innej beczki 05.12.02, 16:43 Raczej nie, bo mamusia raczej jej z domu nie puści. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 HuBar, a Tobie co? 05.12.02, 16:51 ...Nerrwy puściły? Czy chcesz rewanżyk z Markizą? oj, znowu się zacznie...a już myślałam, że wyluzowaliśmy z tymi kłótniami. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip pytam czy będzie bo mam wątpliwości 05.12.02, 17:00 zastanawiam się czy markiza jest osobą czy tylko nickiem bo szczerze mówiąc mnie wygląda na nicka PS mimo wszystko mam nadzieję że się mylę Odpowiedz Link Zgłoś
aard właśnie! 05.12.02, 17:33 Sam bym chętnie markizę poznał... Przybywaj Markizo (hehe, ciekawe, czy ja będę mógł przyjść...?) Odpowiedz Link Zgłoś