Gość: matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:21 w kwietniu rozpoczyna sie rekrutacja do przedszkoli potrzebuję informacji na temat przedszkoli na bałutach w obrebie łagiewnicka ,wojska polskiego ,inflancka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zygmunt Re: przedszkola IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 17:26 Najlepsze jest na Sienkiewicza przy Gdańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:38 Ja serdecznie polecam przedszkole TPD na Franciszkańskiej- nieduże grupy, miłe,mądre panie, serdeczne i indywidualne podejście do dzieci. Panie dobrze znają dzieci, ich zainteresowania i mocne strony. Moje dziecko uwielbia tam chodzić. Nie wiem czy jest najlepsze w Łodzi, nie mam porównania z innymi ale ja posyłam tam drugie dziecko od września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 18:06 bardzo dziekuje za informacje jednak to na franciszkanskiej jest dosć drogie a moze ktoś ma jakąś wiedzę natemat okolicznych przedszkoli publicznych w kwadracie wojska polskiego , łagiewnicka ,inflancka park " promienistych" dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaz Re: przedszkola IP: *.lodz.msk.pl 21.03.06, 22:14 Moje dzieci chodziły do przedszkola na Marysińsiej (obok tego TPD na Franciszkańskiej). Polecam zwłaszcza grupę Montessori - dzieci w różnym wieku (dzięki czemu rodzeństwo mogło byc razem) i przez cztery lata były z tymi samymi paniami w tej samej sali!! Ponadto bardzo miła i fachowa opieka. Warto powiedzieć, że oboje byli dobrze przygotowani w zerówce i bez problemów poradzili sobie w I klasie. Z tego co wiem, rodzice, którzy chcą tam posłac dziecko, mogą z nim wcześniej wejść do przedszkola (sprawdź, może są dni otwarte)- ja z moją córką w maju i czerwcu kilka razy byłam tam na zajęciach. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: przedszkola 22.03.06, 13:14 podnosze a przy okazji zapytam o przedszkola na Gornej okolice ronda lotników lwowskich Odpowiedz Link Zgłoś
tibvopo Re: przedszkola 25.05.17, 14:19 Przy przedszkolach są zazwyczaj place zabaw. Na waszym miejsu zwróciłabym uwagę, czy są bezpieczne. W szczególności jesli chodzi o nawierzchnię. Powinna być elastyczna, w razie upadku dziecka. theta-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamuśka Re: przedszkola IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.17, 17:18 Polecam przedszkole Lokomotywa na ul. Kruszynowej, miły personel i bezpieczny ładny budynek. ;) a to strona: Strona przedszkola i facebook: Facebook Odpowiedz Link Zgłoś