Dodaj do ulubionych

Lepper wyrzucił Misztala

IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 23.03.06, 20:28
oczyszczenie Samoobrony. smiechu warte, ale lepszy Rydz nic nic.
...
pozdrawiam pogodnie nastawionych do zycia w tym walczacego po godzinach z
narkotykami i kontrolerami posla Misztala. miluje cie bos jest czlowiek i
masz prawo bladzic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Smok Misztal? Zwykłe buraczydło i tyle... IP: *.acn.waw.pl 23.03.06, 21:52
      .
      • Gość: burak Re: Misztal? Zwykłe buraczydło i tyle... IP: *.toya.net.pl 24.03.06, 00:49
        Misztale calej Poski łączcie się!!!
    • Gość: WRÓBEL Re: Lepper wyrzucił Misztala IP: *.toya.net.pl 24.03.06, 00:40
      Nawet taki margines intelektualny jaki reprezentuje Samoobrona musiał w końcu
      pójść po rozum i wyrzucić największego kretyna III RP. Może ma szanse na
      prezydenta mafii w USA, gdzie robił szemrane interesy. niech mi ktoś powie
      dlaczego tacy ludzie lgną do polityki, czyżby "muchy do gówna"? Na pewno nie
      dla kasy, bo co to 12 tys. zł dla tego typu BIZNESMENÓW?
      • boski.roman Re: Lepper wyrzucił Misztala 24.03.06, 01:47
        Lepper ty mendo, a kto wstawił tego palanta na swoją listę? Ty - wazelino
        kosmetyczna! Każdy myślący choć trochę widział, kim jest Misztal, ale jak
        zamachał ci wiechciem banknotów to aż nóżki opalone w solarium ugięły ci się z
        wrażenia. Nie udawaj takiego sprawiedliwego. Smukły Jarosław zamachał ci teraz
        stołkiem wicepremiera więc potulnie wypełniasz jego polecenia. Czyściciel
        szeregów partyjnych... Żart.
        • Gość: pipcio Re: Lepper czyści Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 07:10
          Bardzo ciekawe dlaczego poseł Łyżwiński wystawił Misztala na listę. Jezeli
          dobrze pamiętam, to Misztal wylądował na czele listy. Co zobaczył w Misztalu
          przewodniczący Łyzwiński, bo Lepper , tak myślę, został POdprowadzony przez
          swojego wielkiego przyjaciela. Dawno, dawno temu, Łyżwiński POwoził samochodem
          Leppera. Teraz bidula nie posiada samochodu, a kasę z sejmu ciągnie na benzynkę
          ostro. Takie jest życie,każdy kiedyś pokaże swoja prawdziwą twarz, panie
          Łyżwiński. Trochę mi szkoda Leppera, ale myślę, że za bardzo wierzył i za
          bardzo ufał pewnym osobom. A teraz, przyszedł czas na wiosenne sprzatanie.
          • Gość: bary U wodza liczy się kasa IP: *.toya.net.pl 25.03.06, 08:07
            Wszystko co robi Lepper jest podporządkowane kasie.A Misztal miał i sobie
            miejsce kupił.Proste.
            • Gość: zorro miałeś chamie złoty róg teraz pozostał ci ino sznu IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.03.06, 14:06
              sznur tak tak misztal to już koniec czas powrócić do pralki betonowej może tam
              uda ci sie jeszcze coś wyciągnąć...
      • Gość: chochol Re: Lepper wyrzucił Misztala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:13
        otoz tacy, jak misztal lgna do polityki dla zabawy, pewnie kiedys przy wodce ze
        swoimi kolegami (z paskami na dresach i grubo plecionymi lancuchami na szyjach)
        padl pomysl (w swej istocie absurdalny), zeby stal sie poslem, potem podjeli
        zaklad, poszlo troche kasy (nie sadze, zeby poczul to M. szczegolnie w portfelu)
        i absurd stal sie faktem - zaklad wygrany - gratuluje panie misztal!
        przeca on ma w dupie polityke, nudzi mu sie po prostu, nie ma co z kasa robic,
        tak mysle (nie sadze, zeby mial jakikolwiek zwiazek z lobbowaniem ani innym
        wykorzystaniem pozycji posla do prywatnych celow)
    • Gość: Kaczorek Re: Lepper wyrzucił Misztala IP: *.net.euron.pl 24.03.06, 06:49
      Lepper to typowy ślizgacz - całe zycie spędzi w sejmie za nasze
      pieniądze,misztal nie dał działki za swoje hulanki i won!
    • Gość: darek A ludzie mowią.. IP: *.toya.net.pl 24.03.06, 07:59
      A ludzie mowią że nie chciał robić za murzyna u mulata.
    • Gość: chlebodawca Ja bym zaczął od wyrzucenie Leppera . Dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:28
      buraków typu SLD,PSL,LPR,Samejbrony,w PiS du ,PO itd. w sejmie . Czas oczyścić tych darmozjadów .
      • Gość: zorro zamknąć sejm i otworzyć salon figur woskowych... IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.03.06, 10:01
        może wtedy ta instytucja zacznie przynosić jakieś zyski...
    • Gość: Mały Gostek Misztal - oświadczenie majątkowe Pana Posła :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:37
      Swoją drogą ciekawe bardzo, że się nie przejął szanowny pan poseł grzywną w
      wysokości 4000 PLN skoro ma oszczędności rzędu 100,000 PLN i 30,000 USD.
      Panie Misztal niech pan poradzi w co te pieniązki można zainwestować aby
      utrzymać chałupę, 2 bryki do użytku osobistego - no bo przecie po co mi 90%
      udziałów w firmie która nie daje mi nawet złamanej złotówki zysku ( Inter
      Cement). A bryki to pewnie w leasing na tą firmę :)
      Żeby nie było że wyssane z palca ;)
      orka.sejm.gov.pl/osw5.nsf/($All)/DE66EC76BBD91DB2C125709B00314A5E/$File/OSW0_234.pdf?OpenElement
      Przy okazji przestaję się dziwić, że nikt nie chce porwać Pana Posła - za marne
      100.000 dochodu - po co to komu ;)
    • Gość: darekk Re: Lepper wyrzucił Misztala IP: *.68.68.52.kutno68.tnp.pl 24.03.06, 12:30
      Bardzo zaciekawiły mnie ostatnie zdania artykułu. Nie trzeba być specjalnie
      inteligentnym (ba - chyba nawet inteligencja wyborców Samoobrony wystarczy) -
      że chodzi o zwrot kasy, którą Misztal przekazał Samoobronie.
      Jeden wart drugiego.
    • Gość: SLEPY Lepper wyrzucił Misztala IP: *.toya.net.pl 24.03.06, 14:54
      Mówi ,ze sam odszedł bo nie mógł zniść Dyktatury Leppera ;-)
    • Gość: łyżwa Re: Lepper wyrzucił Misztala IP: 217.17.32.* 24.03.06, 17:42
      leper musi ci oddac zainwestowaną w samoobrone kase --
    • Gość: autor!autor! Warchoł pozbył sie prostaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:57
      wiadomo, ze w takiej partii jak samoobrona czy lpr znajduja miejsce tylko prości
      jak cep osobnicy
    • Gość: RAPTorek Przypomina mi to IP: *.toya.net.pl 30.03.06, 02:09
      przygody Nikodema Dyzmy: "Cham na salonach"... no jakoś tak mi się skojarzyło :-
      ))
      • Gość: zorro misztal koń trojański w samoobronie... IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.03.06, 13:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka