sieradzak 27.03.06, 19:22 Czyżby naloty dotknęły również szacowne grono forumowiczów, niedaj Boże ? ;) Albo weeken był tak męczący, że poniedziałek jest dniem relaxu i odpoczynku w pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: co tak cicho ? 27.03.06, 20:44 cicho, bo poszlam na ploty i nie mial kto pisac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: co tak cicho ? 27.03.06, 21:19 > Czyżby naloty dotknęły również szacowne grono forumowiczów obyś tego w złą godzinę nie napisał, tfu, tfu tfu - przez lewe ramię oczywiście :D Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: co tak cicho ? 28.03.06, 08:23 sieradzak napisał: > Czyżby naloty dotknęły również szacowne grono forumowiczów, niedaj Boże ? ;) > Albo weeken był tak męczący, że poniedziałek jest dniem relaxu i odpoczynku w > pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Cicho jak makiem zasiał...:( 28.03.06, 18:38 Ludziki obudzcie sie z zimowego letargu, co prawda deszcze pada ale za dnia słoneczko świeci. Raz dwa pisać pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Cicho jak makiem zasiał...:( 29.03.06, 16:59 ''Ja przedwczoraj ściszałem telewizor'' :P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Cicho jak makiem zasiał...:( 29.03.06, 17:02 a ja wlasnie wstalam :D tzn obudzilam sie. dzien dobry :D Odpowiedz Link Zgłoś