Dodaj do ulubionych

ALERGOLOG w Zgierzu

15.04.06, 12:37
Szukam dobrego Alergologa w Zgierzu. Możecie mi kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • more.words Re: ALERGOLOG w Zgierzu 15.04.06, 13:29
      jak znajdziesz...to daj znać....
      mi też sie przyda ;)
    • leslaw_m Re: ALERGOLOG w Zgierzu 22.04.06, 22:18
      raczej wątię w sukces w znalezieniu jakiegokolwiek alergologa w zgierzu,a co
      dopiero dobrego.
      w łodzi o ile mi wiadomo są dwie duze przychodnie tego typu.
      • jezierek Re: ALERGOLOG w Zgierzu 24.04.06, 09:26
        leslaw_m napisał:

> raczej wątię w sukces w znalezieniu jakiegokolwiek alergologa w zgierzu,a co
        > dopiero dobrego.
        Nie wiem co to znaczy dobrego (bo w tej branzy chyba cudow nie mozna sie
        spodziewac, ale znam 2 miejsca):

Panstwowa - trzeba miec skierowanie od lekarza rodzinnego:
        Przychodnia Chorób Płuc i Alergologii Układu Oddechowego w Zgierzu Zgierz
        Długa 56 ( 0 42) 7162129

Prywatna:
        Na Kamiennej.. ale nie pamietam dokladnie adresu... po prawo jadac ta ulica w
        strone osiedla.. powinna byc gdzies tam tabliczka.
        • leslaw_m Re: ALERGOLOG w Zgierzu 29.04.06, 12:54
          widzisz,problem z tym jest taki,ze alergia nie dotyczy wyłącznie płuc i układu
          oddechowego;)
          a na kamiennej,zerknę,ale jesli chodzi o panią d.W. to sorki nie rozsmieszj
          mnie.
          zresztą jakie badania moze wykonoć mi w tym gabineciku oprócz badania portfela.
          na badania i tak suma sumarum pojadę do łodzi,więc po co mam tracić czas na
          jakiejs kamiennej jeszcze?
          zyrtec albo sterydową maśc moze kazdy głupek sobie kupić,leczenie alergii o ile
          mi wiadomo nie na tym polega
          • jezierek Re: ALERGOLOG w Zgierzu 29.04.06, 19:52
            > widzisz,problem z tym jest taki,ze alergia nie dotyczy wyłącznie płuc i układu
            > oddechowego;)

tzn nie wiem o co konkretnie chodzi ale szczepienia poza sezonem tez tam robia...

> zresztą jakie badania moze wykonoć mi w tym gabineciku oprócz badania portfela.
            > na badania i tak suma sumarum pojadę do łodzi,więc po co mam tracić czas na
            > jakiejs kamiennej jeszcze?

no tak jak kazdy inny prywatny... nikt przeciez nie ma w gabineciku prywatnym sprzetow ktore zwykle +250kPLN kosztuja

> zyrtec albo sterydową maśc moze kazdy głupek sobie kupić,leczenie alergii o ile mi wiadomo nie na tym polega

a o ile mi wiadomo nie da sie wyleczyc alergii... mozna tylko zmniejszac jej objawy
            • leslaw_m Re: ALERGOLOG w Zgierzu 02.05.06, 22:30
              > a o ile mi wiadomo nie da sie wyleczyc alergii... mozna tylko zmniejszac jej
              ob
              > jawy
              i ten stereotyp funkcjonuje również wsród lekarzy.
              tymczasem alergeny mozna wyselekcjonować i na zasadzie szczepionki
              przeprowadzić odczulanie.
              na dużą częsc najczęstszych alergenów są już gotowe odczulacze.
              moze nie jest różowo,ale szansa zawsze jakaś jest.
    • more.words Re: ALERGOLOG w Zgierzu 23.04.06, 12:24
      tyle ze sa w Łodzi to ja wiem...ale mogłby byc w zgierzu :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka